|
|
Stranica: 17/23.
|
[ 556 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:12 |
|
|
Šta da ga pitam? Nema tu protoka dobre energije, još mu dajem savjete besplatno...mah... Zgabi, šta ti imaš pitati, reći?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:15 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Wind je napisao/la: Šta da ga pitam? Nema tu protoka dobre energije, još mu dajem savjete besplatno...mah... Zgabi, šta ti imaš pitati, reći? pa rekla sam da je dobar onaj kutak za čitanje koji si stavila.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:17 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ovo je jako lijepo, ali to je ogroman prostor, očito.
2x 2,60, tu negdje po osjećaju za prostor.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:19 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Wind je napisao/la: Šta da ga pitam? Nema tu protoka dobre energije, još mu dajem savjete besplatno...mah... Zgabi, šta ti imaš pitati, reći? Jao njemu sa tvojim savjetima Aj mu nabaci i krevet kakav bi morao imati. Sa baldahinom po mogucnosti.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:21 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Wind je napisao/la: Šta da ga pitam? Nema tu protoka dobre energije, još mu dajem savjete besplatno...mah... Zgabi, šta ti imaš pitati, reći? pa rekla sam da je dobar onaj kutak za čitanje koji si stavila. Poželjno napraviti prema onima koji ćire. Kulturom protiv nekulture.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:21 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Wind je napisao/la: Šta da ga pitam? Nema tu protoka dobre energije, još mu dajem savjete besplatno...mah... Zgabi, šta ti imaš pitati, reći? pa rekla sam da je dobar onaj kutak za čitanje koji si stavila. Mda. Sta ti je zgabi. Ziva klaustrofobija sa tim knjigama okolo.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:23 |
|
|
Wind je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ovo je jako lijepo, ali to je ogroman prostor, očito.
2x 2,60, tu negdje po osjećaju za prostor. nisam mislila samo na ovaj kutak, nego na cijelu kuću (nekako mislim da je kuća u pitanju, ima lijepa stabla ispred. ) ako imaš dovoljno prostora za 5 m2 "kutka", onda je ostatak povelik.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:24 |
|
|
bura je napisao/la: Wind je napisao/la: Šta da ga pitam? Nema tu protoka dobre energije, još mu dajem savjete besplatno...mah... Zgabi, šta ti imaš pitati, reći? Jao njemu sa tvojim savjetima Aj mu nabaci i krevet kakav bi morao imati. Sa baldahinom po mogucnosti. 1. Pa... moguće, vrlo moguće... 2. Neću. 3. To je kič.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:25 |
|
|
bura je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: pa rekla sam da je dobar onaj kutak za čitanje koji si stavila. Mda. Sta ti je zgabi. Ziva klaustrofobija sa tim knjigama okolo. pa nije to soba, mislim da se nastavlja ili na nekakav hodnik ili na dnevnu sobu. takav dojam ostavlja.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:27 |
|
|
bura je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: pa rekla sam da je dobar onaj kutak za čitanje koji si stavila. Mda. Sta ti je zgabi. Ziva klaustrofobija sa tim knjigama okolo. Mda. Promijeni literaturu.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:29 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: bura je napisao/la: Mda. Sta ti je zgabi. Ziva klaustrofobija sa tim knjigama okolo.
pa nije to soba, mislim da se nastavlja ili na nekakav hodnik ili na dnevnu sobu. takav dojam ostavlja. Svejedno sta je. Prezagusljivo je.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:31 |
|
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:33 |
|
|
Wind je napisao/la: bura je napisao/la: Jao njemu sa tvojim savjetima Aj mu nabaci i krevet kakav bi morao imati. Sa baldahinom po mogucnosti. 1. Pa... moguće, vrlo moguće... 2. Neću. 3. To je kič. 2. Aj aj mozes ti to. Da vidimo krevet koji bi mu preporucila. 3. Sta ti je bona, baldahin je uvijek IN (more bit i zastita od muha i komaraca)
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bura, Mukadesa tebi zavidi i ljubomorna je na tebe jer si rođena u Sarajevu i prava si Sarajka. Za raziku od nje koja je rođena na selu i sanja da živi u Sarajevu, a nikad to neće moći.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:38 |
|
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:40 |
|
|
BBC je napisao/la: Bura, Mukadesa tebi zavidi i ljubomorna je na tebe jer si rođena u Sarajevu i prava si Sarajka. Za raziku od nje koja je rođena na selu i sanja da živi u Sarajevu, a nikad to neće moći. Moze ona doci u Sarajevo kad hoce. Dabogda dosla citava Hercegovina. Ja nemam nista protiv.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:41 |
|
|
bura je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ma da, artist design studio s pripadajućim kutkom za opuštanje uz dobru literaturu. http://ideasgn.com/architecture/artists ... tects-006/Jel to ta slika sta je wind postavila al slikano iz drugog kuta? da, pogledaj cijeli članak. "siroti" vlasnici imaju studio u nastavku kuće, ovo ćoše je dio tog studija.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:42 |
|
|
Bura, vidim pospremila si krevet, gosti ti dolaze,jel?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:43 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
bura je napisao/la: BBC je napisao/la: Bura, Mukadesa tebi zavidi i ljubomorna je na tebe jer si rođena u Sarajevu i prava si Sarajka. Za raziku od nje koja je rođena na selu i sanja da živi u Sarajevu, a nikad to neće moći. Moze ona doci u Sarajevo kad hoce. Dabogda dosla citava Hercegovina. Ja nemam nista protiv. Došla bi da nema strah od života. Ona misli da veliki gradovi gutaju ljude. Vidiš i na forumu kako plašljivo piše.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:44 |
|
|
i ovo je dobro. googlajte "reading window" ima super ideja. p.s. bibićko, ajd odskakući s tim šatro provokacijama. ne doprinosiš temi.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:46 |
|
|
BBC je napisao/la: bura je napisao/la: Moze ona doci u Sarajevo kad hoce. Dabogda dosla citava Hercegovina. Ja nemam nista protiv.
Došla bi da nema strah od života. Ona misli da veliki gradovi gutaju ljude. Vidiš i na forumu kako plašljivo piše. Ako me je pošao bbc zabavljati na forumu, jel to alarm da odem? Markane, ti si psiholog, odgovaraj.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:47 |
|
|
Wind je napisao/la: BBC je napisao/la: Došla bi da nema strah od života. Ona misli da veliki gradovi gutaju ljude. Vidiš i na forumu kako plašljivo piše. Ako me je pošao bbc zabavljati na forumu, jel to alarm da odem? ne, to je znak da si opuštena.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:53 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:59 |
|
|
bura je napisao/la: Wind je napisao/la: Bura, vidim pospremila si krevet, gosti ti dolaze,jel? Ahaha. A sta me nasmija. Btw, imam bosanske cilime. Otprilike na ovaj fazon https://www.google.ba/search?q=bosanski ... cfAi1AM%3A Ima u njima Bosne, ko u meni Hercegovine. Protkani i oprani svim vodama. U tome i je njihova ljepota.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 11 svi 2016, 18:59 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: i ovo je dobro. googlajte "reading window" ima super ideja. p.s. bibićko, ajd odskakući s tim šatro provokacijama. ne doprinosiš temi. Sta je ovdje dobro?!
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|