|
|
Stranica: 121/251.
|
[ 6272 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 05 lis 2013, 11:57 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Kontam, kontam  Tebe tvoji popisaše ili? Mislim, ako živiš u Sloveniji (valjda sam dobro shvatila).
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stormbringer
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 05 lis 2013, 12:04 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Kontam, kontam  Tebe tvoji popisaše ili? Mislim, ako živiš u Sloveniji (valjda sam dobro shvatila). da, živim u slo ali posjedujem i bh osobnu tj državljanstvo a inače ako malo stignem gas eto mene za 3 ure na kućnom pragu...osobno popisan, da se ne brines previše 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 05 lis 2013, 12:08 |
|
|
stormbringer je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Kontam, kontam  Tebe tvoji popisaše ili? Mislim, ako živiš u Sloveniji (valjda sam dobro shvatila). da, živim u slo ali posjedujem i bh osobnu tj državljanstvo a inače ako malo stignem gas eto mene za 3 ure na kućnom pragu... osobno popisan, da se ne brines previše  Pazi se ti kvačica,pogotovo na "š" 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 05 lis 2013, 12:08 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
Sayuri je napisao/la: Bošnjak-islam-bosanski  Čudno, ti koristiš bosanski a ja hrvatski, a ja mogu ovo izrecetirat u originalu a ti vjerojatno ne: Razlika između forme i sadržaja...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stormbringer
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 05 lis 2013, 12:16 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: stormbringer je napisao/la: da, živim u slo ali posjedujem i bh osobnu tj državljanstvo a inače ako malo stignem gas eto mene za 3 ure na kućnom pragu... osobno popisan, da se ne brines previše  Pazi se ti kvačica,pogotovo na "š"  ma na mobu sam pa mi nekad sam pobaca te kvacice  al popisah se svakako 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 05 lis 2013, 12:29 |
|
|
|
Ja sam tako popisivala rođaka koji je vani, ali njegova majka sve upropastila pa je popisivač skontao da lažemo, ali uz osmijeh je rekao da mora zapisati sve što mu kažemo. Inače je Hrvat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 05 lis 2013, 12:51 |
|
|
|
Ne razumijem zašto varate na popisu?? Bilo bi zanimljivo da ti se u Stocu popišu svi oni Hrvati koji su odselili od tamo za Slavoniju pislije drugog svjetskog rata, a takvih je stvarno puno. Pola Bošnjaka koji rade na općini bi dobili otkaze...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stormbringer
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 05 lis 2013, 12:53 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ja sam tako popisivala rođaka koji je vani, ali njegova majka sve upropastila pa je popisivač skontao da lažemo, ali uz osmijeh je rekao da mora zapisati sve što mu kažemo. Inače je Hrvat. Lagali ste???  citam i ne vjerujem, kako je to mogoče...ma ne bi vi  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 05 lis 2013, 12:53 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ja sam tako popisivala rođaka koji je vani, ali njegova majka sve upropastila pa je popisivač skontao da lažemo, ali uz osmijeh je rekao da mora zapisati sve što mu kažemo. Inače je Hrvat. vidi vidi, pa oni se ne srame javno govoriti o gadostima koje rade vezano za popis... đon-obraz
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 05 lis 2013, 13:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
+ Kad bi se svi iz Bosne vratili u zemlje iz kojih su dosli njihovi preci, a? Ti u Srbiju, a Bosnjak Sulejman Hamdiozgulhadzijabeg iz Turske u Bosnu.  Bas fino. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 05 lis 2013, 13:05 |
|
|
JackTheStripper je napisao/la: volvoks je napisao/la: Ne razumijem zašto varate na popisu?? Bilo bi zanimljivo da ti se u Stocu popišu svi oni Hrvati koji su odselili od tamo za Slavoniju pislije drugog svjetskog rata, a takvih je stvarno puno. Pola Bošnjaka koji rade na općini bi dobili otkaze... A kakav bi tek dernek bio kada bi se svi Bošnjaci koji su odselili u Tursku vratili u ona mjesta iz kojih su njihovi preci otišli? a da vratimo sve Hrvate i Srbe koji su odvedeni u tursku kao danak u krvi? ili da vratimo sve Muslimane(tzv. bošnjake), koji su bili Srbi i Hrvati, na vjeru pradjedovsku?
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 05 lis 2013, 14:04 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8448 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Sayuri je napisao/la: Ja sam tako popisivala rođaka koji je vani, ali njegova majka sve upropastila pa je popisivač skontao da lažemo, ali uz osmijeh je rekao da mora zapisati sve što mu kažemo. Inače je Hrvat. Tko je Hrvat,rođak ili popisivač? 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 05 lis 2013, 15:05 |
|
|
volvoks je napisao/la: Ne razumijem zašto varate na popisu?? Bilo bi zanimljivo da ti se u Stocu popišu svi oni Hrvati koji su odselili od tamo za Slavoniju pislije drugog svjetskog rata, a takvih je stvarno puno. Pola Bošnjaka koji rade na općini bi dobili otkaze... To isto rade i Srbi i Hrvati. Lažu da su im djeca ovdje ili da su samo privremeno (do 1g) vani. Konkretno, moj rođak je vani od 93. ali se namjerava vratiti kroz 2-3 godine, ima naše državljanstvo i ne vidim zašto se ne bi ovdje popisao. Kiler popisivač. PS okanite se prepucavanja na ovoj temu da ne bih zvala Markana 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 05 lis 2013, 17:30 |
|
|
Sayuri je napisao/la: volvoks je napisao/la: Ne razumijem zašto varate na popisu?? Bilo bi zanimljivo da ti se u Stocu popišu svi oni Hrvati koji su odselili od tamo za Slavoniju pislije drugog svjetskog rata, a takvih je stvarno puno. Pola Bošnjaka koji rade na općini bi dobili otkaze... To isto rade i Srbi i Hrvati. Lažu da su im djeca ovdje ili da su samo privremeno (do 1g) vani. Konkretno, moj rođak je vani od 93. ali se namjerava vratiti kroz 2-3 godine, ima naše državljanstvo i ne vidim zašto se ne bi ovdje popisao. Kiler popisivač. PS okanite se prepucavanja na ovoj temu da ne bih zvala Markana  Najbolje je citavu Svecku popisati.  Nece valjati ako nas ne bude bar 7 milijuna. Meni ovaj popis sve vise i vise lici na sprdnju. Umjesto da to bude jedan ozbiljan i vjerodostojan statisticki podatak da se tocno vidi koliko nas ovdje stvarno zivi, koliko smo stari, obrazovani itd... opet ce po obicaju sve ispasti sprdnja.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 05 lis 2013, 23:50 |
|
|
|
Slažem se s tobom. Sve je ovo nekako traljavo. Možeš im smaslati svašta, a oni moraju upisati sve što im kažeš. I ovaj popis djece koji žive vani, njih možeš popisati, ali ne i unučad jer samo roditelji mogu popisati djecu. I onda ispada je popisano pola porodice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
|
|
|
Dupli, pa ću reći dobro veče/laku noć.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
|
|
|
A rečeno je ako na kraju popisa ispadne da u BiH živi više od 3,5 mil. stanovnika da će to biti nerealno stanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 06 lis 2013, 11:34 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
volvoks je napisao/la: Ne razumijem zašto varate na popisu?? Bilo bi zanimljivo da ti se u Stocu popišu svi oni Hrvati koji su odselili od tamo za Slavoniju pislije drugog svjetskog rata, a takvih je stvarno puno. Pola Bošnjaka koji rade na općini bi dobili otkaze... Tu je pozitivno da varaju. Može biti više novca iz proračuna a Hrvati drže blagajnu. Zato ja sve Hrvate savjetujem da se prijave u hrvatskim općinama. Usput će biti janso koliko su muslimani svoje teritorije etnički očistili.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 07 lis 2013, 17:02 |
|
|
Citat: BIK MOLIO ZA ŽIVOT: Kleknuo ispred klaonice i plakao! Tagged with: bik plakao
bik-sJadna životinja je stala pred ulaz klaonice , jecala kao čovjek i nije htjela da se pomakne dok joj nisu obećali da je neće ubiti
Bik molio za život . Jedan bik iz Kine kada je stigao do vrata klaonice iznenada se zaustavio i kleknuo na svoje dvije prednje noge . Bik je , pričaju svjedoci , bio sav u suzama .
Mesar iz Hongkonga Šui ispričao je da je jedna životinja doslovno jecala na ulazu Meser .
” Kada sam vidio da životinja jeca i vidio strah i tugu u njegovim očima počeo sam da drhtim . Pozvao sam i ostale da vide . I oni su bili iznenađeni . Međutim , on se nije želio da se pomakne s mjesta , samo je sjedio i plakao , kao čovjek , kao mala beba ” , ispričao je mesar .
Deset snažnih muškaraca koji rade u klaonici promatrali su ovu scenu i svi su bili dirnuti . Na kraju su skupili novac , otkupili ovog bika od vlasnika i poslali ga u jedan budistički manastir da se tamošnji redovnici brinu o njemu dok ne ugine .
Jedan radnik je rekao da se bik pomjerio tek kad su mu radnici obećali da ga neće ubiti .
Izvor : Kurir / Glamur.ba Kad neko kaze zivotinje nemaju osjecaje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 07 lis 2013, 17:10 |
|
|
|
Da je baš tako plakala i da je bila svjesna gdje ide ne vjerujem. A životinje imaju osjećaje. Dovoljan dokaz je njihovo ponašanje kad ih odvajaš od mladunčadi. Imaju nagon za odbranu, strah pred grabežljivcem, al da mogu predosjetiti svoju smrt i doslovno plakati...ne vjerujem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 07 lis 2013, 17:12 |
|
|
Pa dobro... Ovo "jecala kao covjek" mislim da ne treba shvatiti bas doslovno, kao ni ovo "molio kao covjek"  . Al da, mislim da mnoge zivotinje znaju ili bar predosjecaju da slijedi nesto lose. Vjerujem da bik nije zelio uci i da mu se na licu vidio strah...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 07 lis 2013, 17:17 |
|
|
Doduse, tekst JE malo cudan. "Samo je sjedio i plakao". 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 07 lis 2013, 17:24 |
|
|
Bik koji sjedi  A po avataru možeš to i ti biti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 07 lis 2013, 17:24 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
bik koji sjedi?  i ja bih plakala na njegovom mjestu.  Tatanka-Iyotanka 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 07 lis 2013, 17:30 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|