|
|
Stranica: 11/103.
|
[ 2552 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tulkas
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:06 |
|
|
Grobar je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Otkud ja znam što nema petokraku na grobu,nisam ja pravio kuću cvijeća. Nije to stvar graditelja kuće cvijeća. To je bila Titova želja. Ali zašto? Tulkas je napisao/la: Jesi ti severnije od Niš Jugoistočnije. Ja sam iz Pirot.. Znam, znam. Mi smo Bugari.. Moraću odmah da te presečem, jer ti čitam misli. Pirot je bio samo rimska vojna kula "Tures" na čuvenom "Via militaris-u" pre osvajanja Nemanjića, ekstremno slabo naseljen kao i celi taj kraj. Tu su bili samo vojnici u kuli i 2 njive oko kule da imaju da grickaju šargarepe. Grad je naseljen naknadno iz već postojećih srpskih krajeva i podignut od ruševina te kule nakon osvajanja Nemanjića.. Ko kaže da ste Bugari? Bezze, vi ste to što jeste i što vjerujete da jeste bez obzira na sve. A bilo je svega i svačega
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:10 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
K:M je napisao/la: Usrali ste i šefa i stanicu.... YU je banksterski projekt kao i mš.
Tu se marginalci Aca nosonja i pičkousti NE pitaju.
Da su ostali Obr Srbija bi bila sa Solunom. Jer bi imali potporu germana. Nas su iz Lond iskoristili da ratuje o sa 2 carevine.
Što je kamikaza politika, koja je odnela bar realno1 mil Srba. Danas bi bilo + 5 milijuna i više bi prirodno POKLOPILI.
Uz standard bar Grčke, a ne da budemo na razini Eritreje. Kime imam ja rešenje za tebe i Graničara. Da se pomirite.. Ti da odeš kod njega u Nemačku, da pereš sudove i da živiš u njegovom stanu od 17 kvadrata, jer voliš baba Germanku i Germane, A on da predje u tvoju vilu na Durlan, od 450 kvadrata i da preuzme tvoje firme, jer on voli mnogo Vučića.. :) Taman ti da više ne vičeš da si gladan, a on da se uveri da ga mi Srbijanci ne mrzimo..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:13 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Ko kaže da ste Bugari? Bezze, vi ste to što jeste i što vjerujete da jeste bez obzira na sve. A bilo je svega i svačega Pa naravno, samo nije ovo tema za istoriju. Mnogo je istorija komplikovanija od "naselili vas Turci" .. :) Da se vratimo mi temi ipak, a to je "Povratak Kraljevine" Kako lepo zvuči..
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:17 |
|
|
Grobar je napisao/la: Kime imam ja rešenje za tebe i Graničara. Da se pomirite.. Ti da odeš kod njega u Nemačku, da pereš sudove i da živiš u njegovom stanu od 17 kvadrata, jer voliš baba Germanku i Germane, A on da predje u tvoju vilu na Durlan, od 150 kvadrata i da preuzme tvoje firme, jer on voli mnogo Vučića.. :) Taman ti da više ne vičeš da si gladan, a on da se uveri da ga mi Srbijanci ne mrzimo.. Samo 150 kvadrata ? Prečani ne znaju napravit kuću ispod 200 kvadrata.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:19 |
|
|
Ispravio sam. 450.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:19 |
|
|
Grobar je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Ko kaže da ste Bugari? Bezze, vi ste to što jeste i što vjerujete da jeste bez obzira na sve. A bilo je svega i svačega Pa naravno, samo nije ovo tema za istoriju. Mnogo je istorija komplikovanija od "naselili vas Turci" .. :) Da se vratimo mi temi ipak, a to je "Povratak Kraljevine" Kako lepo zvuči.. Vratite je, koga boli qrac dok druge ne dirate Možete vratit i komunizam jbm se
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:20 |
|
|
Grobar je napisao/la: Nije to stvar graditelja kuće cvijeća. To je bila Titova želja. Ali zašto? Možda ga bilo sramota da kaže pred smrt da želi slovo u na spomeniku.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:21 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Nije to stvar graditelja kuće cvijeća. To je bila Titova želja. Ali zašto? Možda ga bilo sramota da kaže pred smrt da želi slovo u na spomeniku. Ili kokardu
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:22 |
|
|
Grobar je napisao/la: Ispravio sam. 450.. :) Ah,mogu i ja sad ispravit na 500 kvadrata. PrEteruješ bre sa kvadraturom.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:23 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Ili kokardu Nije bio iz Ivanjice,nego iz Kumrovca.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:24 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Nije to stvar graditelja kuće cvijeća. To je bila Titova želja. Ali zašto? Možda ga bilo sramota da kaže pred smrt da želi slovo u na spomeniku. E, tako već može preki prečanine.. Sad već razmišljaš kao pravi Srbin..
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:26 |
|
|
Grobar je napisao/la: E, tako već može preki prečanine.. Sad već razmišljaš kao pravi Srbin.. Ne pjevaju džabe u Srbiji,"još se narod sjeća, ustaše iz kuće cvijeća".
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:28 |
|
|
Slažem se komšije, nije pošteno da Joža ima kuću cvieća a Ante ništa. Još da netko stavi petokraku u Madridu i ironija bi bila potpuna...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
|
|
Graničar18 je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Ili kokardu Nije bio iz Ivanjice,nego iz Kumrovca. Nije ali po "učinkovitosti" kao da jeste
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
|
|
Graničar18 je napisao/la: Ne pjevaju džabe u Srbiji,"još se narod sjeća, ustaše iz kuće cvijeća". To peva četnik - Bora Čorba.. A vi susjedi, otvorite si temu "povratak Kraljevine Hrvatske" pa si tamo pričajte o vašem kralju Titu..
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:33 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Nije ali po "učinkovitosti" kao da jeste Što je tito napravio za Hrvate,Pavelić je samo mogo sanjat. Toliko o učinkovitosti.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:34 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Nije ali po "učinkovitosti" kao da jeste Što je tito napravio za Hrvate,Pavelić je samo mogo sanjat. Toliko o učinkovitosti. Ok to je vaš srpski pogled na povijest I to je regularno Da li je tačno, jest u qrcu Ali je vaš pogled i poštujem
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:36 |
|
|
Hrtito ih je zadužio za sva vremena, a oni ni grob da mu obidju kad dodju u Beograd. :) Draže im je da se blamiraju po našim rijalitijima nego da si poljube grob tisućljetnog im oslobodioca.. A možda zato nije hteo petokraku na ploču?
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:39 |
|
|
Grobar je napisao/la: Hrtito ih je zadužio za sva vremena, a oni ni grob da mu obidju kad dodju u Beograd. :) Draže im je da se blamiraju po našim rijalitijima nego da si poljube grob tisućljetnog im oslobodioca.. Ajde sad lijepo objasni Ono ako si čovjek. Šta je to dobroga učinio Hrvatima sem što je, da bi se vama dodvorio, pobio onoliko HR naroda nakon rata Može li bez glupih doskočica
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:44 |
|
|
1.Nacrtao Hrvatsku sa 6000km obale 2.Nacrtao Crnu Goru i udaljio Srbiju od mora 3.Nacrtao Makedoniju koja nikada pre nije postojala 4.Nacrtao Kosovo i naselio Albance a zabranio povratak Srba, a u Makedoniji ništa npr. Albancima nije nacrtao 5.Nacrtao Vojvodinu a nije Krajinu 6.Gurnuo pod tepih Jasenovac 7.Napisao pred smrt ustav iz 74-e kojim je Kosovu i Vojvodini dao pravo veta nad Srbijom za svaku odluku na Federalnom nivou i tim ustavom započeo sve ono što je usledilo. 8.Premestio celokupnu bitniju industriju iz Srbije u Bosnu i Sloveniju Hoćeš još, malo ti je? Bosnu možda, ako sam je zaboravio?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:47 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Ajde sad lijepo objasni Ono ako si čovjek. Šta je to dobroga učinio Hrvatima sem što je, da bi se vama dodvorio, pobio onoliko HR naroda nakon rata Može li bez glupih doskočica Jbt.čuj pitanja. Vratio vam Dalmaciju,Istru,plus dao Baranju. Preveo vas na pobjedničku stranu. Raselio dio Srba iz HR i BiH u Srbiju. Pavelić je to sve mogo samo sanjat. Jedino gdje je i vas i nas zajebo je BiH,6 baklja umjetna tvorevina zbog koje su i danas problemi.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:48 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Grobar je napisao/la: K:M je napisao/la: Usrali ste i šefa i stanicu.... YU je banksterski projekt kao i mš.
Tu se marginalci Aca nosonja i pičkousti NE pitaju.
Da su ostali Obr Srbija bi bila sa Solunom. Jer bi imali potporu germana. Nas su iz Lond iskoristili da ratuje o sa 2 carevine.
Što je kamikaza politika, koja je odnela bar realno1 mil Srba. Danas bi bilo + 5 milijuna i više bi prirodno POKLOPILI.
Uz standard bar Grčke, a ne da budemo na razini Eritreje. Kime imam ja rešenje za tebe i Graničara. Da se pomirite.. Ti da odeš kod njega u Nemačku, da pereš sudove i da živiš u njegovom stanu od 17 kvadrata, jer voliš baba Germanku i Germane, A on da predje u tvoju vilu na Durlan, od 450 kvadrata i da preuzme tvoje firme, jer on voli mnogo Vučića.. :) Taman ti da više ne vičeš da si gladan, a on da se uveri da ga mi Srbijanci ne mrzimo.. Vidi zlobnika smanjio ti kvadraturu na 150m2.... To je protiv pravila foruma.... da usvojim DEZERTERA, nesrećni ka u 55g... Ne mere.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:50 |
|
|
Pokvaren je kao Obrenović.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:51 |
|
|
Grobar je napisao/la: 1.Nacrtao Hrvatsku sa 6000km obale 2.Nacrtao Crnu Goru i udaljio Srbiju od mora 3.Nacrtao Makedoniju koja nikada pre nije postojala 4.Nacrtao Kosovo i naselio Albance a zabranio povratak Srba 5.Nacrtao Vojvodinu 6.Gurnuo pod tepih Jasenovac 7.Napisao pred smrt ustav iz 74-e kojim je Kosovu i Vojvodini dao pravo veta nad Srbijom za svaku odluku na Federalnom nivou i tim ustavom započeo sve ono što je usledilo. Hoćeš još, malo ti je? Bosnu možda? Znači ti počinješ od toga da je sve to srpsko BiH vaša, da, se nasmijem ili da, šta Naselio Albance? One koje ste ubijali u balkanskim ratovima. Da ti citiram Trockog i Tucovića Jasenovac, hmmm zašto je izbjegavao gnjusnu laž komunista Hrvatska, vazda bila u kamenu i stijeni upisana
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 17 lis 2020, 19:53 |
|
|
K:M je napisao/la: To je protiv pravila foruma.... da usvojim DEZERTERA, nesrećni ka u 55g...
Ne mere. Idi bre igraj kolce pored Nišave,ili još bolje skoči u nju. Dezerteri su bili u Nišu i BG 91. Zamijenio si me sa rođacima.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|