HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 10 lis 2025, 09:24.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 685 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 28  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH
PostPostano: 26 svi 2014, 09:13 

HDZ: 41,41% (380.318 glasova)
SDP 29,94% (274.962)
ORaH 9,42% (86.500)
Savez za Hrvatsku 6,88% (63.151)
Hrvatski laburisti 3,40% (31.240)
Nacionalni forum 2,40% (22.019).

DIP - prebrojano 99,68 posto listića.

http://www.vecernji.hr/izbori-euparlame ... 40854/live

Eto vam opet anketa...

http://en.wikipedia.org/wiki/European_P ... Croatia%29

Tu su navedene.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 09:13 

Picula bi bio dobar predsjednik SDP-a.

Plus što je vrlo kolegijalan sa Stierom, njih dvojica u EU parlamentu sve radili zajedno.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 09:22 

Picula mora raditi do kraja života da se iskupi zbog skandaloznih izjava upućenih Komarici 2000-2002:

Citat:
Išao sam ministru vanjskih poslova Toninu Piculi s jednom promemorijom moleći njega u ime onih koji nisu imali nikoga osim mene biskupa da zastupa njihove potrebe. Iznio sam mu njihovu političku, ekonomsku, socijalnu i prosvjetnu situaciju. Sugerirao sam neke solucije i upitao ga što može uraditi snagom svoje kompetencije jer sam, naravno, znao da je hrvatska Vlada i po Ustavu RH zadužena i za nas Hrvate u BiH.

Gospodin Picula sa svojim suradnicima me saslušao u Ministarstvu vanjskih poslova i rekao: «Biskupe, totalan promašaj! Što vi tražite ovdje kod mene? Idite u Sarajevo i tamo tražite svoje! Ja nemam s vama ništa, moje je samo do Save i do Une, to je moja briga. Ja s vama Hrvatima u BiH nemam ništa, vi ste samo uteg o našem vratu!»

Bili ste, pretpostavljam, konsternirani?

Ja sam samo gledao toga čovjeka i slušao što govori. I kada je završio, rekao sam mu: «Gospodine ministre, da budemo čistu: ja vrlo dobro znam da ovdje nije moje mjesto, da je ovdje mjesto vašega kolege ministra države iz koje dolazim, koji bi trebao doći vama i moliti ovo što vam ja govorim u ime obespravljenoga dijela tamošnjega pučanstva. Moje je mjesto nasuprot ovdašnjemu kardinalu Bozaniću, on je moj partner za razgovor. Ali, vi dobro znate sve ove godine da tamošnji Hrvati katolici nemaju svoga političkog predstavnika i da nitko u ime njih, koji su obespravljeni, ne traži za njih pravicu. Kad sam ovdje bio mnogo puta, vas tu nije bilo, ovdje je sjedio drugi čovjek. I ja ni tada nisam trebao dolaziti, ali sam dolazio zbog muke ljudi koji su bili ubijani, razbijani obiteljski i na svaki način ugroženi. Ja ću ponovno doći ovamo, ali volio bih da ne dođem, a vi tu vjerojatno ne ćete biti. A pitam se, što ja radim i u Bruxelessu, i u Bonnu, i u Parisu, i u Washingtonu, i u New Yorku sve ove godine moleći i kumeći taj bijeli svijet da nam pomogne. Nitko mi od njih nije rekao da ima neku svoju Savu i Unu, a, evo, meni ministar hrvatske države kaže da ima Savu i Unu i da je to nepremostivi kineski zid prema drugom dijelu obespravljenoga hrvatskoga naroda.

Ja vas ne ću podučavati Što piše u hrvatskom Ustavu, to vi dobro znadete, ne ću vas pitati što piše u nesretnom Daytonskom sporazumu. Pa, ja se stidim vas kao ministra svoga hrvatskoga naroda radi takvoga vašega stava. To je užasno sljepilo i neprihvatljivo za mene i za svakoga poštenoga čovjeka. Kako vi smijete biti na tomu mjestu s takvim stavom? Je li to službeni stav hrvatske vlade i politike? To je strašno!" Rekao sam još da mu ne ću ni dati ono što sam pismeno pripremio za njega, ali ga molim i preklinjem kad već ne želi pomoći Hrvatima iz BiH da ostvare jedno od temeljnih ljudskih prava, pravo na rodni kraj, identitet i sva ostala ljudska prava, da se Hrvati iz BiH, koji su već došli u Hrvatsku, ovdje i zadrže, da ne idu dalje u treće zemlje.

Zar sve to nije strašno?

Naravno. Ja sam tada upravo bio došao iz sjeverne i zapadne Kanade gdje sam našao svoje Hrvate iz sjeverozapadne BiH da rade na minus 42 stupnja, ljude koji su bili prvo ovdje u Hrvatskoj nakon izgona iz BiH. I oni meni, svi ogorčeni i gotovo svi psihički bolesni, kukaju: «Biskupe, mi smo bijelo roblje, mi smo svi jeftino prodani, željeli smo se vratiti u BiH, ali nam Bosnu nisu dali. Hrvatski političari nisu dopuštali, a nisu ni oni iz BiH. Mi smo torpedirani ovamo, što ćemo mi ovdje?» Vidio sam da se oni tamo gube i nacionalno i vjerski.

Molio sam gospodina Piculu da ih se, dok su bili u Hrvatskoj, barem zadrži i sačuva u Hrvatskoj. Međutim, Picula i njegovi pomoćnici su na tom sastanku skočili: «Biskupe, neka idu kud god hoće, njihov je cijeli svijet, ne trebamo mi njih ovdje u Hrvatskoj! Za ime Božje, zar je to stav hrvatskoga ministra, ja onda s vama nemam što govoriti, rekao sam i otišao. Na žalost, to je dio jedne garniture hrvatske politike. Ali, gdje su, zaboga, drugi čestiti ljudi hrvatske politike pa da nisu mogli postaviti pitanje, zašto se ne pomaže našim sunarodnjacima koji su evidentno najugroženiji.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 09:33 

Robbie MO je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:
Nekužim to oko Ruže Tomašić, zašto je toliko popularna?

Ne kužim ni ja. Hrvatska Sarah Palin.

ona govori ono što mnogi misle ali se ne usude reći. npr. generacija mojih roditelja kojoj je verbalni delikt utjerao strah u kosti, pa i dan danas ušutkavaju nas mlađe kad krenemo psovati komunjare naglas.

"zatvori prozor, čut će te netko." "šuti, bacit će nam bombu pred vrata." "pazi šta pričaš, završit ćeš u zatvoru." ...

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

I know who I am 'cause I know who You are.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 09:34 

Ministry of Sound je napisao/la:
Picula mora raditi do kraja života da se iskupi zbog skandaloznih izjava upućenih Komarici 2000-2002:

Citat:
Išao sam ministru vanjskih poslova Toninu Piculi s jednom promemorijom moleći njega u ime onih koji nisu imali nikoga osim mene biskupa da zastupa njihove potrebe. Iznio sam mu njihovu političku, ekonomsku, socijalnu i prosvjetnu situaciju. Sugerirao sam neke solucije i upitao ga što može uraditi snagom svoje kompetencije jer sam, naravno, znao da je hrvatska Vlada i po Ustavu RH zadužena i za nas Hrvate u BiH.

Gospodin Picula sa svojim suradnicima me saslušao u Ministarstvu vanjskih poslova i rekao: «Biskupe, totalan promašaj! Što vi tražite ovdje kod mene? Idite u Sarajevo i tamo tražite svoje! Ja nemam s vama ništa, moje je samo do Save i do Une, to je moja briga. Ja s vama Hrvatima u BiH nemam ništa, vi ste samo uteg o našem vratu!»

Bili ste, pretpostavljam, konsternirani?

Ja sam samo gledao toga čovjeka i slušao što govori. I kada je završio, rekao sam mu: «Gospodine ministre, da budemo čistu: ja vrlo dobro znam da ovdje nije moje mjesto, da je ovdje mjesto vašega kolege ministra države iz koje dolazim, koji bi trebao doći vama i moliti ovo što vam ja govorim u ime obespravljenoga dijela tamošnjega pučanstva. Moje je mjesto nasuprot ovdašnjemu kardinalu Bozaniću, on je moj partner za razgovor. Ali, vi dobro znate sve ove godine da tamošnji Hrvati katolici nemaju svoga političkog predstavnika i da nitko u ime njih, koji su obespravljeni, ne traži za njih pravicu. Kad sam ovdje bio mnogo puta, vas tu nije bilo, ovdje je sjedio drugi čovjek. I ja ni tada nisam trebao dolaziti, ali sam dolazio zbog muke ljudi koji su bili ubijani, razbijani obiteljski i na svaki način ugroženi. Ja ću ponovno doći ovamo, ali volio bih da ne dođem, a vi tu vjerojatno ne ćete biti. A pitam se, što ja radim i u Bruxelessu, i u Bonnu, i u Parisu, i u Washingtonu, i u New Yorku sve ove godine moleći i kumeći taj bijeli svijet da nam pomogne. Nitko mi od njih nije rekao da ima neku svoju Savu i Unu, a, evo, meni ministar hrvatske države kaže da ima Savu i Unu i da je to nepremostivi kineski zid prema drugom dijelu obespravljenoga hrvatskoga naroda.

Ja vas ne ću podučavati Što piše u hrvatskom Ustavu, to vi dobro znadete, ne ću vas pitati što piše u nesretnom Daytonskom sporazumu. Pa, ja se stidim vas kao ministra svoga hrvatskoga naroda radi takvoga vašega stava. To je užasno sljepilo i neprihvatljivo za mene i za svakoga poštenoga čovjeka. Kako vi smijete biti na tomu mjestu s takvim stavom? Je li to službeni stav hrvatske vlade i politike? To je strašno!" Rekao sam još da mu ne ću ni dati ono što sam pismeno pripremio za njega, ali ga molim i preklinjem kad već ne želi pomoći Hrvatima iz BiH da ostvare jedno od temeljnih ljudskih prava, pravo na rodni kraj, identitet i sva ostala ljudska prava, da se Hrvati iz BiH, koji su već došli u Hrvatsku, ovdje i zadrže, da ne idu dalje u treće zemlje.

Zar sve to nije strašno?

Naravno. Ja sam tada upravo bio došao iz sjeverne i zapadne Kanade gdje sam našao svoje Hrvate iz sjeverozapadne BiH da rade na minus 42 stupnja, ljude koji su bili prvo ovdje u Hrvatskoj nakon izgona iz BiH. I oni meni, svi ogorčeni i gotovo svi psihički bolesni, kukaju: «Biskupe, mi smo bijelo roblje, mi smo svi jeftino prodani, željeli smo se vratiti u BiH, ali nam Bosnu nisu dali. Hrvatski političari nisu dopuštali, a nisu ni oni iz BiH. Mi smo torpedirani ovamo, što ćemo mi ovdje?» Vidio sam da se oni tamo gube i nacionalno i vjerski.

Molio sam gospodina Piculu da ih se, dok su bili u Hrvatskoj, barem zadrži i sačuva u Hrvatskoj. Međutim, Picula i njegovi pomoćnici su na tom sastanku skočili: «Biskupe, neka idu kud god hoće, njihov je cijeli svijet, ne trebamo mi njih ovdje u Hrvatskoj! Za ime Božje, zar je to stav hrvatskoga ministra, ja onda s vama nemam što govoriti, rekao sam i otišao. Na žalost, to je dio jedne garniture hrvatske politike. Ali, gdje su, zaboga, drugi čestiti ljudi hrvatske politike pa da nisu mogli postaviti pitanje, zašto se ne pomaže našim sunarodnjacima koji su evidentno najugroženiji.

Nisam znao za to, loše, loše.

Ali svatko ima pravo da bude neobavješteni i sebični seronja, te da promijeni mišljenje i informira se.

Stier je rekao da je ovaj napravio velik posao i nije bilo Picule da ona rezoulcija ne bi prošla u EU parlamentu. Ovaj definitivno nosi dio zasluga, on je lobirao unutar socijaldemokrata a Stier unutar demokršćana, na kraju je unutar EU socijaldemokrata za jedan glas pobijedila opcija da se rezolucija podrži, a ovi kad se unutar sebe dogovore obično zajedno glasaju.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 09:40 

Iskreno, alergičnost na popove mi je logična. Makar i Komarica to bio.

Mene više kod tih ljudi iritira jedna druga stvar (mada mi Tonino O.K.):

1. Tonino:

Citat:
Diplomirao je godine 1986. sociologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

2. Holy:

Citat:
Osnovnu školu završila je u Zagrebu, kao i srednju, Školu za primijenjenu umjetnost u Zagrebu, smjer odjevna dizajnerica.[3] Završila je Filozofski fakultet u Zagrebu i stekla doktorat iz područja humanističkih znanosti.

3. Šuica:

Citat:
Diplomirala je engleski i njemački jezik na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

4. Radoš:

Citat:
Završio je Filozofski fakultet u Zagrebu i Elektrotehnički fakultet u Zagrebu.

5. Marijana Petir:

Citat:
Prirodoslovno-matematički fakultet u Zagrebu i Katoličko-bogoslovni fakultet u Zagrebu.

6. Plenković pravni fakultet.
7. Maletić ekonomski.
8. Ruža drotski.
9. Mimica ekonomski.
10. Borzan medicinski
11. Ivo
Citat:
diplomirao je politologiju i međunarodne odnose na Katoličkom sveučilištu u Buenos Airesu, a kasnije je diplomirao i novinarstvo.[4]

Ne mogu opisat kako mi je pun k. filozofa na vodećim mjestima u društvu (svaka čast Nini ali on je velika iznimka). To su u velikoj većini sluičajeva ljudi koji ama baš ništa nikad u životu nisu u stanju bili napravit, ali se znaju predstavit da znaju.

Gori od njih su samo oni koji završavaju politologije, i hrvatske studije, a mrvicu su bolji oni s novinarstva. Sve šupljak do šupljaka. Ja bi im da mogu nivelirao plaće u rangu sa srednjoškolcima. Još nikad nisam sreo filozofa koji je bilo što konkretno znao napravit. Ma ni najjednostavniji dokument.

P.S. vidi ti Petirke PMF. Porasla mi je sad...a nije ni loša.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 09:52 

Škrlec (ORaH): minus beskonačnost

Ne znam kakva je po pitanju BiH Hrvata, ali Škrlec nije loš čovjek. Predavao mi je na faksu i prilično je odmjeren i govori samo ono u što se razumije.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 09:54 

limpus je napisao/la:

Ne znam kakva je po pitanju BiH Hrvata, ali Škrlec nije loš čovjek. Predavao mi je na faksu i prilično je odmjeren i govori samo ono u što se razumije.

To onda znači da od njega možemo očekivat poštenu nulu, pogotovo ako radi po vlastitoj savjesti.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 10:04 

99.94% prebrojanih Stier i dalje unutra.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 10:33 

Stier je unutra. "Naša stvar" ima predstavnika a partner s ljeve strane je nokautirao Milanovića. Ovo što je Picula govorio prije 12 godina je šokantno i za svaku osudu. ALI, čovjek sazrije, dobije nove inofrmacije, mjenja se i svojim radom u EU parlamentu je to dokazao. Da neko stavi ovdje Tuđmanove citate dok je vodio Partizan možda bi se isto svi zgražali. Znači važno je da idemo dalje. Mislim da će Piculu uskoro neko u Briselu mjenjati jer ovo je otvorena pozivnica za rušenje Milanovića. Ako ima ambiciju vodit SDP vrata su mu otvorena.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 10:39 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Ne mogu opisat kako mi je pun k. filozofa na vodećim mjestima u društvu (svaka čast Nini ali on je velika iznimka). To su u velikoj većini sluičajeva ljudi koji ama baš ništa nikad u životu nisu u stanju bili napravit, ali se znaju predstavit da znaju.

Gori od njih su samo oni koji završavaju politologije, i hrvatske studije, a mrvicu su bolji oni s novinarstva. Sve šupljak do šupljaka. Ja bi im da mogu nivelirao plaće u rangu sa srednjoškolcima. Još nikad nisam sreo filozofa koji je bilo što konkretno znao napravit. Ma ni najjednostavniji dokument.

Potpis na ovo :smajl007

Btw. nakon 99,98% izbrojanih glasova (još samo jedno glasačko mjesto fali), HDZ-ova koalicija ima 203 glasa ispred koalicije Zajedno za Hrvatsku u borbi za 6.mjesto, tako da je to praktično gotovo (po D'Hondtovoj metodi za 6.mjesto se broj HDZ-ovih glasova podijeli sa 6 i usporedi sa ukupnim brojem glasova liste Zajedno za Hrvatsku).

Tako da će Stier ipak upasti u Europarlament, što je odlična vijest, iako nije ugodna činjenica kako je to bilo "za dlaku".

Da banaliziram, "Talijan i German će se i dalje boriti za Hrvate u BiH" :zubati

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 10:40 

Po intenzitetu angažmana za pitanja BiH Hrvata, očekujem sljedeće (od mogućih 10):

Stier (HDZ): 10
Tomašić (HSP AS): 9
Šuica (HDZ): 8
Plenković (HDZ): 8
Picula (SDP): 7
Petir (HSS): 6
Maletić (HDZ): 6
Jozo Radoš (HNS): 1
Biljana Borzan (SDP): 0
Ivan Jakovčić (IDS): -10

Tako nekako otprilike. :wink

Žao mi je što Ribić iz HDSSB-a nije upao, jedan od malog broj kvalitetnih ljudi iz njihove stranačke infrastrukture. Mlad, visokoobrazovan (doktorat na Papinskom sveučilištu Gregoriana u Rimu), iskusan u poslovima s EU i dokazano sposoban, u svakom slučaju bi po angažmanu bio miljama ispred Radoša, Borzan i ovog orašastog ploda...

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 10:47 

Pessimus dux je napisao/la:
Žao mi je što Ribić iz HDSSB-a nije upao, jedan od malog broj kvalitetnih ljudi iz njihove stranačke infrastrukture. Mlad, visokoobrazovan (doktorat na Papinskom sveučilištu Gregoriana u Rimu), iskusan u poslovima s EU i dokazano sposoban, u svakom slučaju bi po angažmanu bio miljama ispred Radoša, Borzan i ovog orašastog ploda...

Jbg. pošto je bilo "ili ili" sa provjerenim borcem za prava Hrvata u BiH, Stierom, onda bolje da nije upao.

Mada, moram priznati da mi je pomalo žao što ta desna koalicija nije dobila barem jedan mandat jer je ideja o ujedinjenju desnice bila na mjestu, no ključ je bio u tome da im je glavnu desničarsku perjanicu, Ružu Tomašić, uzeo upravo HDZ ispred nosa, sa njom bi bez problema uzeli 2 mandata, ako ne i više.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 10:48 

Tako je, treba ukinuti društveno-humanističke studije, fakultete i institute, uvesti dodatne poreze za one koji ih se usude studirati te doživotne kazne za one koji ih slučajno završe... :w00t

Posvetiti se isključivo proizvodnji manualne radne snage i odgajati dobre "građane" putem građanskog odgoja. :punk

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 10:49 

Citat:
Predsjednik Zavjeta za Hrvatsku general Marko Lukić poručuje kako ovakvo gubljenje izbora preko noći hrvatski narod više ne smije dozvoliti. "Cijeli narod treba dići na pobunu jer ovo je prevara nad narodom. Prevara iza koje stoji predsjednik izbornog povjerenstva i institucije ove države koje same od sebe pozivaju ogorčeni narod na ulice. To je krađa i kriminal za kojega imamo dokaze", ističe naš sugovornik. Savez ne zanima tko im je pokrao glasove, ali zanima ih onaj tko nije provodio izborna pravila a to su institucije, naglašava Lukić. "Povjerenstvo nije provelo izbore na zakonit način mi za to nemamo uvjete u državi koja se pretvorila u kriminalnu, ali mi ćemo se boriti protiv toga pod cijenu rušenja institucija. Takve krađe glasova koče hrvatski narod, a štetu nam je nanijela i medijska blokada koju su organizirale udbaško-kosovske medijske snage. Mi se ne predajemo, možemo izgubiti jednu bitku, ali ne i rat", poručio je na koncu Lukić.

Nije još gotovo za Stiera, izgleda da ovi iz Saveza neće tako lako priznati poraz.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 10:51 

Crni Božo je napisao/la:
Jbg. pošto je bilo "ili ili" sa provjerenim borcem za prava Hrvata u BiH, Stierom, onda bolje da nije upao.

Ma ni ne govorim o tome da bi bilo bolje da je upao umjesto Stiera, već da bih radije njega vidio unutra nego Radoša, Jakovčića, Borzan, Škrleca pa i Šuicu.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 10:55 

Tako je, treba ukinuti društveno-humanističke studije, fakultete i institute, uvesti dodatne poreze za one koji ih se usude studirati te doživotne kazne za one koji ih slučajno završe... :w00t

Posvetiti se isključivo proizvodnji manualne radne snage i odgajati dobre "građane" putem građanskog odgoja. :punk

Znaš li za neki odljev mozgova s ovih fakulteta u inozemstvo a da ne čiste urede na zapadu i zahodske školjke?

To ti sve govori. Problem je što za te likove nema mjesta vani nego samo u našoj domaji onda zapune buffere na sve strane što ima veze s državom jer za njih ni u privatnom sektoru nema mjesta. Takvi mogu živjeti samo od podjela na crvene i crne, na "tolerantne" i "netolerantne", fašiste i antifašiste.

A onda se ljudi čudi što takve teme dominiraju u RH i što je država nesposobna. Mene ne čudi, nema ko pričat o nečemu konkretnijem.

Ne mislim da ih treba ukinuti ali da treba imat strukturu usklađeniju napretku - treba.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 11:02 

Gledajući rezultate čini mi se vjerojatnim da je Stier slabo prošao zbog nepojavljivanja u kampanji i neprepoznatosti.

Najveći broj preferencijalnih glasova ima u Zagrebu 10,91% i Zagrebačkoj županiji 12,19%.

Ruža svugdje dobro prolazi, kao i Plenković, Petirka u Središnjoj Hr, Šuica Dubrovačka, Maletić Šibenska, Tolić Splitska, Vukovarska, Virovitička i Osječka.

Praktički se radi o nepoznavanju kandidata.

Jedino Ruža i Plenković kao nositelj svugdje imaju rezultate, ostali slabo plus šta negdje iskoče.

Nije ništa osobno.

Jednostavno HDZ-ovi nisu vodili personalizirani kampanju i osim Plenkovića nisu ni dobili glasove, Ruža je prepoznata, a Petirka je dobila glasače ondje gdje je HSS i inače jak pa je prepoznata.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 11:04 

volvoks je napisao/la:
Citat:
Predsjednik Zavjeta za Hrvatsku general Marko Lukić poručuje kako ovakvo gubljenje izbora preko noći hrvatski narod više ne smije dozvoliti. "Cijeli narod treba dići na pobunu jer ovo je prevara nad narodom. Prevara iza koje stoji predsjednik izbornog povjerenstva i institucije ove države koje same od sebe pozivaju ogorčeni narod na ulice. To je krađa i kriminal za kojega imamo dokaze", ističe naš sugovornik. Savez ne zanima tko im je pokrao glasove, ali zanima ih onaj tko nije provodio izborna pravila a to su institucije, naglašava Lukić. "Povjerenstvo nije provelo izbore na zakonit način mi za to nemamo uvjete u državi koja se pretvorila u kriminalnu, ali mi ćemo se boriti protiv toga pod cijenu rušenja institucija. Takve krađe glasova koče hrvatski narod, a štetu nam je nanijela i medijska blokada koju su organizirale udbaško-kosovske medijske snage. Mi se ne predajemo, možemo izgubiti jednu bitku, ali ne i rat", poručio je na koncu Lukić.

Nije još gotovo za Stiera, izgleda da ovi iz Saveza neće tako lako priznati poraz.

Ima mu tko i spočitavati - General Marko Lukić, đubre na kvadrat. Mršš kući!

http://glasbrotnja.net/vijesti/general- ... o-u-zivotu

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 11:07 

Znaš li za neki odljev mozgova s ovih fakulteta u inozemstvo a da ne čiste urede na zapadu i zahodske školjke?

Znam, više primjera uspješnih mladih ljudi na raznim sveučilištima vani, kojima je u RH onemogućeno ili zaustavljeno napredovanje u znanstveno-istraživačkoj djelatnosti, upravo zbog sustavnog zapostavljanja i obezvrjeđivanja čitavog društveno-humanističkog sektora.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 11:08 

Bobovac je napisao/la:
Ima mu tko i spočitavati - General Marko Lukić, đubre na kvadrat. Mršš kući!

http://glasbrotnja.net/vijesti/general- ... o-u-zivotu

Lukić je smeće, a kažu da mu je i generalski čin sumnjiv.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 11:09 

doc je napisao/la:

Jednostavno HDZ-ovi nisu vodili personalizirani kampanju i osim Plenkovića nisu ni dobili glasove, Ruža je prepoznata, a Petirka je dobila glasače ondje gdje je HSS i inače jak pa je prepoznata.

Petirka je dobila i glasove onih kojima je pun kufer gay parade i ostalih liberalnih umotvorina.

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

I know who I am 'cause I know who You are.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 11:11 

Jebeni ORaH, mi ni dalje nikako, ali baš nikako ne ulazi u glavu, WTF man? 10%, skoro ravnomjerno raspoređenih po RH, uz nikakvu infrastrukturu...zar je moguće da ima 10% ljudi koji su za nejasne ekološke ciljeve u hrvatskom kontekstu (daj razvoj bilo kakav, održiv ili neodrživ), za legalizaciju droga i prostitucije, te vjerojatno anacionalno-anarhističkih tendencija (za ove zadnje 3 stvari, uopće nisam siguran jesu li u programu). I da takva populacija (emo's?) izlazi na izbore?! Neobjašnjivo. Nešto je Holy rekla da je Hrvatska prva od novih članica EU koja je uspjela izboriti mandat za Zelene. Pereci stvarno pereciraju.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 11:14 

Milanović: Čestitam Holy, ne znam kako joj je to uspjelo

Lani mi je pomogao premijer Milanović, a ove sam godine sve sama odradila. Glasovi me obvezuju da radim još više i još bolje – rekla je R. Tomašić.

Mislim da je odgovor daleko prizemniji. Holy je dobila glasove kao Milanovićeva žrtva, disident i "poštena".

To što ona osobno brije ne zna 2 posto birača.

Ali zamjeriti se Zokyiju e to već prolazi. :zubati

Tako da Orah je dobio glasove onih koji su razočarani SDP-om a neće glasovati za HDZ ili Stožer.

Plus su i novi.

Kao što su i Laburisti bili "hit" pa su sad potonuli.

Nema tu veze nekakva politika ili stajališta niti je to nešto promišljeno.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2014, 11:16 

Znam, više primjera uspješnih mladih ljudi na raznim sveučilištima vani, kojima je u RH onemogućeno ili zaustavljeno napredovanje u znanstveno-istraživačkoj djelatnosti, upravo zbog sustavnog zapostavljanja i obezvrjeđivanja čitavog društveno-humanističkog sektora.

Ja ne znam nikoga. Pogotovo ne filozofe svih fela. Što kaže moj jaro na pitanje ima li u Berlinu posla, kaže ima da se ubiješ, pun Berlin filozofa. Imaju oni i svojih jebivjetara. :laugh
Počnu pričat kako treba zaustavit odljev mozgova i onda odu FER-ovci ili PMF-ovci a mjere zaustavljanja "zaustave" filozofe koji ionako nemaju gdje ići.

U čemu je problem, evo gledaj Holy, ta je išla u srednju neku krojačku, očito je bila nikakva, i onda je vjerojatno roditelji provuku kroz filozofski faks jer je tamo sve subjektivno pa je znanje teško provjerit, na kraju je i kao neka dr. Kad imaš 5 raznih matematika na faksu tu ti se nije lako provlačit na guzove, a ko je dr. e taj jest faca.

Zato imamo ovo što imamo, filozofe koji filozofiraju i troše proračunske pare.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 685 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 28  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: