|
|
Stranica: 12/15.
|
[ 356 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Whiteone
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 22 pro 2013, 00:11 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 16:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
Agathonikos je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Znači, ili ste mješanac ili totalni naivac ili nečiji klon, četvrte opcije se ne mogu sjetiti.
A zašto ovo kažem, gospodine Whiteone? Jednostavno zato što ste ili u stvarnom tripu ili ste nečiji klon, jer nam glatko preporučujete islamofobiju i samo islamofobiju kao jedini put, a Hrvati vam pred nosom levitiraju između srbofobije i islamofobije i gledaju da se štekuju tamo gdje im to trenutak nalaže ehhehe  Znači, ako već postoje neoustaše kod kojih ste kako vi kažete, primjetili veću islamofobiju od srbofobije, zašto ne bi postojali i neočetnici kod kojih je hrvatofobija veća od islamofobije, ha ja  Zato sto Hrvate uopste ne vidim kao pretnju srpskim nacionalnim interesima. I opet ponavljam njihova nacionalna manjina nije neprijateljska. Ja licno ne mogu da budem licemer poput tih Hrvata o kojima pricamo, koji mogu da budu preletaci, danas brane nas, a sutra se ližu sa islamistima i zabijaju nam nož u ledja. Ne mislim da su svi takvi, ali slažem se sa tobom da ima takvih ljigavaca. Nas cilj upravo treba da bude, saradnja sa svima nacijama zbog nadiruce islamizacije. U Evropi upravo nasa srpska dijaspora uživa veliko postovanje desnicarske opozicije, upravo zbog nase borbe protiv islamizacije.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 22 pro 2013, 00:48 |
|
|
Whiteone je napisao/la: Nas cilj upravo treba da bude, saradnja sa svima nacijama zbog nadiruce islamizacije.
A šta mislite da u intermezzu do te armagedonske bitke nad bitkama, nekako isposlujemo da cilj tih udruženih nacija bude proćeravanje šiftara sa KiM, ono čisto da vidimo kako bi stvar funkcionisala, ko biva da se malo utreniramo? Gospodine Whiteone, smešni ste k'o bioskop.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 22 pro 2013, 00:50 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Whiteone je napisao/la: Nas cilj upravo treba da bude, saradnja sa svima nacijama zbog nadiruce islamizacije.
A šta mislite da u intermezzu do te armagedonske bitke nad bitkama, nekako isposlujemo da cilj tih udruženih nacija bude proćeravanje šiftara sa KiM, ono čisto da vidimo kako bi stvar funkcionisala, ko biva da se malo utreniramo? Gospodine Whiteone, smešni ste k'o bioskop. Kasno g.Aga na KiM stiže... 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 22 pro 2013, 00:52 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Kasno g.Aga na KiM stiže...  A vi kao mislite da je sa KiM stvar završena, ono kao definitivno i te žvake 
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 22 pro 2013, 00:53 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Kasno g.Aga na KiM stiže...  A vi kao mislite da je sa KiM stvar završena, ono kao definitivno i te žvake  Prijedlog-malo skrenemo tok Drine,preko KiM,i eto fuzije ciljeva? 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 22 pro 2013, 01:08 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Prijedlog-malo skrenemo tok Drine,preko KiM,i eto fuzije ciljeva?  Jeste li to vi, gospodine Šabane 
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 22 pro 2013, 01:11 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Prijedlog-malo skrenemo tok Drine,preko KiM,i eto fuzije ciljeva?  Jeste li to vi, gospodine Šabane  Kaže Alija kad se tušira-Murate!Pusti vodu!! 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 22 pro 2013, 01:14 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Kaže Alija kad se tušira-Murate!Pusti vodu!!  Do daljnjeg! 
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 22 pro 2013, 01:17 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Kaže Alija kad se tušira-Murate!Pusti vodu!!  Do daljnjeg!  I novi pozdrav-Za KiMDom!A vojska odgovara-Spremni,bre! 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 22 pro 2013, 01:28 |
|
|
Ma jock, gospodine Markane. Po vizijama gospodina Whiteonea, to će biti sveopšta bitka udružene hrišćanske vojske protiv nadirućeg islama s vjerovatno engleskim komandama kao najdominantnijim jezikom, pa će biti ono: For King and Fatherland - Roger that 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 22 pro 2013, 01:48 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: - Roger that  A može i - Freedom or Death, nemam ništa protiv 
|
|
Vrh |
|
 |
Whiteone
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 22 pro 2013, 13:57 |
|
|
Citat: A šta mislite da u intermezzu do te armagedonske bitke nad bitkama, nekako isposlujemo da cilj tih udruženih nacija bude proćeravanje šiftara sa KiM, ono čisto da vidimo kako bi stvar funkcionisala, ko biva da se malo utreniramo?
Gospodine Whiteone, smešni ste k'o bioskop. Možeš ti da sprdaš koliko kod želiš, ali sukob sa islamistima u nekom obliku će biti. Mi čak možemo i da zatvorimo to pitanje i da jedemo kokice, lepo smo priznali tzv kosovo, pustimo RS da propadne i priznamo BiH do kraja i rešen problem bar na neko duže vreme. Ali šta da rade Makedonci ? Misliš da će ta vatra u Makedoniji večno ovako da tinja i da se lako gasi po potrebi ? Da ne spominjem ostale, koji tadkodje imaju slične probleme. Misliš da će EU večno voditi ovu politiku islamizacije Evrope ? Ja sam lično optimista, jer od ovoga ne može gore. Što se tiče naše vlasti u BG, ne sumnjam da se neće snaći u tom trenutku kada umesto diplomatije budemo prešli na oštrenje noževa. 1995. naciVučić, danas najmoćniji čovek u Srbiji.
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 22 pro 2013, 14:13 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
Vatra u Makedoniji tek slijedi, s time s slažem sa Whiteoneom. U narednih 10 godina BJRM će se naći u ogromnom sukobu, uostalom to se i čeka sa šiptarske strane već 10 godina.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 22 pro 2013, 14:16 |
|
|
Whiteone je napisao/la: Možeš ti da sprdaš koliko kod želiš, ali sukob sa islamistima u nekom obliku će biti. Sukob sa islamistima je, kad je riječ o Srbima već bio, a dok smo se mi dekali s njima, vaša braća hrišćani i kurci su nas zasipali bombama, stvarajući im islamsku državu na srpskom tlu. Znači, nabijem na kurac i te vaše priče i onog ko vas je navukao na njih, gospodine Whiteone.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 22 pro 2013, 17:23 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27557 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 22 pro 2013, 17:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Agathonikos je napisao/la: Whiteone je napisao/la: Možeš ti da sprdaš koliko kod želiš, ali sukob sa islamistima u nekom obliku će biti. Sukob sa islamistima je, kad je riječ o Srbima već bio, a dok smo se mi dekali s njima, vaša braća hrišćani i kurci su nas zasipali bombama, stvarajući im islamsku državu na srpskom tlu. Znači, nabijem na kurac i te vaše priče i onog ko vas je navukao na njih, gospodine Whiteone. Ih ih ih... srpskom tlu. Problem, stovani gospodine Aga, je bio u tome sto je vama "srpsko tlo" bilo do Austrije, a i onda se postavlja pitanje...  Dakle, zinula guza pa vi napali "hriscansku bracu", a hvala bogu, braca uzvratila necim drugim a ne kruhom. Kako bi vi rekli, je l posteno?  
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 22 pro 2013, 18:08 |
|
|
Hajde što se gicate na VKOK liniju ali kakve veze imate vi i KiM, gospodine Aztec 
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 22 pro 2013, 18:22 |
|
|
Gospodine Aga, ili je Banja Luka srpska zemlja ili Kosovo, nećemo se malo voditi povijesnim kriterijima, pa malo demografskim. Mislim, može se i tako, ali to je završilo tako da vas 'rišćanska braća rokala s nebesa.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 22 pro 2013, 18:28 |
|
|
volvoks je napisao/la: Gospodine Aga, ili je Banja Luka srpska zemlja ili Kosovo, nećemo se malo voditi povijesnim kriterijima, pa malo demografskim. Mislim, može se i tako, ali to je završilo tako da vas 'rišćanska braća rokala s nebesa. A šta drugo reći već daBogda i njih rokalo a KiM-ovi im nicali na svakom koraku a i nicaće, s obzirom na brzorastući muslimanski živalj po brackoeuropskorišćanskim zemljama, inšallah 
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 22 pro 2013, 18:34 |
|
|
volvoks je napisao/la: Gospodine Aga, ili je Banja Luka srpska zemlja ili Kosovo, nećemo se malo voditi povijesnim kriterijima, pa malo demografskim. Mislim, može se i tako, ali to je završilo tako da vas 'rišćanska braća rokala s nebesa. Nema tu nigdje demografskih kriterijuma, već pravnih. Dakle, Ustav Srbije, BiH, SRH...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Whiteone
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 22 pro 2013, 20:44 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Whiteone je napisao/la: Možeš ti da sprdaš koliko kod želiš, ali sukob sa islamistima u nekom obliku će biti. Sukob sa islamistima je, kad je riječ o Srbima već bio, a dok smo se mi dekali s njima, vaša braća hrišćani i kurci su nas zasipali bombama, stvarajući im islamsku državu na srpskom tlu. Znači, nabijem na kurac i te vaše priče i onog ko vas je navukao na njih, gospodine Whiteone. EU i nato nemaju veze sa Hriscanstvom. A sto je najgore mi 90ih nismo uspeli ni sa njima da nadjemo neke zajednicke interese, nego smo na kraju i zaratili protiv natoa. To je jako ''pametna'' politika. Jesi cuo za lobiranje ? Je l' Dodik budala sto lobira kod Izraela, sto je stopirao BiH priznanje Palestine ? Sto jevrejski predstavnici dolaze na proslave RS. Srpska dijaspora mora da se ugleda najvise na srpsku diijasporu u Austriji i Svajcarskoj, gde pametno lobiraju. Sa islamistima nista nije zavrseno, cak i ako ostane stanje kako jeste u ovom trenutku. Nas cilj mora biti Srbija i RS kao islamfrei teritorija. I da se nadamo da ce MK i CG to biti takodje. Recimo, velika je sramota sto se neke dzamije ponovo grade u mestima koja su danas islamfrei, kao recimo Gacko. Ko ce tim vehabija iz dzamija da dodje da se moli kad vise nema vernika? Isto mislim i za druge crkve, ako vernika vise nema, nemojte popovi da palite vatru. Gradite tamo gde ima vernika. Nemoj da generalizujes kada je u pitanju zapad,normalno je da generalizujes samo kada su u pitanju muslimani, jer neces mnogo pogresiti, postenih ima tako malo da ti je sve jedno ako ih kolektivno optuzis. Naravno da se ne lazemo, Srbija je vaznija od istine.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 24 pro 2013, 00:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Agathonikos je napisao/la: :D Hajde što se gicate na VKOK liniju ali kakve veze imate vi i KiM, gospodine Aztec  Stovani gospodine, nemam nikakve. Srdacno, Vas gospodin Aztec. P.S. Ja sam ba razumio da je ovo tema o nasoj domovini. Ša mai, ša mai... š'a je ba Jos jednom, s najdubljim stovanjem, srdacno. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 24 pro 2013, 00:25 |
|
|
Nemres od ovijeh srpichicha da ko coek ustasujes ni na svom forumu. Vidis ti to. Da imamo NDH oni bi trazili SAO NDH
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 24 pro 2013, 00:31 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
Čekaj Tulkaš ti poštuješ Ustaštvo? Ili si ipak za Domobrane?
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Za dom... Postano: 24 pro 2013, 02:13 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Nemres od ovijeh srpichicha da ko coek ustasujes ni na svom forumu. Vidis ti to. Da imamo NDH oni bi trazili SAO NDH 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|