|
|
Stranica: 4/13.
|
[ 308 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
emt
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 11 sij 2012, 17:51 |
|
|
Nije mi bila namjera likovati osudila sam gradnju i dzamija, jer su srestva iskoristena beapotrebno.Bolje da su fabrike napravili, pogone obnovili i sl...Jednostavno smatram da je taj novac uludo utrosen.To je sve.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 11 sij 2012, 17:52 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
[quote="Robbie MO"]Očekujem plastičnog Homera od 20 m i ogromnog Aristotela na napuhavanje (bar 100 m).
Ovo nije troll, ha robac? Nije chat. Pusti da i ja malo zavucem neku...
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 11 sij 2012, 17:53 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
emt je napisao/la: Nije mi bila namjera likovati osudila sam gradnju i dzamija, jer su srestva iskoristena beapotrebno.Bolje da su fabrike napravili, pogone obnovili i sl...Jednostavno smatram da je taj novac uludo utrosen.To je sve. Ma eto, po ovim podacima vidis da se ima, gradi se...Kod vas je stanje strasno, ne u makedoniji.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 11 sij 2012, 17:54 |
|
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 11 sij 2012, 17:54 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Slažem se sa Totemom ,ponekad se i modovi ne pridržavaju pravila. A robbie mislim da si mu dao upozorenje samo jer se ne slažeš sa njegovim stavovima.Moje viđenje situacije...
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 11 sij 2012, 17:55 |
|
|
I pusti bona sto SRNA kaze, jos vjerujete beogradu.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 11 sij 2012, 17:56 |
|
|
totem je napisao/la: emt je napisao/la: Nije mi bila namjera likovati osudila sam gradnju i dzamija, jer su srestva iskoristena beapotrebno.Bolje da su fabrike napravili, pogone obnovili i sl...Jednostavno smatram da je taj novac uludo utrosen.To je sve. Ma eto, po ovim podacima vidis da se ima, gradi se...Kod vas je stanje strasno, ne u makedoniji. Totem nije bitno da se SAMO gradi, nego sto se gradi...Vjerujem da ce turistima ta gradjevina biti zanimljiva izvjesno vrijeme i to je to.No, da su se pare utrosile u neki koristan projekat, sigurno bi se mnogo vise koristi izvuklo..
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 11 sij 2012, 17:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76586 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
mario_cro je napisao/la: Slažem se sa Totemom ,ponekad se i modovi ne pridržavaju pravila. A robbie mislim da si mu dao upozorenje samo jer se ne slažeš sa njegovim stavovima.Moje viđenje situacije... Obmanjen si. Dobio je upozorenja prije nego što sam uopće počeo diskusiju s njim. Za chat koji je izbrisan.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 11 sij 2012, 18:01 |
|
|
emt je napisao/la: totem je napisao/la:
Ma eto, po ovim podacima vidis da se ima, gradi se...Kod vas je stanje strasno, ne u makedoniji.
Totem nije bitno da se SAMO gradi, nego sto se gradi...Vjerujem da ce turistima ta gradjevina biti zanimljiva izvjesno vrijeme i to je to.No, da su se pare utrosile u neki koristan projekat, sigurno bi se mnogo vise koristi izvuklo.. Pa eto, gradi se Merriot. Rijetko koji grad ima takav hotel, priznaces. Vrh vrhova.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 11 sij 2012, 18:02 |
|
|
Te gradjevine ostaju, ove nove godine je masa hrvata i srba, i talijana donekle bilo na docek nove godine u skopju. Dosada ih nije bilo.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 11 sij 2012, 18:04 |
|
|
Pitanje za teru, zasto je toliko pogadja negradnja srpskih spomenika, i zasto to narod ne trazi? Kada su ovdje Srpski vladari bili rado vidjeni gosti, da ne kazem kod kuce?
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 11 sij 2012, 18:05 |
|
|
I Aco Makedonski saka "Skopsko"!
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 11 sij 2012, 18:07 |
|
|
teranova je napisao/la: I Aca Makedonski saka "Skopsko"! ne Aca, vec Aco. Normalno da saka, najbolje pivo od triglava do soluna.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 11 sij 2012, 18:14 |
|
|
Robbie, opet slazes. Upozorenje si mi poslao u 1.26h, a tvoj prvi post je u 1.28h. Ne pije vode tvoj argumenat dat mariu.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 11 sij 2012, 18:14 |
|
|
I baniraj me, slobodno.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 11 sij 2012, 18:17 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
totem je napisao/la: I baniraj me, slobodno. To bi bilo glupo ,jer nismo sa-x. Forum bi pao u mojim očima kad bi se to desilo. Da napomenem ne slažem se sa totemom i tim stvarima oko Aleksandra M. znači neutralan sam.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 11 sij 2012, 18:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76586 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
I da. Diskusija počinje nakon što ti odgovaraš na njega, šiftaru. (ne govorim tebi mario ) Prvim postom se uopće nisam obratio tebi. Znači da damo konačnu ocjenu. Gospodine baron Minhauzen od šiptarskog Tetova , evo od kad počinje diskusija: totem je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Bezobrazna budalaština i smijurija.
Kad vidim ovakvo hohštaplersko ponašanje, počinjem podržavat stav Grčke. Nemoj Robbie. Samo ti nemoj. Poljuljat ces polozaj makedonije. Tvoj ulet meni ( a kasnije i laž/izmišljotina o Americi koja je financirala 90% plastičnog Aleksandra Makedonskog), uslijedio je nakon što si dobio upozorenja za chat (miniranje teme koja ti se ne sviđa). A kruna svega je naknadna laž da si dobio upozorenje radi rasprave. Prestrašno!
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Kufi
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 11 sij 2012, 22:14 |
|
Pridružen/a: 04 sij 2012, 14:34 Postovi: 62 Lokacija: Mahala na Miljacki
|
totem je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Ovo ja zovem kvalitetan kontrapodjeb . Moja malenkost... Pridruzujem se kontrapodjebu. Bio sam ti u rodnoj Makedoniji i koliko sam primjetio misljenja su dosta podijeljenja oko ove teme. Reci mi sta vi ucite u skoli, da ste slovenskog ili helenskog porijekla?
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 11 sij 2012, 22:35 |
|
|
Kufi je napisao/la: totem je napisao/la:
Moja malenkost...
Pridruzujem se kontrapodjebu. Bio sam ti u rodnoj Makedoniji i koliko sam primjetio misljenja su dosta podijeljenja oko ove teme. Reci mi sta vi ucite u skoli, da ste slovenskog ili helenskog porijekla? Pa zar ne vidiš da su to bili čuveni antički junaci ( plutajućeg porekla istini za volju), čuveni po velikim vojnim pobedama što dokazuje i ovaj skopski slavoluk!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 11 sij 2012, 22:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24014 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Makedonija i Makedonci nažalost pretjeruju. Ovo jeste reakcija na grčku neprriznavanje imena, ali su ušli u sferu prave mitomanije.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 11 sij 2012, 22:41 |
|
|
lider30 je napisao/la: Makedonija i Makedonci nažalost pretjeruju. Ovo jeste reakcija na grčku neprriznavanje imena, ali su ušli u sferu prave mitomanije. Nije to nažalost samo mitomanija, nego drska krađa tuđe kulture i istorije.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 12 sij 2012, 00:04 |
|
|
Makedonce smatram prijateljskim i bliskim narodom, poštujem njihovu želju za posebnostima ali ova furka na grčku antiku koju na najgroteskniji način pokušavaju prisvojiti je nešto najgluplje što su mogli uraditi. Bijeg od slovenskih korijena u zagrljaj grčke antike koji je presnažan za njihova nejaka nacionalna pleća čini od njih naciju koja nema niti glavu niti rep pa u potrazi za jednim i drugim, ulaze u apsurd bijega iz sigurne slovenske luke u scile i haribde grčke antičke kulture iz kojih će, ako već nije kasno, izaći samljeveni. Nadam se da je ta moda kratkog daha i da će ipak na kraju glavne pokretače tih ideja sami oni uvaljati u katran i perje i otjerati u tri materine.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 12 sij 2012, 11:52 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Makedonce smatram prijateljskim i bliskim narodom, poštujem njihovu želju za posebnostima ali ova furka na grčku antiku koju na najgroteskniji način pokušavaju prisvojiti je nešto najgluplje što su mogli uraditi. Bijeg od slovenskih korijena u zagrljaj grčke antike koji je presnažan za njihova nejaka nacionalna pleća čini od njih naciju koja nema niti glavu niti rep pa u potrazi za jednim i drugim, ulaze u apsurd bijega iz sigurne slovenske luke u scile i haribde grčke antičke kulture iz kojih će, ako već nije kasno, izaći samljeveni. Nadam se da je ta moda kratkog daha i da će ipak na kraju glavne pokretače tih ideja sami oni uvaljati u katran i perje i otjerati u tri materine. Nije kratkog daha moj aga, nije. Jeste da je manje-vise plagijat, ali ga podrzava barem 70%makedonaca(izbori su svjedok, ako ja slazem). I ponavljam,(kako ovdje netko rece, ponavljanje je majka znanja) nigdje, u nijednim povijesnim enciklopedijama, sem grckim dakako, nije ubiljezeno da je Aleksandar grckoga porijekla, vec da je anticki Makedonac. Tako da ne krade se od nikoga, jedino da se mozda uzima nesto sto nije tvoje, ali nema vlasnika da te goni na sudu. A ta slovenska sigurna luka, je makedoncima vazda u povijesti donijela samo jad i cemer. Ma znate vi to...
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 12 sij 2012, 11:53 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: I da. Diskusija počinje nakon što ti odgovaraš na njega, šiftaru. (ne govorim tebi mario ) Prvim postom se uopće nisam obratio tebi. Znači da damo konačnu ocjenu. Gospodine baron Minhauzen od šiptarskog Tetova , evo od kad počinje diskusija: totem je napisao/la:
Nemoj Robbie. Samo ti nemoj. Poljuljat ces polozaj makedonije.
Tvoj ulet meni ( a kasnije i laž/izmišljotina o Americi koja je financirala 90% plastičnog Aleksandra Makedonskog), uslijedio je nakon što si dobio upozorenja za chat (miniranje teme koja ti se ne sviđa). A kruna svega je naknadna laž da si dobio upozorenje radi rasprave. Prestrašno! ja sam vidio upozorenje kasnije, nisam vidio odmah. Uostalom, vidio si kada sam reagirao.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: U Skopju otvoren 'Slavoluk Makedonija' visok 21 metar Postano: 12 sij 2012, 11:57 |
|
|
lider30 je napisao/la: Makedonija i Makedonci nažalost pretjeruju. Ovo jeste reakcija na grčku neprriznavanje imena, ali su ušli u sferu prave mitomanije. Tocno, Lider je najblize dosao do istine. Da nije Grcka sjebavala put makedonije i do Nato-a, i do Eu(u koje bi Makedonci usli prije nekoliko godina), ne bi do ovoga doslo. Ovo je proizvod provokacije od strane grcke, koje ce na kraju doci do povoljnog rezultata za makedoniju. Izgubili Grci sada i na sudu, prije par mjeseci, u strazburu, Ameri im se nameracili, tako da moze se ocekivati i priznanje u OON pod ustavnim imenom. Pa da na kraju i cijeli svijet dozivljava makedonce kao direktne potomke Aleksandra makedonskog. Mozda zasada zvuci smijesno, vama, ali grcima zvuci strasno i alarmantno i to crvene boje.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|