Vide, dakako. Žene im sad mogu same voziti. Arapi sad prolaze prvi talas feminizma, koji je zapad imao potkraj 19 stoljeća.
Istambul je već "pao". Svega ima na ulicama...
Kod nas je još uvek 3 talas femnizma . Na Zapadu 4 talas femizma .
Kod nas jos ne pali feminizam, jer je jak nacionalizam, vidio si kad je Srbljanovićka napala na Himzu Polovinu odmah i da Mujo siluje Fatu čak je i izrod Bošnjaka Muharem Bazdulj stao u odbranu sevdalinke.
Pošto u Americi je sve biznis uglavnom , onda samo probajte shvatiti koja lova je u pitanju kad pomislimo na feminizam. Jebene milijarde svake godine se pumpaju u razne organizacije,propagande,medije,školstvo,holivud,lažne sigurne kuće,....od strane multinacionalnih kompanije uz potporu države.
Ali klasičnim feministkinjama dolazi lagano kraj , jer su ih silovali trandže nabivši im kite u dupe do grkljana sa sigurnim smrtnim krajem.
Jbt, kad na sajtu tennis.com sve vrvi od liberalnih feministickih sranja, dokle je to sve zaslo...
Secam se pre par godina kad se neki igrac osmelio da kaze da to sto igraju za iste pare na GS turnirima je glupost, hijene su ga razapele...
Da , ludilo jbt.
Pre 10-15 godina kad su mi ovi pravoslavni naši fanatici govorili da sve ove parade i promocija pedera ide kad totlanoj perverziji i pedofiliji , ja sam se našao uvređen jer sam mislio da perverznajci se samo vole više eksponirati dok su ostali svi normnalni kao ostali pristojen svet.
Međutim ispada da sam se zajebo , jer su aktivisti i ideolozi sve preuzeli , i pravoslavni fanatici su ispali u pravu , sve vodi ka pedofiliji.
A za sve to je kriv feminizam koji ekstremno mrzi tradicionalnu porodicu i hoće celo društvo da okrene naopačke. Ali i hijenama dolazi kraj , tj.dolazi još gore , a to su transgender ideolozi koji osim što vole da decu kastriraju vole takođe i da svim ovim "terfs" otkinu klitorise kao u Somaliji u imne islama , jer ženski klitoris je opsan i fašistički za društvo viktimologa sa zapada.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
Mislim od naroda na Balkanu da su Hrvati najviše pogođeni feminizmom. Ne mogu odlučiti koji je narod više patrijarhalnije preodređen Bošnjaci ili Srbi.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
korrisnik je napisao/la:
storarare je napisao/la:
Kod nas je još uvek 3 talas femnizma . Na Zapadu 4 talas femizma .
Kod nas jos ne pali feminizam, jer je jak nacionalizam, vidio si kad je Srbljanovićka napala na Himzu Polovinu odmah i da Mujo siluje Fatu čak je i izrod Bošnjaka Muharem Bazdulj stao u odbranu sevdalinke.
Pa na početku karijere i jeste bila prosrpski orijentisana. Ipak je ostalo nešto
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
korrisnik je napisao/la:
Mislim od naroda na Balkanu da su Hrvati najviše pogođeni feminizmom. Ne mogu odlučiti koji je narod više patrijarhalnije preodređen Bošnjaci ili Srbi.
Tačno tako. Hrvati već poodavno korist rodno-senzitivni rečnik.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
Tačno , mislim da su hrvatske "vojnikinje" uvek bile seksi. Ali zar par godina kad im dođu brkate stožernice,kapetanice i generalice na čelo vojske po nalogu NATO, mislim da ću promeniti mišljenje.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
Kad god se jave inicijative za društveni napredak, za građanske slobode i ravnopravnost, one se osujećuju populističkim govorima o udaru Zapada na tradiciju, nacionalni identitet i porodične vrednosti.
Te pozicije čuvaju predstavljajući sebe kao jedine zaštitnike srpskog jezika i plasirajući neutemeljene priče o ugroženosti jezika i pisma, silovanju i uplitanju ideologije. Pa sve je ideologija, pizda vam materina!
Naučno potkovano, nema šta...
Citat:
Sučeljavanja u nauci i društvu će uvek biti i to je dobro.
Zakon o rodno senzitivnom jeziku je donet prošle godine, a proces adaptacije će sigurno potrajati još. Muči li nas to što se jezik menja na ovaj način ili naprosto nismo navikli da izlazimo iz okvira starijih propisanih zakona?
Sokiran sam koliko strpljenja ima sa njon. Zenska je gojazna, relativno stara, razvedena sa dvoje dice i misli da ce nac nekog vrhunskog lika da je zeni hahahahah.
Najvece upropastavanje koje se desilo je nad umovima zena. Gledan ove neke dokumentarce o tradicionalistickim vjerskim zajednicama di imaju puno dice. Uvik se pojavi neki bivsi clan koji kmeci o grubosti i uvik je grubost prema zenama u kojem se njima krse neka njihova prava, zelje, njeznosti i slicno.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
To im je biološki imperativ, pronaći što kvalitetnijeg ženika dok se ne zbabe. .
stvar je samo u tome što je čitavu povijest važilo "bolje išta nego ništa". KOja nije ubola najboljeg, prije engo se zbabila je ubola nekog drugog.
danas misli s 50 odina da je carica svemira
Ne misle, znaju koliko objektivno vrede. Odrapiš si cijenu do neba pa pratiš reakcije potencijalnih tutora u životu.
Elem, kako vreme protiče prosečni ćelavci mogu da odahnu, iako osim što prosečno izgledaju takođe prosečno zarađuju i prosečno vode ljubav, gnjloguzih polovnjača koje konačno prave ozbiljne koncesije u očekivanjima u ovom stadijumu očajanja ima kao riblje mlađi u plićaku...
Četrdesete ih teraju u marriage stampedo, udaće se i za Đepeta iz bajke o Pinokiju.
stvar je samo u tome što je čitavu povijest važilo "bolje išta nego ništa". KOja nije ubola najboljeg, prije engo se zbabila je ubola nekog drugog.
danas misli s 50 odina da je carica svemira
Ne misle, znaju koliko objektivno vrede. Odrapiš si cijenu do neba pa pratiš reakcije potencijalnih tutora u životu.
Elem, kako vreme protiče prosečni ćelavci mogu da odahnu, iako osim što prosečno izgledaju takođe prosečno zarađuju i prosečno vode ljubav, gnjloguzih polovnjača koje konačno prave ozbiljne koncesije u očekivanjima u ovom stadijumu očajanja ima kao riblje mlađi u plićaku...
Četrdesete ih teraju u marriage stampedo, udaće se i za Đepeta iz bajke o Pinokiju.
Ludi li ste, za sve pare što reče jedan davno, pokoj mu duši. Ne bih se složila s tim da zene puno i dugo biraju. Kamo sreće da je tako! Srljaju, ne misle. Šta reći na ovakvo vaše razmišljanje!? Dolazi se do zaključka da su vas žene dobro sjebale. Brzo, efikasno i trajno. Šteta. A možda i nije. Ko vas ...!
Ludi li ste, za sve pare što reče jedan davno, pokoj mu duši. Ne bih se složila s tim da zene puno i dugo biraju. Kamo sreće da je tako! Srljaju, ne misle. Šta reći na ovakvo vaše razmišljanje!? Dolazi se do zaključka da su vas žene dobro sjebale. Brzo, efikasno i trajno. Šteta. A možda i nije. Ko vas ...!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.