|
|
Stranica: 14/21.
|
[ 504 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 19:15 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27931 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Mar-kan je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Znaš sta je meni ovdje na forumu najinteresantnije, odkad se divizija opametio, kmekan se poglupio. Slučajnost? Dakle, na kraju balade - časna prolupala? Vjerovaćemo im. To objavljuju isti oni koji su govorili: "Cijepite se. Idite u karantin. Maske pomažu."
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 19:16 |
|
|
|
Ko če znat, evo sad se i vodstvo sestara milosrdnica javno zahvalilo policiji na suradnji i pomoći, a ako zmamo da je MUP do jučer bio SUP onda to jos vise potiče sumnju u sve časne sestre
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 19:39 |
|
|
|
Bujica je u Petak najavila temu zataškavanja napada na časnu sestru.
Nisam pratio pozorno al čini mi se Bujica više ne ide Srijedom samo Petak i Ponedjeljak ??
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 19:50 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Vjerovaćemo im. To objavljuju isti oni koji su govorili: "Cijepite se. Idite u karantin. Maske pomažu."
Sestru/ujnu/rodicu ti izbode migrant usred Zagreba, ti znaš da se to dogodilo, koja je tvoja reakcija na taj događaj? Pogotovo kad nakon par dana mediji i policija lažno objave da se sama ozlijedila. Tko bi normalan šutio na to? Očigledno da njoj najbliži znaju što se dogodilo i da im nije do medijske pozornosti, što je sasvim razumljivo, a vi nastaviti prisjedati ljudima na muku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 19:56 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Dakle, na kraju balade - časna prolupala? Vjerovaćemo im. To objavljuju isti oni koji su govorili: "Cijepite se. Idite u karantin. Maske pomažu." Meni je najbolja bila "dolaze nam doktori i inženjeri". 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1412 of 2558 - 55.2%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 19:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86838 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
zaba1111 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Mediji u ovom slučaju prenose šta policija kaže. Ti si zaboravio da se MUP nekad zvao SUP i da MUP stoga od prvog dana radi protiv Hrvatske i Hrvata . Ludilo. Sto je najgore, hr mediji po naputku struke i profesionalne etike u stvari štite časnu i s takvim i sličnim slučajevima ne izlaze u javnost. Neko je jučer stavio Bujanca, on isto naravno zna o čemu se radi jer nije moguće da ne zna, i onda da ne izgubi svaki kredibilitet zove nekog Slovenca u Ljubljanu da nam on ispriča što je bilo u ZG i da se tako održi narativ zavjere. Smiješno, ali staš, hr desničari, sreća ipak imamo branu normalnoj HR. I Ploče su se nekad zvale Kardeljevo.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 20:02 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Znaš sta je meni ovdje na forumu najinteresantnije, odkad se divizija opametio, kmekan se poglupio. Slučajnost? Ako nešto ne razumiješ ne znači da je glupo. To samo znači da ne razumiješ. 
1412 of 2558 - 55.2%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 20:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86838 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Meni je šokantno da dosta ljudi na temi misli da časne ne lažu, ili više vjeruje klaunu od časne nego policiji.
I to poslije vjerojatno poslije priznanja časne da se zaigrala.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 20:04 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Meni je šokantno da dosta ljudi na temi misli da časne ne lažu, ili više vjeruje klaunu od časne nego policiji. Dosta ljudi na temi? Na primjer, tko? 
1412 of 2558 - 55.2%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 20:05 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Meni je šokantno da dosta ljudi na temi misli da časne ne lažu, ili više vjeruje klaunu od časne nego policiji. Dosta ljudi na temi? Na primjer, tko?  Zaredalo se par postova. Ovaj kaže znaš li ti da se MUP zvao SUP  Pa i SUP je bio pouzdaniji od histeričnog ženskog
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 20:07 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Meni je šokantno da dosta ljudi na temi misli da časne ne lažu, ili više vjeruje klaunu od časne nego policiji.
I to poslije vjerojatno poslije priznanja časne da se zaigrala. Znajući policiju, ne bih prejudicirao bilo što. Svi lažu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 20:08 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Dosta ljudi na temi? Na primjer, tko?  Zaredalo se par postova. Ovaj kaže znaš li ti da se MUP zvao SUP  Pa i SUP je bio pouzdaniji od histeričnog ženskog Jadno žensko, nije ni njima lako. Nego, jesi primijetio detalj u tvojoj priči o časnim koje su mjaukale, kako su se prestale glupirati? 
1412 of 2558 - 55.2%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 20:16 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Dosta ljudi na temi? Na primjer, tko?  Zaredalo se par postova. Ovaj kaže znaš li ti da se MUP zvao SUP  Pa i SUP je bio pouzdaniji od histeričnog ženskog Je li ovo neka zajebancija ili se ludilo širi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 20:27 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Meni je šokantno da dosta ljudi na temi misli da časne ne lažu, ili više vjeruje klaunu od časne nego policiji.
Časne lažu ali ipak manje od političara, novinara i glasnogovornika. Citat: I to poslije vjerojatno poslije priznanja časne da se zaigrala. Nešto sam propustio? Kakvo priznanje?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 20:29 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zaredalo se par postova. Ovaj kaže znaš li ti da se MUP zvao SUP  Pa i SUP je bio pouzdaniji od histeričnog ženskog Jadno žensko, nije ni njima lako. Nego, jesi primijetio detalj u tvojoj priči o časnim koje su mjaukale, kako su se prestale glupirati?  Tek nakon što im je vojska zaprijetila da će ih izbičevati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 20:31 |
|
|
dunno je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Vjerovaćemo im. To objavljuju isti oni koji su govorili: "Cijepite se. Idite u karantin. Maske pomažu."
Sestru/ujnu/rodicu ti izbode migrant usred Zagreba, ti znaš da se to dogodilo, koja je tvoja reakcija na taj događaj? Pogotovo kad nakon par dana mediji i policija lažno objave da se sama ozlijedila. Tko bi normalan šutio na to? Očigledno da njoj najbliži znaju što se dogodilo i da im nije do medijske pozornosti, što je sasvim razumljivo, a vi nastaviti prisjedati ljudima na muku. Ne znamo mi uopće reakciju njene rodbine, tj da li je bilo ili ne. To što mi nismo čuli da je bilo ne znači ništa. Uostalom. možda je siroče bez ikog svog.  Uglavnom, ovdje na forumu su par vrlo aktivnih forumaša koji poznaju njenu obitelja pa oni mogu dati odgovor, ali eto njihova šutnja je gromoglasna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 20:39 |
|
|
Bobovac je napisao/la: dunno je napisao/la: Sestru/ujnu/rodicu ti izbode migrant usred Zagreba, ti znaš da se to dogodilo, koja je tvoja reakcija na taj događaj? Pogotovo kad nakon par dana mediji i policija lažno objave da se sama ozlijedila. Tko bi normalan šutio na to?
Očigledno da njoj najbliži znaju što se dogodilo i da im nije do medijske pozornosti, što je sasvim razumljivo, a vi nastaviti prisjedati ljudima na muku.
Ne znamo mi uopće reakciju njene rodbine, tj da li je bilo ili ne. To što mi nismo čuli da je bilo ne znači ništa. Uostalom. možda je siroče bez ikog svog.  Uglavnom, ovdje na forumu su par vrlo aktivnih forumaša koji poznaju njenu obitelja pa oni mogu dati odgovor, ali eto njihova šutnja je gromoglasna. Ušutili se od sramote. Kriju ju ko retardiranog rođaka kad dođu gosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 20:46 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ne znamo mi uopće reakciju njene rodbine, tj da li je bilo ili ne. To što mi nismo čuli da je bilo ne znači ništa. Uostalom. možda je siroče bez ikog svog.  Uglavnom, ovdje na forumu su par vrlo aktivnih forumaša koji poznaju njenu obitelja pa oni mogu dati odgovor, ali eto njihova šutnja je gromoglasna. Ušutili se od sramote. Kriju ju ko retardiranog rođaka kad dođu gosti. Mujage bi rekli - nije ni tvoje maslo za ramazana. Ti si otvorio ovu temu sa sugestivnim naslovom "Zagreb: Časna sestra izbodena" i još sugestivnijom linkom, a sad ovamo... Sad se izvlači da je to bio tvoj sociološki eksperiment. Hehe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 20:49 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ušutili se od sramote.
Kriju ju ko retardiranog rođaka kad dođu gosti.
Mujage bi rekli - nije ni tvoje maslo za ramazana. Ti si otvorio ovu temu sa sugestivnim naslovom "Zagreb: Časna sestra izbodena" i još sugestivnijom linkom, a sad ovamo... Sad se izvlači da je to bio tvoj sociološki eksperiment. Hehe. Ja sam samo prenosio i kompajlirao informacije. Nijedna informacija nije od mene. I da, upravo sam ja otvorio temu, ali i promijenio naslov kada je postalo jasno da časnoj ne staje lift na svim katovima u glavi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 21:02 |
|
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 21:11 |
|
|
Brane je napisao/la: 2:40 časna priča lovačke  , hvali se, uživa u popularnosti Zaveo ju Nečastivi sa lajkovima, pokazao joj influencerske dvorce
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 21:33 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8114 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Ova me teorija o samoozljeđivanju čaane žestoko podsjeća na Mesićevu lažnu tvrdnju o silovanju koje je navodno počinio Vice Vukojević u Bijelom Polju kraj Mostara 1993. , da bi se kasnije potvrdilo da ta "Selma" uopće nije niti postojala.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 21:40 |
|
|
|
Ma, časna je čak donekle simaptična, ali je očito dobila slom živaca, ili je možda došla na ideju kako pomoći Hrvatima ali egzekucija i provedba plana nije najbolja.
Uglavnom, rodbina se ne oglašava što je simptomatično, žalosna je stigma koju još uvijek imaju mentalni problemi. Danas u doba stresa, fejk života po društvenim mrežama, nije lako ostati normalan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 22:03 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 3977 Lokacija: Dridska Župa
|
|
Časna nek fino nađe muža i rodi koje dite, očito nije za nju bit švora. .
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 22:04 |
|
|
Pustimo rodbinu itd.., nigdje ne piše da je bilo tko od njezine rodbine bio prisutan kada se ovo dogodilo. Zašto bi izlazili u javnost s nečim čemu nisu svjedočili? Po društvenim mrežama se vrtio bolnički nalaz časne sestre. Otkud taj nalaz u javnosti? Doktori ga ne smiju dati. Iz osobnog iskustva, imala sam nesreću, prvo zaprimljena na hitnoj nakon toga proslijeđena na odjel, u bolnici ležala nekoliko dana. Nalaze od hitne pa nadalje sam dobila tek kada sam otpuštena iz bolnice. Časna je tek danas otpuštena iz bolnice, znači ni ona taj nalaz nije mogla dati u javnost. Jel se netko od doktora zaigrao ili je riječ o falsifikatu, ne znam koja bi bila treća mogućnost. Nadalje, novinar se dva puta poziva na izvor kojem vjeruje. Zašto taj izvor ne izađe u javnost? To bi bilo korektno ako ništa drugo prema Vlahoviću Novinar Marin Vlahović objavio je da je u Zagrebu nožem napadnuta časna sestra. Informacije o napadaču još nisu poznate, neslužbeno Vlahović doznaje da se radi o migrantu. Informacije smo pokušali provjeriti u PU zagrebačkoj. “Upravo sam saznao od izvora kojem vjerujem da je u bolnici u Zagrebu zaprimljena časna sestra s ubodnom ranom, koju je navodno napao migrant koji je uzvikivao vjerske povike. Informaciju ne bih objavio da nije došla od neslužbenog izvora koji me nikada nije prevario. Kada budem znao više i to ću objaviti”, objavio je Vlahović u svom prvom statusu. Informacije da se radi o časnoj sestri su potvrđene. “Mogu potvrditi kako je moj prethodni status, apsolutno točan i da je danas popodne časnu sestru, koja se nalazi izvan životne opasnosti, napala nepoznata osoba na ulici i probola nožem. Prema istom izvoru, navodno se radi o migrantu. Zasad ne bih objavio više informacija, jer mi uistinu nije namjera izazivanje bilo kakvih dodatnih tenzija u društvu, ali isto tako, smatram da javnost mora biti informirana o takvim događajima i očekujem da drugi mediji i policija, uskoro objave dodatne informacije”, piše Vlahović. Kako bi saznali točne informacije kontaktirali smo PU zagrebačku. Dežurni službenik za informiranje PU zagrebačke za Narod.hr potvrdio je da je u bolnicu zaprimljena ozlijeđena ženska osoba, no nema više detalja. “Mogu vam potvrditi da smo od bolnice zaprimili dojavu da imaju zaprimljenu ozlijeđenu žensku osobu i da se utvrđuju sve okolnosti“, kazao nam je. https://www.dragovoljac.com/index.php/p ... no-migrant
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|