HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 28 ožu 2025, 19:48.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 875 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 35  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu
PostPostano: 07 lis 2021, 19:32 

buenos aires je napisao/la:
bura je napisao/la:

Haha, extra!
Kladim se da pola njih ne zna ni perilicu upaliti.

Ne stižu mučenici, triba perilicu prvo osmisiti, napraviti detaljni tehnički nacrt, pa onda proizvesti je, uneti vam je u kuću... Kažu da veš pran rukama na hladnom potoku čudesno miriše (gorski potok je Lenor prije Lenora). Možda bi se tribalo vratit to vrime...

Bujrum. Na potok pa peri i ribaj. Ne zaboravi omekšivać :D

Vrh

PostPostano: 07 lis 2021, 19:43 

Za početak kupiti perilicu-sušilicu (perilica suđa se podrazumijeva) i 30% muke je riješeno.

U biti, kad malo bolje razmislim, 10% muke je riješeno.

Vrh

PostPostano: 08 lis 2021, 19:22 

bura je napisao/la:

Ne stižu mučenici, triba perilicu prvo osmisiti, napraviti detaljni tehnički nacrt, pa onda proizvesti je, uneti vam je u kuću... Kažu da veš pran rukama na hladnom potoku čudesno miriše (gorski potok je Lenor prije Lenora). Možda bi se tribalo vratit to vrime...

Ja odavno vodim računa o sebi, niko mi ne sprema, ne čisti, ne kuva i ne dočekuje me. To se u današnjem svetu ne zahteva, to se radi iz ljubavi.

Ipak, periodično tu i tamo pročitam o tome kako kao muškarac po definiciji nekoga ugnjetavam, nipodaštavam, ne cenim... drugim rečima, da sam isti kao i jazavci za koje se žene redovno udaju.

Razlika ipak postoji.

Razlika je u tome što ja nisam tamničar. Ja zapravo itekako cenim trud, razumevanje, a svaki gest njene pažnje uzvraćam svojim.

Zato se nikad nisam ni oženio, a vama kao prosečnim trebama trebaju muškarci na koje se žalite. Vi ste deo istog intelektualnog miljea. Zato vam je pažnja usmerena samo na njih.

Za mene je sa druge strane samo žena koja se retko sreće, rađa i upoznaje.

Sedeti za stolom sa nekim ko ti ne zna misli po pokretima, izrazu lica, izboru reči... veće je gubljenje vremena od ručka koji sam spremiš i sam pojedeš, u tišini.

Vrh

Naslov: Re: Feministička cista na mozgu
PostPostano: 08 lis 2021, 19:33 

Koji tužan tekst!? Buenos, vapiš za kućanicom. Vapiš za bilo čime, sa ručkom ili bez ručka. Samo da se mrda pored tebe.
Za svaku s kojom bi proveo par godina bi rekao da se rijetko sreće, rađa i upoznaje, samo s drugim izrazom lica!

Vrh

PostPostano: 08 lis 2021, 21:03 

Lapo-lapo je napisao/la:
Koji tužan tekst!? Buenos, vapiš za kućanicom. Vapiš za bilo čime, sa ručkom ili bez ručka. Samo da se mrda pored tebe.
Za svaku s kojom bi proveo par godina bi rekao da se rijetko sreće, rađa i upoznaje, samo s drugim izrazom lica!

Lapice šiparice, ne istresaj mi krpe za prašinu u lice... Da mi treba čisto kućanica do sada bih se već sapleo o jednu pa je oženio, last minute 40+ udavača ne manjka nikad ali manjka onog što donose za sto a važno je... Manjka duha, pameti, razboritosti, dostojanstvenog ponašanja i u najtežim situacijama u životu. A malo je takvih ljudi, generalno. Ne opanjakam sada nikog, ali je tako. Čim nešto krene naopako današnji čovek se pretvori u gremlina, gubi kontrolu, ruga se, psuje, preti... Za takvim društvom se ne tuguje. I nemati takvu osobu u životu nije promašaj, već blagoslov.

Ako ti taj čovek s kojim si nudi nekakvu sigurnost u životu, a teret samostalnosti ti je nepodnošljiv ili nedostupan, nauči sebe da ne prdiš oko stvari koje ne možeš promeniti. Stekao sam utisak da je dosta lenj i hladan čovek, ozbirom šta si sve navela da moraš raditi. Ali birala si ga i sad ste zajedno, šta da se radi. U tome ima i tvoje odgovornosti, ne samo njegove.

Ali bar možeš srati drugima da nisi sama, ako malo slažeš da ti je brak čak dobar, nije ni to najveće zlo... Znam dosta brakova na veštačkom održavanju života. Stabilni kao stara šupa, mole Boga da ne padne ozbiljniji sneg. Ali i to je za ljude, čekaju da odrastu deca, da ovo da ono... Shvate ljudi na kraju da se baš ni malo ne vole, šta da se radi.

Ako možeš i hoćeš nešto drugo, prihvati težinu odgovornosti za sebe na svoja pleća, odrekni se pogodnosti koje sad imaš i piči svojim putem. Bićeš jedno vreme sama, ali ne nasedaj na svaki kompliment kad shvatiš koliko je to ponekad teško. Za ljubav koja zaista prožima i ostavlja trag u životu treba imati dušu kao gromobran, većina pristane na manje pa se posle par godina svađaju pas i mačka oko daljinca za TV, dlaka u umivaniku, koliko puta kome dolazi mama nezvana u goste...

Mora kroz barikade, preko bodljikavih žica do onog što vredi, šta je ljubav ako za nju ne izgubiš nikakav komfor u životu? Onda je to samo jedna pogodonost, kao podno grejanje. Ako je to prihvatljivo, onda su kritike druge osobe u priči o nekakvom zajedništvu neutemeljene.

We are what we settle for.

Vrh

PostPostano: 08 lis 2021, 21:18 

Lapo-lapo je napisao/la:

Lapice šiparice, ne istresaj mi krpe za prašinu u lice... Da mi treba čisto kućanica do sada bih se već sapleo o jednu pa je oženio, last minute 40+ udavača ne manjka nikad ali manjka onog što donose za sto a važno je... Manjka duha, pameti, razboritosti, dostojanstvenog ponašanja i u najtežim situacijama u životu. A malo je takvih ljudi, generalno. Ne opanjakam sada nikog, ali je tako. Čim nešto krene naopako današnji čovek se pretvori u gremlina, gubi kontrolu, ruga se, psuje, preti... Za takvim društvom se ne tuguje. I nemati takvu osobu u životu nije promašaj, već blagoslov.

Ako ti taj čovek s kojim si nudi nekakvu sigurnost u životu, a teret samostalnosti ti je nepodnošljiv ili nedostupan, nauči sebe da ne prdiš oko stvari koje ne možeš promeniti. Stekao sam utisak da je dosta lenj i hladan čovek, ozbirom šta si sve navela da moraš raditi. Ali birala si ga i sad ste zajedno, šta da se radi. U tome ima i tvoje odgovornosti, ne samo njegove.

Ali bar možeš srati drugima da nisi sama, ako malo slažeš da ti je brak čak dobar, nije ni to najveće zlo... Znam dosta brakova na veštačkom održavanju života. Stabilni kao stara šupa, mole Boga da ne padne ozbiljniji sneg. Ali i to je za ljude, čekaju da odrastu deca, da ovo da ono... Shvate ljudi na kraju da se baš ni malo ne vole, šta da se radi.

Ako možeš i hoćeš nešto drugo, prihvati težinu odgovornosti za sebe na svoja pleća, odrekni se pogodnosti koje sad imaš i piči svojim putem. Bićeš jedno vreme sama, ali ne nasedaj na svaki kompliment kad shvatiš koliko je to ponekad teško. Za ljubav koja zaista prožima i ostavlja trag u životu treba imati dušu kao gromobran, većina pristane na manje pa se posle par godina svađaju pas i mačka oko daljinca za TV, dlaka u umivaniku, koliko puta kome dolazi mama nezvana u goste...

Mora kroz barikade, preko bodljikavih žica do onog što vredi, šta je ljubav ako za nju ne izgubiš nikakav komfor u životu? Onda je to samo jedna pogodonost, kao podno grejanje. Ako je to prihvatljivo, onda su kritike druge osobe u priči o nekakvom zajedništvu neutemeljene.

Šta napriča!?
Blagoslov je moći živjeti sama, bez svinje. Svaki od vas se, ako ne danas, najkasnije sutra pretvori u krme. Hvala bogu što se vremena mijenjaju, pa su žene finansijski neovisne, pa se ne bakću više svinjogojstvom!

Vrh

PostPostano: 09 lis 2021, 06:20 

Lapo-lapo je napisao/la:

Šta napriča!?
Blagoslov je moći živjeti sama, bez svinje. Svaki od vas se, ako ne danas, najkasnije sutra pretvori u krme. Hvala bogu što se vremena mijenjaju, pa su žene finansijski neovisne, pa se ne bakću više svinjogojstvom!

Ok Karen. Neka te izjede mržnja ako si tako rešila, sve je izbor u životu.

Vrh

PostPostano: 09 lis 2021, 06:31 

Jutro! Ne izjeda mene mržnja prema cijelom muškom rodu, samo prezir, duboki prezir prema određenoj skupini muškića koja bez ikakvog prava sebe naziva muškarcima. Zna se šta je muško! Jasno je definirano.
Naravno da nije lako biti muškarac. Treba tu i znanja i opreme.
Gdje ja da naletom na forum bezmudića i bezmozgića!?

Vrh

PostPostano: 09 lis 2021, 07:23 

Lapo-lapo je napisao/la:
Jutro! Ne izjeda mene mržnja prema cijelom muškom rodu, samo prezir, duboki prezir prema određenoj skupini muškića koja bez ikakvog prava sebe naziva muškarcima. Zna se šta je muško! Jasno je definirano.

A ti si u tom fazonu, i to je ok.

Žaliti se posle dve godine staža da je forum bezveze nije naročito inteligentno.

Just sayin'.

Vrh

PostPostano: 09 lis 2021, 07:30 

Lapo-lapo je napisao/la:

Žaliti se posle dve godine staža da je forum bezveze nije naročito inteligentno.

Just sayin'.

Ne izvlači moje rečenice iz konteksta, forum je ok, ali treba raščistiti malo ovu ciganiju što zasmrdi ovdje!
Ima forumaša koji se ne ponašaju kao tvoji zemljaci!

Vrh

PostPostano: 09 lis 2021, 07:47 

Lapo-lapo je napisao/la:

Just sayin'.

Ne izvlači moje rečenice iz konteksta, forum je ok, ali treba raščistiti malo ovu ciganiju što zasmrdi ovdje!
Ima forumaša koji se ne ponašaju kao tvoji zemljaci!

Pa nisi rekla da na forumu ima bezmudića i bezmozgića, već da je to forum bezmudića i bezmozgića.

Kontekst pravi veliki razliku. Primetila? I hope so...

Glede "zemljaka" mojih, nema me na njihovim temama o Zadruzi, Srpskom svetu, Tigar ekonomiji... ne provociram ih ničim jer su nula kao sagovornici.

Oni su sebi dovoljno društvo, tako je i sve ostalo ustrojeno u Srbiji. Razlika je samo u formatima.

Normalni ljudi u Srbiji nemaju svoj medijski prostor, jer ih režim prezire. A više nisu ni većina, realno.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2021, 18:53 

bura je napisao/la:

Ja odavno vodim računa o sebi, niko mi ne sprema, ne čisti, ne kuva i ne dočekuje me. To se u današnjem svetu ne zahteva, to se radi iz ljubavi.

Ipak, periodično tu i tamo pročitam o tome kako kao muškarac po definiciji nekoga ugnjetavam, nipodaštavam, ne cenim... drugim rečima, da sam isti kao i jazavci za koje se žene redovno udaju.

Razlika ipak postoji.

Razlika je u tome što ja nisam tamničar. Ja zapravo itekako cenim trud, razumevanje, a svaki gest njene pažnje uzvraćam svojim.

Zato se nikad nisam ni oženio, a vama kao prosečnim trebama trebaju muškarci na koje se žalite. Vi ste deo istog intelektualnog miljea. Zato vam je pažnja usmerena samo na njih.

Za mene je sa druge strane samo žena koja se retko sreće, rađa i upoznaje.

Sedeti za stolom sa nekim ko ti ne zna misli po pokretima, izrazu lica, izboru reči... veće je gubljenje vremena od ručka koji sam spremiš i sam pojedeš, u tišini.

Tko se žali ?! To se u startu riješi da poslije ne bi bilo problema.
Fercera ;)

Vrh

PostPostano: 12 stu 2021, 18:56 

U Srbiji #metoo za siromašne nastavlja svoj život.

Glumica Marija Karan koja se nedavno razvela od svog američkog muža filmskog producenta i uhvatila dobru lovu . vratila se u Srbiju i našla dečka kojem je pre nekoliko dana izlupala auto protivpožarnim aparatom , a da bi opravdala svoj postupak naravno rekla je da je žrtva nasilja tako što je ovaj tukao otvorenom šakom po licu.

Svoj komentar na ovo dao je Maca Marinković na koga su odmah skočili levičarski mediji jer je eto brutalno izvređo žrtvu nasilja Mariju Karan.
Nisam njegov obožavalac ali mi je drago kako je obradio nju i sve te naše domaće "#metoo za siromašne" dame.

https://nova.rs/zabava/sudbine/voditelj-grozno-i-prostacki-vredjao-mariju-karan-na-mitrovicevoj-televiziji/?ref=yt

Video je na stranici.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2021, 19:18 

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/poznati-srpski-voditelj-prostacki-vrijedao-zvijezdu-larinog-izbora-kako-bih-joj-j-mater-u-usta-15119648

Aaaa , evo i Jutarnji se oglasio na prostački napad Mace na regionalne "mučenice" sa estrade.

Feminizam danas u svetu izgleda jadno i totalno tupavo , ali kod nas u "regionu" izgleda još jadnije i tupavije zato što je u pitanju sića lova.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2021, 19:29 

joe enter je napisao/la:

Glumica Marija Karan koja se nedavno razvela od svog američkog muža filmskog producenta i uhvatila dobru lovu . vratila se u Srbiju i našla dečka kojem je pre nekoliko dana izlupala auto protivpožarnim aparatom , a da bi opravdala svoj postupak naravno rekla je da je žrtva nasilja tako što je ovaj tukao otvorenom šakom po licu.

Svoj komentar na ovo dao je Maca Marinković na koga su odmah skočili levičarski mediji jer je eto brutalno izvređo žrtvu nasilja Mariju Karan.
Nisam njegov obožavalac ali mi je drago kako je obradio nju i sve te naše domaće "#metoo za siromašne" dame.

https://nova.rs/zabava/sudbine/voditelj-grozno-i-prostacki-vredjao-mariju-karan-na-mitrovicevoj-televiziji/?ref=yt

Video je na stranici.

Maca! Nije on Maca, on je Džukela!
Prava slika Sarajevskog kabadahije. Tip je prvenstveno nevaspitan, iskompleksiran i sa totalno negativnom aurom. Nikada niko još nije rekao da mu je on simpa.
Uočila sam odavno njegovo nepoštovanje prema ženskom rodu, a ne ustručava se ni da ponižava muškarce, jer je on sebe predstavio kao tobože urbanjaka sa dobrim forama i nepobitnim inteligencijom. Pajac od sto pedeset kilograma.
Oženio dvadeset godina mlađu, jer jedino s tom razlikom u godinama može neko da ga trpi. Mala je slatkica, šteta što ne vidi i ne čuje!
Dvadeset godina razlike dosta govori o tome što je i ko je!
I sada će Enter da citira njegovo lupetanje kao znanstveno istraživanje o ženskom rodu. Ma daj...

Vrh

PostPostano: 12 stu 2021, 19:44 

Po tim citatima izgleda da je sa marihuane zaglavio na puno grama Cocain-a dnevno. Droga to zna ljudima raditi pogotovo ta.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2021, 20:00 

Lapo-lapo je napisao/la:
joe enter je napisao/la:

Video je na stranici.

Maca! Nije on Maca, on je Džukela!
Prava slika Sarajevskog kabadahije. Tip je prvenstveno nevaspitan, iskompleksiran i sa totalno negativnom aurom. Nikada niko još nije rekao da mu je on simpa.
Uočila sam odavno njegovo nepoštovanje prema ženskom rodu, a ne ustručava se ni da ponižava muškarce, jer je on sebe predstavio kao tobože urbanjaka sa dobrim forama i nepobitnim inteligencijom. Pajac od sto pedeset kilograma.
Oženio dvadeset godina mlađu, jer jedino s tom razlikom u godinama može neko da ga trpi. Mala je slatkica, šteta što ne vidi i ne čuje!
Dvadeset godina razlike dosta govori o tome što je i ko je!
I sada će Enter da citira njegovo lupetanje kao znanstveno istraživanje o ženskom rodu. Ma daj...

Nije poenta u Maci uopšte i tvoja priča o njemu je takođe nebitna , poenta je u našim medijim i da volimo jesti svako američko govno.

Inbače dotična Marija Karan se nedavno razvela od američkog muža koji je filmski producent u dosta stariji od nje , i to debelo naplatila i vratila se u Srbiju.

Nedavno je optužila svoga dečka da je tukao bez obzira na svedoke iz garaže zgrade , ali kad je saznala da ima i video nadzor povukla je optužbe , međutim javila je sve to i medijima ranije i mediji još uvek čoveka bacaju u blato kao nasilnika.
Desilo se to da je dotična pala i povredila malo butinu u koleno dok je divljala lupajući njegov auto , a on je branio i svoj auto i komšijska jer ova je totalno bila odlepila.

Ovo što si ti sad napisal je isto što i mediji rade , kad vide svoju grešku prešaltaju se na nešto drugo.
Pa tako kad neko se izlupeta i nešto uradi pogrešno , onda kreće sa onim kako je žrtva pretnji i uvreda sa društvenih mreža i komentara članaka , i više nije važno šta je rekao i uradio.

Maca je tačno odlično sve rekao , jer takvim ljudima treba jebati sve po spisku.

Vrh

PostPostano: 17 stu 2021, 00:42 

Mislim da je najveći treš ovih prostora i nešto najsmešnije ikad kad je ona hrvatska glumica Jelena Veljača pre par godina rekla Aci Stankoviću iz Nedjeljom u 2 da je "bijeli muškarac na poziciji moći".

Ja u boga ne verujem , ali sam ga morao upitati kako je moguće da neko njegovo stvorenje takvo nešto misli i izgovori??
Dakle , mala država , nema crnaca niti drugih rasa i nacija , ali ona svejedno je to rekla.

Možda sam trebao pitati allaha , on bi možda znao pravi odgovor.

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 15:46 

Jes da je grozno , ali sam puko od smeha.

Damn , double homicide. =))

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 16:57 

Zašto mrziš žene i opravdavaš agresiju usmjerenu ka njima?
Za mene je dići ruku na ženu isto kao i istući dijete. Sada ćeš reći ,,pružila je jezik,, Možda i jeste. I dijete se inati ponekad. Duri se, odbija poslušnost, nešto namjerno polomi, kaže iz inata da više voli tatu. Treba li ga tako nejakog istući i pričati okolo da je loše dijete? Odnos fizičke snage muškarca i žene je isti kao kada majka udara djecu. Na takve majke se zgrožavate. Osuđujete ih i izjavljujete da su čudovišta. Ženu, fizički i emocionalno krhkiju nije po tvome čudovišno napasti bilo fizički, bilo verbalno?
Neki stvari po pitanju feminizma treba kritikovati i korigirati, ali ti lutaš po toj temi i izjave su ti pune mržnje prema ženi, bez valjanih razloga.

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 17:14 

Lapo-lapo je napisao/la:
I dijete se inati ponekad. Duri se, odbija poslušnost, nešto namjerno polomi, kaže iz inata da više voli tatu. Treba li ga tako nejakog istući i pričati okolo da je loše dijete? Odnos fizičke snage muškarca i žene je isti kao kada majka udara djecu. Na takve majke se zgrožavate. Osuđujete ih i izjavljujete da su čudovišta.

Tko ih osuđuje. Majka koja dovodi u red djecu disciplinom pa i batinama je majka koja će ih dobro odgojiti u prave ljude a ne ljevičare.

Žena za 10.

slika

Usput, da se zahvalim svojoj majci što me tukla čime je stigla i kad je trebalo. Hvala ti draga majko! :palacgore1

1147 of 2558 - 44.84%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 19 stu 2021, 17:35 

Trebala je češće i jače!
Kažnjavati se Kvaka može i bez batina!
,,U svoju sobu i da ne izlaziš dok te ne pozovemo,,
,,Ne smiješ uključivati TV i koristiti internet sedam dana,,
,,Nećeš? Neću ni ja kupiti nove patike,,...

Tako i sa ženicom!
,,Odoh ja u drugu sobu ili da prošetam dok ti se hormoni ne uravnoteže,,
,,Polako dušo, nisi u pravu, dozvoli mi da ti objasnim,,
,,Nemoj da si nervozna, daj onaj najljepši osmijeh u koji sam se zaljubio,,
,,Ošamari me zlato moje ako će ti biti lakše,,

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 17:14 

Hrvatska cista je podobro narasla , i kreće joj galopirajući progres rasta.

https://gloriaglam.hr/gg-talk/sve-se-cesce-govori-o-njoj-znate-li-sto-je-5217

Kad sam otvorio stranicu pomislio sam da će tekst o "ženstvenoj toksičnosti" biti kritika žena u smislu lošeg odnosa spram muškaraca kao što su feministkinje napravile konstrukt "muskularne toksišnosti" koji se zasniva na šatro lošem odnosu spram žena.
Međutim ne , "ženstvena toksičnost" u tekstu se odnosi na žene koje imaju tradicionalne stavove,koje vole muško društvo i nisu ljubiteljke feminizma i ženske skardnosti , dakle ta toksičnosti nije usmerena spram muškaraca.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2021, 18:03 

Bogami kako se krenulo u Hrvatskoj uskoro vam stiže neki Inzko , gde ćete biti kažnjeni ako ne priznajete "femicid".

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/ubojstvo-u-lidlu-nije-izoliran-slucaj-broj-zena-koje-su-ubili-njihovi-partneri-zabrinjavajuce-raste-15127024

Zarad prevencije ubistava žena ili njihovog maltretiranja u vezi i braku , zaista se smanjio broj ubistava i ostalih kažnjivih dela , ali ta praksa učinkovitosti države je dobila kontraefekat tako što je prosto razvalila instituciju braka , a deca su povećala broj psihičkih problema i kriminala.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2021, 09:14 

Jao femicid pa godišnje samo njih 30 podlegne povredama , to je 0,1 % u ženskom stanovništvu .

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 875 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 35  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 24 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: