|
|
Stranica: 42/73.
|
[ 1809 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 23 lis 2016, 17:30 |
|
|
Počeo mi je naqrac ići koncept serija, posebno The Walking Dead i Weyward Pines ili kako već, svodi se na 10 teasera, jedno polufinale i jedno finale serije koje je pak teaser za narednu sezonu... ajd jedite ***...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 23 lis 2016, 21:06 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Poceo sam opet gledati stare epizode Star Trek Voyager. da svakih pet godina ih nekako opet pocnem gledat,ima duha serija!
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 24 lis 2016, 13:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Neću vam spojlati Walking Dead prvu epizodu sezone 7 ali je itekako nadmašila ogromna očekivanja.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 24 lis 2016, 16:32 |
|
|
Naletih na komentar na fejsu, čekam večeras u 22 i pazim šta čitam i gledam...
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 24 lis 2016, 18:45 |
|
|
Gledala sam, baš je brutalna epizoda, doslovno.. Mučna za gledanje, ne znam je li baš moralo biti tako eksplicitno prikazano? Negan je baš poremećeni psihopatski manijak, draži mi je JDM kao John Winchester.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 lis 2016, 12:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Egzekucija sama nije bila baš gadna (npr pogledaj film Bone Tomahawk, dobio je recenziju na temi o filmovima), ali je tenzija bila na vrhuncu. Fenomenalna gluma i Andrew Lincolna (ovo bi trebalo biti u konkurenciji za Emmy - nisam odavno vidio bolje odglumljen strah i jezu), kao i JDM naravski.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 lis 2016, 17:28 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Gledala sam, baš je brutalna epizoda, doslovno.. Mučna za gledanje, ne znam je li baš moralo biti tako eksplicitno prikazano? Negan je baš poremećeni psihopatski manijak, draži mi je JDM kao John Winchester. Čovjek se pretvara u ono što gleda... Citat: Teenager hanged herself at boarding school after watching Channel 4 seriesA sixth form student at a private boarding school was found hanged just hours after watching the last episode of a Channel 4 black comedy series, an inquest has heard. Rebecca Haley, 18, was discovered in her room at Gresham’s School in April the morning after watching the last episode of Flowers, a six part series starring Olivia Colman. http://metro.co.uk/2016/10/25/teenager- ... s-6214658/
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 lis 2016, 20:02 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Egzekucija sama nije bila baš gadna (npr pogledaj film Bone Tomahawk, dobio je recenziju na temi o filmovima), ali je tenzija bila na vrhuncu. Fenomenalna gluma i Andrew Lincolna (ovo bi trebalo biti u konkurenciji za Emmy - nisam odavno vidio bolje odglumljen strah i jezu), kao i JDM naravski. Nije mene bilo strah, mislila sam na smrvljen mozak prikazan u krupnom planu.. Za glumu se slažem, Andrew Lincoln sigurno zaslužuje Emmy za ovu epizodu. Ma odlična je epizoda bila, nije da nije, samo ja bih izostavila prikazat onu kašu od mozga na zemlji, ne bi ništa izgubilo na toj atmosferi jeze. Mar-kan je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: Gledala sam, baš je brutalna epizoda, doslovno.. Mučna za gledanje, ne znam je li baš moralo biti tako eksplicitno prikazano? Negan je baš poremećeni psihopatski manijak, draži mi je JDM kao John Winchester. Čovjek se pretvara u ono što gleda... Citat: Teenager hanged herself at boarding school after watching Channel 4 seriesA sixth form student at a private boarding school was found hanged just hours after watching the last episode of a Channel 4 black comedy series, an inquest has heard. Rebecca Haley, 18, was discovered in her room at Gresham’s School in April the morning after watching the last episode of Flowers, a six part series starring Olivia Colman. http://metro.co.uk/2016/10/25/teenager- ... s-6214658/ Objesila se jer je bolovala od depresije, zbog koje se samoozljeđivala i već pokušala samoubojstvo nekoliko puta prije. A ne zato jer je gledala seriju. Neću se pretvorit ni u zombija ni u manijakalnog psihopata i ubojicu, bez brige :)
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 lis 2016, 20:06 |
|
|
Nisam oduševljen. Malo me je i smorilo drhtanje i ječanje čitavu emisiju. Mislim, oca mu, pet godine se boriš protiv zombija, svako malo sereš kako "treba odustati, nema više smisla" (jako čest momenat u američkim serijama, posebno apokaliptičnim), i sad se tako uprpiš pred jednom bejzbolkom s malo bodljikave žice... totalno nesrpski.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 29 lis 2016, 20:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Super je ono kad mu oko izleti. Mmm.. mmm Maggieeee, we will be together arghhhhhh... Sta je samo šiparica suzu pustilo Inace, da proporucim za one koji su voljeli Zonu sumraka, relativno novu seriju Black Mirror. Tri sezone do sad, druga i treca su mi bolje. I jos Gotham... Serija prati detektiva Jamesa Gordona u vrijeme dok je Bruce Wayne jos bio djecak i nastanak/razvoj Pingvina, Ridlera, Jockera, Batmana... Dosta dobra serija A Westworld... bleeee. meni bezveze
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 29 lis 2016, 22:27 |
|
|
To s okom je iz stripa, tako nekako i nacrtano...
Vejvord Pajns pratim na televizoru, ne na netu, samo se pitam ko je smislio onakvu incestčinu i koji qrac mu je trebala...
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 30 lis 2016, 13:18 |
|
|
Aztec je napisao/la: Super je ono kad mu oko izleti. Mmm.. mmm Maggieeee, we will be together arghhhhhh... Sta je samo šiparica suzu pustilo Inace, da proporucim za one koji su voljeli Zonu sumraka, relativno novu seriju Black Mirror. Tri sezone do sad, druga i treca su mi bolje. I jos Gotham... Serija prati detektiva Jamesa Gordona u vrijeme dok je Bruce Wayne jos bio djecak i nastanak/razvoj Pingvina, Ridlera, Jockera, Batmana... Dosta dobra serija A Westworld... bleeee. meni bezveze meni odvratna prva epizoda a samo sam nju i gleda,tamo imaju hrpu robota na kojim se izivljavaju,siluju i ubijaju pa neš ti serije za zamjenit GOT izbacili fantasy stvari i ostavili ona sexualno explicitna sranja koja ionako u GOT-u niko nije tio ni vidit jer to gledaju ljudi žedni fantasy-a
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 11 stu 2016, 17:31 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 27 stu 2016, 21:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Westworld (2016)
Možda najbolja serija koju sam ikad pogledao. Prvi serijal, za koji dan dolaze dva zadnja nastavka. Ne bi Anthony Hopkins uzeo ulogu da ne valja.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 27 stu 2016, 21:24 |
|
|
ja gledo prvu ep i odvratna mi
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 27 stu 2016, 23:35 |
|
|
Gledaj dalje.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 28 stu 2016, 10:28 |
|
|
TWD od pocetka gledam. U cugu sam pogledao 11.22.3 i mogu samo reci da sam uzivao wayward pines sam takodjer obje sezone odgledao.. Prva je bila ok , druga se moze pogledat I naravno Stranger things koje me odusevilo, a malo nostalgije je u svemu jerbo je izmjesano svasta nesto od Gooniesa preko horora Stephena Kinga do sf-a Spielberga
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 28 stu 2016, 13:43 |
|
|
BBC je napisao/la: Westworld (2016)
Možda najbolja serija koju sam ikad pogledao. Prvi serijal, za koji dan dolaze dva zadnja nastavka. Ne bi Anthony Hopkins uzeo ulogu da ne valja. Ne bih je stavio uz bok Breaking Bad ili GoT. Jednostavno mjerim po tome koliko mi je napeto čekati ponedjeljak. Sve je pametno zamišljeno, ima glavu i rep, i nekakvu poantu, uz standardno vrhunskog Hopkinsa i iznenađenja, ali nije ono da se mora gledati.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 28 stu 2016, 18:10 |
|
|
Nisam gledao te dvije. Breaking Bad poneke i lijepa je. To što sam vidio od GoT nije me uspjelo zaokupirati. Ne volim da me zavlače sa toliko serijala i nastavaka. Mogli su ispričati čitavu priču Rimskog carstva, što ne postoji na svijetu.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 28 stu 2016, 21:31 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Westworld (2016) - Puno dobrih glumaca al serija je dosadna i razvucena. The young Pope (2016) - jos dosadnije, mada ima smiješnih scena.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 29 stu 2016, 14:32 |
|
|
Tulkas je napisao/la: TWD od pocetka gledam. U cugu sam pogledao 11.22.3 i mogu samo reci da sam uzivao wayward pines sam takodjer obje sezone odgledao.. Prva je bila ok , druga se moze pogledat I naravno Stranger things koje me odusevilo, a malo nostalgije je u svemu jerbo je izmjesano svasta nesto od Gooniesa preko horora Stephena Kinga do sf-a Spielberga da da ja se ugodno iznenadio mirisom 80-tih
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 06 pro 2016, 14:09 |
|
|
Fenomenalna zadnja epizoda Westworlda (mada je internet predvidio skoro sva otkrića) je podigla cijelu sezonu na 8/10.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 18 pro 2016, 13:49 |
|
|
Shut Eye, izišla kompletna prva sezona na Hulu. Odlična serija, 8/10. Prvo jer je Jeffrey Donovan odličan glumac (ako ste gledali Burn Notice), a drugo jer je odlično razrađena neobična priča sa puno tenzije i netipičnih likova. Dobar dio serije otpada na nekoliko klanova Roma u Los Angelesu. Često u pozadini trešti "naša" glazba, a tu i tamo ovi Romi upotrijebe našu riječ. Glavni poglavica se zove Josip (baš Josip). Dodatni bonus, teta KaDee Strickland u svakoj epizodi, savršena MILFača.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 sij 2017, 11:58 |
|
|
The Young Pope Prve dvije epizode su bile fenomenalne (samo u prvoj malo istrpiti dok ne postave sve na svoje mjesto), i vrlo intrigantne. Nije ništa usmjereno protiv Vatikana (samo onih par minuta kad sanja ako im to možete halaliti)...serija je u biti 100% talijanska, samo što su doveli Jude Law, Diane Keaton i James Cromwella zbog HBO-a. Fenomenalan rad s kamerom, dijalog, poznavanje teologije i protokola. I nakon 2 epizode mi nije jasno je li novi Papa zao, lud (i nesposoban) ili pak brilijantan lider sa planom da Make the Vatican Great Again. Citat: Young and charming, newly elected Pius XIII, aka Lenny Belardo, is the first American Pope in history. His ascension appears to be the result of a simple, effective media strategy implemented by the College of Cardinals. In the Vatican, however, the prevailing wisdom is the church's leaders have chosen a mysterious figure as their guiding force. And Pius XIII proves to be the most mysterious and contradictory of them all. As Belardo begins his reign, he is stubbornly resistant to the Vatican stewards, instead relying on Sister Mary to serve as his chief adviser. While she urges him to focus on leading his billion followers, the young pope shows little interest in making himself known, either to the College of Cardinals or to the masses. The 10-episode drama series stars Jude Law in the title role and Diane Keaton as Sister Mary, a nun from the U.S. now living in Vatican City.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 vel 2017, 22:10 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25703 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Zadnjih nekoliko tjedana sam odgledao Vikinge. Sve 4 sezone. Prva mi je sezona bila sasvim OK. I druga solidna. Već kod treće je bilo problema, počela radnja da ide u klinac a ja da motam forward. Četvrta je goli kunac, jedva je odgledah do kraja, non stop forward. Što uradiše od onako dobre serije?!!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|