|
|
Stranica: 30/73.
|
[ 1822 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 srp 2015, 14:17 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27593 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Wayward Pines, završi se serija prije nego što je pravo i otpočela. :)
Doista ne znam da sam ikada gledao seriju koja je ispočetka toliko obećavala da bio u drugoj polovici toliko razočarala.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 srp 2015, 14:21 |
|
|
Dobro jepga, puno je lakše postaviti pitanja i misterije nego riješiti ih na zadovoljavajući način... a oni su požurili.
Da nije kraj serije možda i ne bi bilo tako loše?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 srp 2015, 14:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Nemojte spojlati ljudima. Serija je zamišljena tako da sve 3 knjige budu obrađene u tih 10 epizoda. No, govori se pomalo i o drugoj sezoni, no s obzirom na kraj Sezone 1 (i kraj u stilu Twilight Zone), ne vidim kako je to moguće.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
zlatna ribica
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 srp 2015, 18:25 |
|
|
Preglup kraj Wayward Pines, previše nedorečeno. Mislim da neće biti druge sezone. Sviđa mi se ova serija, Sense8: http://www.imdb.com/title/tt2431438/Podsjeća me dosta na Heroes, i nadam se da ju neće upropastiti kao i njih u narednim sezonama. Samo, ne preporučam ju homofobima, jerbo ima nekoliko very juicy scena 
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 srp 2015, 13:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
zlatna ribica je napisao/la: Preglup kraj Wayward Pines, previše nedorečeno. Mislim da neće biti druge sezone. Sviđa mi se ova serija, Sense8: http://www.imdb.com/title/tt2431438/Podsjeća me dosta na Heroes, i nadam se da ju neće upropastiti kao i njih u narednim sezonama. Samo, ne preporučam ju homofobima, jerbo ima nekoliko very juicy scena  Je, gledao sam je ja, ali je ne mogu preporučiti jer evo nakon cijelih 7 epizoda se u biti ništa nije dogodilo osim spoznaje o njihovoj (telepatskoj?) vezi. U prvoj epizodi izuzetno energična i eksplicitna hebačina 2 lezbejke (jedna drugu jebe sa strap-onom). Kasniji plot twist da je jedna od ta dva curetka zapravo transgender muškarac. Jedan od braće Wachowski je postao sestra, pa samim time i prekomjerno granatiranje sa stvarima kojim je i sam/sama opsjednut-
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
zlatna ribica
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 srp 2015, 22:14 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: Preglup kraj Wayward Pines, previše nedorečeno. Mislim da neće biti druge sezone. Sviđa mi se ova serija, Sense8: http://www.imdb.com/title/tt2431438/Podsjeća me dosta na Heroes, i nadam se da ju neće upropastiti kao i njih u narednim sezonama. Samo, ne preporučam ju homofobima, jerbo ima nekoliko very juicy scena  Je, gledao sam je ja, ali je ne mogu preporučiti jer evo nakon cijelih 7 epizoda se u biti ništa nije dogodilo osim spoznaje o njihovoj (telepatskoj?) vezi. U prvoj epizodi izuzetno energična i eksplicitna hebačina 2 lezbejke (jedna drugu jebe sa strap-onom). Kasniji plot twist da je jedna od ta dva curetka zapravo transgender muškarac. Jedan od braće Wachowski je postao sestra, pa samim time i prekomjerno granatiranje sa stvarima kojim je i sam/sama opsjednut- To nisam znala za Wachowskog, al čitala sam da je ta glumica i u stvarnom životu transgender. U drugoj sezoni će vjerojatno biti više fokus na ova dva hetero para, jer homo imaju sad prilično sređenu (stabilnu) situaciju. Ide dosta sporo ta pozadinska radnja, al meni to ne smeta toliko, jer su mi zanimljivi likovi i cijeli taj koncept takve povezanosti, a bit će i još sezona/dvije, tako da ima vremena da se sve otkrije i riješi kako spada.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 27 srp 2015, 11:11 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Je, gledao sam je ja, ali je ne mogu preporučiti jer evo nakon cijelih 7 epizoda se u biti ništa nije dogodilo osim spoznaje o njihovoj (telepatskoj?) vezi.
U prvoj epizodi izuzetno energična i eksplicitna hebačina 2 lezbejke (jedna drugu jebe sa strap-onom). Kasniji plot twist da je jedna od ta dva curetka zapravo transgender muškarac.
Jedan od braće Wachowski je postao sestra, pa samim time i prekomjerno granatiranje sa stvarima kojim je i sam/sama opsjednut-
To nisam znala za Wachowskog, al čitala sam da je ta glumica i u stvarnom životu transgender. U drugoj sezoni će vjerojatno biti više fokus na ova dva hetero para, jer homo imaju sad prilično sređenu (stabilnu) situaciju. Ide dosta sporo ta pozadinska radnja, al meni to ne smeta toliko, jer su mi zanimljivi likovi i cijeli taj koncept takve povezanosti, a bit će i još sezona/dvije, tako da ima vremena da se sve otkrije i riješi kako spada. A evo, malo se krenulo s akcijom u 7 epizodi, morat ću nastaviti gledati, barem dok ne saznamo koje su motivacije onog tajnovitog zlikovca. Ako je nešto glupo i banalno, I'm out.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 04 kol 2015, 18:05 |
|
|
Imenjak Markan, car, kralj, jebač!
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 07 kol 2015, 23:40 |
|
|
Nisam ljubitelj TV serija,ali ova je bila mrak  ...a i Ekaterina Guseva: http://www.novosti.rs/upload/images/201 ... eva-db.jpgCitat: Dokumentarni realizamSaša Bjelov: "A vi ste iz...?"
Igor Nikolajevič: "Iz Ministarstva dobrih dela... Ako dođe do neke kritične situacije – mi ćemo pomoći..."
Saša Bjelov: "A te vaše kritične situacije sami ćete praviti?"
Igor Nikolajevič: "Aleksandre Ivanoviču: mi nećemo heroin u Moskvi. A u Beneluks izvozite slobodno..."
U ovom dijalogu iz ruske serije "Brigada" (koju ovde bez ikakvog razumnog razloga zovu "Sašina ekipa") nedostaje još jedna rečenica ovlašćenog službenog lica, pripadnika Ministarstva dobrih dela: "A mi ćemo se u to ugraditi." Ali, reč je tek o 1993. godini u Moskvi; protok vremena sve će to ispraviti, samo polako... Rusi su, uzgred budi rečeno, opet zakasnili: te iste strašne 1993. godine naše Ministarstvo, da ne kažemo Resor, dobrih dela već je izvozilo heroin; ne baš u Beneluks, ali tu, blizu... Znate kako je: sankcije i to; mada se isplatilo. Ruska TV serija "Brigada" koju TV B92 emituje nedeljom iza ponoći i ponedeljkom u 22 časa (repriza) pobudiće mnoge nemirne misli i neprijatne asocijacije kod našeg obaveštenijeg gledaoca. Reč je o četiri simpatična momka iz Moskve koji – svako iz svog prethodnog života – bez svesne namere i protiv svoje volje upadaju u tranzicijski problem organizovanog kriminala. Ti mangupčići postaju bezbednosno interesantni kada im lokalna Javna bezbednost prišije jedno ubistvo u kome su nevini, a sve na bazi opšte policijske korupcije i cinizma. Reagujući spontano i inteligentno u datoj društvenoj situaciji, mangupčići uviđaju svoje šanse: kojekakvi bizmismeni se tu razbijaju od love ni zbog čega, kradući od ionako gologuzog ruskog naroda; a mi? Privatizacija je – naravno – ključna reč: ima tu Artur Lapšin; Arturčik ima firmu i zaštitu; tržište je otvoreno za slobodnu konkurenciju. Saša i brigada prokuže Arturčikova posla i ukradu mu ceo željeznički voz sa 600 tona aluminijuma u polugama, ne bi li se utalili kao partneri u firmi. Sama ta okolnost – da neko ukrade 600 tona aluminijuma – pobuđuje pažnju Ministarstva dobrih dela: ovaj mali obećava i treba ga uzeti u obrabotku. Arturčiku se na fin način skrene pažnja da od sada ima novu zaštitu; Javna bezbednost u liku nekog kapetana Kaverina biva eliminisana iz igre, a kapetan leti iz službe; sada su ozbiljni majstori u poslu. Zvuči li vam sve ovo nekako poznato? Ako ne – sačekajte malo... Podudarnosti između ruske i naše scene organizovanog kriminala zapanjujuće su; razlika je samo u redu veličina: Rusija je velika zemlja. Tamo gde su naši umetnici kretali tako što klepe šleper cigareta, Rusi klepe ceo voz aluminijuma. I tako dalje, ali princip je isti i to se sjajno vidi u ovoj TV seriji koja je u Rusiji već nazvana "dokumentarnom" (videti okvir). Naime, na prvi pogled vidi se konkurencija Javne i Državne bezbednosti u pokušajima da kontrolišu poslove organizovanog kriminala i da se u njih ugrade. Pogodite ko pobeđuje... Zamor, cinizam, ravnodušnost i korupcija vidljivi su kod vlasti; društvo je preplavljeno nerešivim problemima tranzicije iz realsocijalizma u kapitalizam, ali iz nekog razloga kajmak skidaju "preduzetnici" i njihovi zaštitnici iz vlasti. Jeste da nema kvota i kontingenata, da nema sankcija (samo bi im još to falilo, daleko bilo!), ali nema ni suštinske razlike između Srbije i Rusije; princip je isti, ali su veličine drugačije. Pre svega – stil. Ti moskovski gangsteri svi su između sebe "braća" (bratva); svi polako prelaze na kajle, čuke i karike; razbijaju se od škampa, jastoga i kavijara, jer su čuli da to tako treba; svi već 1993. imaju mobilne telefone i ne ispuštaju ih iz ruku; i kod njih traje nepomirljivi spor oko toga šta je bolje – mečka, "audi" ili BMW, mada svi vole debele džipove; sve su im ženske pinkuše, sve kafane ekskluzivne; svi su se odjednom setili da su pravoslavni hrišćani, pa se na groblju podgurkuju u smislu "kako se krsti, gde prvo idem rukom?", ali im to ne smeta da budu i ktitori; ako su nekada i imali neki sistem vrednosti (kakav-takav), zaboravljaju ga ubrzo od puke količine novca koji im prolazi kroz ruke; to leti na kokainu, votki i kavijaru, leti i više ne ume da se vrati. Da li nam je to odnekud poznato? Istini za volju, glavni junak Saša Bjelov inteligentniji je i simpatičniji od ovih naših uporedivih likova: on kako-tako odigrava političke igre, provlačeći se između Ministarstva dobrih dela, svojih partnera iz Tadžikistana (to je neki njihov Veliki Trnovac, tamo negde) i svojih drugova; Saša Bjelov jeste fizički nalik na pokojnog komandanta Arkana, ali se barem smuvao sa ozbiljnom koncertnom violinistkinjom (lepe devojke vole mangupe i tu pomoći nema) i definitivno je simpatičniji. Kad smo kod toga: Saša Bjelov će – sasvim neizbežno – na kraju biti izabran za narodnog poslanika u Dumi, kao i Arkan, posle slične, ali urnebesnije predizborne kampanje; ali to ćete sve videti na TV B92 kad dođe vreme... Sa državne strane, stil je takođe odlično prikazan: u lokalnim stanicama milicije, na zidu visi siromah Lenjin; u FSB-u (kako se u stvari zove Ministarstvo dobrih dela), na zidu visi prvo Jurka Andropov, pa Miša Gorbačov, a na kraju, kad nastupi kraj istorije, visi Feliks Edmundovič Đeržinski... Federalna služba bezbednosti, sadašnja Čeka, mešavina je tradicije NKVD-a i tehnokratske mode poslednje faze istorijskog materijalizma, oličene u Jasenovu kod Moskve, poslednjem i "modernističkom" izdanku Sustema. Imaju tehniku; imaju sotrudnjike; imaju cinizam moći; samo nemaju razumevanje sadašnjosti: to im se negde izgubilo – usput. Tako Ministarstvo dobrih dela Ruske Federacije dolazi u isti bedni položaj one naše sirotinjske nevladine organizacije (Resora dobrih dela): love, a ulovljeni – jadni. Ima tu, valjda, nekog "lukavstva uma" (što reče čiča-Gegelj onomad): ne može se biti komunista i čekista u kapitalizmu kad kapitalizam ne razumeš, pa te izradi. Sve to nekako miriše na jevtinoću sličnu jevtinoći ovih naših jadnika ovde: decenije negativne kadrovske selekcije nužno će proizvesti kako Valerija Krjučkova (poslednjeg predsednika KGB-a iz 1991, onog Slobinog druga) tako i Radomira Markovića (znate na koga se misli; takođe Slobin drug). I posle se čude kada ih mangupi izrade. Gledajte "Brigadu", bićete pametniji: čisti dokumentarni realizam.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 kol 2015, 02:21 |
|
|
Fear the Walking Dead (spinoff od TWD). Vrlo zadovoljan prvom epizodom.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 kol 2015, 09:28 |
|
|
Do qrca, bilo sinoć na OBNu, promaklo mi...
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 kol 2015, 14:36 |
|
|
Pa ne znam... nije mi se nešto extra dopala prva epizoda, onako... A inače ne volim moderne američke serije, previše "neamerikanaca". Zato mi je npr draga GoT i Wayward Pines.
Tek počela radnja da se razvija, pa još nije to-to. Stoga ne bih preporučio gledanje epizode po epizode već sačekati koji tjedan pa odgledati bar 3-4 odjednom. :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 kol 2015, 15:23 |
|
|
Inače, TWD su kritizirali zbog prebrzog ubijanja crnaca, ne dajući im da se razviju kao protagonisti (u hororima postoji pravilo da jadni crnac strada prvi, što su ismijali u npr Scream i Cabin in the woods). Bez previše spojlanja, mogu samo reći da je ovaj spin-off što se toga tiče ubacio u petu brzinu (gledajući prvu epizodu i preview za drugu).
Što se tiče glavnog glumca, on mi je "komšija", Cliff Curtis, novozelandski Maor (kazališno i dramski potkovan glumac) vrlo polivalentnog izgleda, kojeg po potrebi koriste kao Hispanika, Arapina i naravno Maora.
|
|
Vrh |
|
 |
Hunter
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 27 kol 2015, 00:00 |
|
|
U središtu je radnje potomstvo divendide Prpe, na čelu s Kikašom, koji i nakon sloma Austro-Ugarske monarhije nastavlja tradicionalni prosjački zanat svoga roda, zarađujući kruh svagdašnji ne lopatom i rukama, nego s ramena, jer o ramenu visi neuništiva i nasljedna prosjačka torba. Kako vrijeme odmiče, tako se i zanat koji nastavlja Kikašov unuk Matan prilagođuje novim mogućnostima i prilikama. Bježeći od golog kamena i sirotinje, koja je sudbina toga kraja, Matan postupno obogaćuje tradiciju novim oblicima zarade s ramena. Što dovitljivošću, a što prijevarom, širi svoju vojsku i plijen da bi uoči rata krenuo i u osvajanje novih tržišta, razmilivši se sa svojim torbama po srednjoj Europi ... 
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 29 kol 2015, 18:39 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 31 kol 2015, 16:10 |
|
|
Zahvaljujem se jednom forumašu na ovoj preporuci, taman izišlo u subotu na Netflixu, svih 10 epizoda odjednom, serija je vrhunska...Pablo Escobar i DEA.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 03 ruj 2015, 22:40 |
|
|
Grozovye Vorota - The Storm Gate Akciona,ratna ruska mini-serija koja prati rat u Čečeniji.Opisan je istinit događaj iz Drugog čečenskog rata koji se desio ruskim specijalcima.Mini-serija se sastoji iz 4 epizode.

|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 ruj 2015, 14:30 |
|
|
Nakon odgledanih prve 3 epizode Fear the Walking Dead možemo slobodno reći da ta serija nije ispunila očekivanja. Može se gledati, ali to je daleko, predaleko od The Walking Dead. Sama pomisao koliko je potonja serija bila moćna prvih nekoliko epizoda, ona antologijska scena kada Rick na konju ulazi u praznu Atlantu, toliko napetosti, radnje i efekata, takav fantastičan izbor glumaca... i onda pogledate ovu novu papazjaniju... razlika velika. Loš scenarij, previše predvidljivo, previše hebenih stereotipa, previše političke korektnosti, i što je najgore loš odabir glumaca i njihova kaotičnost u smislu da uopće ne znamo ni tko je glavni lik? Nemamo s kim da se povežemo, da se sa njim identificiramo, da za njega navijamo i da za njega strahujemo. Sve nekako nabacano i razbacano, razvučeno, sve u isčekivanje pravog zapleta koji nikako da dođe.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 ruj 2015, 15:46 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Nakon odgledanih prve 3 epizode Fear the Walking Dead možemo slobodno reći da ta serija nije ispunila očekivanja. Može se gledati, ali to je daleko, predaleko od The Walking Dead. Sama pomisao koliko je potonja serija bila moćna prvih nekoliko epizoda, ona antologijska scena kada Rick na konju ulazi u praznu Atlantu, toliko napetosti, radnje i efekata, takav fantastičan izbor glumaca... i onda pogledate ovu novu papazjaniju... razlika velika. Loš scenarij, previše predvidljivo, previše hebenih stereotipa, previše političke korektnosti, i što je najgore loš odabir glumaca i njihova kaotičnost u smislu da uopće ne znamo ni tko je glavni lik? Nemamo s kim da se povežemo, da se sa njim identificiramo, da za njega navijamo i da za njega strahujemo. Sve nekako nabacano i razbacano, razvučeno, sve u isčekivanje pravog zapleta koji nikako da dođe. Ja sam zadovoljan, iako sam se nadao da će konačno koristiti inteligentne protagoniste, odnosno da se neće oslanjati na nelogične gluposti koje čine glavni akteri kako bi napredovala radnja (doduše i za ovo i za TWD, kreatori su rekli da se serije moraju gledati kao da su smještene u univerzumu gdje ljudi nikad nisu čuli za "zombije"). Zaplet si dobio na kraju zadnje epizode - kaosu je došao kraj, stigla je vojska, situacija se stabilizirala, imaju sve sigurnosne protokole i zaštitu, organizirani su. Sad me zanima kako će nastupiti raspad sistema od ove točke a da djeluje "realistično". No, i dalje ideja da ovi spori i tromi zombiji mogu odnijeti pobjedu nad vojskom ne pije vode. To su ipak objasnili bolje u "World War Z", dajući zombijima nevjerojatnu brzinu i mogućnost surađivanja.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 ruj 2015, 19:58 |
|
|
Ili u "28 dana poslije" ... Ali tu, kao i u WWZ, nisu "klasicni" zombiji vec neka vrsta zaraznog bjesnila.. zato su mjesavina Bolta, Bruce Lee-a i Arnolda..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 ruj 2015, 14:26 |
|
|
Možda ovo zvuči apstraktno (scenariji oko "realističnosti" zombija), ali me neki vrag natjerao da pogledam snimke ljudi s bjesnilom. Teško izbrisati te prizore iz glave, a dojam je da je dovoljna samo manja mutacija toga virusa, i da bi imali real-life zombije (istina, ne mrtvace koji hodaju, ali slični u mnogim pogledima).
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 ruj 2015, 16:01 |
|
|
Pročitaj "Besnilo" od Borislava Pekića :)
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 06 lis 2015, 14:47 |
|
|
Odgledah prvu sezonu serije Z NATION i pozitivno sam se iznenadio. Čuo sam da je čisti trash, da je prepuna rupa itd, ali , ali, iako neke od tih stvari stoje to je ipak zanimljiva serija. Po meni je dosta bolja od ove nove zomby serije FEAR THE WALKING DEAD. Ispočetka je doista trashasta, ali nakon prvih par epizoda radnja se počinje razvijati na pravi način. Usudio bih se reći da je većina kasnijih epizoda i kvalitenija i zanimljivija od većine epizoda THE WALKING DEAD. Dinamika je ključna riječ, jer u ovoj seriji skoro pa da nema praznog hoda, nema prebacivanja na nekoliko minuta naprijed jer je neka scena preduga i predosadna. Dobra stvar ove serije je da je u njoj socijalno-obiteljski element sveden na minimum pa zato skoro da nemamo retrospekcija, nema rodbine ni davljenja oko toga kako spasiti nečiji brak ili pak čiji je sin neki lik, već jedino... ono što i treba biti. Dobra je stvar i to da je skoro svaka epizoda jedna zaokružena cjelina pa nema prekida na kraju epizode neke važne scene uz napomenu - NASTAVIĆE SE. Treba istaći da je to serija koja zapravo ima i elemente komedije, pa je kao takovu treba i gledati i u tom smislu joj oprostit neke nelogičnosti jer tek kada se promatra u tom smislu, kao kombinacuju SF-HOROR-AKCIJA-KOMEDIJA onda stvari sjednu na pravo mjesto. Svaka epizoda ima fantastičnih dijelova. Podsjeća me malo na komentare po IMDB i nekim drugim film forumima, gdje pojedini forumaši iznose ideje za serije pa ima i onih genijalnih ideja, kao i onih jako loših. Dakle ima i propusta, osobito u prvih par epizoda. Ali ima i dobrih folova, u stilu - tip sjedi u WC i pogodi ga metak i on postaje zombi spuštenih hlača, ili kada zombiji provale u skladište vijagre i započnu sa orgijanjem, zombi lezbijke u ekstazi itd.  Po meni, dobra stvar je i da nemaju poštovanja prema glavnim likovima, jer nikada ne znamo tko će poginuti, tako da je prisutna i neizvjesnost za sudbine aktera, za razliku od sličnih serijala. Sve u svemu, tko voli zombi serije mislim da će mu se dopasti ( ako je gleda na pravi način). :)
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 07 lis 2015, 14:05 |
|
|
Brilijantan povratak Homelanda (Sezona 5). Radnja će izgleda biti u Njemačkoj i Siriji, a ISIS će biti glavna tema. Brutalan dijalog i komentari Quinna (uspio sam pronaći skript). Kontekst ovoga je njegov izvještaj s terena nekom CIA šefu, vrijedi pročitati. Citat: QUINN: I've been heading up a team of special ops more or less continuously for the past 28 months. We've been busy.
CROCKER: Doing what? What the hell is actually going on over there?
QUINN: Well, if you've read the after action reports...
CROCKER: I have. Every one of them. A handful of enemy dead here. Another handful there. I honestly have no idea what it all adds up to.
QUINN: The program has been effective, sir. I believe it should be continued.
CROCKER: You do? Assad is still in power. ISIL is still growing. Are we really getting anywhere in Syria?
QUINN: I just said yes.
CROCKER: You said a program should be renewed. I'm asking, is our strategy working?
QUINN: What strategy? Tell me what the strategy is. I'll tell you if it's working. See, that right there is the problem. Because they, they have a strategy. They're gathering right now in Raqqa by the tens of thousands. Hidden in the civilian population. Cleaning their weapons. And they know exactly why they're there.
CROCKER: Why is that?
QUINN: They call it the end times. What do you think the beheadings are about? The crucifixions in Deir Hafer? The revival of slavery? You think they make this shit up? It's all in the book. Their fucking book. The only book they ever read. They read it all the time. They never stop. They're there for one reason and one reason only. To die for the caliphate and usher in a world without infidels. That's their strategy. And it's been that way since the seventh century. So, do you really think that a few special forces teams are gonna put a dent in that?
CROCKER: Well, what would you do?
QUINN: You offering me a promotion?
CROCKER: I'm offering you a hypothetical.
QUINN: 200,000 American troops on the ground indefinitely to provide security and support for an equal number of doctors and elementary school teachers.
CROCKER: Well, that's not going to happen.
QUINN: Then I'd better get back there.
CROCKER: What else? What else would make a difference?
QUINN: Hit reset.
CROCKER: Meaning what?
QUINN: Meaning pound Raqqa into a parking lot.
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 12 lis 2015, 17:24 |
|
|
Počinje Fargo sezona 2, izgleda da je upravo išla 1.epizoda. Ocjena na IMDB je fenomenalna, jedva čekam pogledati.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|