|
|
Stranica: 20/35.
|
[ 875 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
joe enter
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 12 tra 2022, 13:30 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Molim? Ja tebi dišem za vrat? Zdravstvenu kartu i odmah kod liječnika. Što prije, to bolje.Povedi i Entera.
Majka možeš postati i u osamnaestoj, čak i prije, što znači da po vašem mišljenju majka od 36 godina treba da prestane biti sexualno aktivna? Je li to sexualna aktivnost sramota? Zašto izvrćeš i lažeš?? , niko ovde nije pomenuo da žena ne treba biti seksualno aktivna već je u pitanju seksualiziranost majke zajedno sa svojom ćerkom. Dakle pitanje je mere i morala. Mislim kakva je ovo majka jbt , kad dovede dečka kući naravno da će se dečku dići kita kad vidi njenu ćerku identičnog izgleda i seksualiziranosti. Seksualiziranost majke je nešto najpogubnije za decu i porodicu.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 12 tra 2022, 15:59 |
|
|
joe enter je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Molim? Ja tebi dišem za vrat? Zdravstvenu kartu i odmah kod liječnika. Što prije, to bolje.Povedi i Entera.
Majka možeš postati i u osamnaestoj, čak i prije, što znači da po vašem mišljenju majka od 36 godina treba da prestane biti sexualno aktivna? Je li to sexualna aktivnost sramota? Zašto izvrćeš i lažeš?? , niko ovde nije pomenuo da žena ne treba biti seksualno aktivna već je u pitanju seksualiziranost majke zajedno sa svojom ćerkom. Dakle pitanje je mere i morala. Mislim kakva je ovo majka jbt , kad dovede dečka kući naravno da će se dečku dići kita kad vidi njenu ćerku identičnog izgleda i seksualiziranosti. Seksualiziranost majke je nešto najpogubnije za decu i porodicu. Ma nemoj! A otac jebivjetar koji zuri u mlađe od kćerke, dobacuje i nada se!? Takvih ima more! Oćelavili, posijedili, odvalili trbušine, mali im centriran ili podložan gravitaciji i do pupka može doći samo u mokrim snovima, koji su sve rjeđi i rjeđi. Ludi očevi. Oblače od sinova dukserice, gađaju se istorijskim forama, đogiraju....sve u svemu misle da mogu, a ne mogu. Brukaju djecu. Treba uvesti zakon da onaj dan kada se penzionišu pod hitno idu u dom. Samo smetaju po kući. Muški su korisni do pedesete, poslije ih ne treba ni zvati muškarcima. Ko vam je ovaj? Ma tetka, po babinoj liniji, ima nekakav hormonski poremećaj 
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 12 tra 2022, 16:34 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: joe enter je napisao/la: Zašto izvrćeš i lažeš?? , niko ovde nije pomenuo da žena ne treba biti seksualno aktivna već je u pitanju seksualiziranost majke zajedno sa svojom ćerkom. Dakle pitanje je mere i morala.
Mislim kakva je ovo majka jbt , kad dovede dečka kući naravno da će se dečku dići kita kad vidi njenu ćerku identičnog izgleda i seksualiziranosti. Seksualiziranost majke je nešto najpogubnije za decu i porodicu.
Ma nemoj! A otac jebivjetar koji zuri u mlađe od kćerke, dobacuje i nada se!? Takvih ima more! Oćelavili, posijedili, odvalili trbušine, mali im centriran ili podložan gravitaciji i do pupka može doći samo u mokrim snovima, koji su sve rjeđi i rjeđi. Ludi očevi. Oblače od sinova dukserice, gađaju se istorijskim forama, đogiraju....sve u svemu misle da mogu, a ne mogu. Brukaju djecu. Treba uvesti zakon da onaj dan kada se penzionišu pod hitno idu u dom. Samo smetaju po kući. Muški su korisni do pedesete, poslije ih ne treba ni zvati muškarcima. Ko vam je ovaj? Ma tetka, po babinoj liniji, ima nekakav hormonski poremećaj  " Cats have nine lives to prove they're awesome, dogs do it with one." Anonymous
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 12 tra 2022, 16:37 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: joe enter je napisao/la: Zašto izvrćeš i lažeš?? , niko ovde nije pomenuo da žena ne treba biti seksualno aktivna već je u pitanju seksualiziranost majke zajedno sa svojom ćerkom. Dakle pitanje je mere i morala.
Mislim kakva je ovo majka jbt , kad dovede dečka kući naravno da će se dečku dići kita kad vidi njenu ćerku identičnog izgleda i seksualiziranosti. Seksualiziranost majke je nešto najpogubnije za decu i porodicu.
Ma nemoj! A otac jebivjetar koji zuri u mlađe od kćerke, dobacuje i nada se!? Takvih ima more! Oćelavili, posijedili, odvalili trbušine, mali im centriran ili podložan gravitaciji i do pupka može doći samo u mokrim snovima, koji su sve rjeđi i rjeđi. Ludi očevi. Oblače od sinova dukserice, gađaju se istorijskim forama, đogiraju....sve u svemu misle da mogu, a ne mogu. Brukaju djecu. Treba uvesti zakon da onaj dan kada se penzionišu pod hitno idu u dom. Samo smetaju po kući. Muški su korisni do pedesete, poslije ih ne treba ni zvati muškarcima. Ko vam je ovaj? Ma tetka, po babinoj liniji, ima nekakav hormonski poremećaj  Ti si obična licemerna seratorka. Gde sam ja napisao da takve muškarce podržavam?? , uostalom kad bi video sliku i čitavu pozitivnu priču o ocu i sinu koji se isto oblače seksualno i furaju isti mladalački fazon , svakako bi predložio da matorog gada podhitno kastriraju i pošalju u zatvor kao odvratnog pedofila , međutim tebi ne smeta očito ova propagandna priča oko majke i ćerke čim se nijednom nisi referisala na tu pedofilsku ogavnost već si udarila po meni i ostalima.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 12 tra 2022, 17:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nek je i Lapo-Lapo neko začepio. Dosta njene strahovlade na forumu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 12 tra 2022, 17:43 |
|
|
BBC je napisao/la: Nek je i Lapo-Lapo neko začepio. Dosta njene strahovlade na forumu. Strahovlade. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1157 of 2558 - 45.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 12 tra 2022, 17:57 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ma nemoj! A otac jebivjetar koji zuri u mlađe od kćerke, dobacuje i nada se!? Takvih ima more! Oćelavili, posijedili, odvalili trbušine, mali im centriran ili podložan gravitaciji i do pupka može doći samo u mokrim snovima, koji su sve rjeđi i rjeđi. Ludi očevi. Oblače od sinova dukserice, gađaju se istorijskim forama, đogiraju....sve u svemu misle da mogu, a ne mogu. Brukaju djecu. Treba uvesti zakon da onaj dan kada se penzionišu pod hitno idu u dom. Samo smetaju po kući. Muški su korisni do pedesete, poslije ih ne treba ni zvati muškarcima. Ko vam je ovaj? Ma tetka, po babinoj liniji, ima nekakav hormonski poremećaj  " Cats have nine lives to prove they're awesome, dogs do it with one." Anonymous Jedna macka je nasla marihuanu i naduvala se, pa leze ispod stepenica. Prolazi Baba i poce da tera macku: "Piss macko!", a macka joj odgovori: "Peace Baba ..."
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 12 tra 2022, 18:03 |
|
|
BBC je napisao/la: Nek je i Lapo-Lapo neko začepio. Dosta njene strahovlade na forumu. Kako sam samo tugovala što mi se ne obraćaš! Zamsli da ja i ti vladamo!? A labud Ibro nas gleda iz jezera! Ko me začepio? Enter? Buenos? Jesi ti normalan, gdje su im čepovi? Da imaju čepove ne bi ovako ishlapeli?
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 12 tra 2022, 18:49 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: BBC je napisao/la: Nek je i Lapo-Lapo neko začepio. Dosta njene strahovlade na forumu. Kako sam samo tugovala što mi se ne obraćaš! Zamsli da ja i ti vladamo!? A labud Ibro nas gleda iz jezera! Ko me začepio? Enter? Buenos? Jesi ti normalan, gdje su im čepovi? Da imaju čepove ne bi ovako ishlapeli? Ovo je najjači forum, svega mi. 
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 13 tra 2022, 13:26 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
buenos aires je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Molim? Ja tebi dišem za vrat? Zdravstvenu kartu i odmah kod liječnika. Što prije, to bolje.Povedi i Entera.
Majka možeš postati i u osamnaestoj, čak i prije, što znači da po vašem mišljenju majka od 36 godina treba da prestane biti sexualno aktivna? Je li to sexualna aktivnost sramota? Tko danas rađa s 18, Lapice get real...  Kako ko Kurveštije ,ciganke , šiptarke i bule .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 13 tra 2022, 13:28 |
|
|
Nema gore bolesti od feminacizma . "Smrt feminacizmu sloboda muškarcima".
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 13 tra 2022, 13:29 |
|
|
storarare je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Tko danas rađa s 18, Lapice get real...  Kako ko Kurveštije ,ciganke , šiptarke i bule . Sve pobrojane ispadoše normalnije od feministica.
1157 of 2558 - 45.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 13 tra 2022, 14:12 |
|
|
storarare je napisao/la: Nema gore bolesti od feminacizma . "Smrt feminacizmu sloboda muškarcima". U jednom i mi da se složimo oko nečega.
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 13 tra 2022, 14:52 |
|
|
Da nema feminacistkinja ne bi imalo potrebe da se uvoze kozojebi . Žene bi bile normalne tj rađale decu,a vi više dece =više domaće radne snage ,i samim tim ne bi imalo potrebe za uvozom kozojeba Žene su iskorišćene kao oružje u borbi protiv bele hrišćanske Evrope.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 13 tra 2022, 15:00 |
|
|
Kao prvo Buenosu zabraniti ovu diskusiju. Pristrasan je. Znamo odavno da je dugo i bolno patio zbog žene. Postavljao samoubilačke pjesme, kinjio ih, kleo itd. Sada su sve žene svijeta krive za njegovo slomljeno srce. On nema realan sud. Njegov ljubavni život je zauvijek propao! Što se tiče Storare, ne poznajem njegovo pisanje, ali na prvu vidim da je i on pušioničar od žena. Probaj u kazinu. Kvačicu žena tuče, garantujem. Mi žene ne volimo te mirne, staložene, uvijek razumne i pomirljive. Mi to papučom ili pretis loncem riješimo. Zezam se malo. Nisam ja nikakva feministkinja, samo branim osnovno pravo žene na život i rad. Branim dostojanstvo žene. Zahtijevam poštovanje i razumijevanje. Lijepu riječ i gest. Pomoć. Zaštitu.
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 13 tra 2022, 16:26 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Kao prvo Buenosu zabraniti ovu diskusiju. Pristrasan je. Znamo odavno da je dugo i bolno patio zbog žene. Postavljao samoubilačke pjesme, kinjio ih, kleo itd. Sada su sve žene svijeta krive za njegovo slomljeno srce. On nema realan sud. Njegov ljubavni život je zauvijek propao! Što se tiče Storare, ne poznajem njegovo pisanje, ali na prvu vidim da je i on pušioničar od žena. Probaj u kazinu. Kvačicu žena tuče, garantujem. Mi žene ne volimo te mirne, staložene, uvijek razumne i pomirljive. Mi to papučom ili pretis loncem riješimo. Zezam se malo. Nisam ja nikakva feministkinja, samo branim osnovno pravo žene na život i rad. Branim dostojanstvo žene. Zahtijevam poštovanje i razumijevanje. Lijepu riječ i gest. Pomoć. Zaštitu. Lapice, ti eksponencionalno prevazilaziš sebe u pričanju gluposti na ovoj temi... Prvi biser je bio o rađanju s 18 godina (možda u kartonskim naseljima). Sad sam razveden... Ti to nekako znaš... Ajde lipo te molim, nemoj više vadit random fake biografije iz guzice. Uzgred budi rečeno... Za ženom se ne plače, posli žene se pije dan dva (ako je valjala šta). Treći dan se udvara nekoj novoj, život tira dalje. Tzv. neprežaljene ljubavi su sastavni dio ljevičarskog svjetonazora, ne prolazi to kod mene.
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 13 tra 2022, 16:28 |
|
|
Haha, u zadnje vrijeme lapo postala interesantna. Možda je bila i odavno, ali nisam ju čito.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 14 tra 2022, 11:24 |
|
|
Svako onaj ko razmišlja i zna istoriju uvideće da je feminizam isključivo levičarske komunističke orjentacije kojem smeta tradicionalna porodica jer eto ta porodica je kamen oko vrata ženama zato što ih vode patrijahalni muževi koji vole da ih mlate sputavaju u kreativnosti. Ima određene istine u tome.
Po prirodi žena je da traže zaštitnika i onog koji novačno doprinosi domu , e sad današnje žene tj.feministkinje su ubedile sebe da su jakesnažene,.. i da su se za nešto izborile tako što su tražile pomoć i zaštitu od države da bi se sve završilo brakom sa državom.
Ali problem je u tome da postoji sveto prirodno pravilo , a to je da ZAŠTIĆENI I ZAŠTITNIK NIKADA NE MOGU BITI RAVNOPRAVNI i da nema ništa džabe , pa shodno tome žene su samo roblje ideologije i države koje će kad tad vraćati dugove , a državu i ideologe savršeno boli kurac za bilo koga ko nije poslušan i baciće ih pod taljige čim se prvi put ogluše o zapovedi. Dok žena u patrijahalnoj poridici ima bar nekog ko je voli i poštuje pa makar primala šamare i šake od muža koji je inače otac njihove dece i to ih suštinski povezuje.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 14 tra 2022, 12:10 |
|
|
To je sve super, ta se govna neće razmnožavati i dugoročno će se društvo pročistiti.
1157 of 2558 - 45.23%
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 14 tra 2022, 16:47 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: To je sve super, ta se govna neće razmnožavati i dugoročno će se društvo pročistiti. Ideološke gluposti mogu dugo opstati. Dok se vaspitni šamar ne vrati opet u modu... dobrom se ne možemo nadati. I lipo odgojenoj dici se ne možemo nadati. Žene su posli '45 dobile da mogu srat, ali ne mogu one same ništa. Kurvarima koji brane taj ideološki kupleraj triba stat na crtu, ostalo će ić ko po loju... Nije ni islam od a do š naopako sađen.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 14 tra 2022, 18:04 |
|
|
Vraćeni smo unazad XX godina! Šta ti hoćeš sa tom pričom? Ponovo u pećinu? Kako se to izražavate!? O kojem odgoju vi pričate!!!? Jeste primjer!!! Zar za odgoj djeteta ne treba da ravnopravno učestvuju muž i žena? Bojite se ženske samostalnosti i sposobnosti? Oni bi šamarali!? Ne ide se više ,,na snagu,,! Danas roboti i mnoge mašine obavljaju fizičke poslove. Na šamar se može metkom odgovoriti.... I ne treba pretjerivati u razmnožavanju. I neće više žene da pretjeruju. One sada znaju bolje i kvalitetnije da žive!
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 14 tra 2022, 18:12 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Vraćeni smo unazad XX godina! Šta ti hoćeš sa tom pričom? Ponovo u pećinu? Kako se to izražavate!? O kojem odgoju vi pričate!!!? Jeste primjer!!! Zar za odgoj djeteta ne treba da ravnopravno učestvuju muž i žena? Bojite se ženske samostalnosti i sposobnosti? Oni bi šamarali!? Ne ide se više ,,na snagu,,! Danas roboti i mnoge mašine obavljaju fizičke poslove. Na šamar se može metkom odgovoriti.... I ne treba pretjerivati u razmnožavanju. I neće više žene da pretjeruju. One sada znaju bolje i kvalitetnije da žive! Tebe triba dobro zapušit, prvo i prioritetno priko usta. Pa onda ko zrilu briskvu...
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 14 tra 2022, 19:01 |
|
|
Što me uplaši! Sva se tresem, nemoj blizu mene, mogao bi dobit' koju trisku! Od žena ste zavisni, zbog žena čuda činite, žene su vam inspiracija, upravljaju vama, rađaju vas i ukopavaju. Uče vas da živite. Bez žena ste ništa.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 14 tra 2022, 19:30 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Vraćeni smo unazad XX godina! Šta ti hoćeš sa tom pričom? Ponovo u pećinu? Kako se to izražavate!? O kojem odgoju vi pričate!!!? Jeste primjer!!! Zar za odgoj djeteta ne treba da ravnopravno učestvuju muž i žena? Bojite se ženske samostalnosti i sposobnosti? Oni bi šamarali!? Ne ide se više ,,na snagu,,! Danas roboti i mnoge mašine obavljaju fizičke poslove. Na šamar se može metkom odgovoriti.... I ne treba pretjerivati u razmnožavanju. I neće više žene da pretjeruju. One sada znaju bolje i kvalitetnije da žive! Razmnožavanje nije obvezno. One koje se ne žele razmnožavati bolje da to i ne rade. 
1157 of 2558 - 45.23%
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 14 tra 2022, 19:56 |
|
|
Razmnožavanje treba biti kontrolirano! Nije samo pobijedimo bijelu kugu, rađajtee... Ježim se od takvih ,,reklama,,! Da ne spominjem one ,,nagrade,, ili kako ih već nazivaju podstrek na rađanje, treče dijete 1000 KM, besplatni udžbenici za četvrto dijete, nacionalna penzija za majke sa četvoro i više djece itd. Malo više govoriti o zdravlju, edukovati mlade žene da obrate pažnju na istorije bolesti svoje i muževljeve familije i dr. Ne zasnivati višečlane porodice u siromaštvu. Još ih i slikaju kao ,,dobar,, primjer. Ne srljati odmah sa trudnoćom. Provesti dovoljno vremena sa partnerom. Upoznati se. Bilo bi manje razvoda i nesuglasica. Kod nas je sve to na oruk.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|