|
|
Stranica: 10/11.
|
[ 261 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ateist
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 11 stu 2013, 11:56 |
|
|
|
Idem u Žižića (Pučko otvoreno učilište Žižić). Može se još upisati, upisat ću se u četvrtak u 16:30. Treba donijeti domovnicu, rodni list i svjedodžbe svih triju razreda. Cijena godine koja traje do lipnja iznosi 6 900 kn, što su dvije mjesečne plaće. Ne treba ići u školu svaki dan, samo četvrtkom oko jedan sat traju predavanja ili ispiti. Dobiješ skripte iz kojih naučiš. Moj poznanik iz razreda u trogodišnjoj koji me nagnao (viđam ga na košarkaškom igralištu) kaže da je prelako, a on je za upis u srednju imao 36 bodova (ja sam imao 51). Diploma vrijedi načelno jednako kao i državna jer Žižića priznaje Ministarstvo i tamo stečeno zvanje upisuje se u radnu knjižicu. Može se ići i polagati državnu maturu za fakultet. Profesor kaže da ću lako stići ovo što su oni dosad položili. Ovo je idealna škola za mene. Sačuvao sam samoću, jer se ne ide svaki dan kao u državnu školu nego samo jedan sat tjedno na ispit ili predavanje. Više sliči fakultetu nego školi. I dalje ću biti sam i slobodan, a imat ću četverogodišnju srednju školu.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 11 stu 2013, 12:00 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
e baš mi je drago. a na koji se to faks može otići jednom tjedno po sat vremena? da dobijem još jednu diplomu. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 11 stu 2013, 12:05 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
ZGabriel je napisao/la: e baš mi je drago. a na koji se to faks može otići jednom tjedno po sat vremena? da dobijem još jednu diplomu.  Pravo u Zagrebu, zapravo eventualno moraš biti sat i pol na seminaru. Ostalo ne. 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 11 stu 2013, 12:10 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22087 Lokacija: među zvijezdama
|
Zadar1993 je napisao/la: Pravo u Zagrebu, zapravo eventualno moraš biti sat i pol na seminaru. Ostalo ne.  I po EU metropolama je tako  Ljudi studiraju u Australiji i Novom Zelandu preko interneta. Šesdesetih i sedamdesetih sigurno se s radnih akcija u EX Jugi išlo na predavanje. Zamisli tog sistema. Svi udarnici dobiju i sveučilišne diplome.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 11 stu 2013, 12:24 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
Zadar1993 je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: e baš mi je drago. a na koji se to faks može otići jednom tjedno po sat vremena? da dobijem još jednu diplomu.  Pravo u Zagrebu, zapravo eventualno moraš biti sat i pol na seminaru. Ostalo ne.  ah, pa onda me ne čude Yusipović, Milanović i Grbin. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ateist
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 30 stu 2013, 13:35 |
|
|
Ja sam završio trogodišnju trgovačku školu (smjer prodavač) i upisao 4. godinu (komercijalist) u Pučkom otvorenom učilištu Žižić. Doima se veoma jednostavno. Ne treba ići u školu svaki dan, nego su samo jednom tjedno oko sat vremena predavanja ili ispiti, u mom slučaju zasada obično četvrtkom u 16 h. Iz jednog predmeta polažeš samo jedan ispit. Jedan tjedan predavanje, drugi tjedan ispit iz tog predmeta. Dobiješ skripte u kojima se nalazi sve što trebaš naučiti. Ispit obično sadrži 15-ak pitanja, a ona se obično svode na zaokruživanje. Nekad trebaš riješiti neke krajnje jednostavne zadatke ili napisati koju definiciju. Već sam položio poslovne komunikacije (1., 2., 3. i 4. razred), poduzetništvo (3. i 4. razred) i računovodstvo (1., 2. i 3. razred). Pošto sam se nešto kasnije uključio (14. studenog) 21. studenog sam polagao četiri ispita, a jučer njih pet. Sve sam stigao bez puno truda, dovoljno ti je samo pročitati tekstove u skriptama za što trebaš ne više od sat vremena. Sad trebam za onaj tamo tjedan (12. prosinca) iz tehnike vanjskotrgovinskog poslovanja i transporta, špedicije i osiguranja napisati dva seminara od kojih svaki treba imati najviše dvije stranice (  ). Trebaš samo priložiti seminar (ne trebaš ga braniti) za koji svu građu prema riječima profesorice imaš na svemreži. Kad to položim (a vjerojatno hoću) već sam završio sa stručnim predmetima i slijede opći (engleski, matematika, hrvatski, njemački itd.). S navedenim sam predmetima u HTT-u (koji sam pohađao prve dvije godine nakon čega sam se prebacio u Trgovačku) muku mučio. Znanje matematike i engleskog mi je veoma oskudno, ali ako sustav i dalje bude ovako pristupačan nadam se da ću ih bez teškoća položiti. Trebaš naučiti stvarno minimalno, možda 0.1% sveukupnog gradiva nekog predmeta. Ako ti se stvarno dogodi da padneš neki ispit, možeš ga bilo koji idući put ispraviti. Koliko sam shvatio od sredine prosinca do sredine siječnja ne će biti nastave koja završava maturalnim radom sredinom svibnja. Zvanje ti se upisuje u radnu knjižicu i možeš polagati državnu maturu i eventualno studirati (iako teško mogu položiti s obzirom na loše znanje matematike i engleskog). Ukupna cijena godine je 6 900 kn (ne tako puno, dvije mjesečne plaće), a upisnina koju moraš odmah (u tjedan-dva) uplatiti iznosi 1 000 kn. Profesori te zovu na mobitel ili ti šalju poruke kad su predavanja/ispiti. Sav program i ocjene možeš vidjeti u svojoj bazi na svemreži (pošalju ti na e-mail, dobiješ lozinku i u bazi imaš sve skripte), iako ju ja nešto ne mogu otvoriti (samo prvi put sam mogao). Ako ne možeš ući u bazu, nazoveš u bilo koju podružnicu i dobiješ informacije o ocjenama. Daleko je lakše nego pri Ekonomsko-trgovačkoj školi gdje bi četvrtu godinu pohađao besplatno, ali bi morao ići svaki dan dvije godine (prvu godinu položiti 24 predmeta razlike, drugu godinu gradivo četvrtog razreda komercijalista) i baciti se na učenje. Diploma je načelno jednako vrijedna i amo i tamo jer su Žižićevi programi priznati od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i upisuju se u radnu knjižicu. I ovako i onako si komercijalist, i ovako i onako možeš na državnu maturu i fakultet, jedino što onako (u državnoj školi) dobiješ puno više predznanja za spomenute.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 30 stu 2013, 14:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
|
Ja sve vise razmisljam da naredne godine upisem postdiplomski. Ne vjerujem da ce mi trebati, al nekako mi fali sve to... Doduse ne znam ni kako sad to hoda obzirom da sam ja stari program i kako to hoda s ovom bolonjom...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ateist
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 26 vel 2014, 19:42 |
|
|
|
MOJE ŠKOLSKE OCJENE
PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE (2002./03.) * hrvatski jezik 4, likovna kultura 3, glazbena kultura 4, matematika 4, priroda i društvo 3, tjelesna i zdravstvena kultura 4, vjeronauk 5, opći uspjeh 4, devet opravdanih izostanaka; zapažanja: samostalan učenik, povremeno izbjegava ispuniti radne obveze, rado prima savjete ali ih se ne pridržava dosljedno
DRUGI RAZRED (2003./04.) * polugodište: hrvatski 5, likovni 4, glazbeni 4, matematika 4, priroda i društvo 4, tjelesni 5, opći uspjeh 4; vladanje: redovito izvršava svoje školske zadaće, komunikativniji je nego prije * kraj: hrvatski 5, likovni 4, glazbeni 4, matematika 4, priroda i društvo 5, tjelesni 5, vjeronauk 5, opći uspjeh 5, dvanaest opravdanih izostanaka; zapažanja: školske obveze izvršava aktivno, s lakoćom, pristojnog je odnosa prema odraslima i susretljiviji s vršnjacima
TREĆI RAZRED (2004./05.) * polugodište: hrvatski 4, likovni 3, glazbeni 4, matematika 4, priroda i društvo 3, tjelesni 4, vjeronauk 5, opći uspjeh 4, devet opravdanih izostanaka; vladanje: učenik svim školskim obvezama pristupa odgovorno i uspješno, primjernog je vladanja * kraj: hrvatski 4, likovni 4, glazbeni 4, matematika 4, priroda i društvo 4, tjelesni 4, vjeronauk 5, opći uspjeh 4, dvadeset i tri opravdana izostanka; zapažanja: postavljene zadatke prihvaća s odgovornošću
ČETVRTI RAZRED (2005./06.) * polugodište: hrvatski 4, likovni 4, glazbeni 4, engleski 4, matematika 4, priroda i društvo 5, tjelesni 4, vjeronauk 5, njemački 4, opći uspjeh 4, pet opravdanih izostanaka; vladanje: postavljene zadatke prihvaća s odgovornošću * kraj: hrvatski 4, likovni 4, glazbeni 4, engleski 4, matematika 3, priroda i društvo 5, tjelesni 4, vjeronauk 4, njemački 4, opći uspjeh 4 (4.00), pet opravdanih izostanaka; zapažanja: zainteresiran i aktivan u radu, primjerenog je ponašanja
PETI RAZRED (2006./07.) * polugodište: hrvatski 4, likovni 4, glazbeni 4, engleski 3, matematika 3, priroda 4, povijest 4, zemljopis 5, tehnički 4, tjelesni 4, njemački 5, vjeronauk 5 * kraj: hrvatski 4, likovni 4, glazbeni 4, engleski 4, matematika 3, priroda 4, povijest 5, geografija 5, tehnički 4, tjelesni 5, njemački 5, vjeronauk 5, opći uspjeh 4 (4.33), trinaest opravdanih izostanaka; vladanje: učenik se dobro vlada i ima korektan odnos prema radu, starijima i svojim vršnjacima
ŠESTI RAZRED (2007./08.) * polugodište: hrvatski 5, likovni 4, glazbeni 4, engleski 4, matematika 4, priroda 5, povijest 5, zemljopis 5, tehnički 4, tjelesni 5, njemački 5, vjeronauk 5, dvadeset i sedam opravdanih izostanaka * kraj: hrvatski 5, likovni 4, glazbeni 4, engleski 4, matematika 4, priroda 5, povijest 5, geografija 5, tehnički 4, tjelesni 5, njemački 5, vjeronauk 5, opći uspjeh 5 (4.58), pedeset i devet opravdanih, jedan neopravdan
SEDMI RAZRED (2008./09.) * polugodište: hrvatski 4, likovni 4, glazbeni 3, engleski 3, matematika 3, biologija 4, kemija 4, fizika 2, povijest 5, zemljopis 5, tehnički 5, tjelesni 5, njemački 4, vjeronauk 5, dva opravdana, dva neopravdana * kraj: hrvatski 5, likovni 4, glazbeni 3, engleski 4, matematika 3, biologija 5, kemija 4, fizika 3, povijest 5, geografija 5, tehnički 5, tjelesni 4, vjeronauk 5, njemački 4, opći uspjeh 4 (4.21), deset opravdanih i dva neopravdana, uzorno vladanje
OSMI RAZRED (2009./10.) * polugodište: hrvatski 4, likovni 5, glazbeni 5, engleski 3, matematika 2, biologija 5, kemija 4, fizika 3, povijest 5, zemljopis 5, tehnički 4, tjelesni 5, njemački 4, vjeronauk 5, sedam opravdanih izostanaka * kraj: hrvatski 4, likovni 4, glazbeni 2, engleski 3, matematika 3, biologija 5, kemija 4, fizika 3, povijest 5, geografija 4, tehnički 4, tjelesni 5, njemački 4, vjeronauk 5, opći uspjeh 4 (3.93), trideset i tri opravdana, pet neopravdanih, uzorno vladanje * sedmo mjesto na županijskom natjecanju iz biologije (od 17 natjecatelja)
PRVI RAZRED SREDNJE, ČETVEROGODIŠNJI SMJER HOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČAR (2010./11.) * polugodište: hrvatski 3, engleski 2, španjolski 3, njemački 4, matematika 1, povijest 4, tjelesni 3, etika 5, ugostiteljstvo 4, biologija s ekologijom 5, prehrana i poznavanje robe 5, daktilografija s poslovnim dopisivanjem 5, praktična nastava-turizam 5, opći uspjeh nedovoljan, šest opravdanih, jedan neopravdan, uzorno vladanje * kraj: hrvatski 3, engleski 2, španjolski 2, njemački 3, matematika 2, povijest 5, tjelesni 4, etika 4, ugostiteljstvo 3, biologija s ekologijom 5, prehrana i poznavanje robe 5, daktilografija s poslovnim dopisivanjem 3, praktična nastava-turizam 3, opći uspjeh 3, dobro vladanje, dvadeset i dva opravdana, dvadeset i tri neopravdana
DRUGI RAZRED SREDNJE, ČETVEROGODIŠNJI SMJER HOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČAR (2011./12.) * polugodište: hrvatski 2, engleski 1, španjolski 2, njemački 3, matematika 1, povijest 4, računalstvo 2, tjelesni 4, etika 3, geografija 2, poslovna psihologija s komunikacijom 3, organizacija poslovanja poduzeća 3, opći uspjeh nedovoljan, pet opravdanih, deset neopravdanih, dobro vladanje, ukor razrednog vijeća * kraj: hrvatski 2, engleski 2, španjolski 2, njemački 4, matematika 2, povijest 4, računalstvo 3, tjelesni 3, etika 5, geografija 3, poslovna psihologija s komunikacijom 3, organizacija poslovanja poduzeća u ugostiteljstvu 3, praktična nastava 3, opći uspjeh 3, dobro vladanje, dvadeset opravdanih, četrnaest neopravdanih
TREĆI RAZRED SREDNJE, TROGODIŠNJI SMJER PRODAVAČ (2012./13.)
* razlikovni ispiti: higijena prvog razreda 5, trgovinsko poslovanje prvog razreda 4, trgovinsko poslovanje drugog razreda 3, poznavanje robe drugog razreda 4 * polugodište je ukinuto, ali je dostavljena obavijest o svim ocjenama ** hrvatski jezik: hrvatski jezik 5, književnost 5, lektira 4 i 1, izražavanje 2 ** engleski jezik: razumijevanje 3 i 3, govor 3 i 3, pisanje 3 ** tjelesni: motorička znanja i dostignuća 4, funkcionalne sposobnosti 3, odgojne zadaće 3 ** matematika: usvojenost sadržaja 2, primjena sadržaja 2, suradnja u nastavi 3 ** politika i gospodarstvo: usvajanje sadržaja 4 i 4, primjena sadržaja 4 i 4, suradnja 5 i 4 ** poznavanje robe: usvajanje sadržaja 5 i 2, primjena sadržaja 4 i 2, suradnja u nastavi 4 ** promidžbene aktivnosti: usvajanje sadržaja 5, primjena sadržaja 3, suradnja u nastavi 4 ** psihologija prodaje: usvojenost nastavnog sadržaja 5 i 5, kreativna primjena 5 i 5 ** etika: kultura rada 5 i 5, kreativna primjena znanja 4 i 5 ** dvadeset i devet opravdanih i dva neopravdana sata * kraj: hrvatski 3, engleski 3, tjelesni 4, matematika 2, poznavanje robe 4, praktična nastava 5, politika i gospodarstvo 2, trgovinsko poslovanje 3, promidžbene aktivnosti 4, psihologija prodaje 5, etika 5, opći uspjeh 4, uzorno vladanje, šezdeset i šest opravdanih, trinaest neopravdanih * završni rad na temu Novčana jedinica u Republici Hrvatskoj: izrada završnog rada 5, obrana završnog rada 5, opći uspjeh 5, učenik je stekao strukovnu kvalifikaciju/zanimanje prodavač
Sada polažem četvrtu godinu (ekonomski komercijalist) na POU Žižić. Ako uspijem položiti državnu maturu što je gotovo nemoguće studirao bih najradije povijest.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
witj
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 26 vel 2014, 21:25 |
|
|
Ateist je napisao/la: Ako uspijem položiti državnu maturu što je gotovo nemoguće studirao bih najradije povijest. Jesi li razmišljao o studiranju na fakultetima koji ne traže državnu? Mislim na fakultete u BiH, odnosno Mostaru. edit: Prolistah malo temu, šta bi s Robbiem i Vladimirom, jeste li upisali fakultet?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ateist
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 27 vel 2014, 00:05 |
|
|
witj je napisao/la: Ateist je napisao/la: Ako uspijem položiti državnu maturu što je gotovo nemoguće studirao bih najradije povijest. Jesi li razmišljao o studiranju na fakultetima koji ne traže državnu? Mislim na fakultete u BiH, odnosno Mostaru. edit: Prolistah malo temu, šta bi s Robbiem i Vladimirom, jeste li upisali fakultet? To nije loša ideja. U Dubrovniku ne postoji studij povijesti. Osim Mostara, postoji u Splitu, Zadru, Rijeci, Puli, Zagrebu i Osijeku. U Zagrebu mi živi sestra, a u ostalim gradovima nemam nikakav smještaj. Mostar je još najbliže, 2.5 h vožnje. Vidjet ćemo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 09 ožu 2014, 00:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89918 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
witj je napisao/la: Prolistah malo temu, šta bi s Robbiem i Vladimirom, jeste li upisali fakultet? Šta će mi to? Jedva sam i srednju prošao.  Možete mi preporučiti nešto za studiranje?
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 09 ožu 2014, 00:39 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 09 ožu 2014, 00:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89918 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
 Ček, onda ću biti nešto ko emtulja?
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 09 ožu 2014, 00:47 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Ona je psiholog, koliko upratih. Nije to baš isto. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 09 ožu 2014, 18:47 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: witj je napisao/la: Prolistah malo temu, šta bi s Robbiem i Vladimirom, jeste li upisali fakultet? Šta će mi to? Jedva sam i srednju prošao.  Možete mi preporučiti nešto za studiranje? Odustao sam mada još uvijek se dvoumim.  Našao sam šta mi leži, koji fah, samo tražim koji smjer konkretno. Uglavnom još razmišljam. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 10 ožu 2014, 13:00 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22087 Lokacija: među zvijezdama
|
Robbie MO je napisao/la: :D
Ček, onda ću biti nešto ko emtulja? 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ateist
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 16 svi 2014, 14:03 |
|
|
|
Danas je otišao posljednji naraštaj maturanata rođen tijekom Domovinskog rata. Ovogodišnji maturanti četverogodišnjih škola rođeni su 1995. i 1996., dogodine su maturanti rođeni 1996. i 1997.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 16 svi 2014, 17:48 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Osnovna i 3 srednje.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip321
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 17 svi 2014, 10:48 |
|
|
Evo, još nekoliko subota i postati ću diplomirani inŽinjer prava!! A sada for real, nadam se diplomi do početka SP u Brazilu. Da mogu sa mirom gledati.
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 17 svi 2014, 20:15 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 9028 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Josip321 je napisao/la: Evo, još nekoliko subota i postati ću diplomirani inŽinjer prava!! A sada for real, nadam se diplomi do početka SP u Brazilu. Da mogu sa mirom gledati. na ACMT-u u dubrovniku dobiješ titulu diplomirani inženjer menadžmenta.  barem je tako bilo prije.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
škerac
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 17 svi 2014, 20:51 |
|
|
Josip321 je napisao/la: Evo, još nekoliko subota i postati ću diplomirani inŽinjer prava!! A sada for real, nadam se diplomi do početka SP u Brazilu. Da mogu sa mirom gledati. Čestitam! Biraj ZZO! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
rigato
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 17 svi 2014, 21:45 |
|
|
građevinski inženjer, ali bolje da nisam 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip321
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 18 svi 2014, 11:33 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Josip321 je napisao/la: Evo, još nekoliko subota i postati ću diplomirani inŽinjer prava!! A sada for real, nadam se diplomi do početka SP u Brazilu. Da mogu sa mirom gledati. na ACMT-u u dubrovniku dobiješ titulu diplomirani inženjer menadžmenta.  barem je tako bilo prije. Ne mogu vjerovati da se kod privatnika može polagati i srednja medicinska te čak i fakultet. Gdje je taj privatni fakultet ne znam. Ali neki dan mi tata priče, njemu pričao doktor da to postoji. Naveo mu primjer jedne doktorice. Dežurna bila sa još jednim doktorom. I u isto vrijeme bila dva slučaja. Ona nije znala zašiti čovjeka u hitnoj. Kaže nije imala praksu. Ako laže taj doktor lažem i ja. Bože sačuvaj. To sve treba zatvoriti.
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ateist
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 05 lip 2014, 15:50 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 05 lip 2014, 15:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Čestitke! 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|