|
|
Stranica: 11/11.
|
[ 261 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 05 lip 2014, 19:10 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 9028 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Josip321 je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: na ACMT-u u dubrovniku dobiješ titulu diplomirani inženjer menadžmenta.  barem je tako bilo prije. Ne mogu vjerovati da se kod privatnika može polagati i srednja medicinska te čak i fakultet. Gdje je taj privatni fakultet ne znam. Ali neki dan mi tata priče, njemu pričao doktor da to postoji. Naveo mu primjer jedne doktorice. Dežurna bila sa još jednim doktorom. I u isto vrijeme bila dva slučaja. Ona nije znala zašiti čovjeka u hitnoj. Kaže nije imala praksu. Ako laže taj doktor lažem i ja. Bože sačuvaj. To sve treba zatvoriti. pa ne treba te to ništa čudtiti. i danas imaš ordinacija u kojima je jedina djelatnost izdavanje uputnica. u RH i zdravstvene ordinacije (a one su u svojoj suštini privatne) imaju zvjezdice (nešto slično kao kod hotela). što više zvjezdica, znači da više toga možeš obaviti u ambulanti (sitni kirurški zahvati, previjanje... ne znam ni ja u detalje). sve te privatne škole treba zatvoriti. jer one funkcioniraju po principu plati pa ćeš dobit diplomu, na principu uslužnih djelatnosti. daleko smo mi od toga da se uspoređujemo s nekim zapadnim zemljama. čak su se i javne institucije počele baviti tim pizdarijama kako bi se imalo vlastitih prihoda za štošta.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kamov
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 05 lip 2014, 19:51 |
|
Pridružen/a: 23 svi 2014, 02:07 Postovi: 745 Lokacija: Planet Zemlja
|
|
Kakvo školstvo, takva i ekonomija i gospodarstvo!
_________________ Došao je tiho i ušao u legendu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jopa
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 05 lip 2014, 22:55 |
|
|
Citat: sve te privatne škole treba zatvoriti. jer one funkcioniraju po principu plati pa ćeš dobit diplomu, na principu uslužnih djelatnosti. daleko smo mi od toga da se uspoređujemo s nekim zapadnim zemljama. čak su se i javne institucije počele baviti tim pizdarijama kako bi se imalo vlastitih prihoda za štošta. Ima različitih privatnih škola nisu sve jednake.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 08 lip 2014, 11:24 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 9028 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Jopa je napisao/la: Citat: sve te privatne škole treba zatvoriti. jer one funkcioniraju po principu plati pa ćeš dobit diplomu, na principu uslužnih djelatnosti. daleko smo mi od toga da se uspoređujemo s nekim zapadnim zemljama. čak su se i javne institucije počele baviti tim pizdarijama kako bi se imalo vlastitih prihoda za štošta. Ima različitih privatnih škola nisu sve jednake. istina, ali jedna lasta ne čini proljeće. Također i javnih institucija ima svakakvih, a tu prvenstveno mislim na veleučilišta. o BiH da ne pišemo... http://fdzmb.org/web/?page_id=132Oni imaju doktorski studij. 
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ateist
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 26 lip 2014, 16:30 |
|
|
|
JA KOMERCIJALIST
RAZLIKA - 1. RAZRED
* poslovne komunikacije - odličan (5) * računovodstvo - odličan (5)
RAZLIKA - 2. RAZRED
* zemljopis - vrlo dobar (4) * poslovne komunikacije - vrlo dobar (4) * računovodstvo - odličan (5) * informatika - dobar (3)
RAZLIKA - 3. RAZRED
* njemački jezik - dobar (3) * poslovne komunikacije - dobar (3) * informatika - dovoljan (2) * računovodstvo - odličan (5) * poduzetništvo - odličan (5) * osnove trgovačkog prava - vrlo dobar (4)
ČETVRTI RAZRED
* hrvatski jezik - dovoljan (2) * engleski jezik - dovoljan (2) * njemački jezik - vrlo dobar (4) * etika - dobar (3) * tjelesna i zdravstvena kultura - odličan (5) * matematika - dovoljan (2) * poznavanje robe - dobar (3) * poslovne komunikacije - dobar (3) * poduzetništvo - vrlo dobar (4) * psihologija prodaje - odličan (5) * marketing - dobar (3) * transport, špedicija i osiguranje - vrlo dobar (4) * praktična nastava - odličan (5) * tehnika vanjskotrgovinskog poslovanja - vrlo dobar (4)
* opći uspjeh: 3.5 (vrlo dobar - 4)
ZAVRŠNI RAD
* tema: Odnosi s javnošću kao promidžbena aktivnost * izrada završnog rada: vrlo dobar (4) * obrana završnog rada: odličan (5)
* opći uspjeh: 4.5 (odličan - 5)
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ateist
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 30 lip 2014, 19:28 |
|
|
|
Danas sam dobio diplomu komercijalista. Završeno je.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 04 srp 2014, 19:07 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29293 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Josip321 je napisao/la: Evo, još nekoliko subota i postati ću diplomirani inŽinjer prava!! A sada for real, nadam se diplomi do početka SP u Brazilu. Da mogu sa mirom gledati. Jel gotoFo?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip321
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 05 srp 2014, 00:11 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Josip321 je napisao/la: Evo, još nekoliko subota i postati ću diplomirani inŽinjer prava!! A sada for real, nadam se diplomi do početka SP u Brazilu. Da mogu sa mirom gledati. Jel gotoFo? Odužilo se. Al pitaj me idući tjedan! Mislio sam da ću ga riješiti do početka SP. Ali eto, biti će prije kraja SP. Hoće mentor da ovo bude relevantan rad po svim kriterijima. Al tako valjda treba biti.
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip321
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 08 srp 2014, 13:22 |
|
|
Dipl. ing. 
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 08 srp 2014, 13:26 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
eto sad gledaj SP.  čestitam.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip321
|
Naslov: Re: Vaše obrazovanje Postano: 08 srp 2014, 23:58 |
|
|
Ostale mi tri utakmice. Ali bolje išta nego ništa. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|