|
|
Stranica: 5/8.
|
[ 188 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
pjosip
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 16:04 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: pjosip je napisao/la:
Pa pogledaj ovaj rat - hrvatski generali na sudu, osudjenih za zločine koliko hoćeš.
POTPUNO, ALI BAŠ POTPUNA ISTA PODLOGA ZA PRIČU O GENOCIDU.
Ali baš _POTPUNO_ ista.
Šta misliš, da bi Srbi to pustili da se zločini stave u "objektivne okvire" poput recimo onog da je Glavaš osuđen za objektivnu odgovornost zbog smrti 1 (slovima: jednog) civila?
U srpskim pričama, Glavaš samo fale rogovi, on grize, jede, sikće na malu srpsku decu, poskakuje kad vidi prstiće srpske dece, on to hoće da jede, pojeo je dvesta hiljada meleona srpske dece...
Vjeruj mi, da nismo dobili rat opet bi falilo nekoliko stotina hiljada Srba a od Osijeka, Glavaša, Lore bi se radili takvi epovi o kojima ti ne možeš ni zamisliti.
To je jednostaqvna takva ekipa - voli se zaglupljivati i u tome najbolje pliva. Još svaki ku*ac nadodoa nešto svoga, to sve stave na papir i onda ti to guraju pod nos kao "dokaz".
Jole, imao sam bolje misljenje o tebi... Ovo sto pricas je cist sovinizam, dal to pricas o afektu, ili si strejt...al ovo je korak do capovog rezona, samo jos fali jebavanje majke. Žao mi je da je tako ali bolje i tako nego da si živio u zabludi. Srpska propaganda i nesposobnost naroda da imalo posumnja u priče o "jedenju prstića", "korpama punih očiju nejači na stolu Ante Pavelića" je samo ono što sam ja zbrojio kao dva i dva. Mislim da nakon takvih primjera nitko intelektualno priseban mi ne može zamjeriti da sam ja izmislio i "jedenje prstića" i "korpe očiju". Da sam ja to izmislio - ti bi bio u pravu, no ovako ja sam samo prenio. A znaš kako kažu - don't kill the messenger.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 16:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
DzoniBG je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pa ima nas ovdje fin broj ljudi koji smo baš direktno najebali od Srba, ali se držimo razine komunikacije. Hrvat mora biti gospodin, iznad svega. No, nemam nekih iluzija...Aga bi me zaklao od uha do uha (kad bi bio u prilici), sa smješkom i nekom poštapalicom... Capo bi tebe isto tako, samo te ne bi počastio vicom nego kojom sočnom psovkom  Mnogi su najebali, i Agini i Svarogovi preci su najebali od Hrvata, ne pocinje sve 1991. I ja sam ko klinac slusao babine price kako su nju i njenog oca oterali iz Slavonskog Broda, pretili da ce ih ubiti, samo zato sto je komandant garnizona bio srpski general... Jel to razlog da svedemo pricu na piljarski nivo... Svako moze da se uzivi u ulogu zrtve, nacice se neki razlog uvek, samo je pitanje dal to neko zeli... Sa razlikom da je Aga rafalao sa Trebevića po par ljudi koji pišu ovdje, a da je Svarog iz kuće istjerao Tulkasove roditelje u BL sa 2 kese u ruci (ne doslovno on, ali figurativno)! I da je priča nekog "predaka" (naslušao sam ih se i ja) manje moćna od osobnog doživljaja. Moj komentar nije bio u smislu poređenja stupnja stradanja, nego o činjenici da baš oni koji imaju najviše razloga da "jebu mater" u svakom postu ispadaju najciviliziraniji.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
pjosip
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 16:11 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: pjosip je napisao/la:
Najmanje 10 visokih ustaških časnika je bilo židovskog porijekla.
A za ovo "logično", mislim da nema smisla pisati kako se mogu samo nasmijati.
To sam i ja mislio, no nakon detalje analize, svi oni koji su pripisani Židovima (bez izvora) su ipak bili Folksdojčeri. I SS i njemačka vojska je bila puna kriptožidova (ljudi sa židovskim porijeklom), pa što onda= Ti nešto izbaciš kao "argument", ja ti dam kontru - ti kažeš "pa šta onda"... Ajde sad lijepo odvrti ovu našu polemiku unazad pa vidi tko je prvi spomenuo židovsko porijeklo? Znaj - 40.000 ljudi. U Jadovnom nije bilo "ciglane". Šta se desilo sa kostima 40.000 ljudi? Ma u biti - ne zanima me...
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 16:12 |
|
|
pjosip je napisao/la: Žao mi je da je tako ali bolje i tako nego da si živio u zabludi.
Srpska propaganda i nesposobnost naroda da imalo posumnja u priče o "jedenju prstića", "korpama punih očiju nejači na stolu Ante Pavelića" je samo ono što sam ja zbrojio kao dva i dva.
Mislim da nakon takvih primjera nitko intelektualno priseban mi ne može zamjeriti da sam ja izmislio i "jedenje prstića" i "korpe očiju".
Da sam ja to izmislio - ti bi bio u pravu, no ovako ja sam samo prenio. A znaš kako kažu - don't kill the messenger.
Ja sam u postu na drugoj stranici ove teme jasno rekao sta mislim o srpskoj propagandi, i do cega je ona dovela... i nisam jedini, mnogo ljudi je svesno do cega je dovelo tako deformisanje istine. Ono gde ti gresis je sto na racun toga u totalu govoris o svim Srbima, ne pravis nikakvu razliku u tome, najlakse plivas u binarnoj logici gde su tvoji sve pozitivno, a drugi sve negativno. Ne treba mnogo zivotnog iskustva da se shvati da stvari nikad nisu tako jednostavne. Fali tu samokritike, ja necu da pricam o hrvatskoj propagandi, a mogao bi svasta da kazem, to prepustam vama, da sami udjete u svoje greske i zablude, pa da vidite da ste u istorijskoj ravni i vi mnogo zla naneli Srbima. Malo toga ima, svaka dobronamerna kritika se odmah shvata kao prst u oko.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 16:18 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sa razlikom da je Aga rafalao sa Trebevića po par ljudi koji pišu ovdje, a da je Svarog iz kuće istjerao Tulkasove roditelje u BL sa 2 kese u ruci (ne doslovno on, ali figurativno)! I da je priča nekog "predaka" (naslušao sam ih se i ja) manje moćna od osobnog doživljaja.
Moj komentar nije bio u smislu poređenja stupnja stradanja, nego o činjenici da baš oni koji imaju najviše razloga da "jebu mater" u svakom postu ispadaju najciviliziraniji.
Prvi pasus ima smisla, tacno, jace su emocije koje je neko licno iskusio... Svako ima pun kofer losih iskustava, trauma, predrasuda, to nas je sve negde obelezilo. Ostaje dilema dal cemo ostati u tom svetu mrznje, ili cemo to potisnuti. Evo primer na ovom forumu, "i_opet", njemu je brat poginuo od srpske mine, ali nikad ni jednu ruznu rec od njega nisam procitao... sigurno mu nije lako kad cita teme koje ga podsecaju na to, ali uvek pobedi sam sebe. On je veliki covek po meni, veci nego mnogo "mojih" Srba i Hrvata, koji to ne mogu, ili nece...
|
|
Vrh |
|
 |
pjosip
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 16:20 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Ja sam u postu na drugoj stranici ove teme jasno rekao sta mislim o srpskoj propagandi, i do cega je ona dovela... i nisam jedini, mnogo ljudi je svesno do cega je dovelo tako deformisanje istine.
Džoni, nisi li ti iznimka na ovom forumu u odnosu na ostatak Srba? Tebe ne mogu uzeti kao primjer. Već sam rekao da ste mi i ti i Pete osvježenje i iznenađenje a osvježenje je nešto što samo može biti rijetko, zar ne? Citat: Ono gde ti gresis je sto na racun toga u totalu govoris o svim Srbima, ne pravis nikakvu razliku u tome, najlakse plivas u binarnoj logici gde su tvoji sve pozitivno, a drugi sve negativno. Ne treba mnogo zivotnog iskustva da se shvati da stvari nikad nisu tako jednostavne. Pročitaj gornji dio. Načelno si u pravu, no ostaje činjenica dragovoljnog pripuštanja zaglupljivanju medija, guslara, raznih emisara, nosanja moštiju, Deretića i svega onoga što je postalo sinonim za Srbiju. Citat: Fali tu samokritike, ja necu da pricam o hrvatskoj propagandi, a mogao bi svasta da kazem, to prepustam vama, da sami udjete u svoje greske i zablude, pa da vidite da ste u istorijskoj ravni i vi mnogo zla naneli Srbima. Malo toga ima, svaka dobronamerna kritika se odmah shvata kao prst u oko. Ja sam sam ovdje navodio takve primjere. Nije da toga nema. Daleko od toga.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 16:21 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: No, nemam nekih iluzija...Aga bi me zaklao od uha do uha (kad bi bio u prilici), sa smješkom i nekom poštapalicom...
Ne bih, gospodine Ministre Daleko ste vi od nekog ko se napasa ustaškom ideologijom, ako ćemo to uzeti kao vrijednosnu platformu za takav čin, mada ni s takvim ne bih prljao ruke na taj način. Vi ste jedan normalan čovjek i Hrvat a protiv takvih, gosn Aga nema ništa kontra, dapače 
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 16:37 |
|
|
pjosip je napisao/la: Načelno si u pravu, no ostaje činjenica dragovoljnog pripuštanja zaglupljivanju medija, guslara, raznih emisara, nosanja moštiju, Deretića i svega onoga što je postalo sinonim za Srbiju.
.
Ima toga, bilo ga je, i bice... ali sve manje, tu je poenta ove teme. Lako je tragati po netu samo za takvim stvarima, uvek ce biti mracnih tipova koji ce poturati lazi... Potrazi malo i drugu stranu medalje, uoci pozitivne promene i njih istakni, nije da ih nema, ali te one izgleda ne zanimaju. Daleko je situacija od 1991 kad su takve price bile alfa i omega svakodnevnog zivota... danas je to vise ekces, tu i tamo izleti nesto tokom godisnjica, nekih politickih emisija. Ne nosaju se kosti vise, Deretic nije prihvacen kao oficijelni istoricar, mediji vise nisu izvor ksenofobije. I ono sto je vazno, Srbi imaju prava na obelezavanje svojih zrtava, sve ono sto su radili lose krajem zadnjeg stoleca ne moze ponistiti cinjenicu i da su oni stradali, da su bili predmet izivljavanja u proslosti. Neko ne zeli to da slusa, dugo je trovan pricom kako su Srbi zlocinacki narod...zao mi je, to mora da se menja, ako hocemo drugacije da se ponasamo u buducnosti.
|
|
Vrh |
|
 |
bonislav
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 16:39 |
|
|
Nažalost nadao sam se da će Muzej žrtava genocida u Beogradu dati jasnije podatke svojim popisivanjima međutim i oni su krenuli u mitomaniju, doduše ublaženu. Iako šef muzeja Cvetković jest pobio tezu o 700.000 jasenovačkih žrtava svojim budalasanjima o minimalno 470.000 srpskih ljudskih gubitaka u NDH je ispao mitoman...
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 16:45 |
|
|
naravno da su ekces. ne zato jer su srbi shvatili da su griješili nego jer su na vrijeme skužili da su zasad dobili batine od onih na koje su krenuli. ali u glavam ljudi i nema neke promjene. da se opet otvori prilika, naravno sa onom golemom materijalnom i političkom prednošću s kojoj su srbi počeli i bez koje ni nisu sposobni voditi rat opet bi počeli i napravi sve isto. e, onda bi vidio sve te srpske dobronamjernike. s koliko ponosa i veselja je polucigan ovdje znao govoriti o četničkim vojvodama te poznanstvu s arkanovcima najbolji je pokazatelj koliko to smrad ne prljao ruke kako je maloprije rekao. pa ko je glup nek vjeruje. ko s takvim oduševljenjem govori o bagri koja je samo znala klat toliko bi se suzdržavao od takvog čina. a glupani koji s takvim otpadom mogu imati ikakva odnos osim gađenja nisu ni zaslužili drugo.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 16:50 |
|
|
bonislav je napisao/la: Nažalost nadao sam se da će Muzej žrtava genocida u Beogradu dati jasnije podatke svojim popisivanjima međutim i oni su krenuli u mitomaniju, doduše ublaženu. Iako šef muzeja Cvetković jest pobio tezu o 700.000 jasenovačkih žrtava svojim budalasanjima o minimalno 470.000 srpskih ljudskih gubitaka u NDH je ispao mitoman... Po Kocovicu, broj nastradalih Srba: U BiH: 209 000 u Hrvatskoj: 125 000 To je po meni neki realan red velicine u kome bi se trebalo kretati. Kad oduzmemo zrtve Srba u partizanima i cetnicima, docicemo do bar 200 000 Srba stradalih od NDH masinerije. Boni, pricali smo na ovu temu na drugom forumu, mislim da smo se nasli negde na ovom redu velicine. Ogromno je to stradanje, vece od zbira broja zrtava u svim zadnjim ratovima... ne trebaju mi brojke od 700 000 da bi me neko uverio u velicinu pogibenije, ovo mi je i previse. Kamo srece da je bilo manje, voleo bi svaki dokaz da ni ovo nije tacno, jer to znaci manju tragediju, samo nekrofil moze da uvecava zrtve, i tome se raduje.
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 16:53 |
|
|
opet laži, pa majku vam jebem kako vam nije neugodno. sva parztizanske žrtve od gladi, od tifusa, od smrzavanja, tgdje god se previše dobilo po pički su uvrštavane u civilne.
ps, josipe, nazovi me. trebam te nešto
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 16:54 |
|
|
Lik je kao da si mu ugradio turbomotor u guzicu, turboforsaž do iznemoglosti 
|
|
Vrh |
|
 |
bonislav
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 16:55 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Po Kocovicu, broj nastradalih Srba:
U BiH: 209 000 u Hrvatskoj: 125 000
To je po meni neki realan red velicine u kome bi se trebalo kretati.
Kad oduzmemo zrtve Srba u partizanima i cetnicima, docicemo do bar 200 000 Srba stradalih od NDH masinerije.
Boni, pricali smo na ovu temu na drugom forumu, mislim da smo se nasli negde na ovom redu velicine.
Ogromno je to stradanje, vece od zbira broja zrtava u svim zadnjim ratovima... ne trebaju mi brojke od 700 000 da bi me neko uverio u velicinu pogibenije, ovo mi je i previse. Kamo srece da je bilo manje, voleo bi svaki dokaz da ni ovo nije tacno, jer to znaci manju tragediju, samo nekrofil moze da uvecava zrtve, i tome se raduje. Pa...recimo da sam ja malo čeprkao i došao do dodatnih informacija... Cvetković iz Muzeja žrtava genocida u BG također također osporava Kočovićevo i Žerjavićevo istraživanje, koja su rađena na temelju demografskih izračuna, upozorava na greške, ali s time da uvećava broj srpskih žrtava. I doista računica ne štima - ili je srpski gubici manji nego što se misli, ili su hrvatski gubici veći nego što se misli. U svakom slučaju, ne štima računica da ga yebesh.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 16:56 |
|
|
Imam osjećaj da ovdje svi prave jednu grešku u ovom brojanju žrtava,koliko god morbidno zvučalo...Svi govore nastradalo toliko Hrvata,toliko Srba...gdje se izgubiše ljudi kao osobe?Ljudi su pobijeni,kako god se zvali,politika je tu sad nebitna...Nije to drveće da se tako o tome priča.
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 17:31 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Lik je kao da si mu ugradio turbomotor u guzicu, turboforsaž do iznemoglosti  kaže četničić koji dežura na hrvatskim forumima samo da imao priliku malo jebavat muslimanima mater. i koji kad ga baniraš, klonira samog sebe u beskraj samo da bi imao priliku biti ovdje. kao da si mu ugradio muslimansku kitu u guzicu koja vječito na nešto podsjeća i tjera da izbacuje nešto iz sebe
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 17:35 |
|
|
Važi Capo - a sad ne troliraj i brzo na temu. Move move 
|
|
Vrh |
|
 |
Ringo10
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 17:35 |
|
|
bonislav je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Po Kocovicu, broj nastradalih Srba:
U BiH: 209 000 u Hrvatskoj: 125 000
To je po meni neki realan red velicine u kome bi se trebalo kretati.
Kad oduzmemo zrtve Srba u partizanima i cetnicima, docicemo do bar 200 000 Srba stradalih od NDH masinerije.
Boni, pricali smo na ovu temu na drugom forumu, mislim da smo se nasli negde na ovom redu velicine.
Ogromno je to stradanje, vece od zbira broja zrtava u svim zadnjim ratovima... ne trebaju mi brojke od 700 000 da bi me neko uverio u velicinu pogibenije, ovo mi je i previse. Kamo srece da je bilo manje, voleo bi svaki dokaz da ni ovo nije tacno, jer to znaci manju tragediju, samo nekrofil moze da uvecava zrtve, i tome se raduje. Pa...recimo da sam ja malo čeprkao i došao do dodatnih informacija... Cvetković iz Muzeja žrtava genocida u BG također također osporava Kočovićevo i Žerjavićevo istraživanje, koja su rađena na temelju demografskih izračuna, upozorava na greške, ali s time da uvećava broj srpskih žrtava. I doista računica ne štima - ili je srpski gubici manji nego što se misli, ili su hrvatski gubici veći nego što se misli. U svakom slučaju, ne štima računica da ga yebesh. Popis rađen za vrijeme SFRJ, 1965 godine, pokazao je ukupno 597323 žrtve rata u Jugoslaviji. Prije nekolio godina su taj popis uzeli neki iz srpske emigracije, dopunili sa dostupnim imenika poginulih pripadnika kvislinših formacija i vjerojatno i njima pripadajućih civila i dobili negdje oko 630 000 imena koja su zatim objavili na Internetu kao popis žrtava Jasenovca. To je podgilo dosta bure u javnosti jer je prevara lako demaskirana. Svi se vjerojatno sjećamo toga. Uglavnom broj žrtava u bivšoj SFRJ je veliki iako mnogo manji od onoga što se mislilo. I Kočović i Žerjavić su do sada neoboreni autoriteti iako su i oni u proračunima polazili od većih predpostavljenih procjena pa su tako i dobili nešto uvećani broj žrtava. Inače taj popis je za kompleks jasenovačkih logora pokazao nešto oko 60 000 žrtva, preciznije 49875 za Jasenovac i za Staru Gradišku koja je spadala u taj kompleks nešto blizu 10 000. Sada je memorijalni muzej Jasenovac dodao još oko 20 000 imena i dosegao oko 80 000 imena, ali kako su oni i na koji način dodali još čak 20 tisuća imena nije objašnjeno u javnosti. Ja sam čuo da je uglavnom riječ o već postojećim imenima koja su se vodila na nekim drugim mjestima ili po transportima smrti, i da je tu vrlo malo novih imena što je i logično, jer je iza popisa iz 1965 stajala država kojoj je bilo stalo da se dokaže zvanična brojka i to radi njemačkih reparacija. Ta brojka nije potvrđena popisom i zato je on stavljen kao državna tajna. Realno govoreći taj popis je jedini dokument koji se može uzeti sa nekom sigurnošću a broja koji je s njime psotignut je jedini stvarno dokazani broj žrtava. Sv ostalo su nagađanja. Što se tiče Jadovna koje neki spominju, brojka od 40 000 je napuhivanje Đure Zatezala koji je nakon 20 godina rada sastavio popis. On je sastavio popis od oko 10 500 imena za cijelo područje, i sve logore u tom kraju i za stratišta i jame, i za Pag i za Jadovno, i dobio 10 i pol tisuća imena da bi odmah zatim mrtav hladan tvrdio da je ukupan broj oko 42000. U poznatoj srpskoj maniri i bez ikakvih dokaza i objašnjenja na svoj vlastiti spisak iz čista mira dodaje preko 30 000 ljudi. režim NDH je počinio teške zločine koji nemaju opravdanja ali koji su kažnjeni i činilo se i apsolvirani kroz 45 godina suživota u SFRJ. Ali pokazalo se da stalno srpsko uveličavanje i opsjednutost time ima za cilj nešto drugo a vidjeli smo i šta. I vrlo je nemoralno za svoj zločinački pohod iz devedesetih protiv svojih sugrađana sa kojima su do tada dijelili i zajedničku domovinu i dobro i zlo, i koje su pokušali uništiti, nalaziti opravdanje u nečemu što je bilo prije tih 45 godina suživota u kojima su Srbi uvijek glumatali najveće moralne vertikale.
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 17:38 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Važi Capo - a sad ne troliraj i brzo na temu. Move move  baš si retardiran. ovo ti je već ko zna koji put da kad god nemaš šta reći ponavljaš tui frazu.jel ti mama cugala dok te nosila il je to ipak stvar genetike. zato, zadnjih desetak naspisanih strana naučit a onda na raport. brzo!
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 17:43 |
|
|
Neurozaaaaa i alkohol rađajuuuu debiiiileeeee Atomci Capo, odlična skladba, poslušaj je  P.S. tema 
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 17:45 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Neurozaaaaa i alkohol rađajuuuu debiiiileeeee Atomci Capo, odlična skladba, poslušaj je  P.S. tema  jesam li ti rekao da proučiš zadnjih deset strana pa da se vratiš na raport. brzo!
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 17:48 |
|
|
Otkud 10 kad ih ima 5 Manje piti Capo A sad na temu 
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 17:51 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6848 Lokacija: Izvan sebe
|
pjosip je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: I ja sam mislio, i govorio kao ti, sve dok se NDH koristila kao ratni argument protiv RH. Nakon što je RSK apsolvirana, zanimala me objektivna istina...i rezultat je poprilično porazan za NDH. Pa pogledaj ovaj rat - hrvatski generali na sudu, osudjenih za zločine koliko hoćeš. POTPUNO, ALI BAŠ POTPUNA ISTA PODLOGA ZA PRIČU O GENOCIDU.
Ali baš _POTPUNO_ ista.. Šta misliš, da bi Srbi to pustili da se zločini stave u "objektivne okvire" poput recimo onog da je Glavaš osuđen za objektivnu odgovornost zbog smrti 1 (slovima: jednog) civila? U srpskim pričama, Glavaš samo fale rogovi, on grize, jede, sikće na malu srpsku decu, poskakuje kad vidi prstiće srpske dece, on to hoće da jede, pojeo je dvesta hiljada meleona srpske dece... Vjeruj mi, da nismo dobili rat opet bi falilo nekoliko stotina hiljada Srba a od Osijeka, Glavaša, Lore bi se radili takvi epovi o kojima ti ne možeš ni zamisliti. To je jednostaqvna takva ekipa - voli se zaglupljivati i u tome najbolje pliva. Još svaki ku*ac nadodoa nešto svoga, to sve stave na papir i onda ti to guraju pod nos kao "dokaz". Ovo gore je po mom misljenju tacno. Zelim samo dodati da tu istu matricu koriste muslimani u BIH protiv nas potpuno istu.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 17:57 |
|
|
pa prouči debilčiću temu pa se javljaj. ti uvijek izbjegneš dublju raspravu pa kad uvrebaš trenutak, odsereš neku svoju nebulozu. reci nešto u vezi teme. ajde ako išta znaš
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Ustaski pokolj kod Srba i dalje aktualan Postano: 08 vel 2011, 17:58 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10217 Lokacija: Banja Luka
|
caporegime je napisao/la: naravno da nije bilo tako. ali uživam gledat vas, kako dolaze polagano ovdje i polako nama , narodu žrtvi vašega zločina tumačiti kako ste vi jadni pošteni, naše vječite žrtve pa ste tako eto bili silom natjerani da nas koljete, palite kuće, protjerujete...jer na to se svodi vaša pogana priča.
a ti seky, kako zamišljaš uopće pisanje memoara u tamnici? u komunističkoj tamnici? misliš li stvarno, da u to vrijeme netko nije sve to čitao i dopisivao ono što je mislo da je potrebno? možda kvaternik to nije ni pisao? možda je neki komesar po potrebi ubaciovao ono što bi bilo politički na mjestu? previše si ti čokolade pojeo u životu pa nemaš ni najosnovnije predodžbe o nekom mjestu i vremenu i okolnostima u tom mjestu i vremenu Dolazenje ''vama''...Gdje ? Mislis na ovaj Forum ? Hm, ne znam da li ti je poznato i na forumima po Republici SRPSKOJ se pojavljuju Hrvati ? Covjece , ja sam ovdje iz radoznalosti ..dosao da popricam ,da cujem sta i o cemu ''vi''razmisljate..i kakvi su vasi stavovi o BiH u kojoj eto ''lijepo zivimo''...Zanimalo me da li ste shvatili da su nam interesi prilicno podudarni (eto i to se desi)..A ti se ponasas kao da sam ti dosao 'na stan i hranu' ili u najmanju ruku da ti nesto otmem..Ili da vas zavadjam sa Muslimanima kvareci vase idilicne odnose....Glupost...I ne mislis samo ti tako.. ali ti si ''zestok momak''  (bar mislis)..pa kazes Zabole mene uvo za vama i za njima , ja imam svoju Republiku Srpsku i dobro cemo je cuvati ,to je fakat...Šta š'...tako ti je to. PS. Znaci cista radoznalost , nista drugo..Taki sam...Sjecam se i devedesetih ,kada sam ''sa vama '' i Motorolom ''chatao'' , ali i tad u ratu i tako 'chatajuci' nisam imao obicaj vrjedjati nikoga ( kao sto to ti radis na ovom forumu )..bez obzira sto cemo mozda sat poslije ili istog trena ubiti jedan drugoga.... asta la vista 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|