|
|
Stranica: 2/55.
|
[ 1363 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
doc
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 26 lip 2013, 18:21 |
|
|
Njemačka kancelarka ne dolazi zbog 'pretrpanog rasporeda' Merkel ipak ne dolazi na proslavu ulaska Hrvatske u EU!Tomislav Saucha, Milanovićev savjetnik i organizator proslave ulaska u EU, u Vladi je podijelio popis imena ljudi koji su potvrdili dolazak, a među njima je i Merkel. Prema Večernjakovim informacijama, ta potvrda nikad nije stigla u Zagreb. http://www.vecernji.hr/vijesti/merkel-i ... nak-574954Burno u Saboru 'Igrali ste se vatrom i sada ste izgorjeli! Hrvatska je osramoćena!'U povodu objavljenih informacija o nedolasku njemačke kancelarke Angele Merkel na proslavu ulaska u EU u Zagreb, HDZ zahtijeva objašnjenja http://www.vecernji.hr/vijesti/igrali-s ... nak-574988Za ubojstvo Stjepana Đurekovića 1983. godine Njemačka raspisala tjeralicu za Josipom Perkovićem!Uz Perkovićevu sliku Bundeskriminalamt navodi i 'alias' Tomo Novaković te nudi nagradu koja je ovoga puta uvećana za sedam tisuća eura i sada iznosi 12.000 eura! http://www.vecernji.hr/vijesti/njemacka ... nak-574949Poruka Vladi iz Bruxellesa: Bruxelles: Zakasnili ste! Zakon se ne može mijenjati zbog PerkovićaSimptomatično: Vlada ponovno mišljenje Bruxellesa saznaje preko hrvatskih medija http://www.vecernji.hr/vijesti/bruxelle ... nak-574805Premijer oštro na 99. sjednici vlade Zoran Milanović: Zločince su 20 godina štitili Crkva i HDZ!Europski uhidbeni nalog bit će izglasan kao što je i predložen. Cilj je zaštititi branitelje. Ako je bilo zločina, rješavat ćemo ih sami, poručio je premijer na početku sjednice Vlade http://www.vecernji.hr/vijesti/zoran-mi ... nak-574980
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 26 lip 2013, 22:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59951 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 26 lip 2013, 23:05 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
dudu je napisao/la: Nije on "Tata" no dobro ajde, sve u svemu komično .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 26 lip 2013, 23:38 |
|
|
Ima li ikoga da brani oremijera oko ovog slučaja?? Svi mediji, od HRsvijeta do Indexa su protiv premijera, jedino nisam siguran za EPH grupaciju
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 26 lip 2013, 23:56 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17411 Lokacija: יום טוב
|
Zadar1993 je napisao/la: Nije on "Tata" no dobro ajde, sve u svemu komično . sin Josipa Perkovića je Josipovićev savjetnik za unutarnju sigurnost ili tako nešto. a tata je tata.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 26 lip 2013, 23:58 |
|
|
volvoks je napisao/la: Ima li ikoga da brani oremijera oko ovog slučaja?? Svi mediji, od HRsvijeta do Indexa su protiv premijera, jedino nisam siguran za EPH grupaciju a zašto bi ga branili? pa tip lupa gluposti čim zine. više mu ni sto Yutarnjih ne može pomoći.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 27 lip 2013, 00:16 |
|
|
Gorko oko ovog slucaja je da se daje oprost onima koji su bili na jednoj strani, a one druge se sustavno demonizira....Milanovic nema ravnoteze, nema drzavnicku velicinu da kreira novi sistem. Nema volje da transformira socijaldemokraciju u Hrvatskoj i izcupa je iz smrdeza Jugoslavije, a zbog toga bi mu najvise morali prigovarati istiniti socijaldemokrati. Jos bi bilo zanimljivo znati koga sa time stiti, neke glavesine su mu sigurno jako zahvalne za ovo.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
max soldo
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 27 lip 2013, 08:10 |
|
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 27 lip 2013, 08:22 |
|
|
Tiha lustracija,...kobogda.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 27 lip 2013, 09:19 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Nije on "Tata" no dobro ajde, sve u svemu komično . sin Josipa Perkovića je Josipovićev savjetnik za unutarnju sigurnost ili tako nešto. a tata je tata. Opaska se odnosila na hijerarhiju u službi gdje je Perković sudio, onaj iznad njega je bio "tata" . I točno, sin mu je savjetnik predsjednika za unutarnju sigurnost.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 27 lip 2013, 09:22 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25709 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Moram priznati da ja nisam u tijeku sa ovim slučajem. Može li mi tko objasniti u 2-3 rečenice o čemu se tu u stvari radi? Tj što Milanović neće da ga izruči? Kakav je stav Karamarka? Tko je za a tko je kontra izručenja i zašto?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 27 lip 2013, 09:27 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Moram priznati da ja nisam u tijeku sa ovim slučajem. Može li mi tko objasniti u 2-3 rečenice o čemu se tu u stvari radi? Tj što Milanović neće da ga izruči? Kakav je stav Karamarka? Tko je za a tko je kontra izručenja i zašto? Njemačka raspisala tjeralicu za Perkovićem(zbog ubojstva hrvatskog emigranta,njemačkog državljanina), temeljem EUNa(europskog uhidbenog naloga) bit će uhićen nakon što uđemo u EU. Milanović ga želi zaštititi od kaznenog progona te stoga pokušava donijeti zakon koji dozvoljava primjenu EUNa na slučajeve nakon 2002.g. (pravdajući to kao zaštitu branitelja, mada je jasno iz samog zakona da to nije njegov cilj). HDZ i Karamarko su protiv zakona, tvrde da je to i razlog nedolaska kancelarke Merkel u RH povodom ulaska u EU te da je to međunarodni skandal jer SDP štiti zločince iz komunističkog režima.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 27 lip 2013, 09:35 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Moram priznati da ja nisam u tijeku sa ovim slučajem. Može li mi tko objasniti u 2-3 rečenice o čemu se tu u stvari radi? Tj što Milanović neće da ga izruči? Kakav je stav Karamarka? Tko je za a tko je kontra izručenja i zašto? Njemačka raspisala tjeralicu za Perkovićem(zbog ubojstva hrvatskog emigranta,njemačkog državljanina), temeljem EUNa(europskog uhidbenog naloga) bit će uhićen nakon što uđemo u EU. Milanović ga želi zaštititi od kaznenog progona te stoga pokušava donijeti zakon koji dozvoljava primjenu EUNa na slučajeve nakon 2002.g. (pravdajući to kao zaštitu branitelja, mada je jasno iz samog zakona da to nije njegov cilj). HDZ i Karamarko su protiv zakona, tvrde da je to i razlog nedolaska kancelarke Merkel u RH povodom ulaska u EU te da je to međunarodni skandal jer SDP štiti zločince iz komunističkog režima. Ma sve to znam, ali nekako mi teško povjerovati... Zar je taj Perković toliko bitan pobogu pa se oko njega digla tolika prašina i vika, zar mu obavještajna prošlost daje baš toliku moć? Zašto Milanović stavlja Hrvatsku na led zbog jednog Perkovića pobogu? Jer iz svega toga prostječu samo 2 zaključka - ili je Perković nevjerojatno važan i moćan - vladar iz sjene, ili 2. Zoka pobudalio (a može i oboje).
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 27 lip 2013, 09:40 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 27 lip 2013, 09:42 |
|
|
Ne treba iz ovoga isključiti Ivu Josipovića. Ovo je više njemu posvećeno. Europa ne pada na takve blefove "antifašista" i mentalnih Boljševika.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 27 lip 2013, 09:43 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Njemačka raspisala tjeralicu za Perkovićem(zbog ubojstva hrvatskog emigranta,njemačkog državljanina), temeljem EUNa(europskog uhidbenog naloga) bit će uhićen nakon što uđemo u EU. Milanović ga želi zaštititi od kaznenog progona te stoga pokušava donijeti zakon koji dozvoljava primjenu EUNa na slučajeve nakon 2002.g. (pravdajući to kao zaštitu branitelja, mada je jasno iz samog zakona da to nije njegov cilj). HDZ i Karamarko su protiv zakona, tvrde da je to i razlog nedolaska kancelarke Merkel u RH povodom ulaska u EU te da je to međunarodni skandal jer SDP štiti zločince iz komunističkog režima.
Ma sve to znam, ali nekako mi teško povjerovati... Zar je taj Perković toliko bitan pobogu pa se oko njega digla tolika prašina i vika, zar mu obavještajna prošlost daje baš toliku moć? Zašto Milanović stavlja Hrvatsku na led zbog jednog Perkovića pobogu? Jer iz svega toga prostječu samo 2 zaključka - ili je Perković nevjerojatno važan i moćan - vladar iz sjene, ili 2. Zoka pobudalio (a može i oboje).
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 27 lip 2013, 09:46 |
|
|
BBC je napisao/la: http://www.angela-merkel.de/page/152.htm
Angela Merkel - Termine Cijeli vikend slobodna, bez obaveza.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 27 lip 2013, 10:00 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne treba iz ovoga isključiti Ivu Josipovića. Ovo je više njemu posvećeno. Europa ne pada na takve blefove "antifašista" i mentalnih Boljševika. ne treba isključiti nikoga od vladajućih. sve je to UDBA i sinovi d.d. ali kad nećemo mi, hoće Njemačka (konačno ih smjestit tamo gdje im je mjesto - iza rešetaka). Danke, Deutschland.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 27 lip 2013, 10:03 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Danke, Deutschland. Ovo je jučer bio najpozitivnije ocijenjeni komentar na večernjaku .
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 27 lip 2013, 10:04 |
|
|
Ovi "kukurikavci" otkad su preuzeli vlast na svakakve načine se nepotrebno kače sa Njemcima. Da ne možemo u sliku staviti izlazak SDP-a iz Sabora kad se Hrvatska svarala i svu pomoć Njemačke u ratu ? SDP-ovci velika zlopamtila ?
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 27 lip 2013, 10:07 |
|
|
Za njih su to još uvijek "Švabe" iz Neretve i Sutjeske,...kak ne kontaš?!?!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 27 lip 2013, 10:11 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Za njih su to još uvijek "Švabe" iz Neretve i Sutjeske,...kak ne kontaš?!?! Dobra, dobra
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 27 lip 2013, 10:19 |
|
|
Ne možeš vjerovati čovječe koliko su glupi i smotani. Prva vlada otkad Hrvatska postoji da je imala slobodne ruke od naroda i medija za sve rezove, gaženje preko sindikata, što požele samo da poprave ekonomiju. Prva vlada, nitko prije njih takvu podršku za remont države nije imao, niti će uskoro imati.
I ovi to usrali i odlučili raditi 100 x gore stvari od HDZ-a. Jebeni talenti.
|
|
Vrh |
|
|
limpus
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 27 lip 2013, 10:21 |
|
|
Pročitao sam negdje komentar: "Tjerali su lisicu, naljutili su majmuna"
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Život damo, Perkovića ne damo Postano: 27 lip 2013, 10:42 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: Danke, Deutschland. Ovo je jučer bio najpozitivnije ocijenjeni komentar na večernjaku . ja se sjećam tog ljeta i vijesti o ubojstvu, bila sam u DE. i sjećam se kako su lokalni udbaši ganjali mog brata. dabogda u paklu gorili. Citat: Za njih su to još uvijek "Švabe" iz Neretve i Sutjeske,...kak ne kontaš?!?!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|