|
|
Stranica: 11/24.
|
[ 590 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 14:09 |
|
|
Pa nisu samo zapadni ******** za Ukrajinu. Sav civilizirani slavenski svijet Poljska, Češka, Slovačka, Slovenija koji ne kopira sve što dođe sa zapada.
Poljaci su do jučer ratovali sa EU oko nekih zakona, a sad su za Ukrajinu 100%.
I naravno Ukrajinci koji su kao zapadni Rusi, znači ni oni sami ne žele da budu pod Rusijom.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 14:34 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Pa nisu samo zapadni ******** za Ukrajinu. Sav civilizirani slavenski svijet Poljska, Češka, Slovačka, Slovenija koji ne kopira sve što dođe sa zapada.
I naravno Ukrajinci koji su kao zapadni Rusi, znači ni oni sami ne žele da budu pod Rusijom. Ne bih pretjerivao sa postocima jer su mediji 100% na jednoj strani, nema ni slova o drugim mišljenjima. Crna vremena.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 14:54 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Naša Kvačica je napisao/la: Normalno izgleda ukrajinski predsjednik. Čovjek zaljubljen vidi se iz aviona, ima djecu, normalan 100%. Žena mu je totalno moj tip. Ovakve i ja volim, simpatične zgodne plavuše koje se ne šminkaju previše . Samo joj ne mogu sise procijenit odavde. Daska...osobno diskriminiram dame ispod 4....Jagodinka.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 15:29 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Pa nisu samo zapadni ******** za Ukrajinu. Sav civilizirani slavenski svijet Poljska, Češka, Slovačka, Slovenija koji ne kopira sve što dođe sa zapada.
I naravno Ukrajinci koji su kao zapadni Rusi, znači ni oni sami ne žele da budu pod Rusijom. Ne bih pretjerivao sa postocima jer su mediji 100% na jednoj strani, nema ni slova o drugim mišljenjima. Crna vremena. Pa i nebitno što misli neka baba od 96 godina u poljskom selu. Bitno da je vlast istovremeno pro-ukrajinska i anti-preuzimanje svega sa zapada. To ruši tezu da samo svjetski šljam podržava Ukrajinu. S druge strane Rusiju podržava Brazil sjekač prašuma, koji kad mu padne BDP samo pojača sječu.
|
|
Vrh |
|
|
Karabajaa
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 15:43 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 15:50 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Predlazem nasima da stave Z u potpis, da se raspoznajemo!
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 15:52 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10005 Lokacija: No Country for White Men
|
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 15:54 |
|
|
Jesu oni braća, al' nisu im novčanici.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 15:57 |
|
|
Awww kako ste swatki sa tim Z Svo smeće na jednoj strani, lajkam
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 16:10 |
|
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 16:18 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2463 Lokacija: Sarajevo
|
Shaban995 je napisao/la: Awww kako ste swatki sa tim Z Svo smeće na jednoj strani, lajkam
Privitak/ci: |
Zorro-1975-poster.jpg [ 18.87 KiB | Pogledano 1372 put/a. ]
|
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 01 ožu 2022, 22:41 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7293 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 01 ožu 2022, 23:56 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6309 Lokacija: Izvan sebe
|
Pa mi pro Ukrajinci smo u maloj prednosti.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 00:38 |
|
|
Nije loš omjer s obzirom na pljuvačinu koju dobije svatko tko se usudi suprotstaviti NATOu.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 02:09 |
|
|
Podržavao sam Ukrajinu dok nisam saznao da je Zelensky niži od 160 cm. Ne mogu podržavati čovjeka koji doslovno ima metar i po.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 08:51 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Podržavao sam Ukrajinu dok nisam saznao da je Zelensky niži od 160 cm. Ne mogu podržavati čovjeka koji doslovno ima metar i po. Ako su tvoj tip visoki i kršni momci uvijek možeš navijati za Ukrajinu zbog braće Kličko.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 09:16 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25535 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Harezm je napisao/la: Nije loš omjer s obzirom na pljuvačinu koju dobije svatko tko se usudi suprotstaviti NATOu. Možda smo malo nepravedni prema ljudima na Zapadu, npr jednoj Švedskoj. Njima je ovakvo ispiranje mozga svaki dan non-stop. Nije ni čudo da su ludi. Znači, kad vidiš da je čak i većina hrvatskh desničara palo pod taj utjecaj kako onda njih kritizirati? Pere nam se mozak preko medija, postali smo hodajući razglas fraza iz kuhinje Georga Sorosa. Ipak, ima ova situacija i korisnih strana. Npr vidjeli smo tko ima sposobnost kritičkog mišljenja a tko se predao konformizmu. Istinabog, ovdje ima par ljudi kojima su biznisi u velikoj opasnosti zbog ovoga pa zato vrište na Ruse. I to je razumljivo.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 09:28 |
|
|
Napisano je tisuće postova i usporedbi, a sve se moglo opisati vrlo jednostavno. Države se kao i žene ne osvajaju silom, nego mekano.
Zapad je kao zavodnik koji nosi cvijeće i bombonjeru, a Rus siledžija koji tuče i siluje ženu na prvom spoju. I ovaj prvi možda ima loše namjere i s vremenom će žena požaliti ako se uda za njega, ali drugi uopće ne dolazi u izbor.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 10:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59551 Lokacija: DAZP HQ
|
Bobovac je napisao/la: Harezm je napisao/la: Nije loš omjer s obzirom na pljuvačinu koju dobije svatko tko se usudi suprotstaviti NATOu. Možda smo malo nepravedni prema ljudima na Zapadu, npr jednoj Švedskoj. Njima je ovakvo ispiranje mozga svaki dan non-stop. Nije ni čudo da su ludi. Znači, kad vidiš da je čak i većina hrvatskh desničara palo pod taj utjecaj kako onda njih kritizirati? Pere nam se mozak preko medija, postali smo hodajući razglas fraza iz kuhinje Georga Sorosa. Ipak, ima ova situacija i korisnih strana. Npr vidjeli smo tko ima sposobnost kritičkog mišljenja a tko se predao konformizmu. Istinabog, ovdje ima par ljudi kojima su biznisi u velikoj opasnosti zbog ovoga pa zato vrište na Ruse. I to je razumljivo. meni je propao veliki biznis s Ukrajinom i Rusijom, ali se iskreno nisam ni počešao, zapravo sam ga i požurio, poslao sam Rusima prekid suradnje, bojkot.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 10:08 |
|
|
Ja koliko znam, Miodrag Kostic je kupio Sberbanku od Rusa na celom Balkanu.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 10:12 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25535 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dudu je napisao/la: meni je propao veliki biznis s Ukrajinom i Rusijom, ali se iskreno nisam ni počešao, zapravo sam ga i požurio, poslao sam Rusima prekid suradnje, bojkot. Kada @dudu bude unucima pričao: -"Ja sam Rusiji sankcije udarao!"
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 10:18 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Bobovac je napisao/la: Harezm je napisao/la: Nije loš omjer s obzirom na pljuvačinu koju dobije svatko tko se usudi suprotstaviti NATOu. Možda smo malo nepravedni prema ljudima na Zapadu, npr jednoj Švedskoj. Svedska je na sjeveru
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 10:24 |
|
|
Harezm je napisao/la: Nije loš omjer s obzirom na pljuvačinu koju dobije svatko tko se usudi suprotstaviti NATOu. Nije loš nikako, za nato- soroš- ********- anti hb- ukri stranu glasalo je i par njih koji su više neutralni i inače protiv sotonizma ali zbog simpatija prema samom ukrajinskom narodu nageli su na tu stranu, ako se njih makne kao neutralne praktički je 50 : 50 što je vrh kad se pogleda ta količina laži, propagande i pljuvačine kojoj svjedočimo iz dana u dan. Najglasniji nato lelekavci su dio plitkih desničara uglavnom malo starijih likova oštraćenih zadnjim ratom kojima se u glavi samo vrte JNA tenkovi i Milošević i ne mogu ništa drugo nego vraćat se u povijest i povlačit tu paralelu, pogotovo ovako nafilovani medijskom propagandom., te uz njih takozvani desni centar aka epp hdz, ovdje znani i kao zegejci / kmetovi, koji jednostavno plešu kako im vlasnik puca, ako gazda kaže da je uvoz migranta ok to je ok jer eto nema druge svi imaju loš tfr i jebaji ga tako mora biti, ako gazda kaže da je promocija i nametanje ******** ok to je ok jer to je ionako nebitna stvar pa neće niko stvarno postati ******** radi toga haha šta vam je luđaci desničarski i svi koji su protiv toga su u biti prikriveni ******** hehe, ako gazda kaže vaxiraj se 3 put misečno i nosaj potvrde i brnjice protiv nevidljivog neprijatelja (pokoj mu duši) svaki put kad izađeš iz kuće onda je to ok i tako treba a svi koji su protiv toga oni su u biti pičke i boje se cjepiva, luđaci sa aluminijskim folijama i desničari iz podruma koji se boje igle haha kako jadno, gledaj mene muškarčine kako ću primit ovaj 16. booster neću trepnit dok mi iglu meće hehe miševi mali, i naravno ako gazda kaže da su Rusi bad guys onda je to tako i nema rasprave, razloga će se već naći 100, ako se i ne nađe izmislit će se. Mongolidni kepec bad guy, kepec židov svirač kurcem soroš lutka na koncu Zelensky good guy, junačina i mudonja, osloboditelj ukr naroda, ajmo naši wu hu šalji oružje Andrej kancelaru veliki gazi nazadno mračno rusko carstvo gazi putlera hitlera, EU stand united protiv barbara sa istoka, živila sloboda i demokracija. Šta god gazda kaže to je tako i tako mora biti a tko se ne slaže on se u biti toga boji hehe glupani.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 10:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59551 Lokacija: DAZP HQ
|
Bobovac je napisao/la: dudu je napisao/la: meni je propao veliki biznis s Ukrajinom i Rusijom, ali se iskreno nisam ni počešao, zapravo sam ga i požurio, poslao sam Rusima prekid suradnje, bojkot. Kada @dudu bude unucima pričao: -"Ja sam Rusiji sankcije udarao!" dedo je tukao sankcije Rusima sinko moj.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 02 ožu 2022, 10:28 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Podržavao sam Ukrajinu dok nisam saznao da je Zelensky niži od 160 cm. Ne mogu podržavati čovjeka koji doslovno ima metar i po. Čekaj pa nije valjda još veći kepec od Putina? Mongoloidni kepec vs židovski kepec. Prvi je barem kršćanin, kakav takav.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|