HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 09 sij 2026, 21:57.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 188 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan
PostPostano: 08 vel 2011, 17:05 

caporegime je napisao/la:
reci nešto u vezi teme. ajde ako išta znaš

:D

Rekao sam taman onoliko koliko sam i mislio reći. Čak i to malo je kod vas izazvalo psihičke smetnje g. Capo, šta bi tek bilo da o tome pišem i pišem i pišem :rolleyes

Dovoljno od mene, vama prepuštam temu g. Capo.. ali samo bez neuroze, prosim lijepo :D

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 17:07 

Sada dolazi novi demant...

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 17:07 

Što se pokolja u Drakuliću i ostalim okolnim selima tiče, ne znam broj žrtava ali je poznato da su Srbi u tim krajevima dosta nagrabusili, a sam taj pokolj je bio gadan i većih razmjera jer se u dokumentima spominje da je i sam vrh NDH imao zbog toga problema sa Nijemcima pa je sprovedena i nekakva istraga, sa kojim rezultatima nije mi poznato.
U svakom slučaju, Hrvati su uvijek imali tešku i časnu povijest ali su nam je uprljali nacisti kad su doveli na vlast najgoru kliku i nesreću koja nas je mogla zadesiti. Čak je i Slavko Kvaternik pisao o tome.
I zato i danas imamo problema u međunarodnim okvirima u što sam se i osobno u više prlilka uvjerio, a tvrdim odgovorno da su i problemi BiH Hrvata sa međunarodnom zajednicom dobrim dijelom posljedica predrasuda o Hrvatima u međunar. javnosti, a posebno nam štetu nanose budaletine koje paradiraju po zemlji i inozemstvu sa takvim ikonografijama i slično.

A i svi naši neprijatelji, uključujući islamiste i veliksorbe to obilato koriste protiv nas.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 17:10 

Agathonikos je napisao/la:
Neurozaaaaa i alkohol
rađajuuuu debiiiileeeee

:D

Atomci Capo, odlična skladba, poslušaj je =))

P.S. tema :D

jesam li ti rekao da proučiš zadnjih deset strana pa da se vratiš na raport.

Ma daj, yebo vas ta glupa svađa. Skrenuli ste sa teme u gluposti.
A što se tiče toga ko dolazi na forum, pa neka dolazi ko god hoće. Zato forumi i postoje.
brzo!

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 17:16 

Ringo10 je napisao/la:
Što se pokolja u Drakuliću i ostalim okolnim selima tiče, ne znam broj žrtava ali je poznato da su Srbi u tim krajevima dosta nagrabusili, a sam taj pokolj je bio gadan i većih razmjera jer se u dokumentima spominje da je i sam vrh NDH imao zbog toga problema sa Nijemcima pa je sprovedena i nekakva istraga, sa kojim rezultatima nije mi poznato.
U svakom slučaju, Hrvati su uvijek imali tešku i časnu povijest ali su nam je uprljali nacisti kad su doveli na vlast najgoru kliku i nesreću koja nas je mogla zadesiti. Čak je i Slavko Kvaternik pisao o tome.
I zato i danas imamo problema u međunarodnim okvirima u što sam se i osobno u više prlilka uvjerio, a tvrdim odgovorno da su i problemi BiH Hrvata sa međunarodnom zajednicom dobrim dijelom posljedica predrasuda o Hrvatima u međunar. javnosti, a posebno nam štetu nanose budaletine koje paradiraju po zemlji i inozemstvu sa takvim ikonografijama i slično.

A i svi naši neprijatelji, uključujući islamiste i veliksorbe to obilato koriste protiv nas.

Sto su ti sada krivi nacisti, pa sam poglavnik je postavljao ljude. A taj isti Slavko je poceo da se nesto kao protivi kada su ga smijenili. Tipicno politicki. Takvih primjera imamo i danas. Njemce je boljelo dupe za to sto se desava u NDH i njenom vrhu. Njih je samo zanimalo da sto manje njemackih divizija bude stacionirano u hrvatskoj.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 17:18 

Ringo, verovatno se pozivas na ovo...

http://www.jusp-jasenovac.hr/Default.aspx?sid=6284

Koliko vidim, i sami se ogradjuju da spisak nije potpun, da su to samo oni za koje se pouzdano zna ime i prezime...

Ovo je najmanji skup, procene su da je na citavom podrucju bivse Juge stradalo preko milion ljudi, a u napomenama stoji da je komisija sacinila spisak od 597 000 ljudi, sa imenom i prezimenom, sto sugerise da se za drugu polovinu zrtava ti podaci ne znaju.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 17:27 

Svarog je napisao/la:
naravno da nije bilo tako. ali uživam gledat vas, kako dolaze polagano ovdje i polako nama , narodu žrtvi vašega zločina tumačiti kako ste vi jadni pošteni, naše vječite žrtve pa ste tako eto bili silom natjerani da nas koljete, palite kuće, protjerujete...jer na to se svodi vaša pogana priča.

a ti seky, kako zamišljaš uopće pisanje memoara u tamnici?
u komunističkoj tamnici?
misliš li stvarno, da u to vrijeme netko nije sve to čitao i dopisivao ono što je mislo da je potrebno?
možda kvaternik to nije ni pisao?
možda je neki komesar po potrebi ubaciovao ono što bi bilo politički na mjestu?
previše si ti čokolade pojeo u životu pa nemaš ni najosnovnije predodžbe o nekom mjestu i vremenu i okolnostima u tom mjestu i vremenu

Dolazenje ''vama''...Gdje ?
Mislis na ovaj Forum ? Hm, ne znam da li ti je poznato i na forumima po Republici SRPSKOJ se pojavljuju Hrvati ?
Covjece , ja sam ovdje iz radoznalosti ..dosao da popricam ,da cujem sta i o cemu ''vi''razmisljate..i kakvi su vasi stavovi o BiH u kojoj eto ''lijepo zivimo''...Zanimalo me da li ste shvatili da su nam interesi prilicno podudarni (eto i to se desi)..A ti se ponasas kao da sam ti dosao 'na stan i hranu' ili u najmanju ruku da ti nesto otmem..Ili da vas zavadjam sa Muslimanima kvareci vase idilicne odnose....Glupost...I ne mislis samo ti tako.. ali ti si ''zestok momak'' :zubati (bar mislis)..pa kazes

Zabole mene uvo za vama i za njima , ja imam svoju Republiku Srpsku i dobro cemo je cuvati ,to je fakat...Šta š'...tako ti je to.

PS.
Znaci cista radoznalost , nista drugo..Taki sam...Sjecam se i devedesetih ,kada sam ''sa vama '' i Motorolom ''chatao'' , ali i tad u ratu i tako 'chatajuci' nisam imao obicaj vrjedjati nikoga ( kao sto to ti radis na ovom forumu )..bez obzira sto cemo mozda sat poslije ili istog trena ubiti jedan drugoga....
asta la vista :wink

ma svi ste vi samo radoznali.
polucigan bi valjda presvisnuo od muke ko patrijarh varva na vijest o konkordatu da mu nema dnevne doze radoznalosti ovdje.
uglavnom, rs-genocid, ndh-nije genocid

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 17:31 

Mislim da je ovo tema gdje je prepuno strasti i politicke propagande.
Steta je sto ni mi ni Srbi nemamo snage pa da zajednicki posteno prema nekim postenim i opsteprihvacenim metodama, utvrdimo sta je ko kome uradio u posljednjih 60 godina. Mislim da bi to bila jedna katarza i za jedne i za druge. Problem je sto u nekim glavama vjerovatno stoji, da treba da se utvrdi da broj zrtava mora da bude 1:1, pa smo tek onda kvit. U suprotnom bi na matematicki nacin bilo utvrdeno ko je kome nanio vece zrtve.Ili cak bi to bio nekim poticaj da namire na odgovarajuci broj zrtava. Medutim to nije tako jednostavno.
Moje misljenje je da postoji dug prema svakom ubijenom da se utvrdi gdje je i kako nastradao.
Mrtve moramo pokopati a ubice bilo koje vrste osuditi i identificirati. Moramo se okrenuti buducnosti, ne moramo se i ne trebamo se voliti, ali mozemo i vjerovatno moramo suradivati.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 17:42 

I bojim se sta god da se utvrdi, mi cemo Hrvati najebati, svi nasi ubijeni su ili ustase ili zlocinci neke drruge vrste, mi jednostavno nemamo nevinih ubijenih vec po rodenju hrvat je roden kao ubica i sasvim je slucajno ako se u zivotu razvije u smjeru da bude recimo ljekar, ili ljekarka to je vec ubica koji ce u bolnici ubijati ljude druge vjere i nacije. Kada pogledam ko je od nas suden i za sta, vidim nesmijemo uzeti pusku ni da branimo drzavu ili sebe, moramo jednostavno ponuditi siju za klanje.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 17:58 

DzoniBG je napisao/la:
Ringo, verovatno se pozivas na ovo...

http://www.jusp-jasenovac.hr/Default.aspx?sid=6284

Koliko vidim, i sami se ogradjuju da spisak nije potpun, da su to samo oni za koje se pouzdano zna ime i prezime...

Ovo je najmanji skup, procene su da je na citavom podrucju bivse Juge stradalo preko milion ljudi, a u napomenama stoji da je komisija sacinila spisak od 597 000 ljudi, sa imenom i prezimenom, sto sugerise da se za drugu polovinu zrtava ti podaci ne znaju.

Samo letimičan pogled na taj popis pokazuje čudnovate rezultate:

Ivo Lola Ribar - uijen od četnika u Foči
121 stanovnika sela Gate kod Omiša - ubijen u četničkom pokolju
Koliko vidim i brat od moje bake koji je bio u Ustašama i nikad se nije vratio je na popisu.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 17:59 

Old Fridolin je napisao/la:
I bojim se sta god da se utvrdi, mi cemo Hrvati najebati, svi nasi ubijeni su ili ustase ili zlocinci neke drruge vrste, mi jednostavno nemamo nevinih ubijenih vec po rodenju hrvat je roden kao ubica i sasvim je slucajno ako se u zivotu razvije u smjeru da bude recimo ljekar, ili ljekarka to je vec ubica koji ce u bolnici ubijati ljude druge vjere i nacije. Kada pogledam ko je od nas suden i za sta, vidim nesmijemo uzeti pusku ni da branimo drzavu ili sebe, moramo jednostavno ponuditi siju za klanje.

Ovo je tako točno napisano.

Bravo Frido!

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 18:37 

Citat:
Skoro 70 posto građana Srbije vjeruje u historijsku superiornost Srba!

Čak 68 posto građana Srbije vjeruje u historijsku superiornost srpskog u odnosu na druge balkanske narode (39 posto građana Srbije vjeruje da su Srbi oduvijek živjeli na Balkanu, a 29 posto da su svakako prije Hrvata došli na Balkan).
Ovi podaci dobijeni su na osnovu istraživanja Beogradskog centra za ljudska prava koji su obuhvatili 1.086 punoljetnih građana Srbije i objavljeni u publikaciji indikativnog naslova “Novosti iz prošlosti – Znanje, neznanje, upotreba i zloupotreba historije”, pokazuju da je, paradoksalno, neizvjesna i prošlost, iako je konačna i završena, dakle nepromjenljiva, navodi Blic.

Stav da su Srbi uvijek dobri momci i vječiti pobjednici podržava ogromna većina, pa čak 70 posto stanovništva misli da je Srbija uvijek vodila samo oslobodilačke ratove, a 51 posto misli da je Srbija u svim ratovima koje je vodila u posljednjih 200 godina bila na pobjedničkoj strani.

Ključnu ulogu u raspadu Jugoslavije 35 posto ispitanika dodjeljuje Međunarodnoj zajednici, a kada se imenuju pojedinačni narodi, pored Hrvata (70%), Slovenaca (33%), Bošnjaka (12%) i Srba (9%), za raspad Jugoslavije Srbima su “krivi” i Amerikanci (9%), Njemci (2%) i Englezi (1%).

Snažno se žmiri i na događanja iz devedesetih godina prošlog vijeka, pa tako preko 50 posto ispitanika ne zna ko je bombardovao Dubrovnik, samo 12,8 posto zna da je opsada Sarajeva trajala duže od tri godine, a čak petina tvrdi da Sarajevo uopćte nije bilo pod opsadom.

http://www.24sata.info/vijesti/regija/5 ... atove.html

Populacija je u najmanju ruku neobrazovana, neinformirana, a bome i bezobrazna.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 18:41 

Daleko im kuća u svakom slučaju.
Bez uvrede našim forumskim srbima...

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 18:48 

pjosip je napisao/la:

Samo letimičan pogled na taj popis pokazuje čudnovate rezultate:

Ivo Lola Ribar - uijen od četnika u Foči
121 stanovnika sela Gate kod Omiša - ubijen u četničkom pokolju
Koliko vidim i brat od moje bake koji je bio u Ustašama i nikad se nije vratio je na popisu.

Ne...Nidžo je stavio link na http://www.jusp-jasenovac.hr - na stranicu Spomen područja Jasenovac koje se naravno nalazi u Jasenovcu.
Međutim, meni ni to puno ne znači...tko garantira da su ljudi s toga popisa doista ubijeni u Jasenovcu.
Goldsteini? :sega
U Haagu se ustanovilo kako je Hrvatski Helsinški Odbor popisivao srpske žrtve u Oluji i popisivao broj uništenih srpskih kuća. :rigam Na popisu ubijenih u Srebrenici je utvrđeno da je njih 500 stradalo drugdje...a kamo li sad za Jasenovac nakon toliko godina, u puno većem broju, a da ne govorimo da o manipulacijama oko Jasenovca.

Uostalom, ja sam na spomenutom linku jusp-jasnovac.hr već naslućujem manipulaciju.
Radi se o iskapanjima 1946., gdje je ekskhumirano ukupno 2.570 leševa žrtava Jasenovca:
Uskočka šuma 967 leševa
šuma Međustružje 960 leševa
skupna jama kod logora 600 leševa
u pojedinačnim jamama pronađeno 43 leša
Ukupno 2.570 leševa.
http://hrcak.srce.hr/20126

Dakle ova iskapanja gore navode se i na jusp-sajtu:
http://www.jusp-jasenovac.hr/Default.aspx?sid=5966
http://www.jusp-jasenovac.hr/Default.aspx?sid=5967

Ali...što se NE navodi?

Ne navode se iskapanja iz 1964. za pregovore o reparacijama s Njemačkom...koja su vršena na Donjoj Gradini - glavnom i najvećem gubilištu jasenovačkog kompleksa, te Ciglani - najvećem logoru jasenovačkog kompleksa.
Na više od 100 registriranih grobnica iskopano je preko 130 + 24 + 73 sonde, a ukupno je nađeno manje od 500 kostura!
To se iskapanje na jusp-ne spominje iako je bilo daleko opsežnije od ovog 1946..
Zašto...pa zato što je neobično da na glavnom stratištu na kojem je prema raznim komunističkim komisijama umoreno i zakopano 360.000 žrtava...hm jelte...

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 18:53 

Khm da...
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/2337 ... sadasnjost

Temeljno peremo ruke i kada je istorijska odgovornost u pitanju. Ključnu ulogu u raspadu Jugoslavije 35 odsto ispitanika dodeljuje Međunarodnoj zajednici, a kada se imenuju pojedinačni narodi, pored Hrvata (70%), Slovenaca (33%), Muslimana (12%) i Srba (9%), za raspad Jugoslavije su krivi i Amerikanci (9%), Nemci (2%) i Englezi (1%).

Tek tolko da se zna... :kava

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 18:54 

PCM je napisao/la:
Daleko im kuća u svakom slučaju.

http://www.mycity-military.com/Vojna-is ... odina.html :D

Nego, šta ćemo za Srpsku kao ispostavu "V. Srbije" na lijevoj obali Drine i tako blizu Hrvatskoj, hoćemo li je ukidati ili ćemo pak u stvaranje 3. entiteta, kao ispostave "V. Hrvatske" =))

Što se Srbeka tiče, 3. entitet može a i ne mora, što se vas tiče većina je za, a što se muslimanaca tiče, to ne trebamo ni naglašavati. Znači, Srbija je "daleko" pa im je i kuća "daleko" ali joj je "ispostava" blizu :D

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 19:00 

Evo i neke slike...da je sve bilo kao i danas, i da nema nikakve ideologije, samo pokoji bolesnici na sve strane(zaracene), koje lijece komplekse tako sto ce priklati nekog svezanog

Ove slike nisu namjestene u stilu da je netko zarobljen, pa primoran silom da se slika, jer ove slike ne odgovaraju ni partizanima ni ustasama.

Privitak/ci:
2003.jpg
2003.jpg [ 46.36 KiB | Pogledano 10258 put/a. ]

PostPostano: 08 vel 2011, 19:01 

Agathonikos je napisao/la:
Nego, šta ćemo za Srpsku kao ispostavu "V. Srbije" na lijevoj obali Drine i tako blizu Hrvatskoj, hoćemo li je ukidati ili ćemo pak u stvaranje 3. entiteta, kao ispostave "V. Hrvatske" =))

Treći entitet je više svoj nego od "V. Hrvatske".

Što se tiče vas - mislim da mogu reći u ime većine da nama nije do krvi. Sve dok je tako i sa druge strane imate priliku sami sebe razvijati pa dokle dospijete.

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 19:55 

sicani je napisao/la:
a što reći?
neki misle da su pakao i raj negdje drugdje....a nisu, nego su ovdje, na zemlji.
bilo i ne ponovilo se.

pametno veliš.a svi oni koji licitiraju jel bilo ubijeno 5 ili 505 djece nisu normalni ,još kad pročitah da netko napisa da su iz tog srpskog zaseoka prvi zapucali, pa i nek jesu ,jel trebalo sve to tako završiti...

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 20:26 

http://www.pecat.co.rs/2011/01/kosoviza ... rcegovine/

pazite ovog kukanja, ukradoše im Hrvati Hercegovinu. :zubati

Citat:
U agendi nezapamćenih ustaških zločina počinjenih nad Srbima u vreme Drugog svetskog rata posebno mesto pripada Zapadnoj Hercegovini u kojoj je izvršen pokolj i progon Srba, pogotovo u četiri opštine kasnije proglašene ustaškom četvorkom- Livno, Duvno, Čitluk i Lištica.

=))

komentar ispod teksta je još jači. :biceovodobro

Citat:
Ako se samo sedi i plače a ništa ne preduzima naš prostor će naseliti jači narod bili to Albanci ili Hrvati . Već danas Hrvati vode narod od oko 4 miliona stanovnika rađa 46.000 beba s tendencijom prema 50.000 .Hrvata se sada rađa samo 7.000 godišnje manje a Srba oko 35.000 pa dobro razmislite o posljedicama .Dok naš narod s manjinama koji je skoro duplo veći daje tek oko 68.000 od toga 56.400 beba srba s daljnjom tendencijom pada . Tako da ako ovako nastavimo izjednačit ćemo se s brojem rođenih Hrvata . A to će biti kraj mita o najvećem narodu bivše Jugoslavije . Mesto Srba koji se ne žele rađati preuzet će vitalniji narodi Hrvati ili Albanci .Našem narodu treba velika biološka obnova i jedino tako možemo mirnim putem vratiti sve srpske krajeve srpskom narodu. Ali taj narod mora biološki ojačati na oko 10.000.000 srba i tada će procvijetati sada uništena Republika Srpska Krajina, Republika Srpska, Srpska Crna Gora, Kosovo , i stara Južna Srbija ( Makedonija ) Nastavimo li mi Srbi sa nerađanjem neće nam trebati niti Beogradski pašaluk , nego ćemo da živimo u Velikoj Albaniji sa glavnim gradom Beogradom ili u velikoj Hrvatskoj . Europska unija i Amerika centar sotonizma na sve načine želi uništiti srpski narod nesmemo to dozvoliti.Pogledajte samo uvoz GMO semena pokušavaju da nas potiho otruju.Ući u savez sa Rusijom jedini je garant da će srpski narod preživeti. Najbolji Srbin kojeg sada imamo je Dodik drugo su sve nesrbi, petokolonaši i vazali zapada . Srpski se narod treba pokazati zrelim , ljubavlju i potomstvom osigurati našu Republiku Srpsku , Srbiju, Vojvodinu , Srpsku Crnu Goru i staru Srbiju ( Makedonija ) kao trajnu državu Srpskog naroda.Srpski narod mora naučiti lekciju od šiftara “ čije su ovce onoga je i livada “ niskim natalitetom jedincima i sa dvoje dece gubimo teritoriju za teritorijom i to će se nastaviti. U Hrvatskoj delom zbog proterivanja ali puno većim delom zbog izumiranja izgubljen je srpski teritorij i ljudstvo. Nekada su Srbi bili 30 % hrvatske. To piše u hrvatskim novinama Gospodarski list a danas ? Samo hrpa nemoćnih bakica i dekica bez potomstva. Kosovo smo isto tako izgubili kao i Makedoniju. U Crnoj Gori Srbi prizovite se pameti i svaki par minimalno petero dece i nedajte se. Republika Srpska će kao i Kosovo i Hrvatska biti izgubljena baš zbog velike površine a premalog broja srba. BH federacija na istoj površini godišnje ima oko 25.000 beba a Srpska od 10.000 do 11.000 i sve je jasno da bi zadržali taj teritorij moramo imati minimalno beba kao i druga polovica države. U Vojvodini isto tako Srbi treba da puno više rađaju jer samo ako brojčano ojačaju mogu spriječiti secesiju. Znači ako si rodoljub, srbin, srpkinja prihvatite se ljubavi .Opravdanje da se ne rodi zbog siromaštva je neopravdano najviše dece se rađa u najsiromašnijima državama sveta . I na kraju treba ispuniti Božju zapoved idite i MNOŽITE se .

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 20:32 

Betandwin je napisao/la:
sicani je napisao/la:
a što reći?
neki misle da su pakao i raj negdje drugdje....a nisu, nego su ovdje, na zemlji.
bilo i ne ponovilo se.

pametno veliš.a svi oni koji licitiraju jel bilo ubijeno 5 ili 505 djece nisu normalni ,još kad pročitah da netko napisa da su iz tog srpskog zaseoka prvi zapucali, pa i nek jesu ,jel trebalo sve to tako završiti...

Ne filozofirajte,

Ako već imate volju onda se tamo pregovarajte sa balidžanima koji su u potpunosti preuzeli srpsku taktiku.

Osim toga, kad je istina i potraga za istom nekom škodila?

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 20:35 

dudu je napisao/la:
http://www.pecat.co.rs/2011/01/kosovizacija-hercegovine/

Citat:
U agendi nezapamćenih ustaških zločina počinjenih nad Srbima u vreme Drugog svetskog rata posebno mesto pripada Zapadnoj Hercegovini u kojoj je izvršen pokolj i progon Srba, pogotovo u četiri opštine kasnije proglašene ustaškom četvorkom- Livno, Duvno, Čitluk i Lištica.

Vidiš ti dokle je to ludilo otišlo...Naricanje za pobijenimSrbima gdje ih nikad nije bilo...

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 20:36 

Svarog je napisao/la:
[
Ne ne pravim..Jeste..iz Banjaluke su protjerani Hrvati..I iZ RS-a su...bas kao sto su i Srbi protjerani iz Zagreba (preko 70 000)

Kako možeš tako bezočno lagati?

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 20:39 

dudu je napisao/la:
http://www.pecat.co.rs/2011/01/kosovizacija-hercegovine/

Citat:

=))

komentar ispod teksta je još jači. :biceovodobro

Citat:
Ako se samo sedi i plače a ništa ne preduzima naš prostor će naseliti jači narod bili to Albanci ili Hrvati . Već danas Hrvati vode narod od oko 4 miliona stanovnika rađa 46.000 beba s tendencijom prema 50.000 .Hrvata se sada rađa samo 7.000 godišnje manje a Srba oko 35.000 pa dobro razmislite o posljedicama .Dok naš narod s manjinama koji je skoro duplo veći daje tek oko 68.000 od toga 56.400 beba srba s daljnjom tendencijom pada . Tako da ako ovako nastavimo izjednačit ćemo se s brojem rođenih Hrvata . A to će biti kraj mita o najvećem narodu bivše Jugoslavije . Mesto Srba koji se ne žele rađati preuzet će vitalniji narodi Hrvati ili Albanci .Našem narodu treba velika biološka obnova i jedino tako možemo mirnim putem vratiti sve srpske krajeve srpskom narodu. Ali taj narod mora biološki ojačati na oko 10.000.000 srba i tada će procvijetati sada uništena Republika Srpska Krajina, Republika Srpska, Srpska Crna Gora, Kosovo , i stara Južna Srbija ( Makedonija ) Nastavimo li mi Srbi sa nerađanjem neće nam trebati niti Beogradski pašaluk , nego ćemo da živimo u Velikoj Albaniji sa glavnim gradom Beogradom ili u velikoj Hrvatskoj . Europska unija i Amerika centar sotonizma na sve načine želi uništiti srpski narod nesmemo to dozvoliti.Pogledajte samo uvoz GMO semena pokušavaju da nas potiho otruju.Ući u savez sa Rusijom jedini je garant da će srpski narod preživeti. Najbolji Srbin kojeg sada imamo je Dodik drugo su sve nesrbi, petokolonaši i vazali zapada . Srpski se narod treba pokazati zrelim , ljubavlju i potomstvom osigurati našu Republiku Srpsku , Srbiju, Vojvodinu , Srpsku Crnu Goru i staru Srbiju ( Makedonija ) kao trajnu državu Srpskog naroda.Srpski narod mora naučiti lekciju od šiftara “ čije su ovce onoga je i livada “ niskim natalitetom jedincima i sa dvoje dece gubimo teritoriju za teritorijom i to će se nastaviti. U Hrvatskoj delom zbog proterivanja ali puno većim delom zbog izumiranja izgubljen je srpski teritorij i ljudstvo. Nekada su Srbi bili 30 % hrvatske. To piše u hrvatskim novinama Gospodarski list a danas ? Samo hrpa nemoćnih bakica i dekica bez potomstva. Kosovo smo isto tako izgubili kao i Makedoniju. U Crnoj Gori Srbi prizovite se pameti i svaki par minimalno petero dece i nedajte se. Republika Srpska će kao i Kosovo i Hrvatska biti izgubljena baš zbog velike površine a premalog broja srba. BH federacija na istoj površini godišnje ima oko 25.000 beba a Srpska od 10.000 do 11.000 i sve je jasno da bi zadržali taj teritorij moramo imati minimalno beba kao i druga polovica države. U Vojvodini isto tako Srbi treba da puno više rađaju jer samo ako brojčano ojačaju mogu spriječiti secesiju. Znači ako si rodoljub, srbin, srpkinja prihvatite se ljubavi .Opravdanje da se ne rodi zbog siromaštva je neopravdano najviše dece se rađa u najsiromašnijima državama sveta . I na kraju treba ispuniti Božju zapoved idite i MNOŽITE se .

Ovome nebi propisao lijek već cijelu apoteku ...

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 20:43 

Svarog je napisao/la:
Zabole mene uvo za vama i za njima , ja imam svoju Republiku Srpsku i dobro cemo je cuvati ,to je fakat...Šta š'...tako ti je to.

PS.
Znaci cista radoznalost , nista drugo..Taki sam...Sjecam se i devedesetih ,kada sam ''sa vama '' i Motorolom ''chatao'' , ali i tad u ratu i tako 'chatajuci' nisam imao obicaj vrjedjati nikoga ( kao sto to ti radis na ovom forumu )..bez obzira sto cemo mozda sat poslije ili istog trena ubiti jedan drugoga....
asta la vista :wink

Točno, ti imaš svoju RS koja je moderna NDH, nastala na masovnim zločinima i genocidu. I time se ponosiš. :rigam Naravno, od Karadžićevog vojnika teško se nešto drugačije može očekivati.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 188 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: