HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 29 sij 2025, 00:17.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 33866 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 823, 824, 825, 826, 827, 828, 829 ... 1355  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vulin: Ako neko proba da uznemiri RS, vojska Srbije je tu!
PostPostano: 15 tra 2020, 07:23 

Ne vidim vezu između ove Vulinove izjave i činjenice da je Vučić primio Soroša , i to dva puta .
Ni meni se Vulin ne sviđa . U smislu .. ne bih ga nikad odveo u krevet.
Ali , izjava mi se sviđa .
Ona nije prijeteća . Više je opomena šta bi bilo , kad bi bilo . Ono...da se zna. Da ne bi kasnije bilo..što mi nisi ranije reko . :wink
Sviđa mi se i to što Srbija ponovo ima vojsku . Kao i svaka ozbiljna država .
E tu primjetim trud pomenutog Vučića , pa i Vulina.Što otprilike i jeste njihov poso.

Ono što mi se ne sviđa je neprekidna pljuvačina po ljudima , pa i onda kada nešto dobro kažu ili urade.

PS..
S druge strane gladajući , Muslimani u BiH nikad neće započeti rat .
Iz prostog razloga što ne postoji ni jedna opcija kojom bi ga dobili.
Pa tu Vulinovu izjavu gledam kao jaku političku izjavu ,više za vani nego za unutra , kojom Vulin podcrtava da smo mi jedan narod .

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 07:48 

aleksije radicevic je napisao/la:
karadzic je napisao/la:
Inače, upečatljivo je da u celoj plejadi naprednjaka, ova soroševska građanistička opozicija najviše voli da pljuje Vulina, koji je inače uz ministra kulture Vukosavljevića, jedini kolko-tolko nacionalno (makar deklarativno) orijentisan ministar u Vladi.

U svakom slučaju, ova izjava je potpuno ispravna i dobrodošla. Smogistanu se mora staviti do znanja da ako njih 1,2 miliona napadnu RS, napali su i državu od 7 miliona stanovnika.

Kolega, izjava mu je OK, ali Vulin je debil, a ceo naprednački sistem počiva na volji jednog psihopate.

Jedini srpski lider koji je uopšte u Srbiji primio Soroša je Vučić. Dva puta. I još koji put u inostranstvu. On je vodeći soroševac, i to se golim okom vidi.

Upravo tako , i to ćemo tek osetiti kad prođe korona jer će krenuti velika seoba naroda gde će Srbija biti hot-spot zahvaljujući upravo Sorošu koji je glavni prometer migracija sa istoka u Evropu.

Evo ti jednog primera kako država može biti poražena bez samog rata čisto sa ljudstvom.
Postoji već odavno priča kako Kina može poraziti Rusiju vojno bez ispaljenog metka uz uslov da se poštuje ženevska konvencija , a to izgleda ovako:
Kina krene sa milion vojnika i pređe rusku granicu i čim je pređe svih milion vojnika se preda , sledeći dan isto milion,pa sledeći opet, pa sve tako do 5 miliona koji se svi predaju Rusima , i šta će Rusija da uradi u svojoj zemlji sa 5 meleona zarobljenika?! , pa ako ih sve ne pobije definitvno će doživeti kolaps i ekonomski i svaki drugi.

Zašto ovo pominjem?! , pa zato što će nam Vučić sa Sorošem uvaliti veliki broj kozojebaca koje nećeš moći pobiti a ni proterati , a to znači zbogom Srbijo!

Sa druge strane postoji bar za mene velika bojazan ova uvlakačka igra sa Kinom koja nas može puno koštati upravo zato što će Amerika i EU reći da zbog tog blesavog šurovanja sa Kinom toj Srbiji treba uvaliti kozojebce u što većem broju i dati određene ruke Sorošu.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 07:53 

karadzic je napisao/la:
Inače, upečatljivo je da u celoj plejadi naprednjaka, ova soroševska građanistička opozicija najviše voli da pljuje Vulina, koji je inače uz ministra kulture Vukosavljevića, jedini kolko-tolko nacionalno (makar deklarativno) orijentisan ministar u Vladi.

U svakom slučaju, ova izjava je potpuno ispravna i dobrodošla. Smogistanu se mora staviti do znanja da ako njih 1,2 miliona napadnu RS, napali su i državu od 7 miliona stanovnika.

Kolega, izjava mu je OK, ali Vulin je debil, a ceo naprednački sistem počiva na volji jednog psihopate.

Jedini srpski lider koji je uopšte u Srbiji primio Soroša je Vučić. Dva puta. I još koji put u inostranstvu. On je vodeći soroševac, i to se golim okom vidi.

Lepa retorika je lepa retorika, a šta nam govore dela?

Često imam utisak da je ovo poslednja vlada Srbije. Ako i bude sledećih, neće im mnogo ostati da rade...

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 08:01 

Meni se čini da Soroš najveći uticaj na Srbiju ostvaruje sendvičima . Kojim hrani par procenata Srbije.
Srećom , toliko se može izdurat.

Vrh

Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 15 tra 2020, 10:03 

podrinje je napisao/la:
Niko neće praviti ozbiljne strateške dogovore sa neozbiljnom vlašću. Eventualno neka kupoprodaja.

Ima li iko u Srbiji da tebi odgovara,i da u svemu ne vidiš teoriju zavjere ?
Koja bi vlast po tebi u Srbiji bila ozbiljna i na čelu s kim ?

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 10:03 

12:00

Izjavu su shvatili svi koji su trebali da shvate.
Da Hrvati imaju upola takvu podrsku iz HR ne bi Mujo sanjao Neum.
Djela neće biti potrebna, dovoljna je izjava da sruši sve snove islamističke bagre.
Hvala Vulinu i Srbiji što uvijek brine o svom narodu. :palacgore2

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 10:10 

Srećom pa ga tvoji ljubimci dosmanlije nisu primili ?
Za vrijeme njihove vladavine živjet se nije dalo od njih.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 10:13 

Daleko od toga da o Vulinu mislim ista pozitivno, a kamoli o Vucicu. Ali ovo je odlicna izjava, za svaku pohvalu. I to je to. Ako vas neko nervira zbog drugih stvari, to ne znaci da treba da da pljujete kad uradi nesto ispravno.

U Smogistanu bukti ratnohuskacki fasizam i neophodno je da ih neko iz Beograda upozori na potencijalne posledice.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 10:16 

Inace ako izbije sranje u BiH, ne znam kako ce reagovati Vulin, ali je nesumnjivo da će gnjida od Kesića, otvoreni fan islamofašiste Bursaća, frend Hadzifejsa, navijati i založiti se da Srbi u njemu što gore prodju.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 10:19 

Meni i dalje nije jasno zasto balkanski ministri obrane i predsjednici oblace vojnu uniformu ako nisu vojni djelatnici. Pocevsi od mirnodopunskog josipovica u rh, kolinde,.. preko komsica i dzaferovica u BiH, do ovih u srbiji, cg, mk, kosovu, bugarskoj,...

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 10:27 

DrMag je napisao/la:
Meni i dalje nije jasno zasto balkanski ministri obrane i predsjednici oblace vojnu uniformu ako nisu vojni djelatnici. Pocevsi od mirnodopunskog josipovica u rh, kolinde,.. preko komsica i dzaferovica u BiH, do ovih u srbiji, cg, mk, kosovu, bugarskoj,...

Lijepo im stoji.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 10:46 

Graničar18 je napisao/la:
DrMag je napisao/la:

Lijepo im stoji.

Manekeni :sega

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 11:17 

Mister Vu Lin je android kojim upravljaju Kinezi, tako da je bolje da ga slušate. A Aleks Soroš je solidan poslovni saradnik, bolji čak od tate mu Đerđa. :zubati

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 11:18 

Ako imaju vojsku, neka odu na Kosovo. Jad i čemer od vojske i države.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 11:27 

Plaše se da odu dok je tamo tvoj vlasnik Amerikanac.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 11:33 

Tema se pretvara u klasicno jalovo Vucic vs. zuti nadglupljivanje. Moze slobodno da se zatvara. Ko ne vidi da su Vucic i Djilas, Vulin i Kesic itd. dva lica iste medalje nista u zivotu nece shvatiti.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 11:56 

novovrijeme je napisao/la:
:palacgore2

Citat:
“Vojska Srbije je spremna da sačuva soju borbenu gotovost i da sačuva našu zemlju i Srbe gdje god da se oni nalaze. Tako da ako bilo ko pomisli da upadne u Sjevernu Mitrovicu ili da uznemiri Republiku Srpsku, nemoj da se igra, mi smo tu. Mi smo dovoljno sigurni, imamo dovoljno ljudi i oružja, svega što je potrebno, mi čuvamo svoju zemlju, kazao je Vulin.

https://vijesti.ba/clanak/488165/opasna ... bije-je-tu

Svoju nego šta! :palacgore2

Čuj Vulin :001_rolleyes

Što mu znači "uznemiri" RS?

1090 of 2558 - 42.61%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 12:24 

Naša Kvačica je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:
:palacgore2

Svoju nego šta! :palacgore2

Čuj Vulin :001_rolleyes

Što mu znači "uznemiri" RS?

Kad Republika Srpska spava hodajte tiho i ne lupajte vratima. Šalim se. :laugh

Znači da niko ne bi trebao da narušava mir građana RS, na bilo koji način. "Izjava" je stvarno mogla na temu 'Događanja u RS', al ae, kako hočete.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 12:32 

Nbgd88 je napisao/la:
"Izjava" je stvarno mogla na temu 'Događanja u RS', al ae, kako hočete.

Može se netko uznemiriti ako bude na toj temi, a Vulin je rekel da ne smijemo, pa :zubati

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 12:38 

Mar-kan je napisao/la:
Nbgd88 je napisao/la:
"Izjava" je stvarno mogla na temu 'Događanja u RS', al ae, kako hočete.

Može se netko uznemiriti ako bude na toj temi, a Vulin je rekel da ne smijemo, pa :zubati

To sam prevideo. Valjda neće zameriti. =))

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 12:47 

NSOS je napisao/la:
Tema se pretvara u klasicno jalovo Vucic vs. zuti nadglupljivanje. Moze slobodno da se zatvara. Ko ne vidi da su Vucic i Djilas, Vulin i Kesic itd. dva lica iste medalje nista u zivotu nece shvatiti.

Nije isto . Meni odavde bar tako izgleda.
Jedni su sjekli tenkove i druge oklope i oruđa ,drugi se trude da ih zanove i prave .
Jedni su Srbiju ubjeđivali da nema druge,toliko je loše, do da prihvati poziciju parija države,potpuno zavisne od milosti Zapada.
Drugi polako dokazuju da to i nije baš tako.
Jedni više vole baščaršijskih deset u pola s lukom ,nego Republiku Srpsku.
Drugi nas podržavaju, gdje god vide priliku .
Te priče ,da su svi isti ustvari znače " džaba se otimate ,gotovi ste ". Ali kako vrjeme odmiče ,sve se više vidi da lažu ko paščad.
Evo i ovu nevolju od epidemije Srbija je dočekala sa prilično popunjenim bisagama..

Sa Zapada nas trideset i više god ubjeđuju da smo *** ,srećom većina Srba im nije povjerovala.
Ovi koji jesu ,dobiju sendviče da ubjeđuju druge.

Jer tek kad sami za sebe kažemo da smo ***,završili su posao.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 12:54 

Svarog je napisao/la:

Kina je velika sila , jedna od tri najjače u svijetu , članica SB UN.
Ne vidim minus kada ti njen presjednik ,naočigled cijelog svijeta, dođe u petodnevnu posjetu .Otkad je Srbija intezivirala odnose sa Rusijom i Kinom , prodisala je , Zapadu je mnogo teže da je ucjenjuje i ponižava .

Naravno. Dvije od tri najjace sile na svijetu gledaju na Srbiju kao na znacajnog saveznika. Dok to nije bilo tako otimali su nam dijelove teritorije kako god hoce, ponizavali, sankcionisali, sad je to veoma tesko.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 13:04 

podrinje je napisao/la:

Biće da nismo upućeni u genezu problematike geostrateških interesa... Ovo nije obična poseta, već poruka zapadu (pogotovo EU, na izdisaju) čija će ovo interesna zona u budućnosti biti. A kako je u toj zoni interesa...

Pitaj žene koje rade po kineskim radnjama u svom gradu kakvi su Kinezi poslodavci i kolike su im plate. One već znaju. : )

Cigani su bezopasni, a žuti zadojeni naopakom ideologijom.

Tvoje menstrualno tumačenje konteksta i izbora mojih reči, bez jasne osnove i smisla, neću ni da komentarišem.

Upristoji se kao sagovornik ili odjebi u skokovima.

Dijete, Kina je super sila koja nas gleda veoma prijateljski. Njihovo saveznistvo je Srbiji veliki vjetar u ledja. Skoro je Makron komentarisao kako Vucic uspijeva kooperisati i sa Kinezima i sa Rusima i sa Zapadom, i kako Zapadu nikako ne odgovora sa ovo prvo dvoje.

Losa ti je logika to za platu u Kineskoj trgovini i stanju kineske privrede.

Za razliku od tebe bio sam tamo (u Kini) i fasciniran sam. Rekao bih da su u gomili stvari daleko odgurali. Cini mi se da se u gradovima zivi luksuznije nego u bilo kojem zapadnjackom gradu.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 13:10 

NSOS je napisao/la:

Upravo tako.

Ostaje da vidimo ko nam vise ideoloski odgovora.
Imamo npr Kesica koji ismijava oblik Republike Srpske, ( nasi momci su taj oblik krvlju platili), koji smatra da je Srebrenica genocid, kojemu je zanimljivo da se sprda sa Mladicem, koji zove generale na Kosovu ratnim zlocincima

Imamo ludog Vulina koji bar postuje srpsku zrtvu.

Meni je dovoljno.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 13:22 

Graničar18 je napisao/la:
podrinje je napisao/la:
Niko neće praviti ozbiljne strateške dogovore sa neozbiljnom vlašću. Eventualno neka kupoprodaja.

Ima li iko u Srbiji da tebi odgovara,i da u svemu ne vidiš teoriju zavjere ?
Koja bi vlast po tebi u Srbiji bila ozbiljna i na čelu s kim ?

Kritički osvrt na rad vlade nije teorija zavere već moje legitimno pravo kao birača (videćemo koliko će to pravo još potrajati), nađi neki konkretniji način da diskredituješ iznete stavove koji ti se ne sviđaju osim bacanja prašine u oči optužbama za konspirativne stavove. Uvoz migranata u vreme vanrednog stanje nije teorija zavere već na desetina puta snimljena i dokumentovana činjenica. Da ne ređam druge uspehe...

Vi u RS očigledno ne kapirate koliko ova vlast vuče Srbiju na dno, pogodi zašto, zato što ne živite u Srbiji !!

Ni ja ne merim Dodiku puls, ne znam za svaku njegovu aferu i izjavu, niti treba da znam. Ali neinformisano i slepo stajanje prečana u odbranu ovih korumpiranih štetočina mi je prilično degutantno.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 33866 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 823, 824, 825, 826, 827, 828, 829 ... 1355  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: