Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat
Postano: 28 vel 2022, 15:52
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Postano: 02 ožu 2022, 09:16
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26528 Lokacija: Heartbreak Hotel
Harezm je napisao/la:
Nije loš omjer s obzirom na pljuvačinu koju dobije svatko tko se usudi suprotstaviti NATOu.
Možda smo malo nepravedni prema ljudima na Zapadu, npr jednoj Švedskoj.
Njima je ovakvo ispiranje mozga svaki dan non-stop. Nije ni čudo da su ludi.
Znači, kad vidiš da je čak i većina hrvatskh desničara palo pod taj utjecaj kako onda njih kritizirati?
Pere nam se mozak preko medija, postali smo hodajući razglas fraza iz kuhinje Georga Sorosa.
Ipak, ima ova situacija i korisnih strana. Npr vidjeli smo tko ima sposobnost kritičkog mišljenja a tko se predao konformizmu. Istinabog, ovdje ima par ljudi kojima su biznisi u velikoj opasnosti zbog ovoga pa zato vrište na Ruse. I to je razumljivo.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Postano: 02 ožu 2022, 09:28
Napisano je tisuće postova i usporedbi, a sve se moglo opisati vrlo jednostavno. Države se kao i žene ne osvajaju silom, nego mekano.
Zapad je kao zavodnik koji nosi cvijeće i bombonjeru, a Rus siledžija koji tuče i siluje ženu na prvom spoju. I ovaj prvi možda ima loše namjere i s vremenom će žena požaliti ako se uda za njega, ali drugi uopće ne dolazi u izbor.
Postano: 02 ožu 2022, 10:01
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61191 Lokacija: DAZP HQ
Bobovac je napisao/la:
Harezm je napisao/la:
Nije loš omjer s obzirom na pljuvačinu koju dobije svatko tko se usudi suprotstaviti NATOu.
Možda smo malo nepravedni prema ljudima na Zapadu, npr jednoj Švedskoj.
Njima je ovakvo ispiranje mozga svaki dan non-stop. Nije ni čudo da su ludi.
Znači, kad vidiš da je čak i većina hrvatskh desničara palo pod taj utjecaj kako onda njih kritizirati?
Pere nam se mozak preko medija, postali smo hodajući razglas fraza iz kuhinje Georga Sorosa.
Ipak, ima ova situacija i korisnih strana. Npr vidjeli smo tko ima sposobnost kritičkog mišljenja a tko se predao konformizmu. Istinabog, ovdje ima par ljudi kojima su biznisi u velikoj opasnosti zbog ovoga pa zato vrište na Ruse. I to je razumljivo.
meni je propao veliki biznis s Ukrajinom i Rusijom, ali se iskreno nisam ni počešao, zapravo sam ga i požurio, poslao sam Rusima prekid suradnje, bojkot.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Postano: 02 ožu 2022, 10:12
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26528 Lokacija: Heartbreak Hotel
dudu je napisao/la:
meni je propao veliki biznis s Ukrajinom i Rusijom, ali se iskreno nisam ni počešao, zapravo sam ga i požurio, poslao sam Rusima prekid suradnje, bojkot.
Kada @dudu bude unucima pričao:
-"Ja sam Rusiji sankcije udarao!"
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Postano: 02 ožu 2022, 10:24
Harezm je napisao/la:
Nije loš nikako, za nato- soroš- peder- anti hb- ukri stranu glasalo je i par njih koji su više neutralni i inače protiv sotonizma ali zbog simpatija prema samom ukrajinskom narodu nageli su na tu stranu, ako se njih makne kao neutralne praktički je 50 : 50 što je vrh kad se pogleda ta količina laži, propagande i pljuvačine kojoj svjedočimo iz dana u dan.
Najglasniji nato lelekavci su dio plitkih desničara uglavnom malo starijih likova oštraćenih zadnjim ratom kojima se u glavi samo vrte JNA tenkovi i Milošević i ne mogu ništa drugo nego vraćat se u povijest i povlačit tu paralelu, pogotovo ovako nafilovani medijskom propagandom., te uz njih takozvani desni centar aka epp hdz, ovdje znani i kao zegejci / kmetovi, koji jednostavno plešu kako im vlasnik puca, ako gazda kaže da je uvoz migranta ok to je ok jer eto nema druge svi imaju loš tfr i jebaji ga tako mora biti, ako gazda kaže da je promocija i nametanje pederluka ok to je ok jer to je ionako nebitna stvar pa neće niko stvarno postati peder radi toga haha šta vam je luđaci desničarski i svi koji su protiv toga su u biti prikriveni pederi hehe, ako gazda kaže vaxiraj se 3 put misečno i nosaj potvrde i brnjice protiv nevidljivog neprijatelja (pokoj mu duši) svaki put kad izađeš iz kuće onda je to ok i tako treba a svi koji su protiv toga oni su u biti pičke i boje se cjepiva, luđaci sa aluminijskim folijama i desničari iz podruma koji se boje igle haha kako jadno, gledaj mene muškarčine kako ću primit ovaj 16. booster neću trepnit dok mi iglu meće hehe miševi mali, i naravno ako gazda kaže da su Rusi bad guys onda je to tako i nema rasprave, razloga će se već naći 100, ako se i ne nađe izmislit će se. Mongolidni kepec bad guy, kepec židov svirač kurcem soroš lutka na koncu Zelensky good guy, junačina i mudonja, osloboditelj ukr naroda, ajmo naši wu hu šalji oružje Andrej kancelaru veliki gazi nazadno mračno rusko carstvo gazi putlera hitlera, EU stand united protiv barbara sa istoka, živila sloboda i demokracija. Šta god gazda kaže to je tako i tako mora biti a tko se ne slaže on se u biti toga boji hehe glupani.
Postano: 02 ožu 2022, 10:26
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61191 Lokacija: DAZP HQ
Bobovac je napisao/la:
dudu je napisao/la:
Kada @dudu bude unucima pričao:
-"Ja sam Rusiji sankcije udarao!"
dedo je tukao sankcije Rusima sinko moj.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.