|
|
Stranica: 72/96.
|
[ 2390 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bobanovski
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 10 vel 2021, 17:34 |
|
|
Treba Milanovića naučiti ko je i šta je ona, napao je Vedranu Rudan bez razloga, Vedranu koju su uspoređivali s njom iako je realno diva za nju.
Kamo sreće kad bi mu npr gospodin Dodik objasnio sve o njoj.
Trebamo ih povezati
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 14 vel 2021, 13:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Martinizam = Martinizam je ideologija i režim radikalnog autoritativnog bošnjačkog nacionalizma i antikršćanstva koje karakterizira moć diktature Bošnjaka, zapošljavanje u javne službe bez fakultetskih diploma i kontrola profila na socijalnim mrežama (Blokača). Martinizam je naziv za ideologije i pokrete koji smatraju kako je unitarna država temelj ljudskog društva, odnosno institucija koja treba u potpunosti nadzirati svaki aspekt društvenog života. Martinizam je državno uređenje koje radikalno ograničava ljudska prava radi veće stabilnosti i bržeg napretka unitarne "građanske" države. Martinizam se protivi kršćanstvu, demokraciji, individualizmu, liberalizmu, materijalizmu, pacifizmu i političkom pluralizmu. Martinizam je radikalno suprostavljen statistikama i popisima stanovništava pa tako pojedinci Martinolozi sebi priskrbljuju materijalnu korist i svoju karijeru grade na lažima da je 1-2% nečega sa popisa stanovništva velika masa u unitarnoj građanskoj državi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 14 vel 2021, 14:33 |
|
|
Sanela Omerović iz Kaknja je napisala otvoreno pismo Martini:Citat: Za mijenjanje pelena mom zvrku redom su se javili profesori, pravnici, inženjeri, ekonomisti...
Nakon oglasa kojeg sam ovdje u Kaknju objavila da tražim nekoga za čuvanje mog malog ženskog, hodajućeg lunaparka, moram jasno reći, bez imalo sekirancije šta će ko misliti o mom vokabularu (nek razguli odavde ako mu duša ne može podnijeti) – Jebem vam sve, vi luzeri na vlasti, kretenske „vođe“ ove usrane zemlje, ljigavi ambasadori što se svađate za fotelje danima i mjesecima u novom sazivu vlasti.
Za mijenjanje pelena mom zvrku redom su se javili diplomirani ambasadori, profesori, pravnici, inženjeri, ekonomisti, zdravstveni radnici, agronomi, učitelji, pedagozi, informatičari, višestruko nagrađivani studenti, besprijekorni mladi ljudi. Jer druge opcije nemaju.
Pa jebem li vam obraz kojeg nemate i uhljebljenu ambasadorsku familiju na državnom budžetu koju imate! Dabogda ostali sami u ovoj rupi bez dna. Naravno, samo vi i "probosanski interes." Čisto da vam nije dosadno. Vidjet ćete kako je to zanimljiv jedan jaran.
Nas jebete dvadesetpet godina s njim i ne date nam da dišemo. No, lako za to. Dok se za vazduh borimo, uzeli ste sva raspoloživa radna mjesta za svoju svojtu i rođake, a mlađariju natjerali da se preko granice na Doljanima ne vrate navečer nakon kupanja na moru. Nego da odu tamo negdje daleko u Njemačku i ostanu. Da ostanu. Čujete li me bolan?
Pratila vas suza svakog onog roditelja što je od svoje mizerne plate godinama odvajao za fakultet svog djeteta, dok se ono danas prijavljuje da mi Merimi briše slinice. A vi upravo kradete hiljade eura svaki mjesec. Stoko.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 22 vel 2021, 13:31 |
|
|
Trebali su Blog pisati kao Martina. Citat: KAKO PREŽIVJETI U BIH SA 150KM MJESEČNO ?!
21/02/2021 17:13
Preživjeti u BiH sa 75 eura mjesečno?
Među najsiromašnijim građanima BiH su uglavnom nezaposleni, starije osobe, penzioneri, te osobe s invaliditetom.
“Svaki dan od kontejnera do kontejnera tražim komad hljeba, a nekad mi i neko da, neko ne da, hvala i jednima i drugima”, priča Esad iz Sarajeva za (RSE). On svakodnevno obilazi kontejnere u kraju u kojem živi kako bi za sebe pronašao koricu hljeba ili bilo kakvu korisnu stvar koju njegovi sugrađani svakodnevno bacaju. Esad, koji prima mjesečno 150 maraka (75 evra) invalidske penzije, priča da kako bi pregurao naredni dan ustaje rano, bez obzira na godišnje doba i vremenske uslove.
“Orilo gorilo, duvalo ne duvalo, ja sam na ulici svaki dan. Jedina je sreća što ima dobrih i savjesnih ljudi, pa hranu i stvari ostave pored kontejnera i hvala im. To su dobri i pošteni ljudi. Meni što valja ja uzmem, što ne valja ostavim za druge”, kaže Esad.
“Nađe se i nešto za pojesti i ovake neke odjeće, a ponešto se nađe u boljem stanju, pa se i preproda. Evo ove rukavice sam poderao, pa sam sad našao nove za sebe”, rekao nam je ovaj sagovornik….
Na osnovu rezultata izvještaja Svjetske banke, Bosnu i Hercegovinu u ovoj godini zahvatiće najteža recesija u posljednjih 25 godina. Ovi podaci pokazuju da od 3,5 miliona stanovnika, koliko ima BiH, 16 posto je u kategoriji siromašnih, a ovaj broj je u 2020. povećan za dodatnih 14,6 procenata. Prema posljednjim podacima Agencije za statistiku BiH, objavljenih u 2016. godini stopa relativnog siromaštva stanovništva u Bosni i Hercegovini bila je 16,9 posto.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 vel 2021, 13:03 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39320 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Komšićeva veleposlanica: Nikad u životu nisam čula da smo mi HrvatiCitat: Martina Mlinarević, veleposlanica BiH u Češkoj, izjavila je da nikad nije čula da su ona i njezina obitelj Hrvati.
- Ja mogu otići bilo gdje, ali ja sam 100 % Herka (Hercegovka - op. red.) prije svega - kazala je rođena Ljubušanka za LIMITless Deutsche Welle-a.
Ne osjeća se Hrvaticom
Na upit zašto se ne osjeća Hrvaticom odgovara:
- Zbog mog tate. Mi smo rođeni u Ljubuškom, čitav život smo živjeli u Ljubuškom. Ja nikada u životu nisam čula da smo mi Hrvati. Mi smo živjeli u jednom prekrasnom ambijentu u kojem je bilo miješano društvo mojih roditelja i dan danas. Tako smo odgajani da poštujemo sve i svakoga - izjavila je Martina Mlinarević pri tome istaknuvši:
- U kući smo imali nekakav drveni pleter u koji se uspe rakija, visio je na zidu. To je nekad tati netko poklonio i tako je ostalo i to je sve što smo imali od našeg hrvatstva u kući.
Od žlibine, za koju kaže da predstavlja mentalni sklop u kojem se brinemo šta će o našim postupcima misliti svi drugi i koja uvijek gleda da ponizi vas i vaše izbore i postupke, Mlinarević je, kaže, otišla. U glavi, naravno, jer žlibina, prema njenoj definiciji, može postojati i u najmanjem selu i velikom kosmopolitskom gradu.
- Otkako sam otišla više se ni jednom nisam vratila u Hercegovinu, a otišla sam na jako ružan način - rekla je Mlinarević dodavši da i nema neku posebnu želju vratiti se i da ne želi da joj dijete tu odrasta.
"BiH će jednog dana biti normalna"
No u Pragu je, moglo bi se zaključiti, nema. Jer u glavnom češkom gradu je, kako kaže, pronašla svoj mir i nema želju vratiti se u BiH. Barem ne za sada.
- Vidim se u budućnosti kada to bude jedno okruženje za svu našu djecu - kazala je.
A to za nju znači građanska BiH.
- Mislim da je to jedini način na koji BiH može funkcionirati i ono što civilizirani svijet zapravo traži i želi od BiH. Mislim da je sve drugo apsolutno promašeno. Možda mi to nećemo doživjeti, možda će naša djeca, ali ta će zemlja sigurno biti jednog dana normalna i sretna zemlja za svu našu djecu, a to neće biti na ovaj način na koji je sada uređena sigurno - poručila je Martina Mlinarević za DW.
Inače, nju je član Predsjedništva BiH Željko Komšić imenovao veleposlanicom, a to imenovanje bilo je puno kontroverzi s obzirom da je Mlinarević imala završenu srednju stručnu spremu, a ne visoku stručnu spremu koja je potrebna za mjesto veleposlanika, prenosi Iks portal. https://www.dnevnik.ba/vijesti/komsicev ... -mi-hrvatiDa je Hrvatska normalna država ovo bi odmah trebala ispitati i provjeriti da li Martina i njeni roditelji posjeduju hrvatsko državljanstvo. Ako imaju odmah bi slijedio poziva na informativni razgovor, ako nisu Hrvati to znači da su to državljanstvo dobili lažnom izjavom i tvrdnjom o pripadnošću hrvatskom narodu. Onda nek slobodno kad odsluži mandat i kad je Bošnjaci otresu Heru ko slinu nek s BH pasošom traži vizu u Češku.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 vel 2021, 13:30 |
|
|
Ta izjava će baš obradovati njene roditelje koji su je se odrekli zbog nebuloza i gluposti koje radi.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 vel 2021, 13:55 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25665 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Evo joj i taj video-interview ovdje. https://www.dw.com/bs/martina-mlinarević-bih-će-jednog-dana-biti-normalna/a-56652902 23:30 Zašto niste Hrvatica?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 vel 2021, 14:00 |
|
|
Klasika primjer kako ne smiješ usrati svoj život:
- Prvo lažeš u knjigama koje narodu predstaviš kao apsolute istinite događaje. - Onda svoj život moraš prilagođavati tim lažima iz knjiga.
Odlučila je poslije mandata ostati živiti u Češkoj vidim. Tad joj hrvatska putovnica neće biti gadna jer joj ona daje privilegiju nastanjenja gdje hoće u EU.
Kako bilo i ona i suprug će poslje mandata morati teško raditi za svoj kruh. Oboje sa srednjom školom. Česi im sigurno neće djeliti socijalu i plaćati stan. Nekako prognoziram da će završiti u istočnom Mostaru kod Štefice i šibicariti muslimane sitan novac za kolumne.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 vel 2021, 22:49 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7387 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Bobovac je napisao/la: Evo joj i taj video-interview ovdje. https://www.dw.com/bs/martina-mlinarević-bih-će-jednog-dana-biti-normalna/a-56652902 Obratiti pažnju na jezik kojim govori...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 vel 2021, 23:02 |
|
|
Tanka je linija od kolumnistice Poskoka do Sejdine polovnjače uhljebljene u veleposlanstvo u Pragu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 vel 2021, 23:09 |
|
|
Šta 7500 KM Netto mjesečno (i plaćen stan) radi od ljudi. Ne mogu je prepoznati. Uhljebila se dobro. Dok Mujage rade za Corona 150 KM ili non-Corona time 450 KM mjesečno.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 vel 2021, 23:14 |
|
|
Kad na privatne poruke odgovaraš portalu, a odgovor je usmjeren muslimanskoj sirotinji koja navija za "najbolju" ambasadorku. Sve proračunato, svaki milimetar. Kod nje nema ništa spontano. Onda dežura na profilu i brzo sakriva komentare koji se ne slažu sa njenim viđenjem života i stvari.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 vel 2021, 23:16 |
|
|
(Odgovor sakrila naravno)
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 vel 2021, 23:20 |
|
|
Hahahaha koje zakucavanje
Mislim da ju je već blokirala. Takvi direktni je najviše nerviraju.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 vel 2021, 23:22 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 vel 2021, 23:26 |
|
|
Primjetio sam da proračunato cilja na Čehe a sasvim drugačije na muslimane u Bosni. Česima se vjerojatno uvaljuje da ostane poslije mandata živjeti u Pragu i nešto materijalno izvuče od njih. Za Čehe je velika anti-komunistkinja. Na engleskom stalno tweeta o češkim anti-komunistima mrtvim, žive i posjećuje pa pozira za foto aparat. Posjećuje stalno češke spomenike posvećene anti-komunistima, slikanje pored svakog.
Dok već za Bogu jadne Mujage ima drugu spiku. Partizanski filmovi, komunizam, antifašizam.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 vel 2021, 09:20 |
|
|
Treba joj oduzeti sve do zadnje lipe šta je zaradila u Češkoj kriminalom, od nje treba napraviti simbol "pravne države".
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 vel 2021, 10:18 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39320 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
ŠTA TI JE VJERNOST KOMŠIĆU: Je li ona upravo optužila oca da je prevario Republiku Hrvatsku? Citat: Martina Mlinarević, najpoznatija BiH srednjoškolka s VSS plaćom u Češkoj, izjavila je da nikad nije čula da su ona i njezina obitelj Hrvati.
Međutim u kući gospođe Mlinarević osim spomenute bukare, tog nekakvog simbola hrvatstva koji je posprdno opisala, postojalo je još nešto od “hrvatstva”.
Hrvatske putovnice.
I povlastice koje idu uz njih. Barem njena je postojala. O kojoj je javno i pisala.
Za stjecanje putovnice , međutim, potrebno je priložiti određene pismene dokaze o pripadnosti hrvatskom narodu, identitetu, dokaz o poznavanju hrvatskog jezika.
Ako je dotična te dokaze priložila i time stekla putovnicu, no sada negira da je dio tog kolektiva što to znači?
Nije valjda da je pored BIH i Češke obmanula i Hrvatsku krivotvorenim papirima?
Ako jeste, ona je apsolutna legenda. To čak niti Komšić nije uspio 1996, kada je odbijen njegov upis u RH državljanstvo.
Da je BH država u slučaju Mlinarević radila svoj posao kao što ga čini na drugim građanima BIH dotična bi danas na sudu morala odgovarati na neka pitanja. No majorizacija ne jede svoju djecu. Mazi ih.
Sudski procesi nisu namijenjeni za nju i Nerkeza Arifhodžića, koji se baš kao i ona lažno izjasnio , u ovom slučaju Hrvatom, da bi postao dio nametnute nomenklature za dresuru Hrvata. Nametnuti ambasador od strane nametnutog Komšića.
Država umjesto toga progoni i medijski linčuje one koji bi takve razotkrili. Državi nije sporan Nerkez niti Martina, nego oni koji se usude uprti prstom u njih. https://poskok.info/sta-ti-je-vjernost- ... -hrvatsku/
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
DivaGrabovceva
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 vel 2021, 11:08 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 vel 2021, 11:17 |
|
|
Ova Martina kao trostruki tajni agent, Mata Hari joj nije ravna.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1060 of 2558 - 41.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 vel 2021, 11:18 |
|
|
Zašto tužitelj ne pokrene istragu. To se istraži doslovce za jedan dan, osim ako nije palo u zastaru. Držanje firme na crno bez plaćanja poreza i dodataka za radnike.
Ono što je sigurno je da se na "diplomama" jezika potpisivala kao "profesorica engleskog jezika" čime je svjesno varala ljude za novac. Ti je mogu danas privanto tužiti jer im taj papir za guzice vrijedi.
Bolje za nju samu da joj se ne ispuni želja da Varta postane kao neke zapadne države. Ovo bi je čekalo:
- Apliciranje za veleposlaničko mjesto sa lažnim podacima - Držanje privatne firme na crno - Neplaćanje poreza državi - Neplaćanje doprinosa za stvarne zaposlene učitelje jezika - Varanje ljudi za novac sa lažnim diplomama jezika - Prodaja knjiga bez fiskalnog računa i plaćanja poreza (10% dok je ona to radila)
(Ne znam jel zabranjeno korištenje službenog diplomatskog vozila za prijevoz djeteta u školu i nazad, kad ti već plate 5000 $ godišnje za to)
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 vel 2021, 11:25 |
|
|
I još lažno izjašnjavanje o pripadnosti hrvatskom narodu i poznavanju hrvatskoga jezika u svrhu dobivanja EU putovnice.
|
|
Vrh |
|
|
DivaGrabovceva
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 vel 2021, 11:39 |
|
|
Kad sam sebi napraviš wikipediju je kao ona fora s mašakarama (maska je često odraz onog sta želiš da drugi vide). Paaa, nek' stoji tu. https://hr.wikipedia.org/wiki/Martina_Mlinarević_Sopta
_________________ [URL=https://matchnow.info]Pretty Girls in your town[/URL]
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 vel 2021, 12:58 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 vel 2021, 19:35 |
|
|
HHerceg je napisao/la: https://hercegbosna.org/forum/post102111.html#p102111 Sumnjam da postoji netko sličan kao ona, ovi "anacionalni" po Zagrebu ionako nisu upoznati s povijesti niti politikom. To su ljudi operirani od svega, ona je čista suprotnost i ne znam postoji li itko sličan ne među Hrvatima nego sveukupno na Balkanu. Zbog 4 000 eura poziva na šerijat i uništenje Hrvata citirajuci izjavu predstavnika EU, ljubi i prsten Komšiću svjesna kako može kazneno odgovarati. nisko niže Vidkun Quisling Martina Mlinarević
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|