|  | 

|     | Stranica: 18/23. 
 | [ 556 post(ov)a ] |  |  

| Autor/ica | Poruka |  
			| Mar-kan | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  11 svi 2016, 19:00  |  |  
			| Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:45
 | 

| Wind je napisao/la: Nema tu protoka dobre energije, još mu dajem savjete besplatno...mah... Zgabi, šta ti imaš pitati, reći?   Jel to ti furaš reikí,karate i feng šui!?   

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| bura | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  11 svi 2016, 19:01  |  |  
			| Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32
 | 

| Wind je napisao/la: bura je napisao/la: Ahaha. A sta me nasmija. Btw, imam bosanske cilime. Otprilike na ovaj fazonhttps://www.google.ba/search?q=bosanski ... cfAi1AM%3A Ima u njima Bosne, ko u meni Hercegovine. Protkani i oprani svim vodama.  U tome i je njihova ljepota.   Rekoh otprilike na taj fazon jer ne mogu naci prikladnu sliku.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| ZGabriel | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  11 svi 2016, 19:01  |  |  
			| Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27
 | 

| bura je napisao/la: Sta je ovdje dobro?!
 sve._________________
 Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

I know who I am 'cause I know who You are.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| bura | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  11 svi 2016, 19:03  |  |  
 | 

| ZGabriel je napisao/la: bura je napisao/la: Sta je ovdje dobro?!
 sve.Sve je nekako bljedunjavo i dosadno.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Wind | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  11 svi 2016, 19:04  |  |  
			| Pridružen/a: 17 vel 2011, 14:09
 | 

| Mar-kan je napisao/la: Wind je napisao/la: Nema tu protoka dobre energije, još mu dajem savjete besplatno...mah... Zgabi, šta ti imaš pitati, reći?   Jel to ti furaš reikí,karate i feng šui!?   Nisam. furam se na adzui!

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| bura | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  11 svi 2016, 19:05  |  |  
 | 

| Mar-kan je napisao/la: Wind je napisao/la: Nema tu protoka dobre energije, još mu dajem savjete besplatno...mah... Zgabi, šta ti imaš pitati, reći?   Jel to ti furaš reikí,karate i feng šui!?   To sam je i ja mislila pitati pa sam odustala da ne trolam.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Mar-kan | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  11 svi 2016, 19:11  |  |  
			| Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:45
 | 

| bura je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Jel to ti furaš reikí,karate i feng šui!?   To sam je i ja mislila pitati pa sam odustala da ne trolam.Niš ne brigaj,tu je Marktroll   

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Wind | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  11 svi 2016, 19:20  |  |  
 | 

| bura je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Jel to ti furaš reikí,karate i feng šui!?   To sam je i ja mislila pitati pa sam odustala da ne trolam.Nadam se da si pročitao odgovor.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| ZGabriel | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  12 svi 2016, 08:48  |  |  
 | 

| bura je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: sve.
 Sve je nekako bljedunjavo i dosadno. zato imaš lijep pogled.   evo ti nešto veselije, kad opadne lišće.  _________________

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Wind | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  12 svi 2016, 15:50  |  |  
 | 

| ZGabriel je napisao/la: bura je napisao/la: Sve je nekako bljedunjavo i dosadno.
  zato imaš lijep pogled.   evo ti nešto veselije, kad opadne lišće.  

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| bura | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  12 svi 2016, 15:57  |  |  
 | 

| ZGabriel je napisao/la: Previse mi to knjiga po policama. Ubilo se za prasine.  Pretpostavljam da volis citati knjige pa zato volis lezajeve uz prozor. Elem. Komentar je isao na ovu sliku.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Wind | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  12 svi 2016, 16:01  |  |  
 | 

| Citat:  Pretpostavljam da volis citati knjige pa zato volis lezajeve uz prozor. 

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| bura | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  12 svi 2016, 16:05  |  |  
 | 

| Wind je napisao/la: Ovi prozori izgledaju kao u bolnici. Jos nedostaje metalni krevet da izgleda kao prava bolnicka soba.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| bura | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  12 svi 2016, 16:08  |  |  
 | 

| Wind je napisao/la: Citat:  Pretpostavljam da volis citati knjige pa zato volis lezajeve uz prozor. Pa da. Sta je smijesno?

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Wind | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  12 svi 2016, 16:13  |  |  
 | 

| Citat:  Ovi prozori izgledaju kao u bolnici.  Jos nedostaje metalni krevet da izgleda kao prava bolnicka soba.   Nema, pojeli ih neki mezeć. Plata ova, plata ona..  

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| bura | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  12 svi 2016, 16:15  |  |  
 | 

| Gospoja, glupiras se a nemas adekvatnog odgovora. 

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Wind | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  12 svi 2016, 16:16  |  |  
 | 

| bura je napisao/la: Wind je napisao/la: Pa da. Sta je smijesno?Ti.   

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Wind | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  12 svi 2016, 16:17  |  |  
 | 

| bura je napisao/la: Gospoja, glupiras se a nemas adekvatnog odgovora. Hmmmm...  

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| ZGabriel | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  12 svi 2016, 18:08  |  |  
 | 

| bura je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: Previse mi to knjiga po policama. Ubilo se za prasine. mama, jes to ti?    (jednom je predložila da pobacam knjige - ionako samo skupljaju prašinu - da ona može stavit saksije s cvijećem na najgornju policu    ) Citat: Pretpostavljam da volis citati knjige pa zato volis lezajeve uz prozor.
 da, i volim da su mi pri ruci, kad se smjestim da ne moram ustajati.   i, da, smiješno zvuči ovako kako si napisala. NHF.  _________________

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Ksenija | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  12 svi 2016, 21:37  |  |  
			| Pridružen/a: 31 lis 2012, 20:51
 | 

| Za Gabi par predloga     (I jedan zid    )  Na jednoj od prethodnih strana videla sam krevet od kovanog gvožđa. Dopada mi se ali bez dušeka zaista deluje veći a rekla bih da je taman. Uprkos što volim kovano gvožđe draži su mi kreveti od punog drveta.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Wind | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  12 svi 2016, 22:42  |  |  
 | 

| Ipak ostajem vjerna prozračnijoj varijanti.     Sutra kupaonice, što vam je najvažnije, volite li  tuš kabinu ili klasičnu kadu, što vam ide na žifce?! Laka noć!   

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Ksenija | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  12 svi 2016, 23:11  |  |  
 | 

| Ako su mi misli "prozračne" potpuno je svejedno u koju boju zaranjam moje snene oči.  P.S. Crna je rezervisana za Gabi.   

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| bura | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  13 svi 2016, 00:03  |  |  
 | 

| [quote="Ksenija]  [/quote] Sablasno. Mracni srednji vijek.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| bura | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  13 svi 2016, 00:07  |  |  
 | 

| Wind je napisao/la: Lijepo za vidjet.  Grebe mi obraze i ne podnosim cipku/vez.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Ksenija | 

|  Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo?  Postano:  13 svi 2016, 00:34  |  |  
 | 

| bura je napisao/la:  Sablasno. Mracni srednji vijek. Kako god, znam da Gabi nije sablasna  pa makar i u crnoj posteljini koja nije i moj izbor.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Online |  
		| Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |  
	|  | Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove.
 Ne možeš uređivati svoje postove.
 Ne možeš izbrisati svoje postove.
 Ne možeš postati privitke.

|  |  |