|
|
Stranica: 17/27.
|
[ 675 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:18 |
|
|
Bobovac je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Može se netko kunuti svojim hrvatstvom i bošnjačtvom koliko god hoće, ali još uviek postoje Srbi katoličke i islamske vjere, ter to dokazuju svojim ponašanjem.
U svakom slučaju, bolje biti i srbin katolik nego bošnjak-katolik. Bolje i srpska Bosna nego džamahirijska. To kazes jer nisi zivio na podromaniji i jer ti nikad nisu cete kucali na vrata (ko mom starom) da te malo pitaju "sta ima ustaso". A da jesu, vidio bi ja tebe. Pjevo bi ti onu Seseljevu o katolicima Srbima. Joj kako mi je pun kurac maloumne bagre koja na osnovu licnog iskustva (Hrvat iz Srednje Bosne mrzi Bosnjake, Bosnjak iz Mostara Hrvate, i obrnuto, ali Hrvati i Bosnjaci Posavine, Sarajeva itd., opet, ne vole Srbe = svako misli onako LOKALNO) lupaju fatalisticke izjave.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
StariTorcidaš
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:23 |
|
Pridružen/a: 01 ruj 2010, 03:09 Postovi: 225 Lokacija: Prelijepa Naša
|
Inkvizitor je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Ako te zanima to, koliko ja znam ne imam nikakvo, čak niti neko daljnje podrietlo iz Bosne, već osim većinske grobničke krvi, imam još splitske i pomalo slovenske. Tako da nisu rodbinske veze razlog zašto muslimane gledam kano ravnopravnu katoličku braću u Hrvatskoj i BiH.
Rijeka i primorje nisu dali jednog jedinog ustašu pitam zato jer u tvom kraju u 2. svj. ratu ljudi s takvim stavom, tj ustaša, vidim da i korienski pišeš nije bilo u krugu sto kilometara, pa me čudi s obzirom na rodni kraj da imaš takve ideje. koje su naravno van pameti..jer ni nekadašnje ustaše više nemaju nikakvih iluzija glede muslimana a ti tako mlad pa udario u bajke. Ne bih rekao da je Dane "U"jak. Prije bih to nazvao osvještenim hrvatskim domoljubom, poznavateljem povijesnih prilika na ovim prostorima i - iznad svega - istinskim starčevićancem ! Naprijed Dane !!
_________________ Ispiranje mozga počinje punjenjem ušiju ! ....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:24 |
|
|
Alex je napisao/la: StariTorcidaš je napisao/la:
Oni su sami priznali da JESU četnici i zločinci ! Čitaj ! Ti sigurno znaš ćirilicu !! ( Ovo je bilo za Aleksa ) Policajaci što su čuvali red i mir u Novom Pazaru su bili Dražini četnici u WW2?! Neće biti da je tako, ipak nisu ovi toliko stari. Šta sada svaki musliman treba da se iživljava na nekom Srbinu(prvom na koga naiđe) zbog zločina nekih tamo četnika pre 65 godina? To je van svake pameti, . Potpisujem! Citat: nećemo vam dozvoliti tu morbidnu perverziju. Ne ide to tako u životu. Da neko maše turskim i otomanskim zastama po Srbiji i da očekuje razumevanje od nas Srba? Neće moći gospodo, ne u Srbiji E sad jos samo reci da ne morbidno i perverzno mahati zastavama susjedne drzave Srbije po drzavi BiH i casticu te pivom (onako digitalno).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hercnjak
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:25 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: što se tiče teme..naravno da muslimani u Sandžaku nemaju prava na nikakvu autonomiju.
Pozivanje na otomansku povijest sandžaka i njegovo pripadanja bosanskom ejalatu ili kako se to već zvalo, je cinizam. To je posredno opet slavljenje osmanlija.
Eto ja bih im dao prava kakva su kršćani imali u osmanlijsko vrijeme..
tamo u Raškoj su počeci nečega što će se poslije nazvati srpskom državom i Srbima..jes da će to poslije biti mišung svega i svačega ali to je druga tema.
dakle, nikakva autonomija ne bi trebala bit , sad je drugi par opanaka što sandžaklije netko gura, jer nema 0, 01% šansi da se muslimani tamo bune bez neke jake garancije i podrške. Zar se samo meni čini da je "sukob" izazvan, i "događanje naroda", samo kako bi se skrenula pozornost sa jugoistočnog pitanja Srbije?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:25 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Zepce Jugend je napisao/la: A gdje ti misliš sa tim Jajcem i ostalim gradovima? Neće biti Herceg-Bosne bez cijelovite Herceg-Bosne, a vamo će se napraviti jedan fin tor na potezu Tuzla - Zenica - Sarajevo. Ti govoriš o cjelovitoj HercegBosni bez Tuzle, Sarajeva i Zenice? Ja sam slušao da u Žepču žive ponosni Hrvati, a ti koji kažeš da si iz Žepča, prodao bi više od pola HercegBosne. Može i Sarajevo ispod Trebevića da opet bude, znaš koga, ali mene ne zanima niti jedan pedalj istočne Bosne ili još manje Sandžaka sa tisučama poturica čije su ruke krvave od krvi Hrvata iz moje Herceg-Bosne, od prekrasne Posavine preko mirne srednje Bosne do naše stijene Hercegovine! I što ne dođeš u Žepče sa tim ljiljanima? Ima i balija koliko ti duša želi, ali ima i ponosnih Hrvata, i ja bi te sigurno dočekao bilo da dođeš vlakom, ili autobosom. @Zapovijednik Tebi sam već mislim rekao da si kreten, iako je prošla ona tvoje lejla neka noć, ti opet pričaš gluposti. Već sam na par tema napisao gdje su Srbi bili u Žepču, i kakva je njihova uloga bila, i šta su radili, ali ti opet o nekim transportnim-turističkim propuštanjem Srba kroz Žepče i slično. @Tulkas Taj video je samo najmanji dio onoga što su oni htjeli, i kako su se kurčili po Žepču dok nije počelo to sve. Kad nabavim skener, budem skenirao jednu odličnu knjigu gospodina novinara Topića, koji prati ratna zbivanja Žepačkog kraja i žepačke 111XP brigade.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hercnjak
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:26 |
|
|
Bobovac je napisao/la: U svakom slučaju, bolje biti i srbin katolik nego bošnjak-katolik. Bolje i srpska Bosna nego džamahirijska. Srpska=džamahirijska, nema razloga ni argumenta da mislimo drukčije. Nije BiH dio Hrvatske ali ne mora bit ni tuđa, ni džamahirija ni srpska, pa ni dijelovi... A jednog dana, ko zna...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
StariTorcidaš
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:27 |
|
|
Alex je napisao/la: StariTorcidaš je napisao/la:
Oni su sami priznali da JESU četnici i zločinci ! Čitaj ! Ti sigurno znaš ćirilicu !! ( Ovo je bilo za Aleksa ) Policajaci što su čuvali red i mir u Novom Pazaru su bili Dražini četnici u WW2?! Neće biti da je tako, ipak nisu ovi toliko stari. Šta sada svaki musliman treba da se iživljava na nekom Srbinu(prvom na koga naiđe) zbog zločina nekih tamo četnika pre 65 godina? To je van svake pameti, nećemo vam dozvoliti tu morbidnu perverziju. Ne ide to tako u životu. Da neko maše turskim i otomanskim zastama po Srbiji i da očekuje razumevanje od nas Srba? Neće moći gospodo, ne u Srbiji. Morbidni sadržaji se nisu dogadjali samo u Drugom Svj. ratu. Remember Srebrenica !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:30 |
|
|
StariTorcidaš je napisao/la: Alex je napisao/la: Policajaci što su čuvali red i mir u Novom Pazaru su bili Dražini četnici u WW2?! Neće biti da je tako, ipak nisu ovi toliko stari. Šta sada svaki musliman treba da se iživljava na nekom Srbinu(prvom na koga naiđe) zbog zločina nekih tamo četnika pre 65 godina? To je van svake pameti, nećemo vam dozvoliti tu morbidnu perverziju. Ne ide to tako u životu. Da neko maše turskim i otomanskim zastama po Srbiji i da očekuje razumevanje od nas Srba? Neće moći gospodo, ne u Srbiji. Morbidni sadržaji se nisu dogadjali samo u Drugom Svj. ratu. Remember Srebrenica !Nemoj da postavim vaše morbidne klipove sa sečom glava, bolje ti je da ćutiš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:31 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: G-recht je napisao/la: Kad se pomire dvoje lakse je naci kompromis i sa trecim
Kakav kompromis sa trećim (Srbima), ako je pomirenje između Hrvata i muslimanaca koje gospodin Dane forsira - ono na fonu NDH i cvijeća? Sorry, Srbi se ne vide u tome. Mada je g. Dane po mom dubokom uvjerenju čovjek koji ni mrava ne bi zgazio, ipak ideja koju on propagira za Srbe je krajnje out  Ma to je samo ideologija, kao i krscanstvo, islam, itd..sektasenje. Vazno je da se ne ratuje i da se ljudi dogovore, da se nadje politicki kompromis. Nigdje nisam vidio da je pisao nesto o "cvijecu", njegovo pisanje je vise simbioza NDH ideologije (bez rasizma, zagoravanja pokolja kojih je bilo u NDH) i zdravog razuma, pragmatizma. Ti bogami ko da je ovo sto ovdje furaju pojedini herceg-Bosanci moralno superiornije, jel, kao bolji ovi sto izlaze na ulice da se rokaju svaki put kad igra Hrvatska reprezentacija od Daneta koji se seta mirno Bascarsijom i radi na pomirenju dva naroda (pa makar to pomirenje imalo pomalo cudne ideolosko-historijske okvire)?! Pa, bolan ne bio, 90% ljudi u BiH nema blage veze o historiji niti ih to zanima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:31 |
|
|
|
jeli nam se ovo vratio @capo? I otkud ovoliko cvjećara (dva)?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:33 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 20:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
|
Zašto se tolerira provokator (StariTorcidaš) koji pokušava ispasti duhovit ismijavanjem pravaštva, a ne vidi koliko je jadan?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:34 |
|
|
i_jopet je napisao/la: jeli nam se ovo vratio @capo? I otkud ovoliko cvjećara (dva)? Ako mislis na mene, posalji mi na pm facebook account naziv pa se slobodno mozemo upoznati malo detaljnije. Uopste nije problem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PAUL_GASOL
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:35 |
|
|
|
da mi je samo znati ko je glasovao u anketi da navija za bošnjake, kako jadno, zamislite tamo nekog Srbina kako navija za radikalnog muslimana u otimanju zemlje Hrvatu baš ste jadni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:36 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2010, 13:53 Postovi: 779 Lokacija: Pod Sljemenom
|
dane-croatia je napisao/la: Ti govoriš o cjelovitoj HercegBosni bez Tuzle, Sarajeva i Zenice? Ja sam slušao da u Žepču žive ponosni Hrvati, a ti koji kažeš da si iz Žepča, prodao bi više od pola HercegBosne.
Malo OT za gospodinaDaneta. Vi ste uvjerljivo največa narodna izdajica na ovom forumu, ovako se odreči najčiščih hrvatskih krajeva od Baltika, pa do našeg Crnog mora trebalo bi se kažnjavati streljanjem. Svatko tko imalo zna povijest zna da su to još od stolječa sedmog naši krajevi ali su nam oduzeti nepravdom, pročitajte "Croatia rediviva" i onda imajte srama negirat hrvatstvo tih vjekovnih hrvatskih zemalja. Vi ste jednaka izdajica kao i Tito i Pavelić kada nisu išli oslobađati hrvatsku Bugarsku. Kano Hrvat ču vam oprostiti ali više ne širite svoje pamflete u kojima se odričete preko pola vlastite domovine.
_________________ Say kaj or die
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:38 |
|
|
G-recht je napisao/la: i_jopet je napisao/la: jeli nam se ovo vratio @capo? I otkud ovoliko cvjećara (dva)? Ako mislis na mene, posalji mi na pm facebook account naziv pa se slobodno mozemo upoznati malo detaljnije. Uopste nije problem. Ne mislim na tebe, ali ako si se prepoznao ok, i nisam na facebooku, valjda jedan od rijetkih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
StariTorcidaš
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:38 |
|
|
teranova je napisao/la: StariTorcidaš je napisao/la:
Morbidni sadržaji se nisu dogadjali samo u Drugom Svj. ratu. Remember Srebrenica ! Nemoj da postavim vaše morbidne klipove sa sečom glava, bolje ti je da ćutiš. Ne možete postaviti nikakve klipove, jer ne znate - TKO SMO MI !! Hvaljen Isus i Marija ! Esselamu-alejkum ! Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetome...! Do Drine !!! Sandžak je dobrodošao !!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:39 |
|
|
i_jopet je napisao/la: G-recht je napisao/la: Ako mislis na mene, posalji mi na pm facebook account naziv pa se slobodno mozemo upoznati malo detaljnije. Uopste nije problem.
Ne mislim na tebe, ali ako si se prepoznao ok, i nisam na facebooku, valjda jedan od rijetkih. Nisam se prepoznao ali poruka ti je bila direktno ispod moje pa zato pitam. PS: I neka nisi, bolje je, vjeruj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Alex
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:39 |
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 15:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
G-recht je napisao/la: Alex je napisao/la: Policajaci što su čuvali red i mir u Novom Pazaru su bili Dražini četnici u WW2?! Neće biti da je tako, ipak nisu ovi toliko stari. Šta sada svaki musliman treba da se iživljava na nekom Srbinu(prvom na koga naiđe) zbog zločina nekih tamo četnika pre 65 godina? To je van svake pameti, . Potpisujem! Citat: nećemo vam dozvoliti tu morbidnu perverziju. Ne ide to tako u životu. Da neko maše turskim i otomanskim zastama po Srbiji i da očekuje razumevanje od nas Srba? Neće moći gospodo, ne u Srbiji E sad jos samo reci da ne morbidno i perverzno mahati zastavama susjedne drzave Srbije po drzavi BiH i casticu te pivom (onako digitalno). Ti Srbi mašu svojim srpskim zastavama zato što dele sa nama Srbima iz Srbije istu sudbinu. Naše zastave su iste. Ne žive Srbi samo u Srbiji. Otomanska zastava, nije Bošnjačka zastava, ona je za Srbe i Hrvate simbol ropstva, zuluma i poniženja i nepristojno je njome mahati i provocirati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:46 |
|
|
e moji kolege...... ajde kad se srbi i muslimani svađaju na hrvatsakom forumu i to ne forumu liberalnih tko nas bre zavadi jugonastalgičnih ajde da se družimo pedera, nego hrvata čije bi se misli i stavovi uvriježeno nazvale desnim......svašta je moguće kod nas hrvata pa i ovo. al kad se još međusobno idete podjeljivati na temi. ja bi to ovako rezimirao. 1. muslimani u sandžaku formalno-pravno i pravično nemaju prava na autonomiju a pogotovo ne na neko odvajanje. 2. ukoliko u cijeloj priči natjeraju srbima krv u glavu, plač u oči i visok tlak, općenito ako sa svim time unesreće srbe zbog toga se i nećemo baš buniti, zar ne? 3. meni još uvijek nije jasno kako je moguće da neki članovi koji su se očito prilijepili uz forum i nedaju se pod svaki cijenu, gurbetskog porijekla dakako, mogu tako javno izražavati simpatije prema četničkom koljaču i ubojici hrvatskog življa koji je zasluženo dobio kraljevski tretman u velikom srpskom odmaralištu jasenovcu, uvjeren sam kompletnu uslugu. neretva, ako već prijetiš dani, budi mangup pa ga pozovi na solo. ja mislim da bi to bilo fer.
_________________ ....on the other side
|
|
| Vrh |
|
 |
|
StariTorcidaš
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:49 |
|
|
teranova je napisao/la: StariTorcidaš je napisao/la: Ne možete postaviti nikakve klipove, jer ne znate - TKO SMO MI !! Hvaljen Isus i Marija ! Esselamu-alejkum ! Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetome...! Do Drine !!!
Hahahaha!!!  Jesu li to Zvezdara i Dorćol ostali bez reči ?! Hm ?! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:52 |
|
|
Alex je napisao/la: G-recht je napisao/la: Potpisujem!
E sad jos samo reci da ne morbidno i perverzno mahati zastavama susjedne drzave Srbije po drzavi BiH i casticu te pivom (onako digitalno).
Ti Srbi mašu svojim srpskim zastavama zato što dele sa nama Srbima iz Srbije istu sudbinu. Naše zastave su iste. Ne žive Srbi samo u Srbiji. Otomanska zastava, nije Bošnjačka zastava, ona je za Srbe i Hrvate simbol ropstva, zuluma i poniženja i nepristojno je njome mahati i provocirati. Postoji zastava i grb RS-a, a i drzave BiH u kojoj su Srbi konstitutivan narod. :) Govorio sam o zastavama susjedne nam drzave Srbije..??? Ah da, vas turske zastave, zastave drzave koja je nastala 1921. godine, podsjecaju na navodno ropstvo iz Srednjeg vijeka - i to Bosnjaci trebaju da postuju, jel (ok, i ja sam za to, treba postovati i srpska osjecanja ma kako nakaradna ista da bila, i ja postujem, iskreno...opet: hallo ba, 21. vijek je!!!) - a Srbi iz BiH ne moraju postovati bosnjacka osjecanja, naime: evo jedva 15 ljeta da je proslo kada se pod tim zastavama KLALO, ZARILO i PALILO sirom BiH, kad se pod tim zastavama "dogodio" prvi genocid u Evropi nakon 2. S.Rata (eto i Srbija ga je priznala i osudila, napokon)??? Covjece, da li je tebi jasno da 90% Bosnjaka, kada vide zastave Srbije, iste vide automatski na tenkovima i u rukama ovakvih spodoba: http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... x=32&ty=89Tako da mi se, zaista, licemjerstvo uvijek najvise GADILO i GADICE mi se dok sam god ziv.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:56 |
|
|
Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: =)) e moji kolege...... ajde kad se srbi i muslimani svađaju na hrvatsakom forumu i to ne forumu liberalnih tko nas bre zavadi jugonastalgičnih ajde da se družimo pedera, nego hrvata čije bi se misli i stavovi uvriježeno nazvale desnim......svašta je moguće kod nas hrvata pa i ovo. al kad se još međusobno idete podjeljivati na temi. ja bi to ovako rezimirao. 1. muslimani u sandžaku formalno-pravno i pravično nemaju prava na autonomiju a pogotovo ne na neko odvajanje. 2. ukoliko u cijeloj priči natjeraju srbima krv u glavu, plač u oči i visok tlak, općenito ako sa svim time unesreće srbe zbog toga se i nećemo baš buniti, zar ne? 3. meni još uvijek nije jasno kako je moguće da neki članovi koji su se očito prilijepili uz forum i nedaju se pod svaki cijenu, gurbetskog porijekla dakako, mogu tako javno izražavati simpatije prema četničkom koljaču i ubojici hrvatskog življa koji je zasluženo dobio kraljevski tretman u velikom srpskom odmaralištu jasenovcu, uvjeren sam kompletnu uslugu. neretva, ako već prijetiš dani, budi mangup pa ga pozovi na solo. ja mislim da bi to bilo fer. Citat: svašta je moguće kod nas hrvata pa i ovo. Ja sam vas Hrvate uvijek smatrao za najliberalnije i najevropskije Balkance...ako se ne mozemo kod vas rokati, pa dje cemo onda? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:57 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 20:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
teranova je napisao/la: StariTorcidaš je napisao/la: Jesu li to Zvezdara i Dorćol ostali bez reči ?! Hm ?!  Ti si sigurno onaj pederko što se grli sa Danetom na svakoj slici.  Ne, lik je tvoj sunarodnjak koji se sprda s pravaštvom, a budući da u tome nema mjere, niti imalo duhovitosti, ide prijava moderaciji. Prvi, a nadam se i zadnji put u životu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
h.lecter
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:59 |
|
|
Alex je napisao/la: Da neko maše turskim i otomanskim zastama po Srbiji i da očekuje razumevanje od nas Srba? Neće moći gospodo, ne u Srbiji. Interes Srbije je da se taj kancer - n.pazar,tutin i sjenica-amputira i zamijeni za nezavisnost RS i to što je prije moguće.Neka mašu zastavama kojim hoće,to ne treba da te uznemirava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 13:59 |
|
|
G-recht je napisao/la: Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: =)) e moji kolege...... ajde kad se srbi i muslimani svađaju na hrvatsakom forumu i to ne forumu liberalnih tko nas bre zavadi jugonastalgičnih ajde da se družimo pedera, nego hrvata čije bi se misli i stavovi uvriježeno nazvale desnim......svašta je moguće kod nas hrvata pa i ovo. al kad se još međusobno idete podjeljivati na temi. ja bi to ovako rezimirao. 1. muslimani u sandžaku formalno-pravno i pravično nemaju prava na autonomiju a pogotovo ne na neko odvajanje. 2. ukoliko u cijeloj priči natjeraju srbima krv u glavu, plač u oči i visok tlak, općenito ako sa svim time unesreće srbe zbog toga se i nećemo baš buniti, zar ne? 3. meni još uvijek nije jasno kako je moguće da neki članovi koji su se očito prilijepili uz forum i nedaju se pod svaki cijenu, gurbetskog porijekla dakako, mogu tako javno izražavati simpatije prema četničkom koljaču i ubojici hrvatskog življa koji je zasluženo dobio kraljevski tretman u velikom srpskom odmaralištu jasenovcu, uvjeren sam kompletnu uslugu. neretva, ako već prijetiš dani, budi mangup pa ga pozovi na solo. ja mislim da bi to bilo fer. Citat: svašta je moguće kod nas hrvata pa i ovo. Ja sam vas Hrvate uvijek smatrao za najliberalnije i najevropskije Balkance...ako se ne mozemo kod vas rokati, pa dje cemo onda?  naravno da smo liberalni i europejci. ja sam npr. sljedbenik liberalno europske tradicije bartolomejske noći, metoda trenkovih pandura, španjolskih konkvistadora, križara protiv albižanskih heretika.....
_________________ ....on the other side
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|