HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 29 sij 2025, 00:11.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 33866 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 824, 825, 826, 827, 828, 829, 830 ... 1355  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vulin: Ako neko proba da uznemiri RS, vojska Srbije je tu!
PostPostano: 15 tra 2020, 13:25 

NSOS je napisao/la:
Tema se pretvara u klasicno jalovo Vucic vs. zuti nadglupljivanje. Moze slobodno da se zatvara. Ko ne vidi da su Vucic i Djilas, Vulin i Kesic itd. dva lica iste medalje nista u zivotu nece shvatiti.

DS i njihovi trabanti su potpuno irelevanti na političkoj sceni Srbije. Na ivici su cenzisa. Da imaju šanse da osvoje bilo kakav ozbiljan broj glasova, ne bi pozivali na bojkot. To je jasno svakom ko ima sposobnost da shvati elementarnu logiku. Preko 95% ljudi u Srbiji ih mrzi iz sve snage, i to sa razlogom, jer se sećaju njihove dugogodišnje vladavine i posledica te vladavine. I umesto da dovedu nove ljude, oni nude na izbor iste ljude koji su maltene jednoglasno prezreni u Srbiji. Što kaže @Inkognito, pre bih se razneo bombom nego da glasam za Đilasa, Jeremića i tu rezultatima dobro proveremu ekipu.

Pa jebote, toliku podršku u glasačkom telu imaju da je jedan SPS političi gigant u odnosu ns njih.

I sad dolaze zapenjeni DS botovi koji agituju da glasamo za njih jer su bolji od Vučića, nisu, isti su ***, verovatno čak i gori.

Kad se pojavi neko ko zasluži moj glas, izaćiću ns izbore, jer ne vidim poentu da zamenim jednog idiota i kriminalca konglometatom idiota i kriminalaca (i ovo nije moja procena i nagađanje, nego činjenica proverena u dugogodišnjem obavljanju vlasti tokom cele decenije i njihovom dovođenju Srbije na ivicu bankrota.

DS i niihovi derivati su mrtve stranke u Srbiji, ne mogu da pređu cenzus, i zato su se i odlučili na ovaj bojkot, jer žele da glasove nas neopredeljenih pripišu sebi. A za neopredeljene je DS zadnja stranka za koju bi glasali, veruj mi.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 13:35 

Nbgd88 je napisao/la:
Plaše se da odu dok je tamo tvoj vlasnik Amerikanac.

Nemam ja vlasnike.
I Srbin sam :)
Samo mi se iskreno gadi ovo lupetanje nesposobnih debila koji vladaju Srbijom. Sreća pa nas nema ko ozbiljno ugroziti...ne dao Bog da nas Srbija, ovakva kakva je, mora braniti :D

Vrh

Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 15 tra 2020, 14:06 

Svi ti verujemo, ne sekiraj se.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 14:11 

BDP rast Srbije za prethodne dvije godine
2019 4.2%, cetvrta u Evropi.
2018 4.4%, sesta u Evropi.

Toliko o tome kako Vucic vodi zemlju u propast.
Ali ajde da se mi smijemo forama supka, Muslimani i sorosevca Kesica, zanimljivije je.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 15:42 

podrinje je napisao/la:
aleksije radicevic je napisao/la:
Aleksandar Vučić novinarima N1: Smatrao sam da je važno da kažem da je moj sin zaražen, ne brinete vi za moje zdravlje, smeta vam što sam živ

Odgovarajući na pitanje novinara N1, Vučić je rekao da je smatrao da je važno da obavesti ljude da je njegov sin Danilo zaražen i da se sada nada da će dočekati da "ode na Sajam", a posle toga kući.

Vučić je novinaru N1 poručuo da ne brine licemerno o njegovom zdravlju, kad ni ne zna da li je imao rizične kontakte ili ne.

"Razgovarao sam sa (direktorom Infektivne klinike) Goranom Stevanovićem istog sekunda kada je moj sin primljen, govorio o svim kontaktima. I ako mogu samo da vas zamolim da me pustite, a rekoh vam - reč neću reči dok, nadam se, Danilo to ne pobedi, i neću vas time zamarati, i niko u mom radu to neće primetiti ni osetiti - samo me pustite da sam brinem svoje brige. Onih koji brinu lažne brige sam iskreno sit. I nemojte da brinete za mene, molim vas, jer znam da nikad niste ni brinuli. I kažite ljudima da to nije od brige, nego od želje da politički budem izollovan kako bi korona uspela da pobedi. Korona u Srbiji nikoga neće da pobedi, čak ni mene", poručio je Vučić.

Kazao je i da su njegovi politički protivnici početkom marta govorili kako je gotov i kako mu nikada brže ne pada popularnost od kad je korona ušla u Srbiju, što su "delom bile i naslovne strane medija" koji ih podržavaju.

"Nema problema kažite - 'Ti nam smetaš što si živ, i u redu je' - to razumem. Samo nemojte kontradiktorne stvari da ističete kao argumente, zato što ih nema, i nemojte lekare da pitate za mene, pitajte mene. I nemojte da govorite da vam je stalo do toga da slušate lekare, pošto lekare uopšte ne želite da čujete, nego dođete da ih pitate samo zašto je Vučić ovakav ili onakav. Dođite, pitajte mene, ja ću da vam odgovorim, mene ne možete da pobedite argumentima i činenjicama", kazao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara N1.

http://www.nspm.rs/hronika/aleksandar-v ... alphabet=l

Tri prva komentara na izveštaj:

Nestabilna ličnost na čelu države u vreme vanredne situacije koja se desi jednom u 100 godina, neka nam je svima Bog u pomoći.

Ako je neko riječit i teatralan, ne znači nužno da je nestabilan. Čak naprotiv, Vučić dobro vlada sa riječima koje izgovori, dok recimo Dodik pođe i izgubi se u pola svog monologa.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 15:42 

Carmello Šešelj je napisao/la:
NSOS je napisao/la:
Tema se pretvara u klasicno jalovo Vucic vs. zuti nadglupljivanje. Moze slobodno da se zatvara. Ko ne vidi da su Vucic i Djilas, Vulin i Kesic itd. dva lica iste medalje nista u zivotu nece shvatiti.

DS i njihovi trabanti su potpuno irelevanti na političkoj sceni Srbije. Na ivici su cenzisa. Da imaju šanse da osvoje bilo kakav ozbiljan broj glasova, ne bi pozivali na bojkot. To je jasno svakom ko ima sposobnost da shvati elementarnu logiku. Preko 95% ljudi u Srbiji ih mrzi iz sve snage, i to sa razlogom, jer se sećaju njihove dugogodišnje vladavine i posledica te vladavine. I umesto da dovedu nove ljude, oni nude na izbor iste ljude koji su maltene jednoglasno prezreni u Srbiji. Što kaže @Inkognito, pre bih se razneo bombom nego da glasam za Đilasa, Jeremića i tu rezultatima dobro proveremu ekipu.

Pa jebote, toliku podršku u glasačkom telu imaju da je jedan SPS političi gigant u odnosu ns njih.

I sad dolaze zapenjeni DS botovi koji agituju da glasamo za njih jer su bolji od Vučića, nisu, isti su ***, verovatno čak i gori.

Kad se pojavi neko ko zasluži moj glas, izaćiću ns izbore, jer ne vidim poentu da zamenim jednog idiota i kriminalca konglometatom idiota i kriminalaca (i ovo nije moja procena i nagađanje, nego činjenica proverena u dugogodišnjem obavljanju vlasti tokom cele decenije i njihovom dovođenju Srbije na ivicu bankrota.

DS i niihovi derivati su mrtve stranke u Srbiji, ne mogu da pređu cenzus, i zato su se i odlučili na ovaj bojkot, jer žele da glasove nas neopredeljenih pripišu sebi. A za neopredeljene je DS zadnja stranka za koju bi glasali, veruj mi.

Da se nađe lepo i na novoj strani. :thumbup1

Dobro primećeno za SPS. A oni ih (in)direktno vratili u život onomad. :zubati

I još jednom pokazuju kakvi su moralni i patriotski crvi koji rovare i u najtežim situacijama za državu. Dakle, ne deluju kao normalna opozicija poziciji. Bez konstruktivnih kritika radi POBOLJŠANJA stanja, već samo plaćeničko ljigavo podrivanje. Eve vam ga :evotigana

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 15:46 

Mislim da se i u Sjevernoj Koreji sprdaju sa Srbima u Srbiji...veće diktature, siromaštva i medijskog mraka nema nigdje. Sad da se Republika Srpska otcijepi i priključi Srbiji, odmah bi se zauvijek odselio.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 15:53 

Obradjivac je napisao/la:
Mislim da se i u Sjevernoj Koreji sprdaju sa Srbima u Srbiji...veće diktature, siromaštva i medijskog mraka nema nigdje. Sad da se Republika Srpska otcijepi i priključi Srbiji, odmah bi se zauvijek odselio.

( još jedan '' animator'' :laugh )

E vala , prećeraste

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 15:57 

joe enter je napisao/la:
Upravo tako , i to ćemo tek osetiti kad prođe korona jer će krenuti velika seoba naroda gde će Srbija biti hot-spot zahvaljujući upravo Sorošu koji je glavni prometer migracija sa istoka u Evropu.

Evo ti jednog primera kako država može biti poražena bez samog rata čisto sa ljudstvom.
Postoji već odavno priča kako Kina može poraziti Rusiju vojno bez ispaljenog metka uz uslov da se poštuje ženevska konvencija , a to izgleda ovako:
Kina krene sa milion vojnika i pređe rusku granicu i čim je pređe svih milion vojnika se preda , sledeći dan isto milion,pa sledeći opet, pa sve tako do 5 miliona koji se svi predaju Rusima , i šta će Rusija da uradi u svojoj zemlji sa 5 meleona zarobljenika?! , pa ako ih sve ne pobije definitvno će doživeti kolaps i ekonomski i svaki drugi.

Zašto ovo pominjem?! , pa zato što će nam Vučić sa Sorošem uvaliti veliki broj kozojebaca koje nećeš moći pobiti a ni proterati , a to znači zbogom Srbijo!

Na žalost, narod mora da dobro oseti koliko je različito ono što se zaista dešava, od onoga šta mu režimski mediji serviraju. A onda je sa Vučićem gotovo. Taj trenutak se polako približava.

Citat:
Sa druge strane postoji bar za mene velika bojazan ova uvlakačka igra sa Kinom koja nas može puno koštati upravo zato što će Amerika i EU reći da zbog tog blesavog šurovanja sa Kinom toj Srbiji treba uvaliti kozojebce u što većem broju i dati određene ruke Sorošu.

Priča sa Kinom je jedino što je AV-u preostalo. Posle kritičkih tekstova o njemu u Njujorktajmsu, neki zaključuju da ga je Amerika pustila niz vodu. Nešto ranije su to učinili Rusi - on od Rusa čak ni pomoć ne traži, kako javljaju neki mediji. A sve je to počelo kad su ga Ameri kritikovali zbog kupovina ruskog oružja. EU je u rasulu.
Dakle, Kina je jedina sila za koju može da se veže, kako bi održao vlast.
Ali malo tu može da učini za sebe. Kina je prijateljska Srbiji kao državi i narodu, a ne režimu. Zbog spoljno-političkih lutanja: od podrške Hilari, do prijateljstva sa Merkel, zatim sa Erdoganom, Putinom, Si-jem, teško da bilo koji od ovih lidera može imati poverenja u njega.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 16:07 

podrinje je napisao/la:
Kritički osvrt na rad vlade nije teorija zavere već moje legitimno pravo kao birača (videćemo koliko će to pravo još potrajati), nađi neki konkretniji način da diskredituješ iznete stavove koji ti se ne sviđaju osim bacanja prašine u oči optužbama za konspirativne stavove. Uvoz migranata u vreme vanrednog stanje nije teorija zavere već na desetina puta snimljena i dokumentovana činjenica. Da ne ređam druge uspehe...

Vi u RS očigledno ne kapirate koliko ova vlast vuče Srbiju na dno, pogodi zašto, zato što ne živite u Srbiji !!

Ni ja ne merim Dodiku puls, ne znam za svaku njegovu aferu i izjavu, niti treba da znam. Ali neinformisano i slepo stajanje prečana u odbranu ovih korumpiranih štetočina mi je prilično degutantno.

Kad bi se malo ozbiljnije analizirao odnos Dodika prema Vučiću, moglo bi se zaključiti da Dodik o njemu ima isto mišljenje kao npr. Boško Obradović. Dodik je u situaciji da mora da bude uz svaku vlast u Srbiji, međutim neki su mu manje, a neki više dragi.

Od. 1997-8. jasno je da Dodik nije na miloševićevsko-šešeljevskoj strani. Ali kao izuzetno mudar političar, shvatio je da 2012. zbog zapadne podrške koju je Vučić dobio, neće moći direktno protiv njega, kao što je išao protiv Slobe u Slobino vreme.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 16:22 

Svarog je napisao/la:
NSOS je napisao/la:

Nije isto . Meni odavde bar tako izgleda.
Jedni su sjekli tenkove i druge oklope i oruđa ,drugi se trude da ih zanove i prave .
Jedni su Srbiju ubjeđivali da nema druge,toliko je loše, do da prihvati poziciju parija države,potpuno zavisne od milosti Zapada.
Drugi polako dokazuju da to i nije baš tako.
Jedni više vole baščaršijskih deset u pola s lukom ,nego Republiku Srpsku.
Drugi nas podržavaju, gdje god vide priliku .
Te priče ,da su svi isti ustvari znače " džaba se otimate ,gotovi ste ". Ali kako vrjeme odmiče ,sve se više vidi da lažu ko paščad.
Evo i ovu nevolju od epidemije Srbija je dočekala sa prilično popunjenim bisagama..

Sa Zapada nas trideset i više god ubjeđuju da smo *** ,srećom većina Srba im nije povjerovala.
Ovi koji jesu ,dobiju sendviče da ubjeđuju druge.

Jer tek kad sami za sebe kažemo da smo ***,završili su posao.

Uhhh, dakle, Vučić se sastane sa Sorošem, pravi dilove kakve Joe spominjao, finansira kampanju Hilari, ima Blera za savetnika, Šreder i Merkel ga podržavaju u kampanji...
Ali ako Pink kaže da je on patriota antizapadni čovek, blizak Rusiji i Kini, onda ništa ove gore navedene činjenice ne vrede. Pink je rekao - Amin. :001_rolleyes

Naoružavanje Srbije je išlo od trenutka kad je od stane Vučića prihvaćen Briselski sporazum, i kad su krenuli pregovori sa Tačijem koje Zapad pozdravlja - taj zapad kojem Vučić navodno nije sluga. Dakle, dil je ovakav: Vučić je obećao isporučivanje Kosova, ali da zauzvrat može da priušti zabavu narodu u vidu naoružavanja, parada i sl. Međutim, nedavno mu je došao službenik Cia-e i rekao mu je da je pretereao, i da s tim mora da se prekine. I AV je prekinuo i čak oladio odnose sa Putinom.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 16:24 

Svarog je napisao/la:

( još jedan '' animator'' :laugh )

E vala , prećeraste

Šta je brate, nije valjda da i ti misliš da sam "zelen"?
Ja bih stvarno volio da situacija u Srbiji nije takva...ali vi pojedini nikako da prihvatite realnost. Kao da matica mora biti nešto sveto i ne smije se kritikovati i objektivno sagledati stanje u njoj.
To sam primjetio i kod Hrvata dosta, samo što me Hrvatska ne dotiče pa mi ne smetaju njihovi hvalospjevi o istoj :D

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 16:41 

Vladimir RUS je napisao/la:
Ako je neko riječit i teatralan, ne znači nužno da je nestabilan. Čak naprotiv, Vučić dobro vlada sa riječima koje izgovori, dok recimo Dodik pođe i izgubi se u pola svog monologa.

"Niko nije rekao "najsmešniji virus"" - to je njegova rečitost. :D Dodiku barem možeš normalno postaviti pitanje, i koliko toliko pošteno će odgovoriti na njega. Konjina AV je dvaput zbog postavljenog pitanja završio na VMA.

Vladice, ako se Srpska i Srbija ujedine na vreme, Dodik će biti glavni političar ujedinjene nam Otadžbine. :wink

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 18:04 

Mar-kan je napisao/la:
Nbgd88 je napisao/la:
"Izjava" je stvarno mogla na temu 'Događanja u RS', al ae, kako hočete.

Može se netko uznemiriti ako bude na toj temi, a Vulin je rekel da ne smijemo, pa :zubati

Nije da ne smete, nego ne možete. Imate jednu i po brigadu. To nije dovoljno ni za odbanu, a kamoli za ekspedicione misije.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 18:05 

Mar-kan je napisao/la:
Može se netko uznemiriti ako bude na toj temi, a Vulin je rekel da ne smijemo, pa :zubati

Nije da ne smete, nego ne možete. Imate jednu i po brigadu. To nije dovoljno ni za odbanu, a kamoli za ekspedicione misije.

A vi ste kao vojna sila... :sega

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 18:15 

Ima, zapadno od Drine.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 18:16 

joe enter je napisao/la:
Upravo tako , i to ćemo tek osetiti kad prođe korona jer će krenuti velika seoba naroda gde će Srbija biti hot-spot zahvaljujući upravo Sorošu koji je glavni prometer migracija sa istoka u Evropu.

Evo ti jednog primera kako država može biti poražena bez samog rata čisto sa ljudstvom.
Postoji već odavno priča kako Kina može poraziti Rusiju vojno bez ispaljenog metka uz uslov da se poštuje ženevska konvencija , a to izgleda ovako:
Kina krene sa milion vojnika i pređe rusku granicu i čim je pređe svih milion vojnika se preda , sledeći dan isto milion,pa sledeći opet, pa sve tako do 5 miliona koji se svi predaju Rusima , i šta će Rusija da uradi u svojoj zemlji sa 5 meleona zarobljenika?! , pa ako ih sve ne pobije definitvno će doživeti kolaps i ekonomski i svaki drugi.

Zašto ovo pominjem?! , pa zato što će nam Vučić sa Sorošem uvaliti veliki broj kozojebaca koje nećeš moći pobiti a ni proterati , a to znači zbogom Srbijo!

Na žalost, narod mora da dobro oseti koliko je različito ono što se zaista dešava, od onoga šta mu režimski mediji serviraju. A onda je sa Vučićem gotovo. Taj trenutak se polako približava.

Citat:
Sa druge strane postoji bar za mene velika bojazan ova uvlakačka igra sa Kinom koja nas može puno koštati upravo zato što će Amerika i EU reći da zbog tog blesavog šurovanja sa Kinom toj Srbiji treba uvaliti kozojebce u što većem broju i dati određene ruke Sorošu.

Priča sa Kinom je jedino što je AV-u preostalo. Posle kritičkih tekstova o njemu u Njujorktajmsu, neki zaključuju da ga je Amerika pustila niz vodu. Nešto ranije su to učinili Rusi - on od Rusa čak ni pomoć ne traži, kako javljaju neki mediji. A sve je to počelo kad su ga Ameri kritikovali zbog kupovina ruskog oružja. EU je u rasulu.
Dakle, Kina je jedina sila za koju može da se veže, kako bi održao vlast.
Ali malo tu može da učini za sebe. Kina je prijateljska Srbiji kao državi i narodu, a ne režimu. Zbog spoljno-političkih lutanja: od podrške Hilari, do prijateljstva sa Merkel, zatim sa Erdoganom, Putinom, Si-jem, teško da bilo koji od ovih lidera može imati poverenja u njega.

Još samo da ga narod pusti. :D

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 18:17 

weasel je napisao/la:

A vi ste kao vojna sila... :sega

Nismo, ali imamo četiri brigade, od kojih je svaka pojedinačno jača tih vaših jedne i po. Imamo i avijaciju i pvo. Ali to nije bitno. Mi ne bi morali ni da se mešamo, s obzirom da vi ne možete da pošaljete svih sedam do osam pripadnika kopnene vojske u akciju, nego barem pola mora da ostane u zemlji za svaki slučaj da je brani. Što vas ostavlja sa tri i po hiljade vojnika, što je manje od muslimanske komponente OSBiH, nikakva sila od koje bi RS trebala da bude uplašena. Sad ti nastavi da prosipaš domoljubne parole, ja sam ti naveo činjenice, a ti leči komlekse izjavama kako ste vojna sila, nemam nameru da gubim vreme protivrečiti ti, pošto tvoj patriotizam prevazilazi javno poznate podatke i osećaj za realnost. Izvoli sa tiradom o nepobedivoj hrvatskoj vojsci, neću ti smetati.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 18:21 

Svarog je napisao/la:
Nije isto . Meni odavde bar tako izgleda.
Jedni su sjekli tenkove i druge oklope i oruđa ,drugi se trude da ih zanove i prave .
Jedni su Srbiju ubjeđivali da nema druge,toliko je loše, do da prihvati poziciju parija države,potpuno zavisne od milosti Zapada.
Drugi polako dokazuju da to i nije baš tako.
Jedni više vole baščaršijskih deset u pola s lukom ,nego Republiku Srpsku.
Drugi nas podržavaju, gdje god vide priliku .
Te priče ,da su svi isti ustvari znače " džaba se otimate ,gotovi ste ". Ali kako vrjeme odmiče ,sve se više vidi da lažu ko paščad.
Evo i ovu nevolju od epidemije Srbija je dočekala sa prilično popunjenim bisagama..

Sa Zapada nas trideset i više god ubjeđuju da smo *** ,srećom većina Srba im nije povjerovala.
Ovi koji jesu ,dobiju sendviče da ubjeđuju druge.

Jer tek kad sami za sebe kažemo da smo ***,završili su posao.

Uhhh, dakle, Vučić se sastane sa Sorošem, pravi dilove kakve Joe spominjao, finansira kampanju Hilari, ima Blera za savetnika, Šreder i Merkel ga podržavaju u kampanji...
Ali ako Pink kaže da je on patriota antizapadni čovek, blizak Rusiji i Kini, onda ništa ove gore navedene činjenice ne vrede. Pink je rekao - Amin. :001_rolleyes

Naoružavanje Srbije je išlo od trenutka kad je od stane Vučića prihvaćen Briselski sporazum, i kad su krenuli pregovori sa Tačijem koje Zapad pozdravlja - taj zapad kojem Vučić navodno nije sluga. Dakle, dil je ovakav: Vučić je obećao isporučivanje Kosova, ali da zauzvrat može da priušti zabavu narodu u vidu naoružavanja, parada i sl. Međutim, nedavno mu je došao službenik Cia-e i rekao mu je da je pretereao, i da s tim mora da se prekine. I AV je prekinuo i čak oladio odnose sa Putinom.

I jeli ga isporučio? Nije, za razliku od nekih koji su prije njega isporučivali ljude, na hašku adresu, u jednom pravcu. :kava

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 18:37 

Vladimir RUS je napisao/la:

"Niko nije rekao "najsmešniji virus"" - to je njegova rečitost. :D Dodiku barem možeš normalno postaviti pitanje, i koliko toliko pošteno će odgovoriti na njega. Konjina AV je dvaput zbog postavljenog pitanja završio na VMA.

Vladice, ako se Srpska i Srbija ujedine na vreme, Dodik će biti glavni političar ujedinjene nam Otadžbine. :wink

Dodiku baš tako lako ne možeš postaviti pitanje, pošto on ima listu nepoželjnih novinara i drugih lica, a na vrhu te njegove liste je BN, koji je najjača televizija u RS i maltene najjača u BiH, a da pritom nije u rukama Dodika i to očigledno ga svrbi do te mjere da svako malo, što direktno, što preko (svojih) medija, ratuje protiv te televizije.

Ako se RS i Srbija ujedine, biće opet uveden dinar u platni promet u RS, dok Dnevnik RTRS-a biće opet na ekavici, a i riža će da postane pirinač i mrkva šargarepa. :D

Imali smo u jednom momentu faktički maltene ujedinjenje sa Srbijom, sve dok Dodik nije došao na vlast i uveo BiH tablice (koje su ukinule gradove), zatim marku kao platežno sredstvo, umjesto dinara, zatim BiH carinu...i tako faktički napravio čvrstu granicu na Drini i to u momentu kada je granica bila kao sada granica u EU, između EU zemalja ili kao granica između Ex-Yu republika, u doba SFRJ.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 18:47 

Nismo, ali imamo četiri brigade, od kojih je svaka pojedinačno jača tih vaših jedne i po. Imamo i avijaciju i pvo. Ali to nije bitno. Mi ne bi morali ni da se mešamo, s obzirom da vi ne možete da pošaljete svih sedam do osam pripadnika kopnene vojske u akciju, nego barem pola mora da ostane u zemlji za svaki slučaj da je brani. Što vas ostavlja sa tri i po hiljade vojnika, što je manje od muslimanske komponente OSBiH, nikakva sila od koje bi RS trebala da bude uplašena. Sad ti nastavi da prosipaš domoljubne parole, ja sam ti naveo činjenice, a ti leči komlekse izjavama kako ste vojna sila, nemam nameru da gubim vreme protivrečiti ti, pošto tvoj patriotizam prevazilazi javno poznate podatke i osećaj za realnost. Izvoli sa tiradom o nepobedivoj hrvatskoj vojsci, neću ti smetati.

Vaše brigade su veće ali imaju lošiju opremu i općenito su manje kvalitetne od naših. Vaša taktika odnosno pristup ratovanju se i dalje nije promjenio unatoč promjenama koje nosi moderna tehnologija. HV koristi modularan pristup Izraela i aktivno primjenjuje nova znanja. To što vi trenutno imate duplo više vojnika ne znači apsolutno ništa kad vam je sva tehnika JNA smeće. I ta vaša avijacija je uglavnom debelo zastarjela. HV ima u potpunosti novu zapadnu tehniku.

Budi malo realističan i kad se priča o VS, nemoj sav razum potrošiti za HV. :palacgore1

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 19:08 

Samo udri sa netačnim podacima o superiornosti vaše opreme i iluziji da je VJ koristi doktrinu JNA. Kao što rekoh, neću te ometati u tvojoj domoljubnoj mašti. Ali čisto da imaš samo jedan od mnogih podataka na umu, svaka naša brigada ima u sastavu divizion od 53 M-84 tenka, ukupno 212 aktivnih, cele OSRH imaju 48 operativnih tenkova. O avonima i pvo da ne pričam. Ali nastavi ti sa maštanjem, dalje te stvarno više neću ometati.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 19:29 

Samo udri sa netačnim podacima o superiornosti vaše opreme i iluziji da je VJ koristi doktrinu JNA. Kao što rekoh, neću te ometati u tvojoj domoljubnoj mašti. Ali čisto da imaš samo jedan od mnogih podataka na umu, svaka naša brigada ima u sastavu divizion od 53 M-84 tenka, ukupno 212 aktivnih, cele OSRH imaju 48 operativnih tenkova. O avonima i pvo da ne pričam. Ali nastavi ti sa maštanjem, dalje te stvarno više neću ometati.

Taj vaš i naš m84 je totalno zastario i beskoristan je na modernom bojištu. HV već dulje vrijeme planira nabavu novih tenkova. Koristite vi itekako dokrtinu JNA a to što ti ne primjetiš to je još gore. Hrvatska je prije godinu i nešto imala veliku vojnu vježbu gdje je demonstrirala zajedničko integrirano djelovanje svih rodova vojske. Uostalom mi smo to demonstrirali i Oluji ovo je samo vježba. Sve te vaše tenkove kiowe izbuše kao sir. :kava

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 19:38 

Kiowe su kao fazani za Pancir, Mistral, Iglu, strelu i MiG 29. Jedan naš Mi 35 vredi kao deset vaših kolibrija što se tiče uništavanja oklopnih vozila (nosi deset puta više oružja, oklopljen je i ima navođene protivoklopne rakete). To su helikopteri od pleksiglasa i još uz to nenaoružani, isto kao i vaše Patrie, o izvinjavam se, naručili ste celih osam topova za njih, koji još nisu stigli, a kamoli ugrađeni. A podatak o JNA taktici, nakon dve decenije transformacije doktrine i organizcije naše vojske si, pretpostavljam, pročitao u Glasu koncila. Ajde prestani da sramotiš sam sebe. To što ste vi uništili svoju vojsku da ne može da obavlja ni osnovne zadatke, ne znači automatski da su i drugi sledii vaš primer.

Vrh

PostPostano: 15 tra 2020, 20:14 

podrinje je napisao/la:
Kritički osvrt na rad vlade nije teorija zavere već moje legitimno pravo kao birača (videćemo koliko će to pravo još potrajati), nađi neki konkretniji način da diskredituješ iznete stavove koji ti se ne sviđaju osim bacanja prašine u oči optužbama za konspirativne stavove. Uvoz migranata u vreme vanrednog stanje nije teorija zavere već na desetina puta snimljena i dokumentovana činjenica. Da ne ređam druge uspehe...

Vi u RS očigledno ne kapirate koliko ova vlast vuče Srbiju na dno, pogodi zašto, zato što ne živite u Srbiji !!

Ni ja ne merim Dodiku puls, ne znam za svaku njegovu aferu i izjavu, niti treba da znam. Ali neinformisano i slepo stajanje prečana u odbranu ovih korumpiranih štetočina mi je prilično degutantno.

Koliko to ima migranata u Srbiji 200 000,500 000,2 miliona ?
Usput nisam iz RS,to si već dosad mogo zaključit.
Ne živiš ni ti u CG i Hrvatskoj pa komentarišeš.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 33866 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 824, 825, 826, 827, 828, 829, 830 ... 1355  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: