HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 17 ruj 2025, 11:16.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 589 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 24  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Tv. Bujica
PostPostano: 24 vel 2015, 00:12 

Pantagana je napisao/la:
meni je velimir baš simpa lik, lajkujem ga na fejsu redovito :D :D

Vidi se na njemu da je poslušnik. Šta će čovjek, da sam i ja dilao drogu, bio nacist itd., možda bih i ja isto.

Vrh

PostPostano: 24 vel 2015, 13:16 

Po meni sam Bujica nije uopće toliko bitan koliko format emisije i gosti koje dovodi. Nekakva malo ležernija protuteža NU2 gdje se većinom dovode lijevi anonimusi.

Vrh

PostPostano: 24 vel 2015, 19:18 

useless je napisao/la:
Po meni sam Bujica nije uopće toliko bitan koliko format emisije i gosti koje dovodi. Nekakva malo ležernija protuteža NU2 gdje se većinom dovode lijevi anonimusi.

Nekakva zrelija ravnoteža i vjerojatno kvalitetniji izbor gostiju bio bi da je na njegovom mjestu Dujmović, Bujanec je lakrdijaš.

Vrh

PostPostano: 24 vel 2015, 20:50 

slika

Ocvali neonacist koji plaća kurve drogom.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2015, 21:53 

Banac & Bujanec o BiH. :scared

Koja razmišljanja, nisam ih više imao snage slušati. :wacko

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2015, 23:08 

Jel zli Dodik nešto napravio =)) ?

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2015, 23:37 

Zadar1993 je napisao/la:
Jel zli Dodik nešto napravio =)) ?

Zli Dodik, 200 bošnjačkih mudžahedina u Siriji koji nisu ozbiljan, nego preuveličan problem kao i vahabiti u BiH, potreba za integracijom umjerenih muslimana u sve zapadne zemlje.

Protiv Lučića i Raspudića (ljevičara infiltriranog u hrvatsku desnicu), protiv Čovića - koji se nadao Josipovićevoj pobjedi.

Samo je Karamarko savršen. :zubati

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2015, 23:44 

Dobro tu se svi slažemo. :zubati

A šta je Banac, desničar, po svojoj definiciji?

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2015, 23:49 

doc je napisao/la:
A šta je Banac, desničar, po svojoj definiciji?

Rekao bih da sebe smatra desnicom. Bar je o desnici govorio tako afirmativno, kao da se i sam nalazi u njoj.

Ali slušao sam svega deset minuta na početku emisije, a onda sam se otišao oporavljati od stresa.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 00:02 

Klasika za Banca glede BiH. Što se RH tiče sa druge strane tu je Banac 1/1 naš u zadnje vrijeme jer je skužio tko je na suprotnoj strani, dijelom i na vlastitoj koži.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 00:07 

Zadar1993 je napisao/la:
Klasika za Banca glede BiH. Što se RH tiče sa druge strane tu je Banac 1/1 naš u zadnje vrijeme jer je skužio tko je na suprotnoj strani, dijelom i na vlastitoj koži.

Da, što se tiče Hrvatske sada ima odlična stajališta. Bez daljnjeg.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 00:18 

Banac je konzervativni liberal po svojoj ideologiji, kako sam ga ja do sada upratio. Desnica-ljevica su glupi pojmovi, u načelu, za mene je desnica svaka anti-egalitarna ideologija, socijalizam, marksizam, pa i moderni socijalni liberalizam. Desnica mi je ekonomski liberalizam, konzervativizam, pa ekstremno dalje razni oblici fašizma. To je više krug, nego ravna linija, tako da čovjek vrlo često ne može reći gdje počinje, a gdje završava desnica/ljevica.

Po čemu je Raspudić ljevičar?

Ima li tko video od emisije da se pogleda?

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 09:04 

Hebo majku..., pa za koga rade ovi ljudi, tko to plaća...sve ove laži, objede i besmislice?!

Phu!

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 09:20 

Glazbenik je napisao/la:
Zadar1993 je napisao/la:

Da, što se tiče Hrvatske sada ima odlična stajališta. Bez daljnjeg.

Problem je što ide u paketu i jedno i drugo. I uvijek je išlo. Banac je najčistija desnica moguća.

Nino je lijevo, ali mi nismo naviknuti na ljevicu bez kozaračkih kola, crvenih marama i kapa s petokrakom, zatucanu i sklonu isključivosti i netoleranciji. Moram priznat da je Milanović oličenje ljevice kakva bi trebala bit. Njega nikad nema u ustašama i partizanima. Zato ga i ne vole vampiri.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 10:19 

Tuta je napisao/la:
Banac je konzervativni liberal po svojoj ideologiji, kako sam ga ja do sada upratio. Desnica-ljevica su glupi pojmovi, u načelu, za mene je desnica svaka anti-egalitarna ideologija, socijalizam, marksizam, pa i moderni socijalni liberalizam. Desnica mi je ekonomski liberalizam, konzervativizam, pa ekstremno dalje razni oblici fašizma. To je više krug, nego ravna linija, tako da čovjek vrlo često ne može reći gdje počinje, a gdje završava desnica/ljevica.

Točno. :palacgore2

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 11:15 

Bobovac je napisao/la:
Hebo majku..., pa za koga rade ovi ljudi, tko to plaća...sve ove laži, objede i besmislice?!

Phu!

:w00t

Za pocetak vrsni istoricar Hasanbegovic iz Zagreba, kome je svaka sledeca izgovorena rec veliki mentalni napor... pa onda "takozvana Republika Srpska", pa cevapi sa Beslicem blizi nego sviranje klavira u Banja Luci, pa umerena opcija Bakir, sa kime treba saradjivati...

Sta reci o voditelju... mladi nacista, sa frizurom iz price - majka Muju sisala na struju... takve njuske ocekujem da deru pola kile bureka i jogurta u pola 6 ujutru, pre nego sto se otisne na posao, sef smene u vodovodu... takav je dogurao da sedi u prvom redu na Kolindinoj inauguraciji...

Necu da vam solim ranu, ali se ozbiljno zapitajte sta znaci promocija ovakvih likova i teza... ovo mi mirise na Mesicevu politiku, samo u malo elegantnijem ruhu...

p.s Banac kao i uvek presladak, ama bas nikad me ne razocara :smajl007

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 11:24 

Ustaša Zlatko Hasanbegović, prvi predsjednik mladeži HČSP, basa gluposti. Milanović je prijatelj bh. Hrvata, veći od Kolinde. A SDP i Komšić su na ratnoj nozi od 2010.

A ustaše su dosadne i bogu i narodu s ovim "tzv. Republika Srpska". To je ono kad sam jednom rekao da su pola hrvatske desnice ustaše koje su za cjelovitu i nedjeljivu BiH jer se boje Srba, mrze Srbe. Draže im je da je njima loše nego Srbima dobro.

Banac manit, kaže, "Srbi uopće nisu strateški partner Hrvata u BiH", a tko je onda? Bakir? I ovaj sroljo Banac kad kaže "hrvatski nacionalni interesi" misli na "perecijanerski nacionalni interesi". Pizda.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 11:45 

Nadalje cijenim da bi Čoviću bolje bilo da se okrene podržavanju Aleksandra Vučića i da češće prati izbore u Srbiji, da nam od njih napravi pokrovitelja. Od Hrvatske nikakve fajde. Hrvatski interesi i interesi bh. Hrvata su u stvari u suprotnosti! Naši se interesi više podudaraju s interesima Srbije.

Nekome je možda nejasno zašto je Banac tako dobar za Hrvatsku, a loš za Hrvate u BiH (odnosno u BiH). To je sve na perecijanerskoj liniji ispravno. Ako bi podržao podjelu BiH, onda bi ih zajebavali s RS Krajinom. Ovako oni podržavaju cjelovitu i nedjeljivu BiH da bi ispali moralni pobjednici. Oni i Sarajevo imaju u stvari iste interese.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 12:10 

I vi te gluposti dijelite po net-u. Lokalna TV, nešto kao TV Kakanj.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 12:13 

BBC je napisao/la:
I vi te gluposti dijelite po net-u. Lokalna TV, nešto kao TV Kakanj.

Samo što ovaj TV Kakanj gledaju desničari u RH. Gotovo svi. Čak ga neki uvaženi forumaši smatraju korisnim :D

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 12:14 

Kad im pukne bomba na Jadranu gledat će svoju guzicu.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 14:11 

Ministry of Sound je napisao/la:
Žaba krastača, naci-diler, šmrkač i VIP korisnik prostitutki. Nadam se da će se predozirati kokainom i ugušiti od povraćanja, te da će ga prostitutke posthumno dobro opelješiti, i ne pozvati policiju sve dok se dobro ne usmrdi.

Nekima je ovo bilo malo ekstremno mišljenje, ali zar ne mislite da ovo spada u "oštro ali pravedno" kvalifikaciju? Zar iskreno mislite da bi bilo ko osim vlastite majke (a i to je diskutabilno) pustio suzu za ovom nakupinom sala i kokaina?

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 14:27 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Nino je lijevo, ali mi nismo naviknuti na ljevicu bez kozaračkih kola, crvenih marama i kapa s petokrakom, zatucanu i sklonu isključivosti i netoleranciji. Moram priznat da je Milanović oličenje ljevice kakva bi trebala bit. Njega nikad nema u ustašama i partizanima. Zato ga i ne vole vampiri.

Nino nigdje ne bi prošao pod lijevo.

Filozofskom orijentacijom je očito blizak empirizmu, protivnik je permisivnosti, cijeni tradiciju (HaTeS vs. JuPeK).

Nema dodirnih točaka s Milanovićem.

Milanović je bolesnik koji i kad želi što reći u prilog Hrvatima u BiH to nije sposoban izreći.

K tome Milanović je dao ukinuti pokroviteljstvo nad Bleiburgom koje je već bilo stavljeno ad acta.

Isprovaljivao se u Srbu 27. srpnja 2008.

Imenovao je Željka Jovanovića ministrom OZŠ, a Vesnu Pusić ministricom VEP. Trebam li citirati Šušnjara na temu Vesne Pusić?

Zokyjeva vlada je mijenjala nazive ministarstava (socijalna skrb, šport, zdravstvo).

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 14:33 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Problem je što ide u paketu i jedno i drugo. I uvijek je išlo. Banac je najčistija desnica moguća.

Banac je centar, nikakva desnica.

Čovjek je liberal, a u fazi kad je bio s Gotovcem u LS-u bio je štetan i unutar RH.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2015, 14:35 

Kakve veze Milanović i Jovanović imaju sa "nigdje prošao lijevo". Koji kurac su oni mjerilo za bilo što. Ili na što si već mislio.

Ne moraš ići daleko. Socijal-demokrati u Austriji u prvim redovima na misama u crkvi. Ako hoćeš daleko čitav južnoamerički kontinent je sa svećenicima ljevičarima i socijal-demokratama.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 589 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 24  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: