HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 18 pro 2025, 20:22.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 504 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena
PostPostano: 02 pro 2025, 16:33 

Li Zongren je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:

Naravno da je moguće. To dvoje nije međusobno povezano. Ne mijenja suštinu zato što je jedna časna luda.

Bodu u Londonu, Francuskoj, Švedskoj, ali nekim čudom kod nas su fini? A fini su iz razloga jer je jedna časna luda. Ok. :rolleyes

Ne znam kako si iz napisanog iščitao obranu migranata muslimanskih, pogotovo ilegalnih, treba ih deportirat po kratkom postupku i doživotna zabrana.

Nisam mislio na tebe osobno, nego će sad bolesni ljevičari ovo koristiti kao argument.

1413 of 2558 - 55.24%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 16:34 

Moguće da je časna sestra svjedočila nekim mutnim radnjama u crkvi ili školi, pa su poslali nekog da je ušutka.

HDZ=SKH

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 16:35 

zaba1111 je napisao/la:

Naravno da je moguće. To dvoje nije međusobno povezano. Ne mijenja suštinu zato što je jedna časna luda.

Bodu u Londonu, Francuskoj, Švedskoj, ali nekim čudom kod nas su fini? A fini su iz razloga jer je jedna časna luda. Ok. :rolleyes

Znači kad dečko kaže to što kaže , to znaci nešto drugo ,ono što ti kažeš.
Dečko je bio sasvim jasan , njegovo pisanje nema nikakve veze s time sto ti kažeš, naprotiv dečko je sasvim razuman, korektan ,.pozitivan , obrazovan inteligentan.
Li, palac gore.

Drago mi je ako se tako dobro slažete. :zubati

1413 of 2558 - 55.24%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 16:37 

Ne znam kako si iz napisanog iščitao obranu migranata muslimanskih, pogotovo ilegalnih, treba ih deportirat po kratkom postupku i doživotna zabrana.

Nisam mislio na tebe osobno, nego će sad bolesni ljevičari ovo koristiti kao argument.

Pa naravno, na to ste bili i upozoreni.
Nabacivati se nekome na volej i onda kriviti nekog drugog.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 16:48 

dunno je napisao/la:
Noname01 je napisao/la:
Policiji trebalo 4 dana da ispita slučaj, pregleda nadzorne kamere i ispita susjede jesu li vidjeli šta? Svaka čast na brzini.

Kao što rekoh, mislim da je svima koji su bili izravno uključeni u slučaj od prvog dana bilo jasno što se dogodilo, ali su šutjeli zbog diskrecije. To je najjednostavnije objašnjenje.

Da se nije digla ovakva galama o napadaču migrantu i alahanju, možda ne bi ni išli na optužbu za lažnu prijavu nego spremili stvar u ladicu. Ovako su bili pod sve većim pritiskom da nešto urade zbog javnosti. Medvjeđa usluga.

Sasvim je jasno da postoje samo 2 opcije:

1. Policija laže
2. Policija pod utjecajem lijevih woke lobija namjerno odugovlači sa istragom i očitovanjem iako od prvog dana zna što je bilo a sve kako bi raspirivali polemike na društvenim mrežama, osobito agresivne postove desničara kako bi ih diskreditirala a pojedine evidentirala, a sve u cilju preventivnog pacifiziranja naroda glede budućih slučajeva imigrantskog nasilja.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 16:49 

zaba1111 je napisao/la:

Pa naravno, na to ste bili i upozoreni.
Nabacivati se nekome na volej i onda kriviti nekog drugog.

Pričaš besmisleno i nepovezano. Zašto si tako jednodimenzionalan?

Dakle:
- imigranti su zlo. Zašto? Ne zbog časne, nego zato što su već dokazano zlo u Britaniji, Francuskoj, Švedskoj, Njemačkoj,...
- imigranti su opasnost za domaće stanovništvo. Zašto. Zato što već dokazano napadaju ljude u Britaniji, Francuskoj, Švedskoj, Njemačkoj,...
- država laže. Zašto? Zato što već dokazano zataškavaju slučajeve napada i pljačke u Britaniji, Francuskoj, Švedskoj, Njemačkoj,...

Primijeti da ništa od nabrojanog ne uključuje nekakvu ludu časnu. Način rada je svugdje isti, kako u Europi, tako i u Americi bolesni ljevičari pokušavaju ukidati fotografije kriminalaca jer će to "potaknuti rasizam". Cijelim zapadom, uzduž i poprijeko, vlada laž. Laž u medijima, laž policije, laž države, laž obrazovnog sustava.

I ti onda nešto dokazuješ sa navodno glupom časnom a ne vidiš što se događa već desetljećima. Da, sasvim je moguće da je časna ušutkana. Moguće je zato što se to odavno i redovno radi na Zapadu, to nije ništa novo, a mi težimo Zapadu. Moguće je jer taj Zapad zaista ima agendu i ta agenda je čisto zlo. To su činjenice. S druge strane, moguće je i da je časna zaista luda, zašto ne. Ja osobno nisam bio tu da vidim što se dogodilo. U ovom pojedinačnom slučaju je sve moguće, ali pojedinačni slučaj ne mijenja suštinu. Može jedino biti iznimka koja potvrđuje pravilo.

E sad, druga je stvar što ti ne vidiš svaki dan, doslovno svaki dan na HRT-u anti-hrvatsku propagandu. To je već tvoj osobni problem, a i moj jer će većina takvih i meni na kraju usrati okruženje.

1413 of 2558 - 55.24%

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 16:57 

I nakon svega , opet nastavak rada na svoju štetu.
Da niste i vi agenti provokatori, sve je moguće, ali ipak je najjednostavniji je odgovor, hr desničari i pereci hb .

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 17:02 

zaba1111 je napisao/la:
Da niste i vi agenti provokatori, sve je moguće, ali ipak je najjednostavniji je odgovor, hr desničari i pereci hb .

A što ti sad odjednom imaš sa radom? Tvoj domet je, ne možemo ništa, tako nam je kako nam je, nismo mi krivi takva nam situacija. Budimo mudri i prihvatimo da smo sjebani. :crying

1413 of 2558 - 55.24%

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 17:04 

Prenio ubadanje časne i Gad Saad na twitteru, silni milijuni followera =))
Postala je zaista viralna =))

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 17:06 

zaba1111 je napisao/la:

A što ti sad odjednom imaš sa radom? Tvoj domet je, ne možemo ništa, tako nam je kako nam je, nismo mi krivi takva nam situacija. Budimo mudri i prihvatimo da smo sjebani. :crying

:dragobojic. jeeeebiga.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 17:06 

Ajmo ovih kmečaroša, koji se bude i liježu sa misli "što će ljevica mislit o nama". Boli me kurac što će neprijatelj koji za cilj ima dovesti islamističku gamad za biračku bazu u stotinama tisuća, misliti o "nama".

Pravda za časnu :D

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 17:10 

PCM je napisao/la:
Ajmo ovih kmečaroša, koji se bude i liježu sa misli "što će ljevica mislit o nama". Boli me kurac što će neprijatelj koji za cilj ima dovesti islamističku gamad za biračku bazu u stotinama tisuća, misliti o "nama".

Pravda za časnu :D

Nemaš potrebe , svi znamo da si gore možemos friendly

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 17:17 

Normalno da hoće, isto kao što je desnica koristila za argument par debila sa plakatima i zastavama nekidan, svi gledaju, čekaju i oblizuju se da neprijatelj napravi nešto glupo i nepromišljeno, to je politika. Zato je uvijek dobro sačekat par dana da se stvari slegnu, a ne odmah dizat halabuku. Ista stvar neki dan u Mostaru.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 17:25 

zaba1111 je napisao/la:

Znači kad dečko kaže to što kaže , to znaci nešto drugo ,ono što ti kažeš.
Dečko je bio sasvim jasan , njegovo pisanje nema nikakve veze s time sto ti kažeš, naprotiv dečko je sasvim razuman, korektan ,.pozitivan , obrazovan inteligentan.
Li, palac gore.

Previše mi laskate :zubati

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 17:28 

Btw jel se Hasanbeg oglasio o ovome?

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 17:51 

Sad ako casna i izadje u javnost i kaze napao me nije tocno sto kaze policija, pa ona je luda jelte ko njoj vjeruje.

Odlicno su ovo sorsocad odradili, a kako se da primjetiti, puno ljudi im vjeruje. Zato i kazem, Njemacka ima AfD kakav je god, Hrvatska nema nista. Bijeda od naroda, cast maloj manjini.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 17:57 

Mediji u ovom slučaju prenose šta policija kaže.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 18:03 

Bobovac je napisao/la:
dunno je napisao/la:

Kao što rekoh, mislim da je svima koji su bili izravno uključeni u slučaj od prvog dana bilo jasno što se dogodilo, ali su šutjeli zbog diskrecije. To je najjednostavnije objašnjenje.

Da se nije digla ovakva galama o napadaču migrantu i alahanju, možda ne bi ni išli na optužbu za lažnu prijavu nego spremili stvar u ladicu. Ovako su bili pod sve većim pritiskom da nešto urade zbog javnosti. Medvjeđa usluga.

Sasvim je jasno da postoje samo 2 opcije:

1. Policija laže
2. Policija pod utjecajem lijevih woke lobija namjerno odugovlači sa istragom i očitovanjem iako od prvog dana zna što je bilo a sve kako bi raspirivali polemike na društvenim mrežama, osobito agresivne postove desničara kako bi ih diskreditirala a pojedine evidentirala, a sve u cilju preventivnog pacifiziranja naroda glede budućih slučajeva imigrantskog nasilja.

crni_bombarder je napisao/la:
Sad ako casna i izadje u javnost i kaze napao me nije tocno sto kaze policija, pa ona je luda jelte ko njoj vjeruje.

Odlicno su ovo sorsocad odradili, a kako se da primjetiti, puno ljudi im vjeruje. Zato i kazem, Njemacka ima AfD kakav je god, Hrvatska nema nista. Bijeda od naroda, cast maloj manjini.

Incident se dogodio dok se vraćala u samostan iz posjeta rodbini koja živi tu u Zagrebu, tako sam negdje pročitao.

Kako objašnjavate javnu šutnju njene rodbine na sve ovo? Jesu svi odreda leftardi i ucijenjeni da šute ili postoji logičnije objašnjenje?

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 18:04 

O policiji i govorim, a sto su nego soroscad.

Identicni metodi rada kao u EU, u Njemackoj rekoh dosta je svjedocenja gdje su ljudi svjedocili da im je "toplo" sugerirano da mijenjaju iskaze. Vizavi onih napada na trgovima, bozicnim marketima, vadjenje nozeva silovanje njemica i napadi na ljude. Sto se dogadjalo, svi znamo kada i koliko, ali sve je zataskano uz slicne policijske bljuvotine.

Cak nisam ni vjerovao da je napadac afganac, mislim odakle ta informacija, a sada vjerujem jer ne bi oni zataskavali sto je neki Jozo napao nozem casnu sestru.
Stiti se ta refugies welcome agenda svim sredstvima, i ovo je odlican nacin da se usutka. I svjedocicemo tome jos, jer tamnoputi cakijasi dolaze, tu su, a oni prestati nece. Kao sto je ovaj ZET vozac "ozljedio samog sebe", sad je i casna.

Nije mi samo jasno kako netko moze vjerovati u te gluposti, sto god da je u pozadini a moze biti bilo sto, ovo sluzbeno priopcenje je smijurija. Tragikomedija.

Bice toga jos, tek je pocelo. Za godinu dvije hapsice tebe ako svjedoci ili kazes istinu. To ste i htjeli, gospodo.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 18:06 

Pa ima dva objašnjenja ili je časna dobila slom živaca pa se pokušala ubit/samoozljedit pa je kasnije u panici rekla da ju je netko napao ili je cijela hrvatska od medija do policije preko njene rodbine pod kontrolom nekoga ko baš ovaj slučaj želi zataškat, a prijašni migrantski zločini nisu zataškavani, sad evo ja mislim da je ovo prvo realnije.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 18:09 

Imas slucaj ZET vozaca iz kolovoza ove godine, i on je "sam sebe ozljedio". Dakle nije istina da je prvi put.

Takodje, ovo je casna, ne smije se dopustiti da napad na kriz bude javan.

Koliko su mediji pisali o slucaju gdje je migrant zaklao covjeka takodje u javnom prevozu, tri dana ili dva?
Zasto se to medijski zataskava.

Daj budite pametni, nije nikakva teorija urote, zivite u marksistickom ludilu zapadnog svijeta. Pa ko ih je doveo milijune u Europu, zasto. Ko je ulozio milijarde eura u tu operaciju.

Pametan covjek bi se makar zapitao.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 18:31 

časna dobila slom živaca pa se pokušala ubit/samoozljedit pa je kasnije u panici rekla da ju je netko napao

=))

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 18:31 

Robbie MO je napisao/la:
Mediji u ovom slučaju prenose šta policija kaže.

Ti si zaboravio da se MUP nekad zvao SUP i da MUP stoga od prvog dana radi protiv Hrvatske i Hrvata . Ludilo.
Sto je najgore, hr mediji po naputku struke i profesionalne etike u stvari štite časnu i s takvim i sličnim slučajevima ne izlaze u javnost.

Neko je jučer stavio Bujanca, on isto naravno zna o čemu se radi jer nije moguće da ne zna, i onda da ne izgubi svaki kredibilitet zove nekog Slovenca u Ljubljanu da nam on ispriča što je bilo u ZG i da se tako održi narativ zavjere. Smiješno, ali staš, hr desničari, sreća ipak imamo branu normalnoj HR.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 18:41 

Znaš sta je meni ovdje na forumu najinteresantnije, odkad se divizija opametio, kmekan se poglupio.
Slučajnost?

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 18:58 

zaba1111 je napisao/la:
Znaš sta je meni ovdje na forumu najinteresantnije, odkad se divizija opametio, kmekan se poglupio.
Slučajnost?

Dakle, na kraju balade - časna prolupala?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 504 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: