|
|
Stranica: 18/27.
|
[ 675 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
PAUL_GASOL
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:01 |
|
|
|
vrijeme je za intervenciju srpske vojske:)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:04 |
|
|
PAUL_GASOL je napisao/la: vrijeme je za intervenciju srpske vojske:) Ma koja vojska, dva čoveka u belom i kola sa sirenom su sasvim dovoljna. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
StariTorcidaš
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:05 |
|
Pridružen/a: 01 ruj 2010, 03:09 Postovi: 225 Lokacija: Prelijepa Naša
|
divlja svinja je napisao/la: teranova je napisao/la: Ti si sigurno onaj pederko što se grli sa Danetom na svakoj slici.  Ne, lik je tvoj sunarodnjak koji se sprda s pravaštvom, a budući da u tome nema mjere, niti imalo duhovitosti, ide prijava moderaciji. Prvi, a nadam se i zadnji put u životu. Nisam ja "lik" sa kakvim si ti imao posla u životu. ( Tvoja sreća ! ) A što se tiče pravaštva... Ono se i raspalo radi takvih kao ti. Od jedne stranke, za nepunih 15 godina, nastalo je šest "pravaških" stranaka. Od jedne stranke - najstarije, najbolje i jedine prave ! Ku'š name, djava ti sriću ne izija !?! 
_________________ Ispiranje mozga počinje punjenjem ušiju ! ....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PAUL_GASOL
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:05 |
|
|
muslimani su zaslužili otprilike ovoliko teritorija u bej ha i srbiji skupa  i mirna bosna 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PAUL_GASOL
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:07 |
|
|
teranova je napisao/la: PAUL_GASOL je napisao/la: vrijeme je za intervenciju srpske vojske:) Ma koja vojska, dva čoveka u belom i kola sa sirenom su sasvim dovoljna.  u svakom slučaju imate moju podršku protiv zelene napasti nek se tornjaju u turkmenistan
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PAUL_GASOL
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:09 |
|
|
Nisam ja "lik" sa kakvim si ti imao posla u životu. ( Tvoja sreća ! ) A što se tiče pravaštva... Ono se i raspalo radi takvih kao ti. Od jedne stranke, za nepunih 15 godina, nastalo je šest "pravaških" stranaka. Od jedne stranke - najstarije, najbolje i jedine prave ! Ku'š name, djava ti sriću ne izija !?!  [/quote] to nas je i uništilo ako pogledaš povijest kad god smo trebali s komšijama Srbima dominirati upleli su se pravaši i odradili svoje hrkkk puu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:10 |
|
|
PAUL_GASOL je napisao/la: teranova je napisao/la: Ma koja vojska, dva čoveka u belom i kola sa sirenom su sasvim dovoljna.  u svakom slučaju imate moju podršku protiv zelene napasti nek se tornjaju u turkmenistan Milova Crna Gora je bliža, njima takvi i novi crnogorski pravopis sastavljaju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PAUL_GASOL
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:14 |
|
|
|
u pravu si teranova nešto slično ko i novokomponirani rvacki :smeh:
|
|
| Vrh |
|
 |
|
StariTorcidaš
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:14 |
|
Pridružen/a: 01 ruj 2010, 03:09 Postovi: 225 Lokacija: Prelijepa Naša
|
PAUL_GASOL je napisao/la: to nas je i uništilo ako pogledaš povijest kad god smo trebali s komšijama Srbima dominirati upleli su se pravaši i odradili svoje hrkkk puu  [/quote] -------------------------------------------------------- Nemojte tako, druže !!
_________________ Ispiranje mozga počinje punjenjem ušiju ! ....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PAUL_GASOL
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:17 |
|
|
|
šta bola... nema sreće onom ko sadi tikve kontra Srbina zapamti...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PAUL_GASOL
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:18 |
|
|
|
A baš gledam B92 i trče ove hodže a vehabije oko njih hahaha koda gledam aldžaziru koja debilana
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:20 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 20:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
PAUL_GASOL je napisao/la: šta bola... nema sreće onom ko sadi tikve kontra Srbina zapamti... Albanci su najbolji primjer.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PAUL_GASOL
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:20 |
|
|
|
kako sam s guštom kliknuo službeni beograd u anketi:rockon:
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:30 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 18:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: neretva, ako već prijetiš dani, budi mangup pa ga pozovi na solo. ja mislim da bi to bilo fer. kao prvo nisam mu prijetio nego sam rekao da bi mu volio nabiti ljiljane u dupe, pa da bude ekoloska poturica.. a ti kockoglavi dotepanac sviraj qu  mada znam da sam pretjerao, ne treba pisati na taj nacin. ebes internet, ovo je samo palamudisanje.
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:49 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 18:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
Čujem da se Zukorliću ne piše dobro. Ahmediju uskoro zamjenjuje prugasta kapa pod optužbom da unosi nemir među muslimanske žitelje Raške i time izaziva još veće krvoproliće među njima. Zuki, ovaj put si dobro proša 
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:50 |
|
|
PAUL_GASOL je napisao/la: G-recht je napisao/la: E taj film, ceto, nesh gledati. Nije bas traktor ali se kotrlja  šta je lojavi užeglo u enklavi ????? nije laHko treba čekati da top opali pa se ožderati  Cuj ti njega "lahko" - pa ti, vlajko, i slovenski proprico. Ja sto se obrazovase ovi cetnici bog te vidio..hm sta ti je moderno doba i globalizacija. :-)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:50 |
|
|
PAUL_GASOL je napisao/la: kako sam s guštom kliknuo službeni beograd u anketi:rockon: još ti očito nešto srbima s guštom radiš. malo na koljena pa naprijed. malo na koljena pa nazad. a i tuže se srbi da javno pričaš kako im je guzica slana. naravno, sve ovo kad bi dosita bio hrvat. kako je na ovom forumu vrlo liberalna atmosfera u odnosu na srbe ne sumnjam da se netko od srba nije odlučio predstavljati kao hrvat koji u srbima vidi bogove. kad već pravi hrvati to ne radi. jesi li ti možda onaj debil koji je natrpavao youtube s nekim idiotskim klipovima u kojima kao hrvat priznaje da su hrvati pokatoličeni srbi, izgubljena braća pa im se ispričava zbog svih zala koja su im hrvati nanijeli. ovako odoka djeluje da ima neke sličnosti.
_________________ ....on the other side
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:52 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: Čujem da se Zukorliću ne piše dobro. Ahmediju uskoro zamjenjuje prugasta kapa pod optužbom da unosi nemir među muslimanske žitelje Raške i time izaziva još veće krvoproliće među njima. Zuki, ovaj put si dobro proša  Ma da ga i hoce strpati iza resetaka (pod kojim izgovorom da god). Vise mi je pun mafijasa u svestenickim odorama..kad vam slijedeci put u posjetu dodje Ceric i njega molim, tip kad stavi cvikere i sjedne u onu limuzinu ma ni Al Capone mu nije ravan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:54 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PAUL_GASOL
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:54 |
|
|
Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: PAUL_GASOL je napisao/la: kako sam s guštom kliknuo službeni beograd u anketi:rockon: još ti očito nešto srbima s guštom radiš. malo na koljena pa naprijed. malo na koljena pa nazad. a i tuže se srbi da javno pričaš kako im je guzica slana. naravno, sve ovo kad bi dosita bio hrvat. kako je na ovom forumu vrlo liberalna atmosfera u odnosu na srbe ne sumnjam da se netko od srba nije odlučio predstavljati kao hrvat koji u srbima vidi bogove. kad već pravi hrvati to ne radi. jesi li ti možda onaj debil koji je natrpavao youtube s nekim idiotskim klipovima u kojima kao hrvat priznaje da su hrvati pokatoličeni srbi, izgubljena braća pa im se ispričava zbog svih zala koja su im hrvati nanijeli. ovako odoka djeluje da ima neke sličnosti. očito da tebe peru kompleksi i da stenješ na spomen Srba ne vidim u čemu je problem održavati dobre veze s komšijama i nisam taj s jubitoa nego da te pitam, zašto mi naskačeš na ku'ac?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:57 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 18:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
Kum Bečo je napisao/la: Evo stranice na facebooku od Zukorlić efendije i tamo piše da dolaze posmatraći. Ako je to istina onda je to mala, ali ipak jedna ogrooomna pobjeda Bošnjaka Sandžaka
I šta će ti posmatraći tamo vidjeti? Šaku islamskih fanatika koji se kaće oko nekakvog "vakufa"? Moj Kume, ništa li mi ne znaš 
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:57 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Evo stranice na facebooku od Zukorlić efendije i tamo piše da dolaze posmatraći. Ako je to istina onda je to mala, ali ipak jedna ogrooomna pobjeda Bošnjaka Sandžaka http://www.facebook.com/pages/Novi-Paza ... 9393956696Ciji posmatraci?
|
 |
|
PAUL_GASOL
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 14:59 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Evo stranice na facebooku od Zukorlić efendije i tamo piše da dolaze posmatraći. Ako je to istina onda je to mala, ali ipak jedna ogrooomna pobjeda Bošnjaka Sandžaka http://www.facebook.com/pages/Novi-Paza ... 9393956696vehabija na fejsbuku.....ahahahaha drama jakoooo :plačem: još kaže da je zahvalam svemišnjem što je na ovakj način dostupan..ahahaha umrijet ću vam braćo DRŽ'TE ME!!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 15:01 |
|
|
PAUL_GASOL je napisao/la: muslimani su zaslužili otprilike ovoliko teritorija u bej ha i srbiji skupa  i mirna bosna  Podsjeća me na NDH, ali mi se čini da si izostavio Sandžak i Istru.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PAUL_GASOL
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 15:01 |
|
|
|
Vehabije se bore protiv zapada registracijom na fejsbuk:šampi:
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|