HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 28 sij 2025, 11:54.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 574 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Tv. Bujica
PostPostano: 05 ožu 2015, 14:35 

Glazbenik nije još čuo za kompartmentalizaciju, i ne može odvojiti pitanja u RH od onih u BiH, kao i valorizirati što je u ovom trenutku presudnije. Da, moguće je da je netko u RH sotona, a u BiH anđeo i suprotno. Primjera radi, kada ne bih morao odležati u zatvoru, ja bih vam bez previše razmišljanja i kolebanja (i sa nula grižnje savjesti) objesio Banca za prvu banderu (nek se klati ko Musolini ili pinata), bez obzira koliko on guslao o Bleiburgu ili "komunistima", jer iako je vama saveznik u tim povijesnim prepucavanjima, u BiH je saveznik onima koji imaju vrlo konkretan plan fizičke anihilacije hrvatskog naroda. Tako da uopće nemam problema s valorizacijom onoga što je konkretnije i bitnije.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 14:42 

BBC je napisao/la:
Ne moraš ići daleko. Socijal-demokrati u Austriji u prvim redovima na misama u crkvi. Ako hoćeš daleko čitav južnoamerički kontinent je sa svećenicima ljevičarima i socijal-demokratama.

Pročitaj podebljano
Glazbenik je napisao/la:
Nino nigdje ne bi prošao pod lijevo.

Filozofskom orijentacijom je očito blizak empirizmu, protivnik je permisivnosti, cijeni tradiciju (HaTeS vs. JuPeK).

Nađi mi empiričku ljevicu i koja u svom društvu nije permisivna. To ne postoji ni u Austriji ni igdje drugdje.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 14:43 

Ti stvarno misliš da netko po zapadu secira ljude, njihove riječi i filozofiju kao vi na forumu ? Nema pametnijeg posla.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 14:46 

Ministry of Sound je napisao/la:
Glazbenik nije još čuo za kompartmentalizaciju, i ne može odvojiti pitanja u RH od onih u BiH, kao i valorizirati što je u ovom trenutku presudnije. Da, moguće je da je netko u RH sotona, a u BiH anđeo i suprotno. Primjera radi, kada ne bih morao odležati u zatvoru, ja bih vam bez previše razmišljanja i kolebanja (i sa nula grižnje savjesti) objesio Banca za prvu banderu (nek se klati ko Musolini ili pinata) , bez obzira koliko on guslao o Bleiburgu ili "komunistima", jer iako je vama saveznik u tim povijesnim prepucavanjima, u BiH je saveznik onima koji imaju vrlo konkretan plan fizičke anihilacije hrvatskog naroda. Tako da uopće nemam problema s valorizacijom onoga što je konkretnije i bitnije.

Ministre, Vi kao da ste pali s Marsa. :zubati

Ja sam prvi na ovoj temi komentirao Bančevo gostovanja u Bujici na temu BiH i naveo gluparije koje su Banac i Bujanec izrekli i komentirao da je bilo negledljivo.

Ako Vam smeta moja rasprava s Junuzom, prebacite je u zasebnu temu.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 14:52 

Odlaženje u Crkvu nije obilježje desnice/ljevice. Ja sam desničar, pa u Crkvu nisam ušao ima godinama.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 14:56 

Tuta je napisao/la:
Odlaženje u Crkvu nije obilježje desnice/ljevice. Ja sam desničar, pa u Crkvu nisam ušao ima godinama.

U pravu si. Zato kad komentirate Hrvatsku boldano u font 200 naglasite da o tome pričate. Ne izvozite hrvatsku nakaradnost na svijet i BiH.

Mislim da je samo u Hrvatskoj moguće da iste osobe vole novu seriju o Jugoslaviji na HRT (ne seriju kao seriju, već poruku) i istovremeno mrze Beograd i Srbe. Ili da vole Broza a mrze Srbe i Beograd.
Tih sranja i nakaradnosti ne treba Hrvatima u BiH.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 17:22 

Glazbenik je napisao/la:
Milanović je bolesnik koji i kad želi što reći u prilog Hrvatima u BiH to nije sposoban izreći.

K tome Milanović je dao ukinuti pokroviteljstvo nad Bleiburgom koje je već bilo stavljeno ad acta.

Isprovaljivao se u Srbu 27. srpnja 2008.

Imenovao je Željka Jovanovića ministrom OZŠ, a Vesnu Pusić ministricom VEP. Trebam li citirati Šušnjara na temu Vesne Pusić?

Zokyjeva vlada je mijenjala nazive ministarstava (socijalna skrb, šport, zdravstvo).

Dakle, secirao si 7 godina i iskopao to. Zanimljivo, ja bih ih više iskopao od tebe.
Pokroviteljstvo treba ukinuti nad svim tim manifestacijama. Ja sam bio tamo. Plaća se samo malo više folklora. Kao i po partizanskim sijelima. Meni to ruši dignitet događaja. No, to je stvar ukusa.

Ovo ostalo i nisu grijesi njegovi. Doduše, ima materijala za po zapovjednoj odgovornosti. Po meni je on taj koji je blokirao da RH otklizi do kraja u lijevo. No, dobro, za ono što sam naveo bi ipak trebalo Ninu pitat.

Nego prosu se ti s centiranjem Banca, ako je on u centrutko je onda desno od njega? Samo Bujanec & Co. :D

No, ne bih nastavljao, ja sam davno naveo ovu desnicu (centar :D ) kao veliki problem Hrvata BiH a to će izgleda tako i ostat. No, dajmo priliku, ali se bojim da ćemo žalit za crvenokomunističkoatavističkosrbofilnomasonskim premijerom, ako već nećemo za ex predsjednikom.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 18:04 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Dakle, secirao si 7 godina i iskopao to. Zanimljivo, ja bih ih više iskopao od tebe.

No, ne bih nastavljao,

Ovlaš sam se osvrnuo.

Dobro, i ja stajem.

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2015, 03:23 

Ipak, tvorac fraze - "bošnjački temelj, velikobosanska nadgradnja i građanska fasada" je sociolog Ivan Vukoja lično, glavom i bradom.

Preporučam ovaj interesantan tekst uvaženog nam sociologa.

Ivan Vukoja: Čuvari Bosne divanili u Hercegovini, Dnevnik.ba.

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2015, 07:50 

Bravo Ivane što si jednostavno opisao, bravo Ja što sam oteo sintagmu zaboravu. :D

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2015, 07:53 

Gospodine Junuze, na Vama je da se brinete za Zagreb gdje se grebete za svoje, a ne za širu sliku. :zubati

Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:

Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2015, 13:10 

SDB je napisao/la:
Gospodine Junuze, na Vama je da se brinete za Zagreb gdje se grebete za svoje, a ne za širu sliku. :zubati

U Zagrebu mislim da će HDZ bit moj sljedeći izbor. :zubati Od sadašnje vlade mislim da Milanović zaslužuje pozitivnu ocjenu za odnos prema bh. Hrvatima i zbog ignoriranja ustaša-partizan spike. Čini se da i onaj HD Siniša zna što radi a ovo ostalo ni HDZ ne bi gore.

Prema tome, čekamo da Kadriramarko :D , teško može bit gore od ovog. Samo da ne usere prema bh. Hrvatima kad dobiju izbore, kako imaju običaj.

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2015, 13:36 

Ministry of Sound je napisao/la:
Glazbenik nije još čuo za kompartmentalizaciju, i ne može odvojiti pitanja u RH od onih u BiH, kao i valorizirati što je u ovom trenutku presudnije. Da, moguće je da je netko u RH sotona, a u BiH anđeo i suprotno. Primjera radi, kada ne bih morao odležati u zatvoru, ja bih vam bez previše razmišljanja i kolebanja (i sa nula grižnje savjesti) objesio Banca za prvu banderu (nek se klati ko Musolini ili pinata), bez obzira koliko on guslao o Bleiburgu ili "komunistima", jer iako je vama saveznik u tim povijesnim prepucavanjima, u BiH je saveznik onima koji imaju vrlo konkretan plan fizičke anihilacije hrvatskog naroda. Tako da uopće nemam problema s valorizacijom onoga što je konkretnije i bitnije.

Svakako bi mu dobro društvo tamo pravili Bujanec, Mesić i Čičak. :wink

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2015, 14:02 

SDB je napisao/la:

U Zagrebu mislim da će HDZ bit moj sljedeći izbor. :zubati Od sadašnje vlade mislim da Milanović zaslužuje pozitivnu ocjenu za odnos prema bh. Hrvatima i zbog ignoriranja ustaša-partizan spike. Čini se da i onaj HD Siniša zna što radi a ovo ostalo ni HDZ ne bi gore.

Prema tome, čekamo da Kadriramarko :D , teško može bit gore od ovog. Samo da ne usere prema bh. Hrvatima kad dobiju izbore, kako imaju običaj.

? Čovjek koji je ukinuo pokroviteljstvo Bleiburga i cijelo vrijeme govorio o "nama i njima"? Doduše, i ja mislim da je Zoki politički Hrvat, za razliku od nekih drugih s te strane političkog spektra.

Inače, naš Zoki voli oslovljavati Bošnjake Cerićevom terminologijom. Geni kameni, štaš. :zubati

Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:

Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2015, 14:15 

Ma dobro. Ovdje me baš RH ne zanima osim onog što se tiče bh. Hrvata.

Nino očekivano u VL opr'o B(uj)anca. :zubati

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2015, 14:20 

Ma dobro. Ovdje me baš RH ne zanima osim onog što se tiče bh. Hrvata.

Nino očekivano u VL opr'o B(uj)anca. :zubati

Junuze uslikaj nam tekst ili netko tko je kupio večernji list ili jema pretplatu.

Ako netko zna o ovih "heklera" kako moreš zaobić pretplatu?

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2015, 15:26 

Isplati se i kupit VL petkom. :D Objavit će se već to negdje, jamačno.

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2015, 15:35 

Šporka politika

NINO RASPUDIĆ: B(uj)anac na braniku Bosne

http://www.portaloko.hr/clanak/nino-ras ... e/0/71044/

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2015, 15:54 

MRSHO je napisao/la:
Šporka politika

Citat:
Tada sam iznio primjer bošnjačkog grada Kalesije, u kojoj živi 35 Hrvata i gdje su dva kandidata hrvatskih stranaka dobila 32, a Komšić 7033 glasa.

Da se ne zaboravi.

I da naši RH političari znaju tko ih kritizira.

Velikobošnjački ološ koji je u dva mandata oteo Hrvatima mjesto hrvatskog člana predsjedništva muslimanskim glasovima.

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2015, 16:05 

MRSHO je napisao/la:
Šporka politika

Da se ne zezamo.

Svaku riječ koju Nino napiše o BiH svaki normalni Hrvat i hrvatski građanin (da budemo uključivi za sve) može samo potpisati.

Nino je u pravu, Banac je u krivu.

I to je to.

Nema tu previše mudrovanja.

A da ne spominjemo da je tekst jako dobar i isplati se pročitat ne samo glede informacija nego i zbog stila pisanja.

Nino. :smajl007

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2015, 16:51 

:D Nađoh ovo negdje na sred puta.

Privitak/ci:
10609556_10204732282805658_4154378265725034155_n.jpg
10609556_10204732282805658_4154378265725034155_n.jpg [ 30.78 KiB | Pogledano 5500 put/a. ]
Vrh

PostPostano: 06 ožu 2015, 19:53 

Bedak.

slika

Nino. :klanjam

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2015, 17:39 

Evo baš gledam status na fb grupi ovoga portala glede Bujanca...i ne mogu shvatiti otkud tolika fascinacija tim likom od strane tolikog broja Hrvata... istina mahom iz HR ali ima nešto i iz BiH.
Ne kontam u čemu je fazon, što to vide u tom jadnom liku, otvorenom protivniku prava Hrvata u BiH. Jer reakcije na svaki kritički osvrt prema njemu su oštre i svode se na - vi ste izdajnici, plaćenici, komunjare...

Može li mi netko iz HR objasniti zašto je to tako tj zašto ima toliko zaslijepljenih poklonika? Je li pljuvanje po Josipoviću u važnije od Hrvata u BiH?

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2015, 19:01 

Bobovac je napisao/la:
Evo baš gledam status na fb grupi ovoga portala glede Bujanca...i ne mogu shvatiti otkud tolika fascinacija tim likom od strane tolikog broja Hrvata... istina mahom iz HR ali ima nešto i iz BiH.
Ne kontam u čemu je fazon, što to vide u tom jadnom liku, otvorenom protivniku prava Hrvata u BiH. Jer reakcije na svaki kritički osvrt prema njemu su oštre i svode se na - vi ste izdajnici, plaćenici, komunjare...

Može li mi netko iz HR objasniti zašto je to tako tj zašto ima toliko zaslijepljenih poklonika? Je li pljuvanje po Josipoviću u važnije od Hrvata u BiH?

Ja kad o tome nešto napišem na forumu uvijek se jave dežurni koji pođu relativizirati stvari...

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2015, 19:11 

Ultradesnica traži ikone. Nema ih, ako se nešto i stvori to HDZ kupi. Čak su i nepotkupljivu Ružu kupili, prije Đapića. Jednostavno je to najfrustriranija skupina. Konačno imamo Hrvatsku ali se njima čini da njom vladaju masoni, komunisti, Jugoslaveni a svi političari su kupljeni od njih. Domoljublje im je neupitno. Ako se dobro sjećam krajnja desnica (pravaši) je na zadnjim izborima dobila 130 k glasova, a treba znat da i golemi dio Hrvata BiH u RH simpatizira takav način razmišljanja.

Evo Zagica na ovom forumu, sve bi nas prozvala da smo Jugoslaveni, udbaši, komunjare, srboljupci, ateisti; jer ih ona svugdje vidi. Ona uopće nije ultradesničarka nego desničarka (politički), nažalost, prosječna desničarka, karakteristična glasačica HDZ-a u RH.

Bilo je pitanje vremena kad će se pojavit lik koji im paše. Ne možeš inače svijećom među vođama pravaša naći čovjeka koji nije lud za početak, a kad još nije preglup to je super. I eto, Bujko iskoči, čak i takav šmrkljiv. :D

Zadnji normalni i pametan ultraš je bio Drago Tadić ali nema mladih naraštaja... Srećom.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 574 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: