|
|
Stranica: 73/96.
|
[ 2390 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
joe enter
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 vel 2021, 20:09 |
|
|
Kad ste prvi put provalili ovu likušu ja sam citirao Njegoša , pa zbog zbog novih informacija o njenom statusus i stavu evo ponovo istog Njegošđevog citata:
Ćud je ženska smiješna rabota! Ne zna žena ko je kakve vjere; stotinu će promijenit vjerah da učini što joj srce žudi.
Naravno da nisu sve žene takve , ali po prirodi ako žena nađe muškarca ona će svakako biti i postati ono što on jeste. Znam da je teško provariti da je neko bio prohrvatski nastrojen a onda odjednom postane "bosanski antifašista" , ali morate razumeti da je to jedan značajan deo ženske prirode i psihologije. Setimo se samo da je čuvena srpska majka i pevaljka Ceca bila ludo zaljubljena u Muslimana a onda je okrenula ploču i još se luđe zaljubila u Arkana.
Jedini problem je što takve osobe tj.takve žene ne bi smele da obavljaju ikakve funkcije već bi trebale biti tamo gde trebaju , kuhinja i krevet , jer sutra može doći i kurati Srbin sa lovom i eto nje kao srpske ambasadorke u Slovačkoj.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 vel 2021, 22:33 |
|
|
joe enter je napisao/la: Kad ste prvi put provalili ovu likušu ja sam citirao Njegoša , pa zbog zbog novih informacija o njenom statusus i stavu evo ponovo istog Njegošđevog citata:
Ćud je ženska smiješna rabota! Ne zna žena ko je kakve vjere; stotinu će promijenit vjerah da učini što joj srce žudi.
Naravno da nisu sve žene takve , ali po prirodi ako žena nađe muškarca ona će svakako biti i postati ono što on jeste. Znam da je teško provariti da je neko bio prohrvatski nastrojen a onda odjednom postane "bosanski antifašista" , ali morate razumeti da je to jedan značajan deo ženske prirode i psihologije. Setimo se samo da je čuvena srpska majka i pevaljka Ceca bila ludo zaljubljena u Muslimana a onda je okrenula ploču i još se luđe zaljubila u Arkana.
Jedini problem je što takve osobe tj.takve žene ne bi smele da obavljaju ikakve funkcije već bi trebale biti tamo gde trebaju , kuhinja i krevet , jer sutra može doći i kurati Srbin sa lovom i eto nje kao srpske ambasadorke u Slovačkoj. Bata Joe, ja sam radio za jednu firmu, a onda presao u drugu koja bolje placa! Nije Martina kriva sto su Hrvati skrtarili sa placanjem dok je radila za njih!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 25 vel 2021, 00:45 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: joe enter je napisao/la: Kad ste prvi put provalili ovu likušu ja sam citirao Njegoša , pa zbog zbog novih informacija o njenom statusus i stavu evo ponovo istog Njegošđevog citata:
Jedini problem je što takve osobe tj.takve žene ne bi smele da obavljaju ikakve funkcije već bi trebale biti tamo gde trebaju , kuhinja i krevet , jer sutra može doći i kurati Srbin sa lovom i eto nje kao srpske ambasadorke u Slovačkoj. Bata Joe, ja sam radio za jednu firmu, a onda presao u drugu koja bolje placa! Nije Martina kriva sto su Hrvati skrtarili sa placanjem dok je radila za njih! Dakle za 4000 eura bi ustvrdio kako nisi Srbin i pozvao na uništenje Srba? "Građanska" se odnosi na uništenje Hrvata tj ukidanje hrvatskih mirovina, uništenje svih hrvatskih firmi Postao bi ljubitelj "SDA talibanske sirotinje" kao naša Martinica i pravdao ratne zločine nad Srbima? Zaboravio bi na srpski? aj ne seri molim te
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 25 vel 2021, 00:47 |
|
|
joe enter je napisao/la: Kad ste prvi put provalili ovu likušu ja sam citirao Njegoša , pa zbog zbog novih informacija o njenom statusus i stavu evo ponovo istog Njegošđevog citata:
Jedini problem je što takve osobe tj.takve žene ne bi smele da obavljaju ikakve funkcije već bi trebale biti tamo gde trebaju , kuhinja i krevet , jer sutra može doći i kurati Srbin sa lovom i eto nje kao srpske ambasadorke u Slovačkoj. Nije ona nikakav "antifašista", ona je Komšićeva tj praktički dio SDA dok brani Biseru Turković. Ovo je kao da neki Hrvat postane dio radikalne stranke zbog plaće od 4000 eura i poziva na uništenje Hrvata npr u Kraljevini Jugoslaviji. To je ljudsko smeće i to povijest nije upamtila nikada. Što se tiče žena nema to veze sa ženama, Ceca je ljubila tog Muslimana i kasnije Arkana ali ne znam da je mijenjala neka politička stajališta ili prodala svoj rod pozivajući na uništenje istoga. Ceca je uvijek bila Ceca i ovo žena je patetično. Odvratno mi je ovo vrijeđanja žene zbog ovog Smeagola koji liči na žensko, nađi mi jednu ženu u povijesti koja je kao Martina! Samo 1! Nema to nikakve veze s "ljubljenjem" nego ekonomskom koristi, prodajom naroda zbog 4 000 eura jer je svjesna da sa srednjom ima jedinstvenu priliku.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 25 vel 2021, 01:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76393 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ženski Lijanović.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 25 vel 2021, 01:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76393 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
aleksije radicevic je napisao/la: joe enter je napisao/la: Kad ste prvi put provalili ovu likušu ja sam citirao Njegoša , pa zbog zbog novih informacija o njenom statusus i stavu evo ponovo istog Njegošđevog citata:
Jedini problem je što takve osobe tj.takve žene ne bi smele da obavljaju ikakve funkcije već bi trebale biti tamo gde trebaju , kuhinja i krevet , jer sutra može doći i kurati Srbin sa lovom i eto nje kao srpske ambasadorke u Slovačkoj. Bata Joe, ja sam radio za jednu firmu, a onda presao u drugu koja bolje placa! Nije Martina kriva sto su Hrvati skrtarili sa placanjem dok je radila za njih! A bogati, koje su to njene usluge. Ni sada ju Muslimani ne plaćaju za ništa korisno, niti se od nje očekuje da išta radi, izabrana je kao karikatura da se ponize Hrvati.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 25 vel 2021, 02:05 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ženski Lijanović. Po.ture kao i pola Hrvata, ne mislim da se radi o nekakvom unikatnom primjerku, jednostavno prilika čini lopova.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 25 vel 2021, 08:27 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25665 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Robbie MO je napisao/la: A bogati, koje su to njene usluge.
Ni sada ju Muslimani ne plaćaju za ništa korisno, niti se od nje očekuje da išta radi, izabrana je kao karikatura da se ponize Hrvati.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 25 vel 2021, 15:56 |
|
|
bobanovski je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Bata Joe, ja sam radio za jednu firmu, a onda presao u drugu koja bolje placa! Nije Martina kriva sto su Hrvati skrtarili sa placanjem dok je radila za njih! Dakle za 4000 eura bi ustvrdio kako nisi Srbin i pozvao na uništenje Srba? "Građanska" se odnosi na uništenje Hrvata tj ukidanje hrvatskih mirovina, uništenje svih hrvatskih firmi Postao bi ljubitelj "SDA talibanske sirotinje" kao naša Martinica i pravdao ratne zločine nad Srbima? Zaboravio bi na srpski? aj ne seri molim te Da prafraziram Del Boya! Patriotizam, lojalnost, to su lepe stvari! Ali biznis je biznis! Zezam se, bre, Boki!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 26 vel 2021, 17:58 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Skroz se posvetila onima koji joj zbrinuli egzistenciju.
- Aldin - Selma - Vareš - Amir - I Đole
Mora da je pri kraju sa novom knjigom pa podmazuje kupce. Imala je sad slobodnog vremena na pretek za pisanje.
Nafaka u dženetu - by Martina Mlinarevic Sopta
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 ožu 2021, 13:15 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 ožu 2021, 14:20 |
|
|
Treba ju u udžbenike, školski primjerak po.turice. Nju i Lijanovića. Doduše imamo još masu kandidata, velika je konkurencija.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 ožu 2021, 14:33 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39320 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kakve veze turska sahat kula u Maglaju ima s neovisnošću BiH?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 ožu 2021, 14:42 |
|
|
Oduzeti joj hrvatsku putovnicu radi prevare oko izjašnjavanja, tako da ne može ići živjet u Zagreb nakon što bude izbačena s mjesta na kojeg ju je stavio Komšić.
Nego da mora ići u Sarajevo uživati u džamahiriji nakon raspada BiH.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 ožu 2021, 14:52 |
|
|
daramo je napisao/la: Kakve veze turska sahat kula u Maglaju ima s neovisnošću BiH? Ma zna i ona da nema nego mora nekako raji iz čaršije pravdati svojih 7500 KM mjesečno pa se im prodaje šuplje priče.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 ožu 2021, 14:54 |
|
|
daramo je napisao/la: Kakve veze turska sahat kula u Maglaju ima s neovisnošću BiH? Ima ako želi novu "knjigu" muslimanima prodavati.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 ožu 2021, 15:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 ožu 2021, 15:21 |
|
|
Muslimani pojma nemaju kakav će cirkus sa njom imati. Hvala Bogu Hrvati je skinuli sa vrata za sva vremena.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 ožu 2021, 15:47 |
|
|
#blokača, #parazitača je nekad davno drugačije mislila. 7500 KM mjesečno Netto i plaćen stan čuda rade.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 ožu 2021, 16:01 |
|
|
Napravila je pravi diplomatski skandal. HR mediji bi to trebali popratiti.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 02 ožu 2021, 10:29 |
|
|
Zoran je opleo.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 05 ožu 2021, 19:00 |
|
|
Aktivirala se pa dogovorila sastanak sa WizzAir da uvedu avionsku liniju Prag-Sarajevo. Kao da oni nisu poslovni ljudi pa ne znaju jel im to isplativo bez nje. U biti besposlena pa izmišlja glupi posao. Usput ako nešto izvuče dobro jer poslije mandata planira ostati u Pragu, bar dok ušteđevine ima.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 05 ožu 2021, 20:38 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25665 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
BBC je napisao/la: Aktivirala se pa dogovorila sastanak sa WizzAir da uvedu avionsku liniju Prag-Sarajevo. Kao da oni nisu poslovni ljudi pa ne znaju jel im to isplativo bez nje. U biti besposlena pa izmišlja glupi posao. Usput ako nešto izvuče dobro jer poslije mandata planira ostati u Pragu, bar dok ušteđevine ima. Martina sad sjedi s olovkom i računa ovako: Mjesečno 4000 eura+malo reprezentacije+muževljen prihod =5000 eura, mašala. Ako trošimo mjesečno 2000 onda nam ostane 3000 mjesečno tj 36.000 godišnje. Ako ostanem ukupno 4 godine onda ću imati 144,000 eura. S tim bi mogli izdržati desetak godina (uz mužev prihod) da ništa ne radim. Ako ostanem dulje na ovoj poziciji onda tim bolje. još 1-2 mandata i osigurana sam do kraja života. Onda ko jebe i Željka i Bosnu. Jedino da mi se ONO opet ne povrati.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 05 ožu 2021, 20:42 |
|
|
Kakav gušt će to biti kad joj se da otkaz i bude prisiljena živjeti u Bošnjakistanu.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 05 ožu 2021, 22:01 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Kakav gušt će to biti kad joj se da otkaz i bude prisiljena živjeti u Bošnjakistanu. Mozda ce joj biti dobro u Bosnjakistanu! Ja nemam drugo objasnjenje za njenu promenu strane, osim da je bila zaslepljna sjajem metropole, tj. Sarajeva. Njihovi maniri, diskretni sarm, kosmopilitizam, to vrlo lako obuzme coveka, zaljubi se u to, i kaze sebi: ja ovde pripadam...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|