|
|
Stranica: 15/23.
|
[ 556 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 20:28 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: bura je napisao/la: Uzas. Kao u bolnici. Ne bi dala pet para za to. U biti bi, da ga iznesu iz stana (ako bi se vec nasao u stanu kojim cudom) Btw. Kreveti od kovanog zeljeza znaju biti jako lijepi i fensi. moj je bio baš fora, podnožje je imalo one okomite šipke a uzglavlje još nešto, kao neke grane...ne mogu naći ni približno sličnu fotku. i nije bilo ovih zlatnih kugli na vrhu. ovo je najbliže, s tim da nije bilo tako visoko. Ovaj krevet nije za klaustrofobičare!
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 20:29 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: bura je napisao/la: Uzas. Kao u bolnici. Ne bi dala pet para za to. U biti bi, da ga iznesu iz stana (ako bi se vec nasao u stanu kojim cudom) Btw. Kreveti od kovanog zeljeza znaju biti jako lijepi i fensi. moj je bio baš fora, podnožje je imalo one okomite šipke a uzglavlje još nešto, kao neke grane...ne mogu naći ni približno sličnu fotku. i nije bilo ovih zlatnih kugli na vrhu. ovo je najbliže, s tim da nije bilo tako visoko. Lako održivo, nema prašine i jednostavno lijepi su. Moj ima zlatne kugle. Nasljedstvo je nekad neukusno, ali nećemo u detalje.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 20:33 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
ZGabriel je napisao/la: bura je napisao/la: Uzas. Kao u bolnici. Ne bi dala pet para za to. U biti bi, da ga iznesu iz stana (ako bi se vec nasao u stanu kojim cudom) Btw. Kreveti od kovanog zeljeza znaju biti jako lijepi i fensi. moj je bio baš fora, podnožje je imalo one okomite šipke a uzglavlje još nešto, kao neke grane...ne mogu naći ni približno sličnu fotku. i nije bilo ovih zlatnih kugli na vrhu. ovo je najbliže, s tim da nije bilo tako visoko. U principu nije los al mu fali nesto.... mozda to iza glave je preogromno, visoko. A i ispod nogara je previsoko, mescini. Previse mi je sve to glomazno.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 20:36 |
|
|
Wind je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: moj je bio baš fora, podnožje je imalo one okomite šipke a uzglavlje još nešto, kao neke grane...ne mogu naći ni približno sličnu fotku. i nije bilo ovih zlatnih kugli na vrhu. ovo je najbliže, s tim da nije bilo tako visoko. Lako održivo, nema prašine i jednostavno lijepi su. Moj ima zlatne kugle. Nasljedstvo je nekad neukusno, ali nećemo u detalje. Ma kako je lako održiv!?Djeca se upiške,krevet zahrdja pa ga nosi na brušenje,farbanje.. Ukratko,ja ga ne bih džaba,osim kao sekundarna sirovina!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 20:37 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Mar-kan je napisao/la: Ovaj krevet nije za klaustrofobičare! klaustrofobičniji su oni sa zatvorenim stranicama. tipa ovoga: http://www.dizajndoma.hr/chest/gallery/ ... vet-05.jpgovdje je sve otvoreno i prozračno. Wind je napisao/la: Nasljedstvo je nekad neukusno, ali nećemo u detalje. onda ok.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 20:38 |
|
|
bura je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ovo je najbliže, s tim da nije bilo tako visoko. U principu nije los al mu fali nesto.... mozda to iza glave je preogromno, visoko. A i ispod nogara je previsoko, mescini. Previse mi je sve to glomazno. ovaj na slici je, moj je izgledao bolje. normalne visine, uzglavlje taman da se naslonim dok čitam...nemam sliku.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 20:42 |
|
|
Citat: Ukratko,ja ga ne bih džaba,osim kao sekundarna sirovina! Blažo, niko te nije ni pitao bi li. Zg, Podnice su bitne, madraci još bitniji, visina sve bitnija i bitnija. Bolje uložiti novac u dobar krevet nego...u ne znam što...
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 20:44 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 20:46 |
|
|
bura je napisao/la: U principu nije los al mu fali nesto.... mozda to iza glave je preogromno, visoko. A i ispod nogara je previsoko, mescini. Previse mi je sve to glomazno.
Ovo ti je peri-deri.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 20:49 |
|
|
Inace, ja imam madrac dormeo sa elasticnim (polutvrdim podnicama) i ne bi ga dala za nista. Al krevet je za nista. Godinu dana nakon kupnje pocela se guliti i otpadati "traka" preko rubova. Evo sad se ne mogu sjetit kako se to zove.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 20:49 |
|
|
Wind je napisao/la: Citat: Ukratko,ja ga ne bih džaba,osim kao sekundarna sirovina! Blažo, niko te nije ni pitao bi li. Zg, Podnice su bitne, madraci još bitniji, visina sve bitnija i bitnija. Bolje uložiti novac u dobar krevet nego...u ne znam što... okvir kreveta je ukras - pa kako tko voli, bitni su madrac i podnica. ja imam najobičnije letve koje su došle uz krevet (koji je najobičniji mogući - četiri letve i nogare) ali uz ovaj madrac savršeno pašu. ni jedan krevet nije kao moj. meni. bura je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: klaustrofobičniji su oni sa zatvorenim stranicama. tipa ovoga: http://www.dizajndoma.hr/chest/gallery/ ... vet-05.jpgFkt mi nije jasno kako netko ovakav krevet moze staviti u sobu ili dizajnirat ovakvo sto.. sto ljudi, sto ćudi. isto kao stilski namještaj. ne bih ga uzela ni mrtva, a recimo moja snaha pljune 2000 eura za trosjed i dvije fotelje. i to one ružne prljavoroze boje. i još mi sva ushićena priča kako ih je našla u antikvarijatu.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 20:50 |
|
|
Wind je napisao/la: bura je napisao/la: U principu nije los al mu fali nesto.... mozda to iza glave je preogromno, visoko. A i ispod nogara je previsoko, mescini. Previse mi je sve to glomazno.
Ovo ti je peri-deri. O čemu ti?Krevetu?
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 20:51 |
|
|
Wind je napisao/la: bura je napisao/la: U principu nije los al mu fali nesto.... mozda to iza glave je preogromno, visoko. A i ispod nogara je previsoko, mescini. Previse mi je sve to glomazno.
Ovo ti je peri-deri. Bas i nije. Prije su palete peri-deri. Btw i na ovome se kupi prasina.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 20:54 |
|
|
Markane, lijepo ti kažem - pusti ženama uređenje interijera. nije dosta što ste nam preoteli kuhanje i modu, sad bi još i model kreveta.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 20:55 |
|
|
Zg, jel stvarno imaš crnu posteljinu? @bura Bjeri bura, ko će se s tobom raspravljati. Ne podnosim bilo kakvu kritiku.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 20:57 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Markane, lijepo ti kažem - pusti ženama uređenje interijera. nije dosta što ste nam preoteli kuhanje i modu, sad bi još i model kreveta. Nisi u pravu.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 20:59 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Markane, lijepo ti kažem - pusti ženama uređenje interijera. nije dosta što ste nam preoteli kuhanje i modu, sad bi još i model kreveta. Ev dok krene Eurovizija,odoh ja,dosadjivam se malo,a do tada...a jes bezveze taj metalni krevet,transformerima dobar za dijelova
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 21:00 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Wind je napisao/la: Ovo ti je peri-deri. O čemu ti?Krevetu? O čemu ti?
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 21:02 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: Markane, lijepo ti kažem - pusti ženama uređenje interijera. nije dosta što ste nam preoteli kuhanje i modu, sad bi još i model kreveta. Ev dok krene Eurovizija,odoh ja,dosadjivam se malo,a do tada...a jes bezveze taj metalni krevet,transformerima dobar za dijelova cigicima dati za otpad
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 21:02 |
|
|
Wind je napisao/la: Zg, jel stvarno imaš crnu posteljinu?
da, satensku. i crni prekrivač koji prebacim zimi jer je nekako čupav. sjajan kontrast na bijele zidove i bijeli krevet. i neke druge, ali ne moraš sve znati. a san mi je imati skroz crnu spavaću sobu. crne zidove i posteljinu, i crne rolete, pa kad ugasim svjetlo da nema ni tračka svjetla. totalni odmor.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 21:04 |
|
|
Wind je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: O čemu ti?Krevetu? O čemu ti? Pa kako ćeš poderati metalni krevet!?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 21:04 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: transformerima dobar za dijelova na Trgu Dr. F. Tuđmana postavljeni su neki transformeri, napravljeni od dijelova starih auta. super izgledaju. uvijek puno djece oko njih. imam negdje fotku, iako ne spada u uređenje interijera.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 21:13 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Wind je napisao/la: Zg, jel stvarno imaš crnu posteljinu?
da, satensku. i crni prekrivač koji prebacim zimi jer je nekako čupav. sjajan kontrast na bijele zidove i bijeli krevet. i neke druge, ali ne moraš sve znati. a san mi je imati skroz crnu spavaću sobu. crne zidove i posteljinu, i crne rolete, pa kad ugasim svjetlo da nema ni tračka svjetla. totalni odmor. Nisam tip da virim i pokazivam spavaće sobe. Nego, dugo gledam jednu crnu posteljinu, bila je basnoslovno skupa, ali nitko je neće i snizila se na prihvatljivu cijenu. Volim bijelu, ova mi se sviđa, ali nešto mi se neda kupiti, a stalno je gledam kako ko siroče stoji u kutu. Sve to možeš uraditi sa dobrim unutarnjim roletama.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 21:17 |
|
|
Wind je napisao/la: Nisam tip da virim i pokazivam spavaće sobe. Nego, dugo gledam jednu crnu posteljinu, bila je basnoslovno skupa, ali nitko je neće i snizila se na prihvatljivu cijenu. Volim bijelu, ova mi se sviđa, ali nešto mi se neda kupiti, a stalno je gledam kako ko siroče stoji u kutu. pa ako je sve drugo neutralno, jednostavno, ne vidim zašto ne bi pasala crna posteljina. čisto radi estetskog dojma. kad spavaš ionako ne vidiš ništa oko sebe.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 21:21 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Wind je napisao/la: Nisam tip da virim i pokazivam spavaće sobe. Nego, dugo gledam jednu crnu posteljinu, bila je basnoslovno skupa, ali nitko je neće i snizila se na prihvatljivu cijenu. Volim bijelu, ova mi se sviđa, ali nešto mi se neda kupiti, a stalno je gledam kako ko siroče stoji u kutu. pa ako je sve drugo neutralno, jednostavno, ne vidim zašto ne bi pasala crna posteljina. čisto radi estetskog dojma. kad spavaš ionako ne vidiš ništa oko sebe. Pa što će ti estetski dojam onda? Pitanje je samo osjećaja, zaspati u bijeloj ili crnoj posteljini?!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|