|
|
Stranica: 210/210.
|
[ 5235 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Salivator
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 10 ruj 2025, 20:09 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Maloprije sam prošao kraj velikog gradilišta u centru, masa bauštelaca, svih mogućih vrsta osim onih s ovih prostora.
Garavi, kosooki, s turbanom, i donosi im jedan gablec i dolaze svi i pričaju s njim.
Što mislite na kojem jeziku?
Na hrvatskom. Šokirao sam se.
Dosad sam ih uvijek čuo na lošem engleskom. Svaka im čast? 
_________________ -Agent Provocateur-Astroturf-Paid For Research-Bot-
|
|
Vrh |
|
 |
oriđiđi
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 10 ruj 2025, 20:52 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Maloprije sam prošao kraj velikog gradilišta u centru, masa bauštelaca, svih mogućih vrsta osim onih s ovih prostora.
Garavi, kosooki, s turbanom, i donosi im jedan gablec i dolaze svi i pričaju s njim.
Što mislite na kojem jeziku?
Na hrvatskom. Šokirao sam se.
Dosad sam ih uvijek čuo na lošem engleskom. Junuzarija nista vise.
|
|
Vrh |
|
 |
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 10 ruj 2025, 21:01 |
|
|
Francuska obitelj doselila na Vir. Obzirom na naše službene statistike za 2024, ovakvi slučajevi se događaju svakih par dana (s Nijemcima svakodnevno). https://www.google.com/url?sa=t&source= ... 4AoBoMmkTa
_________________ lifetime ignore: 3 members (reason: personal insults). Since 24.11.2021. one less, since 30.10.2024. one more less
|
|
Vrh |
|
 |
oriđiđi
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 10 ruj 2025, 21:40 |
|
|
pomocnik kuhara je napisao/la: Francuska obitelj doselila na Vir. Obzirom na naše službene statistike za 2024, ovakvi slučajevi se događaju svakih par dana (s Nijemcima svakodnevno). https://www.google.com/url?sa=t&source= ... 4AoBoMmkTaPa ako su Alzasani onda su prije Nijemci nego Francuzi.
|
|
Vrh |
|
 |
Li Zongren
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 10 ruj 2025, 21:59 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 23:06 Postovi: 3018 Lokacija: Dridska Župa Upozorenja: 1
|
oriđiđi je napisao/la: pomocnik kuhara je napisao/la: Francuska obitelj doselila na Vir. Obzirom na naše službene statistike za 2024, ovakvi slučajevi se događaju svakih par dana (s Nijemcima svakodnevno). https://www.google.com/url?sa=t&source= ... 4AoBoMmkTaPa ako su Alzasani onda su prije Nijemci nego Francuzi. Ma danas su skroz pofrancuženi vecina.
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
Vrh |
|
 |
oriđiđi
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 10 ruj 2025, 22:20 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: oriđiđi je napisao/la: Pa ako su Alzasani onda su prije Nijemci nego Francuzi. Ma danas su skroz pofrancuženi vecina. Bas naprotiv, njemacka svijest jaca u Alzasu u zadnje vrijeme I to toliko da nema dovoljno profesora alzaskog jezika/dijalekta kojim I dalje govori preko 40% pucanstva.
|
|
Vrh |
|
 |
Li Zongren
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 10 ruj 2025, 22:22 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 23:06 Postovi: 3018 Lokacija: Dridska Župa Upozorenja: 1
|
oriđiđi je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Ma danas su skroz pofrancuženi vecina.
Bas naprotiv, njemacka svijest jaca u Alzasu u zadnje vrijeme I to toliko da nema dovoljno profesora alzaskog jezika/dijalekta kojim I dalje govori preko 40% pucanstva. U padu je među mlađim generacijama, a tih 43% nisu svi aktivni govornici. Mislim alzašani su uvijek bili specijalni, nisu bili nimalo sretni kad ih je njemačka anektirala.
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 11 ruj 2025, 23:31 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27443 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
ZAGREB, 20.9. u 11 sati - PRVI HRVATSKI PROSVJED PROTIV UVOZA STRANIH RADNIKA I MIGRANATA  Tko ne dođe taj je Marko Bošnjak
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 11 ruj 2025, 23:34 |
|
|
Citat: Na dubrovačkoj plaži u subotu je došlo do incidenta koji je zgrozio brojne kupače, kada je stariji muškarac ušao u more i počeo se nepristojno ponašati pred ostalima, tako što se samozadovoljavao.
Očevici su odmah obavijestili policiju, koja je brzo izašla na teren i locirala osumnjičenog.
Ustanovljeno je da se radi o 65-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine, koji boravi u Hrvatskoj na privremenom boravku, prenosi Slobodna Dalmacija. https://crna-hronika.info/incident-u-du ... e_vignette
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 13 ruj 2025, 11:58 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|