HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 12 lis 2025, 19:46.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 356 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Za dom...
PostPostano: 10 pro 2013, 11:06 

Aztec je napisao/la:
Tulkas je napisao/la:

Ko je ovaj srbzid isprdak. Jesu ga potkovali srbi ispade da smo gori srbima no zidovi palestincima :zubati

A-a, bas su ga obradili. :zubati A tek kraj; "heroic Serbs who are fighting against the genocide" =))

Glavna mu je teza da se ne može negirati da su Hrvati koljači jer se onda negira i sam holokaust. =))

Ima impresivan životopis, odležao prilično zbog terorizma, jedan od rijetkih Židova kojima je zabranjen ulazak u Izrael. =))

http://en.wikipedia.org/wiki/Victor_Vancier

Vrh

PostPostano: 13 pro 2013, 00:07 

Ovdje u medijima perečkim osudili Šimunića već do kraja života. Čak i "neovisni", a baš me zanima koliko svijet i FIFA doživljavaju ovu kanonadu po svemu što iole tukne na "fašizam" od ljudi koji neizručuju Perkovića.

Ono što bi bilo najbolje je izostanak kazne ikakve jer i nema razloga za nju. A valjda bi se u tom slučaju malo više očiju otvorilo u RH.

Vrh

PostPostano: 13 pro 2013, 00:44 

Cuj, kad se vec ministar sporta i kulture zalaze za kaznjenje jednog igraca, cudilo bi me da izostane. Vazno je zapantiti ko je odogovoran za cilu hajku, od susjeda do domacih kvizlincica.

Vrh

PostPostano: 13 pro 2013, 01:01 

Spremni, spremni! :nanana

Vrh

PostPostano: 13 pro 2013, 10:09 

Gledam na RTL-u (?) prilog u kojem stavljaju Joea u ravan sa onim Grkom i Talijanom što su nedvosmisleno fašistički salutirali. Ova medijska bagra treba bit išamarana. Skreću pozornost sa bitnih stvari na benigne.

Vrh

PostPostano: 13 pro 2013, 10:46 

Nemoj tako, zar ne vidiš da "senzibiliziraju" hrvatski puk..., ili kak se to po narodski veli, škopiju ih ka ovne... :D

Da nije bilo Šimunića našli bi oni drugo veslo.

Vrh

PostPostano: 13 pro 2013, 11:05 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Gledam na RTL-u (?) prilog u kojem stavljaju Joea u ravan sa onim Grkom i Talijanom što su nedvosmisleno fašistički salutirali. Ova medijska bagra treba bit išamarana. Skreću pozornost sa bitnih stvari na benigne.

Manje gledati TV:-)

Vrh

PostPostano: 13 pro 2013, 12:07 

Junuz Djipalo je napisao/la:

Salutirao je i Mandžukić pa se to zaboravilo... Svak ima pravo salutirati, ali svi mi zaboga znamo šta je to salutiranje značilo i ne treba se praviti puno pametan ili pričati o buntu...

Vrh

PostPostano: 13 pro 2013, 12:26 

Mandžukić je salutirao vojnički, ali ne sumnjam da je za neke i to fašistički. :D

Vrh

PostPostano: 13 pro 2013, 13:33 

dudu je napisao/la:
Mandžukić je salutirao vojnički, ali ne sumnjam da je za neke i to fašistički. :D

Iznenadio me broj ustaša,vire iza svakog kuta:-)

Vrh

PostPostano: 13 pro 2013, 14:03 

...za dom, sad u boj!

Braća Japanci...pjevaju naše pjesme, dali su nam majstora Ronnija, priznali nas još 41'. :D

Jel se može bolji prijatelj poželjeti.

Nas i Japanaca 150 milijuna...a ako nam se braća Rusi i Srbi prepriječe babmusovim mačevima ćemo ih po glavi.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2013, 11:52 

BBC je napisao/la:
Oni puno više mrze Hrvate nego Srbe. Jer im Hrvati ne daju to što im nadohvat ruke. Ta tema na Klix nabrala skoro 900 komentara bošnjačkog fašizma i šovinizma.

Novi članak, već skoro 500 komentara. Da su zeleni isprdci bili ovako aktivni kad se pravila "platforma" sa ustašama bilo bi sve lijepo. Tad su likovali jer su riješili "hrvatski slučaj".

http://www.klix.ba/vijesti/bih/mija-mar ... /131213147

Vrh

PostPostano: 14 pro 2013, 11:55 

Mija Martina je novi Rojs, svaka im čast na promoviranju tuke kroz njihove medije.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2013, 12:09 

Marina je samo slika, sudeći po komentarima, na što muslimani najviše nasrću. Nisu to nikakvi "fašisti" i "ustaše", već kompletan hrvatski narod. Kad je HSP ušao u "platformu" bili su kolektivno oduševljeni.
Bilo bi interesantno da komisija odluči da može ostati na svom radnom mjestu.

Ne znam jel vam promaklo, odmah su se kao hijene na ovo nakačili da proguraju onaj svoj zakon o strogom kažnjavanju sličnih stvari. Pa su Srbi prozreli taj blef i glatko odbili. Iako bi se Srbi više "trebali" ljutiti na Martinu.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2013, 12:14 

Poanta je da je ona ženski Rojs, i nužno potrebna Muslimanima i njihovim medijima u cilju indoktrinacije i raspirivanja mržnje prema "fašistima". Zato je vodaju ko mečku po muslimanskim TV kanalima, kako bi tuka branila "Za Dom", prezentirala sebe kao tipičnu glupu fašistkinju i Muslimanima dala fin ispušni ventil "prihvatljive" mržnje - koja je zapravo mržnja prema Hrvatima, ali ova tuka omogućuje da se ta mržnja maskira u mržnju prema "fašistima". Bolje joj da se poklopi ušima i goni u tri pizde materine natrag u Hercegovinu.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2013, 12:22 

Pa OK, ako hoće tako zašto im smetati. To rade preko 20 godina pa što. Pišeš kao da će od toga nešto dobiti za svoju nacionalnu stvar.
Ako nije Martina onda je jedan Ministar iz Australije ustaša i fašist jer drži neki "separatistički, fašistički portal". Fascinantan si mi ti.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2013, 12:33 

Razlika je u tome što ja Muslimanima nemam što dokazivati, niti se braniti pred njima, jer priznajem samo sud svoje partije. Agencijama i samoprozvanim regulatorima koji su mi se obraćali sam sugerirao da se nose u rodno mjesto i rekao da nemaju nikakve nadležnosti izvan Sarajeva.

Za razliku od glupe Martine, koja im dođe kao savršen ženski Rojs za raspirivanje mržnje i oštrenje kurca nad "fašistima". Najgluplji ljudi među Hrvatima uvijek kod dušmana dobijaju najviše vremena na TV.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2013, 12:35 

Meni ne smeta. Što su luđi sve nerealniji ciljevi u pregovorima. Neka se zapad Europe sa tim nosi, sve već i sami kuže.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2013, 13:12 

Citat:
Postoji li u BiH nešto što se može nazvati javno mnijenje, ma što to inače značilo? Nerijetko se to pitam duboko svjestan da živim u dramatično podijeljenom društvu u kojem izgleda nitko, osim kriminalaca, nema ni u čemu definiran zajednički interes. Ni onaj najmanji, društveno relevantan i jasno uobličen. Ni socijalno ugrožene kategorije i potrebiti. Ni ratni invalidi, ni osobe s posebnim potrebama, pa čak ni penzioneri sa svojim bijednim mirovinama. A tek studenti ili nezaposleni, ili radnici, kao ono svojevremeno u Top listi nadrealista čijim smo se apsurdima smijali, koji dvadeset i više mjeseci nisu dobili plaću za svoj rad…

A onda u jednim novinama pročitam naslov ”Građani traže otkaz za Miju Martinu Barbarić” pa mi se još groznijim učini moguće postojanje javnog mnijenja. Jer ovaj naslov sugerira na postojanje javnog mnijenja. Već sam pisao što mislim o upotrebi i značenju nekih riječi, pojmova, pa i pozdrava, pa se na to ne bih vraćao, pogotovu ne na sve ono potom čime se ta nesretnica brani. U svemu me ovome zanima samo riječ ”građani”, tj. po svemu danas bezlična društvena kategorija bilo gdje, a kamoli u BiH. Baš sam se slatko nasmijao naslovu koji me vratio u daleka vremena u kojima su postojali ”radni ljudi i građani” ili ”radnici, seljaci i poštena inteligencija” i slične društvene kategorije s tobože nekim društvenim značajem.
Da stvar bude gora, u istim novinama nekoliko stranica prije, otpravnik poslova američkog veleposlanstva u Sarajevu u interviewu govori kako je u BiH, u oba entiteta, ”korupcija ogromna”. I, gle, građani ništa ne traže. U novinama već godinama nema ničega osim crne kronike. Crne kronike u politici, crne kronike u gospodarstvu, crne kronike u zdravstvu, crne kronike u školstvu, crne kronike u prometu, crne kronike u prepadima, ubojstvima, pljačkama, trgovini ljudima, drogom… i narod ne traži ni otkaze, ni smjene, ni ostavke, ništa. Ama baš ništa, osim, gle sad, otkaz državnoj službenici koja je najednom, uza sve to postala i bivšom i neuspješnom, čak propalom pjevačicom. E, jebiga!

http://www.autograf.hr/javno-mnijenje/

Vrh

PostPostano: 15 pro 2013, 13:59 

Ljigometar - ustaše Šimunići, Mandžukići i Barbarići

i onda bajka Written by Aleksandar Muftić :zubati

Citat:
Pošto se bavim jednom veoma osjetljivom temom, tj. kažu mi kako pljujem sve i svašta, a ponekad me nazivaju i ustašom, volio bih se posvetiti ovom fenomenu u ovom članku. Povod je svima dobro poznata izjava australskog ustaše Josipa Šimunića, a zatim i neuspješne estradne umjetnice, djevojke koja uzima hiljade maraka naših para dok salutira "Za dom spremni", radeći u ministarstvu gdje ju je sigurno postavio tata ili neko njegov.

4

Džo u transu

Od korijena se ne može pobjeći, tako je rekla Mija Martina Barbarić u svojoj prepisci sa Majom Čengić na Fejsbuku. Pretpostavljam da se one poznaju još iz doba Eurosonga. Ono što me oduševilo kod Maje je hrabrost da ovakvu jednu stvar pusti da ispliva na vidjelo, te da mladu torokušu, koja se na Majinom Fejsbuk profilu naprđivala satima šireći gluposti, zaista spusti na zemlju, i nadam se, otjera iz naših državnih institucija.

Da li se od korijena može ili ne može pobjeći, veliko je pitanje, ali ako su korijeni truli, tada se treba i mora od njih bježati kao što Đavo bježi od krsta. Kada su moji djed i nena doselili u u Melburn, a kasnije preselili u Brizbejn, dali su sve od sebe da se uklope u ustašku imigraciju. Jebi ga, pobjegli su tokom Drugog svjetskog rata pred strašnim partizanima, dovukli guzice na kraj svijeta i pridružili se imigrantima koji će kasnije sve raditi da razvale Jugoslaviju. Međutim, imali su jedan problem; bili su muslimani, pa su ubrzo najureni zbog svojih tipičnih muslimanskih imena, a ne znajući đe će i šta će, odlučili su preseliti ponovo, i ovaj put otići na kraj države, u Pert. Tamo se nisu dugo zadržali, jer je Pert bio pun četnika, a s njima se nisu mogli nikako poistovijetiti, a onda su donijeli jedino pravično rješenje; promijenili su imena i uzeli australska, izrodili djecu, a onda nas odgojili da cijenimo ljude odakle god da su. Ustaštvo se tu i tamo ponekad spominjalo, ali više je to bila priča drugih ljudi oko njih, dok su se oni posvetili karijeri, svjesni da im valja što prije zaboraviti na sve to i živjeti nekakav normalan život. Na njihovu žalost, nisu imali babu da ih udomi u neko od državnih ministarstava, kao što je to imala Mija Martina Barbarić, niti su bili uspješni fudbaleri kao Josip Šimunić. Valjalo je raditi, podizati djecu i boriti se. Moj tata, a njihov sin, se potom ženi pravoslavnom Albankom sa Kosova, ona rađa najprije sestru i brata, a zatim i mene. Kada je mama stigla u porodicu, kao veliki obožavatelj druga Tita, počinje da mijenja klimu u kući. Djed i nena nisu više među živima, ali mogu reći da ih je potpuno uspjela promijeniti i utuviti im u glavu da ustaše nisu bile na pravoj strani. Toliko o mom komunističko - ustaškom porijeklu. Naravno, kao svjesna osoba, biram ovo prvo, stajući na stranu zdravog razuma, i zbog toga bivam pretučen mnogo puta u Brizbejnu, a kasnije i u Sidneju i Melburnu. Tukli su me četnici, tukle su me ustaše, a tukle su me i balije. Jedno im je bilo zajedničko: voljeli su da tuku drugačije od sebe, a međusobno su se prećutno poštovali. U Australiji je i danas tako, postoje tri klana, od kojih je svaki za sebe, međusobno se ne miješaju, ali ni ne diraju, jer jednostavno jedni bez drugih ne bi postojali. Kriminalci tu i tamo sarađuju, kao i na Balkanu.32232

Mija Martina je jedna obična glupača, koja je zahvaljujući HDZ-u ili nekim sličnim vezama došla na tu poziciju. Ta fašistička stranka, koja je dosad hiljadu puta to dokazala slaveći Darija Kordića i slične zlotvore, se nikad nije ogradila od toga. Pošto su im pare veoma drage, većinom su jedni druge pozapošljavali u državnim institucijama. Trubeći o ugroženosti, uspjeli su obezbijediti da statistički skoro svaka hrvatska porodica ima po jednog zaposlenog u državnoj instituciji. Ko je tu ustvari ugrožen, procijenite sami. Kada prođete kroz Lišticu i ostale ustaške selendre, ne možete naći kuću nižu od tri sprata. U ratu su krali oružje, krali su humanitarnu pomoć, a krali su i pare. Svima je poznata afera sa jugoslovenskim dinarima, koji više u Hrvatskoj nisu važili, ali u Bosni jesu, pa su preneseni i zamijenjeni za pravi novac. Sve se to dešavalo pod krinkom spremnosti za dom i "obrane hrvatskog naroda", a pod palicom HDZ-a i zločinca Franje Tuđmana. One koji su im se imalo usprotivili, poput Blaža Kraljevića, su nabijali na kolac, uz napomenu da je i on radio protiv Jugoslavije i po mom mišljenju spada u malo manja govna.

Pored toga što je još 40 tisuća gledatelja skandiralo ustaški poklič, mora se spomenuti da srećom, hrvatska država ipak kako - tako funkcioniše, pa su kaznili kretena Šimunića. Na njihovu žalost, sami fašisti su tamo u manjini, pa će Šimunić sigurno dobiti još neku kaznu. Šta će biti sa Mandžukićem, koji se npr. voli pozdravljati ovako kao na slici, veliko je pitanje, ali ovaj stav nije ništa drugo do "sieg heil".

1

Mario Mandžukić salutira

Mija Martina će možda i dalje nastaviti živjeti od naših para, ali dokad, to je do nas ostalih. Ona se sigurno promijeniti neće, a kao dokaz tome, govori i činjenica da njena mama na Fejsbuku veliča Thompsona i poziva da se na referendumu o braku u Hrvatskoj glasa "za". Dakle, nije samo "bezazleni" pozdravčić "Za dom" problem. Barbarići ne vole ni pedere, a ni istorijsko ubijanje Srba u Jasenovcu im nije mrsko. Jer nije ni Thompsonu, a Thompson ipak većinom pjeva lijepe ljubavne i domoljubne pjesme, kako bi povremeno rekli oni što su ga htjeli dovesti u Sarajevo.

Završiću sa tim da bi ovo trebala biti Ljiga godine, ali pošto to u Bosni više nije ni vijest, daću im samo 10 Ljiga. I spomenuću još jednu rečenicu Emele Burdžović, koja joj je na Fejsbuku više nego blago rekla "Mater vam jebem, nacionalisti".

http://novinar.me/index.php/balkan/item ... -barbarici

:smijeh :placipicka

Vrh

PostPostano: 15 pro 2013, 14:14 

Zbilja, šta bi sa gospođicom Mijom?
Uputiše li je doma :D

Vrh

PostPostano: 15 pro 2013, 14:24 

Pa onda bi morali uputiti i sve one koji nazovu 'selam', mole se alahu ekber i krste sa tri prsta :D

Vrh

PostPostano: 15 pro 2013, 14:30 

Ih gospodine Man, ta nijesu oni krivi što je gospođica Mija izrazila spremnost odreći se dobre plate i vratiti se doma, materi i ćaći na grbu ha ja :D

Vrh

PostPostano: 15 pro 2013, 14:59 

Sumnjam g. Aga da ce je poslati mami i tati. Dat ce joj (ako vec nisu) neki ukor, opmenu i sl. i to ce najvjerovatnije tako zavrsiti. Sto se mene tice nek leti s posla ako nista drugo onda zato sto je tuka. :D

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 15 pro 2013, 15:00 

Je, to nesto kao ona Srpkinja u Vukovaru sa kokardon i tri prstica slikala se curka za facebook, kad ono, izgubise posa u osiguranju, placuci je trcala iz firme. :placipicka

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 356 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: