|
|
Stranica: 32/73.
|
[ 1821 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
barbarez
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 lis 2015, 23:01 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Pratim Twin Peaks.. Fantasticno.. kompletno i gluma i ugodjaj i prica.. napomena.. nisam je nikad gledao iako je prikazivana vec 90/91,tako nesto odlicna serija..odgledao sam pune 2 sezone jos nekad davno ali bi mogao opet 
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 stu 2015, 13:47 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43781 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Jel valja šta ova netflix serija Marco Polo čitam da je pravljena kao konkurent Games of Thrones?
Vidim dosta novih history serija Last Kingdom i The Bastard Executioner.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 stu 2015, 13:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Da, odlična je, pregledao sam prvu sezonu u 2-3 dana. Ali nije zamišljena kao rival za Igru Prijestolja, nema baš nikakvih dodirnih točki, osim ako nećemo sve serije iz srednjeg vijeka proglasiti kopijama GoT.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 stu 2015, 14:07 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43781 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Valjda su je zamislili kao konkurenciju, čitam da su uložili 10 milijuna izgleda zanimljivo, vidio sam da ima na navix, pogledat ću, obećaje serija.
Jesi gledao Last Kingdom ili The Bastard Executioner?
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 stu 2015, 14:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Gledam Bastard Executioner, za sada je dobro, rekao bih 7/10.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 stu 2015, 14:11 |
|
|
Super, slučajno naišao na serije, izgledaju zanimljivo.
|
|
Vrh |
|
 |
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 05 stu 2015, 13:33 |
|
|
Fargo Sezona 2
Nakon 4 odgledane epizode razočaranje. Radnja se presporo odvija, nabacano je puno likova od kojih nitko nije posebno u fokusu, niti je ko posebno zanimljiv. Ni blizu Malva, hobita i napetosti iz prve sezone.
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 05 stu 2015, 13:40 |
|
|
Mr.Robot mi je teško njesra nakon vrlo dobrih prvih epizoda. Gledao sam Marco Polo i to je super serija, Kublaj Kan je žešća faca.
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 06 stu 2015, 15:38 |
|
|
last kingdom se odvija poslije radnje u vikingsima??? ovo su oni iz normandije doslu gore u englesku?tek sad poceo gedat.
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 06 stu 2015, 19:08 |
|
|
I ja počeo ekstra serija, otprilike malo kasnije. Serija govori o počecima Engleskog kraljevstva i okolnostima nastanka.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 09 stu 2015, 23:59 |
|
|
Ok, priznajem, smorili su s jebenim The Walking Dead.
Nije nezanimljivo, ali jednostavno su pretjerali s jebenim razvlačenjem. Ko španske serije, dok se isprave posledice jedne nepodignute telefonske slušalice, prođe osam epizoda.
I naravno, pretjerivanje u proseravanju. Klinac, desetak godina, neće da siđe sa sprata. Pita ga plavka što neće, kaže mali "ovde gore se ništa nije promijenilo" (ko biva sigurnost Aleksandrije još postoji).
Pa jebem mu mater, ako seru svi ostali, ne mora i dijete...
Dvije epizode ne znaš jel Glen živ ili mrtav, a pola sata potroše na jebenu babu i njene unutrašnje osjećaje...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 stu 2015, 10:51 |
|
|
Vidim HRT1 prikazuje jednu od serija kojima sam bio oduševljen, preveli su je kao "Psihološki pristup". https://en.wikipedia.org/wiki/Cracker_(UK_TV_series) Dobra prilika da vidim da li me sjećanja varaju ili je stvarno bila fenomenalna serija :)
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 stu 2015, 13:37 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ok, priznajem, smorili su s jebenim The Walking Dead.
Nije nezanimljivo, ali jednostavno su pretjerali s jebenim razvlačenjem. Ko španske serije, dok se isprave posledice jedne nepodignute telefonske slušalice, prođe osam epizoda.
I naravno, pretjerivanje u proseravanju. Klinac, desetak godina, neće da siđe sa sprata. Pita ga plavka što neće, kaže mali "ovde gore se ništa nije promijenilo" (ko biva sigurnost Aleksandrije još postoji).
Dvije epizode ne znaš jel Glen živ ili mrtav, a pola sata potroše na jebenu babu i njene unutrašnje osjećaje... Onu predzadnju epizodu s Morganom (koja je bila vrhunac šablonizma...onaj debeli lik je kreator Teenage Mutant Ninja Turtles, pa je na tome gradio epizodu) sam premotao cijelu na 3x, dovoljno brzo da ništa ne čujem, a dovoljno sporo da ne fulam ako slučajno iskoče iz tog flashbacka u nešto važno. U novoj epizodi su barem radnju pomakli naprijed za par promila. Za Glenna nećeš saznati najvjerojatnije do zadnje epizode (8-ica) prije odmora od 2 mjeseca.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 stu 2015, 14:00 |
|
|
Ma ne moram saznat za Glena, ili što bi babe rekle, hoće li se uzet na kraju, samo da se radnja odvija u pm... usporili su neviđeno...
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 stu 2015, 14:05 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ma ne moram saznat za Glena, ili što bi babe rekle, hoće li se uzet na kraju, samo da se radnja odvija u pm... usporili su neviđeno... Mislim da imaju sličan problem kao i GoT, brzo sustižu pisani materijal (stripove u slučaju TWD), pa usporavaju, a time ljute i fanove...no, niko ne odustaje od serije. A i proračun je u pitanju, ipak su to kabelske kuće, nemaju love za 16 epizoda u kojoj bi u svakoj epizodi bilo puno stažista, akcije, uništavanja, snimanja vani itd. Možda bi im bilo bolje oboriti na 10 epizoda ko i GoT, no prevelika je zlatna koka.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 stu 2015, 14:12 |
|
|
Sezona na farmi je čini mi se bila ok, balans između tih mikrodešavanja, unutrašnjih dešavanja i vanjskih, ne mora da bude sve megalomanski ali opet kontam da bi moralo da bude koncentrisanije... ipak je njima prostor veći nego u stripu...
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 stu 2015, 15:05 |
|
|
Čovjek u visokom dvorcu (The Man in the High Castle) Amazon Prime je pustio seriju “Man In The High Castle“, adaptaciju jednog od najpopularnijih sf romana autora Philipa K. Dicka. Roman je dobitnik najpoznatije žanrovske nagrade Hugo koju je osvojio 1963. godine. Radnja romana smještena je u alternativnu povijest u kojoj su sile Osovine pobijedile u II. svjetskom ratu. Suvremena Amerika podjeljena je u tri zone. Jednu kontrolira nacistička Njemača, drugu Japan, a treća je svojevrsna tampon zona između njih. Seriju je producirala kuća Ridleya Scotta. Atmosfera je turobna i prava post-ratovska Reich Amerika u kojoj su Sile Osovine podijelile SAD između Japana i Njemačke. Vlada diktatura, židovi, afroamerikanci i svi koji se suprotstavljaju Osovini, ubijaju se bez razmišljanja i pravi se čisti svijet. (Scena u kojoj policajac i jedan od glavnih likova stoje na cesti i odjednom počnu padati pahulje pepela, uz objašnjenje policajca da je to od bolnice jer danas spaljuju bolesne, invalide i sl… je izaizvala prava kontroverze Hitler je bolestan i u Njemačkoj se osjeća glad za vlašću s obzirom na njegovo teško stanje, što dovodi Japan u nezgodnu poziciju jer će onaj koji naslijedi Fuhrera sigurno sasuti atomske bombe na japanske dijelove Amerike i pokušati zauzeti cijeli svijet. U tom sveopćem kaosu, jedna djevojka dospije do opasno tajnog prikaza filma The Grasshopper Lies Heavy u kojemu su Sile Osovine izgubile rat, a Saveznici kroje povijest onako kako je mi danas znamo. To je ponuka da potraži onoga tko je snimio taj film (Čovjeka u visokom dvorcu) i da potraži odgovore na milijun postavljenih pitanja. Preporuka za seriju, stvarno vrijedi pogledati, vidjet ćemo kako će se serija dalje razvijati ovo stvarno ima potencijala, do sada su izašle 2 epizode. _map.png)
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 stu 2015, 20:58 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ok, priznajem, smorili su s jebenim The Walking Dead.
Dvije epizode ne znaš jel Glen živ ili mrtav, a pola sata potroše na jebenu babu i njene unutrašnje osjećaje... Pa jebiga.. bubeta zato sto ima 10 godina.. A Glen i da skikne ko ga jbe.. ionako nije on partija za Maggie 
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 stu 2015, 21:56 |
|
|
Filozofija je to prevelika za dijete tog uzrasta, a višak je posebno jer svi ostali filozofiraju ko foke. Da, usro je s ovim puštanjem kose, ali bio je simpa prije 
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 stu 2015, 21:59 |
|
|
Frizer mu na godisnjem..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 stu 2015, 23:03 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 11 stu 2015, 00:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Sta Ministre bi s onom Kupolom, "the Dome". Serija je obecavala u pocetku, al poslije je postala toliko iritantna (prije svega zbog lose glume) da je bilo ili prestati gledati, ili razbiti monitor. Ukratko, dize li se na kraju? 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 11 stu 2015, 13:40 |
|
|
Ja nisam preporučio tu seriju, niti sam je gledao, preview mi nije bio dovoljno zanimljiv. Mislim da je tu seriju na ovoj temi spomenuo Bobovac ili Metemma.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 11 stu 2015, 21:51 |
|
|
Did not.
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 14 stu 2015, 19:39 |
|
|
daramo je napisao/la: I ja počeo ekstra serija, otprilike malo kasnije. Serija govori o počecima Engleskog kraljevstva i okolnostima nastanka. da ja sam sve epizode pogledao sto su dsad izasle,zanimljivo je postalo marko polo sam gledo 3-4 neznam jednu nisam do kraja nije mi nesta ima pretjeranih stvari a i gadljivi su mi tak oti kurva likovi koji svoju sestru prodaju i tako to a ona je prostitutka koja zna kung fu hahahahahaaha a marko polo nicem ni nesluzi u toj seriji najnebitniji zasad mi nije nesta a bastard executioner tek pocet gledat to je engleska al 14 stoljece,iznenadio sam se sta su izbacili 2,3 serije povjesne inace je dugo suša povjesnih filmova i serija tako da mi je ovo preeee  e jel gledo ko od vas firefly?? serija je imala inteligentan scenarij steta sta su je otkazali nakon 1 sezone,neoprostiv grijeh fox-a
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|