Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ?
Postano: 12 tra 2023, 19:01
Dobar onaj G.Bogdan. Toliko dobar da je šteta da ga samo jedna zarobi. Vuče malo na Mimija, a? Pustu ti Robija, ovo je roba prve klase. Ja sam smanjila kriterije.
Postano: 12 tra 2023, 19:12
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21695 Lokacija: među zvijezdama
Lapo-lapo je napisao/la:
Dobar onaj G.Bogdan. Toliko dobar da je šteta da ga samo jedna zarobi. Vuče malo na Mimija, a? Pustu ti Robija, ovo je roba prve klase. Ja sam smanjila kriterije.
Aha. I meni na Minija vuče.
Robi, ne mislim se udavati. Ne brini. Nego da razmjenimo politicke stavove.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Postano: 12 tra 2023, 19:13
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82507 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Lapo-lapo je napisao/la:
Aha. I meni na Minija vuče.
Robi, ne mislim se udavati. Ne brini. Nego da razmjenimo politicke stavove.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Prejasno je da Robbie ima neke simpatije za Sarajku - opposites attract i sve to.
Ja sam za opciju 1. ali da to bude Robbie.
Ma nemoj. Ne pitaš se ti. Robbie je moj. Nego, kada ćeš me postaviti za moderatora?
Mislim da ti je upucavanje incela, simps i beta orbitera na forumu malo poremetilo osjećaj za realnost.
Zašto misliš da bi momak nekih 20-30 godina mlađi bio zainteresiran za nekakvu domaćicu iz BL koja se približava GILF kategoriji (i gdje je i "F" vrlo upitno).
Nemoj shvatiti kao uvredu, ali svi moramo biti svjesni gdje pripadamo u hijerarhiji izgleda, godina i ostalih parametara.
Preporučio bih moga sugrađana, gospodina Old Fridolin, dobro situiran, ima oko 65 godina, i traži nešto mlađe.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Postano: 18 tra 2023, 13:05
Ministry of Sound je napisao/la:
Lapo-lapo je napisao/la:
Ma nemoj. Ne pitaš se ti. Robbie je moj. Nego, kada ćeš me postaviti za moderatora?
Mislim da ti je upucavanje incela, simps i beta orbitera na forumu malo poremetilo osjećaj za realnost.
Zašto misliš da bi momak nekih 20-30 godina mlađi bio zainteresiran za nekakvu domaćicu iz BL koja se približava GILF kategoriji (i gdje je i "F" vrlo upitno).
Nemoj shvatiti kao uvredu, ali svi moramo biti svjesni gdje pripadamo u hijerarhiji izgleda, godina i ostalih parametara.
Preporučio bih moga sugrađana, gospodina Old Fridolin, dobro situiran, ima oko 65 godina, i traži nešto mlađe.
Virtualne simpatije Ministre. Šta se primaš na takve stvari?! Nije sex jedina muško ženska veza. Postoje blagonaklonost, simpatija, vibracije, druženje, zezanje, razmjena mišljenja... I sažaljenje. Moj osjećaj za realnost se vidi po mojim upisima. Ko leti na mjesec? Ja ili ovi politikodupelisci? Moje godine su srednje, izgled prijatan, a o ostalim parametrima radije nebi, ispašće da se hvalim, a ionako su mnogi uniženi, što od sebe samih, što od mene i još par realističara. Domaćica nisam. Ponekad, po potrebi. Gospodin Old Fridolin se pokazao kao učtiv i poštujem. Njegovo imovno stanje je njegova stvar. Ti kao da ne živiš u savremenoj zemlji kako si se sam hvalio, nego na periferiji života.
Postano: 18 tra 2023, 13:41
Evo me s puš pauze. Otvorih odmah stranicu foruma da vidim da li se samozvani ministar udostojio odgovoriti. Nije. Veličina. Ponekad spusti po koju riječ među običan svijet. Eto, zahvalni smo mu na tome. A da je neka riječ...nije. Obično je samohvala, ili izacivanje stranih riječi, misli, uz mnoštvo tuđica opisan njegov luksuzni život među klokanima. Posrećilo mu se. Ne zavidim, samo ne razumijem. A malo i sumnjam. Prijatelju dragi, vlasniče ovoga ničega, molim te da ovo ne shvatiš kao uvredu, nego jednu dobronamjernu opasku domaćice u poznim godinama....mogao bi da tu tvoju ničim opravdanu prepotentnost i nekakvu vrstu mržnje prema meni smanjiš, jer ti nikada, do sada nisam dala povoda za to. Ako misliš da gradiš nekakav autoritet na ovom forumu, ne ide to silom, toljagom, uz neartikulisane urlike i uvrede. Pokušaj biti gospodin. Samo pokušaj. Ne boli.
Evo me s puš pauze. Otvorih odmah stranicu foruma da vidim da li se samozvani ministar udostojio odgovoriti. Nije. Veličina. Ponekad spusti po koju riječ među običan svijet. Eto, zahvalni smo mu na tome. A da je neka riječ...nije. Obično je samohvala, ili izacivanje stranih riječi, misli, uz mnoštvo tuđica opisan njegov luksuzni život među klokanima. Posrećilo mu se. Ne zavidim, samo ne razumijem. A malo i sumnjam. Prijatelju dragi, vlasniče ovoga ničega, molim te da ovo ne shvatiš kao uvredu, nego jednu dobronamjernu opasku domaćice u poznim godinama....mogao bi da tu tvoju ničim opravdanu prepotentnost i nekakvu vrstu mržnje prema meni smanjiš, jer ti nikada, do sada nisam dala povoda za to. Ako misliš da gradiš nekakav autoritet na ovom forumu, ne ide to silom, toljagom, uz neartikulisane urlike i uvrede. Pokušaj biti gospodin. Samo pokušaj. Ne boli.
Uživaj!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.