|
|
Stranica: 25/35.
|
[ 875 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Planina
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 23 kol 2022, 14:36 |
|
|
gang_moslavina je napisao/la:  U svojoj knjizi "Seks i kultura" (1934.) britanski znanstvenik Joseph Unwin proučio je 80 plemena i 6 civilizacija i zaključio da je glavni faktor u propadanju društva popuštanje u seksualnoj moralnosti. Dakle, što je seks ležerniji, slobodniji i češći društvo je lošije. Uspješno društvo je seksualno represivno. Prakticira se predbračna čistoća, monogamija itd. Društvo kako se razvija i postiže prosperitet, postaje sve liberalnije i tako propada. Gubi smisao i energiju. Možemo zaključiti, za zdravo društvo žena treba šutit i slušat muža, a muž ostat samo s jednom ženom. Moderna kultura klubova i ležernog jebanja nas vodi u propast. Haha nejebu jedan, treba se kurvati na sve strane i uživati dok se može. Svakako ne možeš ništa promijeniti. Samo udri. Budi dio problema.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 23 kol 2022, 16:34 |
|
|
Žalim vas. Jako vas žalim. Vježbanje, dijete, uređivanje brade, spašavanje kose, brzo hodanje, trčanje.. Uništite se radi žena! Batali sve to. Na dnevnicu, nadnicu, noćna smjena...pumpaj novčanik, ne mišiće. Neće ,,ONA,, da te slika, nego da ti lovu uzme... Žena je to! Pamet uglavu.
|
|
Vrh |
|
 |
gang_moslavina
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 23 kol 2022, 17:10 |
|
Pridružen/a: 19 ruj 2021, 20:55 Postovi: 952 Lokacija: Herceg-Hrvatska
|
Lapo-lapo je napisao/la: Nikoji Čitajući ovu temu stice se dojam da ste ugroženi od žena. Uplaseni spoznajom njihove snage. Zar je snažna žena tolika opasnost za vas? Niste vi u životu tako jaki kako se predstavljate. Imate i vi svojih padova. Nekada je to gubitak posla, nekada bolest, neshvaćenost ... i ko vas vrati u život? ŽENA. Jaka, sposobna, osjećajna, pametna, zaštitnicki nastrojena, ŽENA. Žena bez kontrole muškarca je opasnost za cijelo društvo pa tako i za samu sebe. Društvo tisućama godina funkcionira, jer su žene bile na svom mjestu 
_________________ 2013. Katolika prema Crkvi: 432 177 Katolika prema popisu: 536 333 (razlika 24.1%)
2021. Katolika prema Crkvi 344 639 344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 23 kol 2022, 17:19 |
|
|
gang_moslavina je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Nikoji Čitajući ovu temu stice se dojam da ste ugroženi od žena. Uplaseni spoznajom njihove snage. Zar je snažna žena tolika opasnost za vas? Niste vi u životu tako jaki kako se predstavljate. Imate i vi svojih padova. Nekada je to gubitak posla, nekada bolest, neshvaćenost ... i ko vas vrati u život? ŽENA. Jaka, sposobna, osjećajna, pametna, zaštitnicki nastrojena, ŽENA. Žena bez kontrole muškarca je opasnost za cijelo društvo pa tako i za samu sebe.Društvo tisućama godina funkcionira, jer su žene bile na svom mjestu  A koje je to mjesto, molicu lijepo? Bile su u sjeni svojih muževa, a sjenke su upravo te koje su kolo vodite. Bez žena ste samo ,,puna muda, praznog mozga,
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 23 kol 2022, 17:20 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
gang_moslavina
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 23 kol 2022, 17:25 |
|
Pridružen/a: 19 ruj 2021, 20:55 Postovi: 952 Lokacija: Herceg-Hrvatska
|
Lapo-lapo je napisao/la: gang_moslavina je napisao/la: Žena bez kontrole muškarca je opasnost za cijelo društvo pa tako i za samu sebe.Društvo tisućama godina funkcionira, jer su žene bile na svom mjestu  A koje je to mjesto, molicu lijepo? Bile su u sjeni svojih muževa, a sjenke su upravo te koje su kolo vodite. Bez žena ste samo ,,puna muda, praznog mozga, Mjesto joj je u kući. Otkad je izvedena iz kuće u tvornicu, pa onda vikendom u klub, sve je otišlo u kurac 
_________________ 2013. Katolika prema Crkvi: 432 177 Katolika prema popisu: 536 333 (razlika 24.1%)
2021. Katolika prema Crkvi 344 639 344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 23 kol 2022, 17:29 |
|
|
Radi on sve. Sam svoj majstor. 
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 23 kol 2022, 20:17 |
|
|
Što ću dobiti ban? Ne pišem na politici, pisem na temu o slabosti muškaraca i zenskoj snazi. Jbt. Stvarno me ne podnosite. Ja kada bi klimala glavom na svaku vašu izvalu i fantaziju bila bi kao dobra!? Nije li forum rasprava, razmjena misljenja ...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 23 kol 2022, 20:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Dobra si ti, kakvih ženskih ima. Ne mogu vam oprostiti da vas uvaljuju na funkcije po EU za NWO račun. Vozaju vas kao budale.
Sve do jedna žena na bitnoj političkoj funkciji kao zomby, do u slovo isto razmišljaju i isto govore. Takva moda a vi volite pratiti modu. Sad ste i "Napoleoni" postali, sve bi nešto ratovale sa Rusima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 23 kol 2022, 20:35 |
|
|
Ti pričaš o eliti, ja sam obična žena. Niko me kako ti kažeš nigdje ne uvaljuje. Ja što se sama znam uvaliti, to je čudo jedno. Nego, reci mi kako stoje ove feminističke stvari kid labudova? Ko komanduje? Labudica ili labud. Kome perje leti?
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 23 kol 2022, 20:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Pusti sad to. Jel vam šminka poskupila ? Treba nafta i za nju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 23 kol 2022, 20:43 |
|
|
Ja se ne šminkam. Ponekad, diskretno. Mogu i ledenom vodom da se kupam. Znam I cijepiti drva i loziti vatru. Mene kriza ne pogađa
|
|
Vrh |
|
 |
sev
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 24 kol 2022, 21:41 |
|
|
Moje neko razmišljanje o temi je da je feminizam oterao žene u istom onom pravcu u kojem su otišle i ostale socijalne grupe koje su ranije bile pod represijom, a onda naglo dobile sva građanska prava i slobode.
Primer: crnci. Bili robovi, kasnije diskriminisani i mukom se izborili za osnovna prava i slobode. Šta rade s njima - divljaju po Bruklinu, duvaju travu i ginu u oružanim obračunima.
U slučaju žena, danas, čak i da kažemo da i dalje nisu 100% ravnopravne, ravnopravnije su nego ikada u istoriji. Šta rade s tim? Idu na tindere da isprobaju sve što mogu, bace se na karijeru i pričaju kako neće decu, onda se sete u 40. godini da ne bi bilo zgoreg imati dete i budu frustrirane jer im je izbor tada značajno limitiran.
Sloboda dolazi sa enormnom količinom odgovornosti. Ne ume svako da bude slobodan. Jednim delom je odgovornost i na društvu u smislu da si nekog, metaforički govoreći, držao u kavezu vekovima i onda pustio bez adekvatnih instrukcija i potpore. Ali jebiga, nije sve na društvu, nešto je i u glavudži.
Ja nisam ni ljut, niti se osećam frustrirano kad vidim savremene žene, ali mi ih bude žao. Jer vidim da velika većina prolazi isto: spička mladost na žurke i seksualna iskustva, a prekasno se seti onoga što je bitno u životu.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 25 kol 2022, 16:37 |
|
|
Sloboda je pare, lova, novci, šuške.... Sve ostalo je iluzija.... Bez para si rob. Ničiji i svačiji. I crnci i žene koji dobro stoje s novcem su slobodni i ravnopravni. Svijet je lažan i licemjeran.
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 25 kol 2022, 18:36 |
|
|
sev je napisao/la: Moje neko razmišljanje o temi je da je feminizam oterao žene u istom onom pravcu u kojem su otišle i ostale socijalne grupe koje su ranije bile pod represijom, a onda naglo dobile sva građanska prava i slobode.
Primer: crnci. Bili robovi, kasnije diskriminisani i mukom se izborili za osnovna prava i slobode. Šta rade s njima - divljaju po Bruklinu, duvaju travu i ginu u oružanim obračunima.
U slučaju žena, danas, čak i da kažemo da i dalje nisu 100% ravnopravne, ravnopravnije su nego ikada u istoriji. Šta rade s tim? Idu na tindere da isprobaju sve što mogu, bace se na karijeru i pričaju kako neće decu, onda se sete u 40. godini da ne bi bilo zgoreg imati dete i budu frustrirane jer im je izbor tada značajno limitiran.
Sloboda dolazi sa enormnom količinom odgovornosti. Ne ume svako da bude slobodan. Jednim delom je odgovornost i na društvu u smislu da si nekog, metaforički govoreći, držao u kavezu vekovima i onda pustio bez adekvatnih instrukcija i potpore. Ali jebiga, nije sve na društvu, nešto je i u glavudži.
Ja nisam ni ljut, niti se osećam frustrirano kad vidim savremene žene, ali mi ih bude žao. Jer vidim da velika većina prolazi isto: spička mladost na žurke i seksualna iskustva, a prekasno se seti onoga što je bitno u životu. Bitno u životu iz čije vizure? Možda prosječnog muškarca. Tu si se zajebo u opservaciji. Žene ne žale nad učinjenim, već za minulim vremenom koje ne mogu vratiti da sve još jedared ponove. Uglavnom je ta priča. Women just don't give a shit.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 25 kol 2022, 18:49 |
|
|
Žene su otrovane raznim hemikalijama, aditivima u hrani, zagađenom životnom sredinom... i za sve snosi krivicu muški rod, tzv.biznismeni, koji ne prezaju ni od čega da bi ostvarili profit. Svaka druga mlada djevojka ide na umjetnu, van tjelesnu oplodnju. Svaki drugi mladi čovjek ima problem sa impotencijom. Bebe su manje kilaze, nego prije 30+ godina. Sjebali ste sve, cijelu planetu zemlju.
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 25 kol 2022, 18:58 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Žene su otrovane raznim hemikalijama, aditivima u hrani, zagađenom životnom sredinom... i za sve snosi krivicu muški rod, tzv.biznismeni, koji ne prezaju ni od čega da bi ostvarili profit. Svaka druga mlada djevojka ide na umjetnu, van tjelesnu oplodnju. Svaki drugi mladi čovjek ima problem sa impotencijom. Bebe su manje kilaze, nego prije 30+ godina. Sjebali ste sve, cijelu planetu zemlju. Cry me a river. 
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 25 kol 2022, 22:42 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15078 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Eno udariše cenzuru Andrew Tate-u zbog antifeminističkih stavova.
Sloboda govora i licejmerni Zapad.
Nego gdje je povećan feminizam i gdje se razmahao nije tu natalitet dobar.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 26 kol 2022, 10:46 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Vide se natruhe feminizma čak i u arapskom svetu .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
sev
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 26 kol 2022, 13:00 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Sloboda je pare, lova, novci, šuške.... Sve ostalo je iluzija.... Bez para si rob. Ničiji i svačiji. I crnci i žene koji dobro stoje s novcem su slobodni i ravnopravni. Svijet je lažan i licemjeran. Pogrešno. Sloboda je u glavi. Ne u novcu. Novac je ropstvo. Prestaneš da juriš pare i postaješ slobodan.
|
|
Vrh |
|
 |
sev
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 26 kol 2022, 13:01 |
|
|
buenos aires je napisao/la: sev je napisao/la: Moje neko razmišljanje o temi je da je feminizam oterao žene u istom onom pravcu u kojem su otišle i ostale socijalne grupe koje su ranije bile pod represijom, a onda naglo dobile sva građanska prava i slobode.
Ja nisam ni ljut, niti se osećam frustrirano kad vidim savremene žene, ali mi ih bude žao. Jer vidim da velika većina prolazi isto: spička mladost na žurke i seksualna iskustva, a prekasno se seti onoga što je bitno u životu. Bitno u životu iz čije vizure? Možda prosječnog muškarca. Tu si se zajebo u opservaciji. Žene ne žale nad učinjenim, već za minulim vremenom koje ne mogu vratiti da sve još jedared ponove. Uglavnom je ta priča. Women just don't give a shit. Ma kakvi, pokaju se itekako. Da sam jednu takvu upoznao...
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 26 kol 2022, 15:07 |
|
|
storarare je napisao/la: Vide se natruhe feminizma čak i u arapskom svetu . Vide, dakako. Žene im sad mogu same voziti. Arapi sad prolaze prvi talas feminizma, koji je zapad imao potkraj 19 stoljeća. Istambul je već "pao". Svega ima na ulicama...
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 26 kol 2022, 20:55 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
buenos aires je napisao/la: storarare je napisao/la: Vide se natruhe feminizma čak i u arapskom svetu . Vide, dakako. Žene im sad mogu same voziti. Arapi sad prolaze prvi talas feminizma, koji je zapad imao potkraj 19 stoljeća. Istambul je već "pao". Svega ima na ulicama... Kod nas je još uvek 3 talas femnizma . Na Zapadu 4 talas femizma .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 26 kol 2022, 21:03 |
|
|
Pošto u Americi je sve biznis uglavnom , onda samo probajte shvatiti koja lova je u pitanju kad pomislimo na feminizam. Jebene milijarde svake godine se pumpaju u razne organizacije,propagande,medije,školstvo,holivud,lažne sigurne kuće,....od strane multinacionalnih kompanije uz potporu države.
Ali klasičnim feministkinjama dolazi lagano kraj , jer su ih silovali trandže nabivši im kite u dupe do grkljana sa sigurnim smrtnim krajem.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 26 kol 2022, 23:11 |
|
|
Bitno da su se ove izborile za jednaku plaću s nogometašima.
Jedino ne znam kad će tinejdžeri dobiti jednaku plaću kao svjetske prvakinje koje su pobijedili.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|