|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 86 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 18:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82339 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
AIDovica ne odustaje …
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 18:48 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Robbie MO je napisao/la: AIDovica ne odustaje … Oće te vrbovali...možda kidnapirati, transferirati, procesuirati. Rezidentica AID za Beč, tko Šelo Šabić za ZG...pazi se i NAVUCI KAPULJAČU.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 18:49 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21657 Lokacija: među zvijezdama
|
Radoznalost je zdrava. Ajde.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 18:50 |
|
|
K..M je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: AIDovica ne odustaje … Oće te vrbovali...možda kidnapirati, transferirati, procesuirati. Rezidentica AID za Beč, tko Šelo Šabić za ZG...pazi se i NAVUCI KAPULJAČU. Nemoj ga prepadati. Vidis da je zbunjen. Robi?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 18:58 |
|
|
@Robi, vidim te u L'Osteria. Javi se na pp.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 19:01 |
|
|
Dobar onaj G.Bogdan. Toliko dobar da je šteta da ga samo jedna zarobi. Vuče malo na Mimija, a? Pustu ti Robija, ovo je roba prve klase. Ja sam smanjila kriterije. 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 19:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82339 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: @Robi, vidim te u L'Osteria. Javi se na pp. nijesam slobodan 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 19:12 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Dobar onaj G.Bogdan. Toliko dobar da je šteta da ga samo jedna zarobi. Vuče malo na Mimija, a? Pustu ti Robija, ovo je roba prve klase. Ja sam smanjila kriterije.  Aha. I meni na Minija vuče. Robi, ne mislim se udavati. Ne brini. Nego da razmjenimo politicke stavove. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 19:13 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Dobar onaj G.Bogdan. Toliko dobar da je šteta da ga samo jedna zarobi. Vuče malo na Mimija, a? Pustu ti Robija, ovo je roba prve klase. Ja sam smanjila kriterije.  Aha. I meni na Minija vuče. Robi, ne mislim se udavati. Ne brini. Nego da razmjenimo politicke stavove.  
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 19:20 |
|
|
Ući ćeš u forumske anale, ako me odbiješ. Ko Vlado Na naaaa lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 19:42 |
|
|
Sarajka, prste dalje od Robija 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 19:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ući ćeš u forumske anale, ako me odbiješ. Ko Vlado Na naaaa lol Hebiga, ja kreiram narativ na ovom forumu. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 19:44 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Sarajka, prste dalje od Robija  Neću mu ništa. Obećavam ti! 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 19:46 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ući ćeš u forumske anale, ako me odbiješ. Ko Vlado Na naaaa lol Hebiga, ja kreiram narativ na ovom forumu.  Ne kreiraš. Nego imaš kredite neke iz prošlosti kod onih s velikim ustima. A drugi se boje da budu u tvojoj nemilosti 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 21:53 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Da valjaju čemu ne bi bili neženje, već oženjeni ljudi sa porodicama.
Isto kao ovi naši stari momci na forumu. Sve demografski ekspert do eksperta, a niko se ne ženi niti đecu pravi.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 23:14 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ući ćeš u forumske anale, ako me odbiješ. Ko Vlado Na naaaa lol Vlado Rus je umalo pogino za te, kao Stjepan Radić za Hrvate. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 13 tra 2023, 01:21 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Lapo-lapo je napisao/la: K..M je napisao/la: A što da činim, kad mi je to najgolema kvaliteta.
7.kolovoza punim 50 g...
Gaze godine, sve svenjuje i propada.
Jedino Bogu hvala PIK KONTA RASTE JAKO, SNAŽNO...
To današnje mladice, ždrebice LOŽI, PRŽI I RADI.
Uz moj šarm, elokventnost, karizmatičnost, intelekt, oratorsku supremaciju. Aha. Vidiš da si se sva užarila, zarumenila i nakvasila. 
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 14 tra 2023, 20:57 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
K..M je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Aha. Vidiš da si se sva užarila, zarumenila i nakvasila.  Kime, kani se latina. Bolje da te turčin muči nego da te latin uči...
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 14 tra 2023, 21:01 |
|
|
Amiđa je napisao/la: K..M je napisao/la: Vidiš da si se sva užarila, zarumenila i nakvasila.  Kime, kani se latina. Bolje da te turčin muči nego da te latin uči... Ovdje ćemo vas naučiti konstitutivnost i hrvatsku jednakopravnost. Ima da znate u podne ponoć kao pjesmicu. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1239 of 2558 - 48.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 18 tra 2023, 12:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Prejasno je da Robbie ima neke simpatije za Sarajku - opposites attract i sve to.
Ja sam za opciju 1. ali da to bude Robbie.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 18 tra 2023, 12:45 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Prejasno je da Robbie ima neke simpatije za Sarajku - opposites attract i sve to.
Ja sam za opciju 1. ali da to bude Robbie. Ma nemoj. Ne pitaš se ti. Robbie je moj. Nego, kada ćeš me postaviti za moderatora? 
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 18 tra 2023, 12:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Prejasno je da Robbie ima neke simpatije za Sarajku - opposites attract i sve to.
Ja sam za opciju 1. ali da to bude Robbie. Ma nemoj. Ne pitaš se ti. Robbie je moj. Nego, kada ćeš me postaviti za moderatora?  Mislim da ti je upucavanje incela, simps i beta orbitera na forumu malo poremetilo osjećaj za realnost. Zašto misliš da bi momak nekih 20-30 godina mlađi bio zainteresiran za nekakvu domaćicu iz BL koja se približava GILF kategoriji (i gdje je i "F" vrlo upitno). Nemoj shvatiti kao uvredu, ali svi moramo biti svjesni gdje pripadamo u hijerarhiji izgleda, godina i ostalih parametara. Preporučio bih moga sugrađana, gospodina Old Fridolin, dobro situiran, ima oko 65 godina, i traži nešto mlađe.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 18 tra 2023, 13:05 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ma nemoj. Ne pitaš se ti. Robbie je moj. Nego, kada ćeš me postaviti za moderatora?  Mislim da ti je upucavanje incela, simps i beta orbitera na forumu malo poremetilo osjećaj za realnost. Zašto misliš da bi momak nekih 20-30 godina mlađi bio zainteresiran za nekakvu domaćicu iz BL koja se približava GILF kategoriji (i gdje je i "F" vrlo upitno). Nemoj shvatiti kao uvredu, ali svi moramo biti svjesni gdje pripadamo u hijerarhiji izgleda, godina i ostalih parametara. Preporučio bih moga sugrađana, gospodina Old Fridolin, dobro situiran, ima oko 65 godina, i traži nešto mlađe. Virtualne simpatije Ministre. Šta se primaš na takve stvari?! Nije sex jedina muško ženska veza. Postoje blagonaklonost, simpatija, vibracije, druženje, zezanje, razmjena mišljenja... I sažaljenje. Moj osjećaj za realnost se vidi po mojim upisima. Ko leti na mjesec? Ja ili ovi politikodupelisci? Moje godine su srednje, izgled prijatan, a o ostalim parametrima radije nebi, ispašće da se hvalim, a ionako su mnogi uniženi, što od sebe samih, što od mene i još par realističara. Domaćica nisam. Ponekad, po potrebi. Gospodin Old Fridolin se pokazao kao učtiv i poštujem. Njegovo imovno stanje je njegova stvar. Ti kao da ne živiš u savremenoj zemlji kako si se sam hvalio, nego na periferiji života.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 18 tra 2023, 13:41 |
|
|
Evo me s puš pauze. Otvorih odmah stranicu foruma da vidim da li se samozvani ministar udostojio odgovoriti. Nije. Veličina. Ponekad spusti po koju riječ među običan svijet. Eto, zahvalni smo mu na tome. A da je neka riječ...nije. Obično je samohvala, ili izacivanje stranih riječi, misli, uz mnoštvo tuđica opisan njegov luksuzni život među klokanima. Posrećilo mu se. Ne zavidim, samo ne razumijem. A malo i sumnjam. Prijatelju dragi, vlasniče ovoga ničega, molim te da ovo ne shvatiš kao uvredu, nego jednu dobronamjernu opasku domaćice u poznim godinama....mogao bi da tu tvoju ničim opravdanu prepotentnost i nekakvu vrstu mržnje prema meni smanjiš, jer ti nikada, do sada nisam dala povoda za to. Ako misliš da gradiš nekakav autoritet na ovom forumu, ne ide to silom, toljagom, uz neartikulisane urlike i uvrede. Pokušaj biti gospodin. Samo pokušaj. Ne boli.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 18 tra 2023, 14:24 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Evo me s puš pauze. Otvorih odmah stranicu foruma da vidim da li se samozvani ministar udostojio odgovoriti. Nije. Veličina. Ponekad spusti po koju riječ među običan svijet. Eto, zahvalni smo mu na tome. A da je neka riječ...nije. Obično je samohvala, ili izacivanje stranih riječi, misli, uz mnoštvo tuđica opisan njegov luksuzni život među klokanima. Posrećilo mu se. Ne zavidim, samo ne razumijem. A malo i sumnjam. Prijatelju dragi, vlasniče ovoga ničega, molim te da ovo ne shvatiš kao uvredu, nego jednu dobronamjernu opasku domaćice u poznim godinama....mogao bi da tu tvoju ničim opravdanu prepotentnost i nekakvu vrstu mržnje prema meni smanjiš, jer ti nikada, do sada nisam dala povoda za to. Ako misliš da gradiš nekakav autoritet na ovom forumu, ne ide to silom, toljagom, uz neartikulisane urlike i uvrede. Pokušaj biti gospodin. Samo pokušaj. Ne boli. Uživaj!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|