HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 07 lis 2025, 06:08.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 356 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Za dom...
PostPostano: 18 pro 2013, 00:21 

stavis mu dokaz pred oci i on izjavi da su ustase i njemci ubijali u logoru u sred srbije

jesus i marija

Vrh

PostPostano: 20 pro 2013, 21:56 

slika

http://statigr.am/p/611509064763734966_ ... _545547845

Vrh

PostPostano: 20 pro 2013, 22:09 

To da su Ustaše ubijali u Banjici, to je u rangu Jovana Deretića.

A što je sa Lagerom Niš?

Vrh

PostPostano: 20 pro 2013, 23:17 

slika

Mile Kekin. još jedan koji diže desicu u zrak :zubati

Vrh

PostPostano: 20 pro 2013, 23:49 

Bobovac je napisao/la:

A što je sa Lagerom Niš?

Pa ustase jebo ga ti.

Vrh

PostPostano: 21 pro 2013, 00:17 

Bobovac je napisao/la:

A što je sa Lagerom Niš?

Žali se gospođi Ćirić i pokušaj kod Jevrejske zajednice opovrgnuti tvrdnju da su Jevreje u logoru Banjica ubijali između ostalih i Ustaše. Ja samo prenosim izrečene stavove povodom likvidacija Jevreja u tom logoru.

Vrh

PostPostano: 21 pro 2013, 08:22 

Logor sajmiste je bio u zemunu pod upravom SS-a.
Banjicu je punila nediceva policija. Al eto kod srba su za sve
Krive ustase. Valjda I za kragujevac. Jebo budale

Vrh

PostPostano: 21 pro 2013, 11:33 

Tulkaš nekada istina boli. Razumijem.

Vrh

PostPostano: 21 pro 2013, 16:33 

Hrvati iz Hrvatske su toliko zadojeni srbofobijom, da su spremni da muslimanima poklone celu Herceg Bosnu, sa svim hercegovačkim hrvatskim glavama na kolcu, samo ako bi oni uspeli do kraja da etnički očiste Hrvatsku.
Hrvatska neoustaška politika se upravo bazira na tome.

Naravno treba biti neverovatno glup, kao što su neoustase i neshvatiti da postoji nešto što se zove asimilacija.
Što bih ja proterivao Hrvate iz Vojvodine, kad iz dana u dan se mesaju sa Srbima i postaju Srbi. Ako ih proteramo, bice vise Hrvata, dal u Hrvatskoj ili dijaspori sve jedno.

p.s. i šta boli ku#ac Hrvate za one četničke jedinice koje su klale po Raškoj, Sjenici itd. Kakve to veze ima sa vama. To muslimani treba da nam prebacuju, njihove su čistili.

Neoustaštvo kao odgovor na muslimanski teror, nije sam po sebi okrenut protiv Srba, zato se i zove neoustaštvo, jer nema odlike onih Pavelicevih ustaša, koji su bili sluge islamizma i otvoreni neprijatelji Srba.
Recimo u Mostaru, neoustaštvo ima iskljucivo antimuslimanski karakter, čak su i kopirali srpsku antimuslimansku parolu ''nož, žica, Srebrenica''.

Ta paralela se može povućio i sa neočetništvom, koji služi da zaplaši muslimane, jer kakve veze Hrvati imaju sa stanjem na jugu Srbije.

Cilj proislamskih neoustasa je iskljucivo sukob sa Srbima, kao sto je i cilj proislamskih neočetnika iskljucivo sukob sa Hrvatima, po cenu nestanka pola Srbije, kao sto se i ovima je%e za interese Hrvata u HB.

Vrh

PostPostano: 21 pro 2013, 17:14 

Ajde bijeli ne seri. Niste nas mogli toliko poklat u 2
Svjetskom da jeste klali bi I vise no sto jeste.

S druge strane ko to luduje za linijom katlobag karlovac virovitica.
Vecina vaseg politickog miljea kojeg vi birate
Ko je tu fasist ko zeli tudje

Vrh

PostPostano: 21 pro 2013, 17:38 

Tulkas je napisao/la:
Ajde bijeli ne seri. Niste nas mogli toliko poklat u 2
Svjetskom da jeste klali bi I vise no sto jeste.

Ja bar kažem otvoreno, nažalost nismo mogli da ih sve pokoljemo, sa šiptarima imaš izbor ''ili mi ili oni''. Muslimani su malo manje zatucani, ali u suštini su isti problem, jer radikalni islam je uništio i onu poslenju mrvu nade da možemo da živimo jedni pored drugih.
Naša krivica je što nismo vodili politiku koju je vodila Hrvatska i Slovenija. Lepo dočekaš Nemce sa solju i hlebom, dobiješ odrešene ruke da čistiš dvorište i boli te patka.
Ni tvoje ustaše ne bi mogle onda da kolju sve redom, kao sto su radile.

Zato odluči se da li smo bili komunisti kako je Pavelić propagirao ili smo ipak bili fašisti.

Tulkas je napisao/la:

S druge strane ko to luduje za linijom katlobag karlovac virovitica.
Vecina vaseg politickog miljea kojeg vi birate
Ko je tu fasist ko zeli tudje

Ja sam ''fasist'' pa me boli tuki za tu liniju. Ovde me i Srbi drukaju moderaciji, jer sam ekstreman.
To sto ti verujes u bajke to je tvoj problem, kao i većine Hrvata. Jedina stranka koja zagovara tu liniju je SRS, koja je vanparlamentarna stranka, možda im možes dodati još koju stranku koje su takodje vanparlamentarne kombi stranke.

Mi cak ne ludujemo ni za Kosovom i Metohijom, kakva crna Hrvatksa bre. Kako vreme prolazi cini mi se da cekamo samo dan da se osvetimo šiptarima, a teritorija Kosova može da pripadne i Kinezima ako žele.

Sranja ce biti, nemoj da sumnjas u to, ali ja licno ne bih voleo da naje%u neke etničke grupe koje nemaju veze sa islamistima.
Što se tiče tudjih teritorija, mi ćemo klati samo za našu teritoriju, a to je Kosovo i Metohija, Republika Srpska i sve koji u Srbiji budu tražili nož dobiće ga.

Kakve veze vi Hrvati imate sa ovim ... ja stvarno ne znam. Osim ako nam ne budete zabili nož u ledja.

Vrh

PostPostano: 21 pro 2013, 17:46 

Dobro, jel ovo dovoljno da se ova budala banuje?

Vrh

PostPostano: 21 pro 2013, 17:51 

A zašto? Jer je otvoren?

Neka je.

Vrh

PostPostano: 21 pro 2013, 17:52 

Jer je izdao veliku Srbiju, on će meni tu da ga Karlobag ne zanima.

Iskren... slučajno čovjek glumi Srbina ljudoždera na hrvatskom forumu... ono tipa, odem ja na krstaricu i velim "ja sam ustaša koji voli vadit oči", a masa poviče "konačno iskren Hrvat".

Vrh

PostPostano: 21 pro 2013, 17:58 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Chat je tema, pa može malo liberalnije na ovom dijelu foruma, ali @wihiteone odavno si pod prismotrom.

Vrh

PostPostano: 21 pro 2013, 18:07 

Metemma i jagnjeca slobodno se udružite sa ostalim srpskim izdajnicima, islamofilima i šiptarofilima i tražite zajedno ban.
Promovišite tzv kosovo, bih i sandzak zajedno, kao i svaki izdajnici. Niste ni prve ni poslednje poturice.

Ja ne glumim kao ti, ako toliko voliš islamiste idi na klix. Meni ne pada na pamet da bilo šta delim sa njima.
Ako su ti Hrvati problem, šta tražiš na ovom forumu ? Ko sada glumi ?

Svaka čast poštenim srpskim i hrvatskim nacionalistima koji su shvatili da ovo ludilo jednom mora da stane i da je neprijatelj isti.

Ja sam problem što sam jedini Srbin koji je napisao da je licemerno što Hrvatima prebacujemo za mržnju prema ćirilici, a pola Srba takodje mrzi ćirilicu, čim je ne koriste.
Pa sam podržao ''vukovarski zakon'', jer mi možemo isto primeniti prema islamistima.

Vrh

PostPostano: 21 pro 2013, 18:10 

Preterano serete, gospodine Whiteone.

Vrh

PostPostano: 21 pro 2013, 18:14 

Agathonikos je napisao/la:
Preterano serete, gospodine Whiteone.

Violeta ne može podmiriti njegove potrebe =))

Vrh

PostPostano: 21 pro 2013, 18:37 

Isto misle I aga I met. Oni su kao fini.

Vrh

PostPostano: 21 pro 2013, 18:52 

Najlakše je nekoga etiketirati i reci sereš. Zašto konkretno ne napišete u čemu je problem ?
Jeste li vi političari ljudi ? Hoce li vam pasti kruna sa glave, ako budete bar malo iskreni ?

Recimo na sajmu knjiga, ja nisam ni tražio najjeftinijeg izdavača, već ako je moguće da neka srpska izdanja kupim na srpskom jeziku, dakle ćirilici, za strane autore nije bitno, znam da je nemoguće da budu na srpskom jeziku. Covece Njegoša štampaju na latinici. 90 % štampanih i elektronskih medija na latinici. Jedino RTS se drži srpskog jezika.
I onda mi drzimo neka predavanja Hrvatima ? To je samo jedan problem srpskog licemerja.

I onda sam ja fašista, kao da sam ja pisao odredbu o službenom jeziku, gde nema ni govora o takozvanoj srpskoj latinici.

I onda krivi Hrvati, ma nosite u pm izdajničku !!!

Vrh

PostPostano: 21 pro 2013, 19:03 

Serete jer nam muslimane predstavljate kao iskonske neprijatelje a Hrvate (i katolike) kao braću najrođeniju. Niti je tačno jedno niti drugo a niti je ođe neko tolika dileja da nasjeda na te fore, gospodine Whiteone.

Vrh

PostPostano: 21 pro 2013, 19:24 

Serete jer nam muslimane predstavljate kao iskonske neprijatelje a Hrvate (i katolike) kao braću najrođeniju. Niti je tačno jedno niti drugo a niti je ođe neko tolika dileja da nasjeda na te fore, gospodine Whiteone.

Oni sami sebe predstavljaju kao prijatelje ili neprijatelje ili nesto treće kao nutralne. Neki Hrvati neguju srbofobiju, nema potrebe da se lažemo, ali Hrvati nisu došli na Kosovo i Metohiju da proteraju Srbe i okupiraju srpsku zemlju. Hrvati nisu problem ni u Raskoj. Hrvati nisu problem ni u BiH. Hrvati nisu problem ni u Makedoniji i CG. Čak i njihova nacionalna manjina u Vojvodini ne pravi probleme.

Pa ko je problem onda ? Kako možeš staviti znak jednakosti ? Koje dve nacionalne manjine prave probleme u Srbiji ? Zasto obe dele iste demonsku veru ?

Sto se tiče mog ličnog iskustva, moja prva komšinica je jedna baba rodjena i odrasla u Mostaru Hrvatica.Kaži i njoj da je islamofob, jer deli moje stavove.
Jedan od mojih najboljih drugara je Hrvat, imam i druga poluJevreja. Kako bre sve isti islamofobi ? Slučajno ?
Kako nema ni jednog muslimana ? Zasto oni moraju uvek da budu u svom stadu ? Slučajno ? Je li sve slučajno ?
Zašto i najbolji muslimani za koje ne mogu reći ni jednu ružnu reč, već samo reč pohvale, a to su Goranci, su zatvorena etnička grupa kojima je zabranjeno da se mesaju sa neGorancima, dakle i Srbima.

Druže Aga, prošlo vam je vreme komunizma, da stavljate znake jednakosti.

Vrh

PostPostano: 21 pro 2013, 19:36 

I da, ako su se neke ustaše (islamofili) transformisali u neoustaše (islamofobe, kako vi kažete, mada im ni srbofobija nije stran pojam, dapače - ovo kažem ja), gdje vam je njihova sposobnost transformacije pa da na raspolaganju imate i jednu i drugu opciju? Učite malo od njih ako ih već smatrate svojim saborcima protiv nadirućeg islama hehhe.

Znači, ili ste mješanac ili totalni naivac ili nečiji klon, četvrte opcije se ne mogu sjetiti.

Vrh

PostPostano: 21 pro 2013, 20:02 

I da, ako su se neke ustaše (islamofili) transformisali u neoustaše (islamofobe, kako vi kažete, mada im ni srbofobija nije stran pojam, dapače - ovo kažem ja), gdje vam je njihova sposobnost transformacije pa da na raspolaganju imate i jednu i drugu opciju? Učite malo od njih ako ih već smatrate svojim saborcima protiv nadirućeg islama hehhe.

Znači, ili ste mješanac ili totalni naivac ili nečiji klon, četvrte opcije se ne mogu sjetiti.

Imamo mi dovoljno tih koje bi takodje stavili u drugu opciju. Ne moramo to učiti od Hrvata. Ali od Hrvata bi trebalo da naučimo, kako se treba odnositi prema svetskim silama, posebno prema zapadnim silama.
Ne kažem da mi sada vodilo lošu politiku po tom pitanju, ali treba učiti upravo to. A Bugari su primer kako možeš i sa Rusima ostati dobar.
Naravno moj najveći uzor su Grci, a od domaćih političara ubedljivo Dodik.

Što se tiče pitanja moje nacionalne pripadnosti, ja sam poreklom iz danasnje Makedonije i sa majčine strane iz RS, odnosno CG.
Dakle geografska pomešanost postoji, ali ne i nacionalna i verska.
Naravno, srpski izdajnici koji negiraju mnoge Srbe, mogu i mene da stavljaju u neke koševe, nije prvi put da čujem majmune koji govore da ovi ili oni Srbi nisu Srbi, a da ovi ili oni to jesu.

Vrh

PostPostano: 21 pro 2013, 20:32 

A zašto ovo kažem, gospodine Whiteone?

Jednostavno zato što ste ili u stvarnom tripu ili ste nečiji klon, jer nam glatko preporučujete islamofobiju i samo islamofobiju kao jedini put, a Hrvati vam pred nosom levitiraju između srbofobije i islamofobije i gledaju da se štekuju tamo gdje im to trenutak nalaže ehhehe :D

Znači, ako već postoje neoustaše kod kojih ste kako vi kažete, primjetili veću islamofobiju od srbofobije, zašto ne bi postojali i neočetnici kod kojih je hrvatofobija veća od islamofobije, ha ja :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 356 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: