|
|
Stranica: 16/23.
|
[ 556 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 21:25 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Wind je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: pa ako je sve drugo neutralno, jednostavno, ne vidim zašto ne bi pasala crna posteljina. čisto radi estetskog dojma. kad spavaš ionako ne vidiš ništa oko sebe. Pa što će ti estetski dojam onda? Pitanje je samo osjećaja, zaspati u bijeloj ili crnoj posteljini?! pa kad uđeš u spavaću sobu. ja volim neki detalj koji naglasi ostatak. ako je sve bijelo, crna posteljina, ili neka druga boja koju voliš, lijepo izgleda. štajaznam, bijela sa crnim i zelenim šarama, recimo. ili crvena, kakogod. kad ugasiš svjetlo, svejedno je. bitno da ti je ugodno.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 21:32 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Wind je napisao/la: Pa što će ti estetski dojam onda? Pitanje je samo osjećaja, zaspati u bijeloj ili crnoj posteljini?! pa kad uđeš u spavaću sobu. ja volim neki detalj koji naglasi ostatak. ako je sve bijelo, crna posteljina, ili neka druga boja koju voliš, lijepo izgleda. štajaznam, bijela sa crnim i zelenim šarama, recimo. ili crvena, kakogod. kad ugasiš svjetlo, svejedno je. bitno da ti je ugodno. Mar-kan bi rekao da je ovo tipična muška logika.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 21:49 |
|
|
Wind je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: pa kad uđeš u spavaću sobu. ja volim neki detalj koji naglasi ostatak. ako je sve bijelo, crna posteljina, ili neka druga boja koju voliš, lijepo izgleda. štajaznam, bijela sa crnim i zelenim šarama, recimo. ili crvena, kakogod. kad ugasiš svjetlo, svejedno je. bitno da ti je ugodno. Mar-kan bi rekao da je ovo tipična muška logika. Wind je u pravu-sve su mačke u mraku crne
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 21:54 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Wind je napisao/la: Mar-kan bi rekao da je ovo tipična muška logika. Wind je u pravu-sve su mačke u mraku crne a i posteljine.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 10 svi 2016, 22:22 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Težina palete dimenzija 120x80x14,4 je 25 kila...Teško ko zemlja... Nosivost 1500 kg.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 08:12 |
|
|
bura je napisao/la: Težina palete dimenzija 120x80x14,4 je 25 kila...Teško ko zemlja...
auuuuuuu ja mislila 10-ak kila. uf, što bi rek'o kojot - natrag u fazu konstrukcije plana.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 10:12 |
|
|
evo još malo masonerije ovdje mi ne smeta ni siva boja, baš je sve prozračno i izgleda udobno
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 14:01 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: bura je napisao/la: Težina palete dimenzija 120x80x14,4 je 25 kila...Teško ko zemlja...
auuuuuuu ja mislila 10-ak kila. uf, što bi rek'o kojot - natrag u fazu konstrukcije plana. Mislim da su te palete od 25kg sa punom plocom odozgo. Nema mi logike da je paleta koja ima letve odozgo teska 25 kg. Nemoguce. Do 10-ak kg max.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 14:08 |
|
|
baš ću pitat nekoga. ja ni odoka ne mogu procijenit koliko je teška.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 14:52 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Fin ugao. A i cilim. Saksija je ista kao moja. Samo sta to u saksiji nije toliko bujno. Ocekujem da bude slijedecih mjesec dana. Bosiljak..
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 15:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Funkcionalno i bez duše, ali se zato ovdje zaspalo milijun puta (casting couch?)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 15:42 |
|
|
fali ti neka slika na zidu.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 15:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
ZGabriel je napisao/la: fali ti neka slika na zidu. Malograđanština.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 15:49 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: fali ti neka slika na zidu. Malograđanština. meni je prazan zid gol, isto kao i prozor bez zavjesa. a dobro, ti voliš golotinju, pa ima smisla.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 15:52 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Malograđanština.
meni je prazan zid gol, isto kao i prozor bez zavjesa. a dobro, ti voliš golotinju, pa ima smisla. Ionako nema prostora, svugdje vrata prozori, a TV zauzima pola zida. Bilo bi naguravanje na silu. Slike su bezze ako nemaju baš neko duboko značenje. Prijateljima i prijateljicama koji su odlazili iz Australije (ogroman broj vjerovali ili ne) sam kupovao nešto na ovu foru, svi su stavili na zid u HK, Londonu, Trstu:
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 15:58 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: meni je prazan zid gol, isto kao i prozor bez zavjesa. a dobro, ti voliš golotinju, pa ima smisla. Ionako nema prostora, svugdje vrata prozori, a TV zauzima pola zida. Bilo bi naguravanje na silu. Slike su bezze ako nemaju baš neko duboko značenje. Prijateljima i prijateljicama koji su odlazili iz Australije (ogroman broj vjerovali ili ne) sam kupovao nešto na ovu foru, svi su stavili na zid u HK, Londonu, Trstu: nostalgija. on topic - imaš baš pravi muški namještaj. ogroman tv, udobna sofa, bez suvišnih detalja. doduše, mogao si stavit neko pivo i grickalice na stol. makar čips od kelja, on je zdrav.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 16:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
To kod Ministra pogrešan izbor za tako mal prostor. Ta vrata tamo, ili što je, treba otvoriti skroz. Pretpostavljam da je izlaz balkon pa ne ne može. Ubaciti minimalan kauč. Ako su problem gosti u podrumu i na tavanu stolice na rasklapanje sa udobnim i debelim dodacima za sjedenje.
Pravilo broj jedan koje vraća kvadraturu koja se skupo plaća. Nikad ne namještati stan za goste, nikad. To doslovce jede prostor, a to košta, a gosti su tu 0.00003% vremena. Meni osobno se hebe za njih. Dok su tu na kavi ja mogu sjediti i na kuhinjskoj stolici.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 16:57 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Funkcionalno i bez duše, ali se zato ovdje zaspalo milijun puta (casting couch?) Kad vidim spuštene roletne, mislim da u glavi vlasnika nešto ne štima. Ovaj mračni prolaz prema svjetlosti bih pretvorila u nešto ovako. Ozdravljenje zagarantirano.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 17:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 17:28 |
|
|
Citat: Meni je ovo skroz ok. Max iskoristivost prostora. Vidim da ugao ima kao neke police za knjige. Najs. Jedino sta mi se ne svidja je cilim. A sta se prozora tice, pa nije covjek gradio zgradu, pobogu. Uostalom, mozda ima ok pogled i balkon. I da. Nikakve slike nisu potrebne jer bi "zatvorile " ionako mali prostor.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 17:45 |
|
|
Bjeri bura, nisam ja na ministrovoj plaći, i da ne mogu reći da mu je mrak životni prostor. Kaktusi ne.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 17:51 |
|
|
Wind je napisao/la:
Kad vidim spuštene roletne, mislim da u glavi vlasnika nešto ne štima.
pa možda je slikao noću, a pošto nema zavjese, ne želi da mu susjedi ćire u sobu. Citat: Ovaj mračni prolaz prema svjetlosti bih pretvorila u nešto ovako. Ozdravljenje zagarantirano. ovo je jako lijepo, ali to je ogroman prostor, očito.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 17:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
I Gabriela i Wind vole prostore u kojima muzika zvuči kao u spilji. Sumnjam da tako imaju doma, jedno su slike drugo stvaran život. Da sad ne idem u detalje kako se frekvencije zvuka šire i odbijaju u prostoru.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:01 |
|
|
BBC je napisao/la: I Gabriela i Wind vole prostore u kojima muzika zvuči kao u spilji. Sumnjam da tako imaju doma, jedno su slike drugo stvaran život. Da sad ne idem u detalje kako se frekvencije zvuka šire i odbijaju u prostoru. a neki od nas zataknu slušalice u uši i odvrnu glazbu na max. nisam u kinu, kod kuće sam.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:02 |
|
|
Wind je napisao/la: Bjeri bura, nisam ja na ministrovoj plaći, i da ne mogu reći da mu je mrak životni prostor. Kaktusi ne. Gospoja, pitaj doticnog gospodina da nije mozda slikao u sred noci. Vidis bona da ga more zlodusi pa ne moze spavati. I da. Kaktusi no no.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|