|
|
Stranica: 118/251.
|
[ 6272 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 21:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
Sayuri je napisao/la: Aztec je napisao/la: Zglob sam zeznuo dobro. 1.5 mjesec od kako sam izvrnuo nogu i jos mi pomalo otecen. Čuj. Pa jesi li slikao? Nisam. Dogodilo mi se kad sam isao na vikendicu, a nije mi se nikako dalo vracati pa to ici slikati. Nekon dva dana sam mogao manje vise normalno hodati (sepati) pa mi se popravljalo pa sam odustao od slikanja. Hodam normalno, jel, al je jos uvijek otecen. Tad sam nesto slomio/pokidao 100%.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 21:53 |
|
|
Aztec je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Misliš na riđokosu? Vratiće se ona, i meni je najdraži. Ko je ta na tvom avataru, Ksenija? Cudno mi nekako izgleda. Šta joj fali? Što čudno? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 21:54 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ko je ta na tvom avataru, Ksenija? Cudno mi nekako izgleda.
Šta joj fali? Što čudno?  Pa ne znam, cudna mi jednostavno.  Ko je ta?
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 21:55 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztec prešao si 9 000 postova. Markane red je da ga počastiš nečim. Možda termoskom vrućeg čaja, vidiš da se skupio ko uš. Mogla bi ti vratiti Scarlet. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 21:56 |
|
|
Meni malo ta sa avatara izgleda ko da se ne voli baš tuširat 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 21:57 |
|
|
volvoks je napisao/la: Meni malo ta sa avatara izgleda ko da se ne voli baš tuširat  cuj to. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 21:57 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Aztec je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Koliko imaš kg?
90 samo ne znam kakve to veze ima. Izvrno sam zglob izlazivsi pijan iz birtije.  Al evo 1.5 mj. i jos mi je otecen, a zna i (malo) boliti kad ga micem u odredjenim smjerovima. Ne smijem doktoru.  Mene je prošlog ljeta zaboljela noga bez razloga, tj nisam je izvrnula, ni nešto slično. Probudili me užasni bolovi u sred noći i mislim da me ujelo nešto, možda i škorpija jer smo jednom našli jednu u kući. Ljeti uvijek sva vrata otvorena, može svašta ući. Kakvi su to bolovi bili.. ja sam plakala i plakala, noga otekla. Sve i da sam htjela doktoru, nisam mogla maknuti s mjesta. Tek nekad naveče sam otišla u wc i to uzela dva štapa (našli mi kod komšija) i između njih skakala na jednoj nozi. Prvi dan sam popila 6 brufena od 500mg i boljelo me i kad je noga bila savršeno mirna. Užas. To je potrajalo neka 3 dana. Poslije se bol lagano smanjila pa sam uspjevala sa štapom napraviti par koraka oslanjajući se na nju. Držalo me tačno 2 sedmice.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 21:58 |
|
|
|
Volvoks se duri.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 21:59 |
|
|
@Aztec  @volvoks Evo ti  Ta se itekako kupa. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 22:00 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztec je napisao/la: 90 samo ne znam kakve to veze ima. Izvrno sam zglob izlazivsi pijan iz birtije.  Al evo 1.5 mj. i jos mi je otecen, a zna i (malo) boliti kad ga micem u odredjenim smjerovima. Ne smijem doktoru.  Mene je prošlog ljeta zaboljela noga bez razloga, tj nisam je izvrnula, ni nešto slično. Probudili me užasni bolovi u sred noći i mislim da me ujelo nešto, možda i škorpija jer smo jednom našli jednu u kući. Ljeti uvijek sva vrata otvorena, može svašta ući. Kakvi su to bolovi bili.. ja sam plakala i plakala, noga otekla. Sve i da sam htjela doktoru, nisam mogla maknuti s mjesta. Tek nekad naveče sam otišla u wc i to uzela dva štapa (našli mi kod komšija) i između njih skakala na jednoj nozi. Prvi dan sam popila 6 brufena od 500mg i boljelo me i kad je noga bila savršeno mirna. Užas. To je potrajalo neka 3 dana. Poslije se bol lagano smanjila pa sam uspjevala sa štapom napraviti par koraka oslanjajući se na nju. Držalo me tačno 2 sedmice. Moze biti da te nesto urizlo, zapravo najvjerovatnije. Al meni cudno sto mi otok traje preko mjesec i pol. Strah me i otici doktoru sad.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 22:01 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Volvoks se duri. Ne bih da nisi licimjerna 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 22:02 |
|
|
Pitat će te dr šta si čekao dosad???? Ma hajde...nema te šta biti strah. Uslikaš i to je to. (ko se našao da ti kaže, kod dr bila 2002.  )
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 22:03 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztec je napisao/la: 90 samo ne znam kakve to veze ima. Izvrno sam zglob izlazivsi pijan iz birtije.  Al evo 1.5 mj. i jos mi je otecen, a zna i (malo) boliti kad ga micem u odredjenim smjerovima. Ne smijem doktoru.  Mene je prošlog ljeta zaboljela noga bez razloga, tj nisam je izvrnula, ni nešto slično. Probudili me užasni bolovi u sred noći i mislim da me ujelo nešto, možda i škorpija jer smo jednom našli jednu u kući. Ljeti uvijek sva vrata otvorena, može svašta ući. Kakvi su to bolovi bili.. ja sam plakala i plakala, noga otekla. Sve i da sam htjela doktoru, nisam mogla maknuti s mjesta. Tek nekad naveče sam otišla u wc i to uzela dva štapa (našli mi kod komšija) i između njih skakala na jednoj nozi. Prvi dan sam popila 6 brufena od 500mg i boljelo me i kad je noga bila savršeno mirna. Užas. To je potrajalo neka 3 dana. Poslije se bol lagano smanjila pa sam uspjevala sa štapom napraviti par koraka oslanjajući se na nju. Držalo me tačno 2 sedmice. Staviš mokre soli na moguće puteve beštija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 22:05 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Pitat će te dr šta si čekao dosad???? Ma hajde...nema te šta biti strah. Uslikaš i to je to. (ko se našao da ti kaže, kod dr bila 2002.  ) Pa eto mislio proci ce... Ne sto ce me on pitati... Strah me da mi ne kaze "gospodine (sad me zovu gospodin  ) slomili ste ovo, krivo vam je sraslo i moramo to lomiti i na operaciju"  A pazi, ako nesto i nije uredu a da nece samo proci, najvjerovatnije bi mi bas to rekao. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 22:06 |
|
|
volvoks je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Volvoks se duri. Ne bih da nisi licimjerna  Zašto sam licemjerna, ti si meni drag. A ono se stvarno odnosilo na tvoje česte žalbe u vezi BBC-ja, a ne kontaš da on uživa kad se neko žali u vezi njega, kad uspije nekog isprovocirati. Osim toga, vratio si mi duplo. Trebala bih se ja ljutiti na tebe. Ali opraštam ti. Sad i ti oprosti meni Oprostićeš mi što sam te tukla 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 22:06 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
volvoks je napisao/la: Meni malo ta sa avatara izgleda ko da se ne voli baš tuširat  ta sa avatara je Charlotte Casiraghi, kćerka Caroline od Monaka (baš jako liči na mamu u mladim danima). i ne da se tušira, može se kupati u ptičjem mlijeku. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 22:08 |
|
|
Aztec je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Pitat će te dr šta si čekao dosad???? Ma hajde...nema te šta biti strah. Uslikaš i to je to. (ko se našao da ti kaže, kod dr bila 2002.  ) Pa eto mislio proci ce... Ma strah me da mi ne kaze "gospodine (sad me zovu gospodin  ) slomili ste ovo, krivo vam je sraslo i moramo to lomiti i na operaciju"  A pazi, ako nesto i nije uredu a da nece samo proci, najvjerovatnije bi mi bas to rekao.  Dođi kod mog susjeda,kostolomca,popravlja sve kosti,zgobove,ligamente itd.Mene je krpio bar 10ak puta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 22:08 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Aztec je napisao/la: Pa eto mislio proci ce... Ma strah me da mi ne kaze "gospodine (sad me zovu gospodin  ) slomili ste ovo, krivo vam je sraslo i moramo to lomiti i na operaciju"  A pazi, ako nesto i nije uredu a da nece samo proci, najvjerovatnije bi mi bas to rekao.  Dođi kod mog susjeda, kostolomca,popravlja sve kosti,zgobove,ligamente itd.Mene je krpio bar 10ak puta. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 22:12 |
|
|
Što jednostavno ne naučite hodati? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 22:12 |
|
|
|
I ja sam to preživjela kao dijete. Pomjerile se kosti u ruci kad sam pala s jednog zida. Aufff koje su to muke bile. Išla sam kod jednog lika, mjesto se zove Prenj. Prvo mi je prstima stiskao ruku, pa je onda trznuo uz moj jauk... i poslije rekao da je držim u slanoj vodi. Bilo je na kraju ok.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 22:14 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Što jednostavno ne naučite hodati?  Ko mi je to došo, ko mi je to došo  Odoh do ogledala da provjerim šminku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 22:21 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Što jednostavno ne naučite hodati?  Ko mi je to došo, ko mi je to došo  Odoh do ogledala da provjerim šminku. Ššššuuuti, pomisliće ko da si me poželila.  Baš se šminkaš, misllio sam da si prirodna. A šta će ti to?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 22:25 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ššššuuuti, pomisliće ko da si me poželila.  Baš se šminkaš, misllio sam da si prirodna. A šta će ti to? Pa da bih ti bila ljepša. Ali ako ne voliš šminku sve ću baciti u kantu. Dozvoli mi da zadržim korektor u slučaju da naše pisanje do kasno u noć ostavi posljedice u vidu ružnih podočnjaka 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 22:35 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8416 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Aztec je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Mene je prošlog ljeta zaboljela noga bez razloga, tj nisam je izvrnula, ni nešto slično. Probudili me užasni bolovi u sred noći i mislim da me ujelo nešto, možda i škorpija jer smo jednom našli jednu u kući. Ljeti uvijek sva vrata otvorena, može svašta ući. Kakvi su to bolovi bili.. ja sam plakala i plakala, noga otekla. Sve i da sam htjela doktoru, nisam mogla maknuti s mjesta. Tek nekad naveče sam otišla u wc i to uzela dva štapa (našli mi kod komšija) i između njih skakala na jednoj nozi. Prvi dan sam popila 6 brufena od 500mg i boljelo me i kad je noga bila savršeno mirna. Užas. To je potrajalo neka 3 dana. Poslije se bol lagano smanjila pa sam uspjevala sa štapom napraviti par koraka oslanjajući se na nju. Držalo me tačno 2 sedmice.
Moze biti da te nesto urizlo, zapravo najvjerovatnije. Al meni cudno sto mi otok traje preko mjesec i pol. Strah me i otici doktoru sad. I kod mene je bila slična situacija ljetos,baš kad sam trebao ići na more.Bio na selendri i ujelo me nešto za zglob lijeve noge,sa vanjske strane dva uboda i sa unutarnje jedan.I za 2-3 dana nateklo skoro cijelo stopalo. I ja sam isto odugovlačio sa odlaskom kod doktorice (strah me  ),ali kad sam vidio da se širi ,da je vrag odnio šalu,ipak sam popustio nagovorima i otišao.Ja sam prošao sa nekim tableticama na 'L' i neka mast u narančastoj kutiji i tek za 15ak dana se skroz vratilo. Ali pošto je kod tebe to od uganuća,vjerovatno će ti namještati nogu tamo. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 02 lis 2013, 22:38 |
|
|
Mislim da će se Aztecov vrisak čuti dovde 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|