|
|
Stranica: 2/23.
|
[ 574 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 12 stu 2013, 17:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ko ga jebe, oni koji su kontra Herceg-Bosne trebaju isto završiti, "desni" ne dobivaju nikakav popust na grijehe.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 12 stu 2013, 17:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60158 Lokacija: DAZP HQ
|
bumbar92 je napisao/la: čuj desničar,...bolje hapa desnom nego lijevom rukom? "torbari" i preprodavači kalašnjikova, uvijek na braniku ali zadnjem naravski i punih džepova,...logičan kraj karijere.
kaj ti je "trećina za Srbe"? u intervjuu Globusu 1994. (iako nemam pojma zašto bi oni intervjuirali no name 20-godišnjaka tada) reče " 1/3 Srba protjerati, 1/3 lojalnih prekrstiti, 1/3 zločinaca poubijati."
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 12 stu 2013, 18:26 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
dudu je napisao/la: u intervjuu Globusu 1994. (iako nemam pojma zašto bi oni intervjuirali no name 20-godišnjaka tada) reče " 1/3 Srba protjerati, 1/3 lojalnih prekrstiti, 1/3 zločinaca poubijati." Zato što mislim da je lik u to vrijeme bio predsjednik omladinske podružnice neke od pravaških stranaka pa je Jupecima dobro došao kao karikaturalni ekstremni nacionalist, čijim javnim filoustaškim nastupima mogu pokušati diskreditirati i ismijati ideju hrvatske državotvornosti i samostalnosti, posebno u međunarodnoj javnosti koja je posebno osjetljiva na veličanje poraženih kvislinga iz Drugoga svjetskog rata. Nešto kao što je Latin kasnije 90-ih Rojsa koristio da bi iskarikirao i kompromitirao ideju hrvatske federalne jedinice u BIH.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 12 stu 2013, 18:47 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Memorandum III brale, memorandum snajka. Nije to za podcijeniti, kao CIA i NSA su.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 12 stu 2013, 20:26 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
volvoks je napisao/la: Jasno da Butkovića ili recimo Acu Stankovića ne bi ovako pozorno pratili da su saznali kako su ovisnici, no to ne mijenja činjenicu da je debil teške kategorije, kao i 90% radikalno-desne scene u Hrvata... Aco šmrka 100%
|
|
Vrh |
|
|
Višeslav
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 12 stu 2013, 23:32 |
|
|
Standardna režija. Sumnjam čak da je itko sa ljevice u ovo uključen, ali ovi što miluju i pomiluju w oni su najzanimljiviji još od 1990. godina.
Samo pogledajte režiju oko ovoga, sada će još ispasti "heroj" Sačuvaj me Bože svega i svakoga, posebno od "velikih ustaša"
_________________ MOJ DIDA I JA, PRIJATELJA DVA, DRUGO VRIJEME, ISTA SUDBINA
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 13 stu 2013, 01:05 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Bujančev odvjetnik Zvonimir Hodak...
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 13 stu 2013, 02:22 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Poserem se na tu Bujicu i na onog malog napuhanka nageliranog, nek se vrati uređivanju tabloida i kriminalnom miljeu kojem je i pripadao 90-ih.
Istina, nekad pozove i zanimljive goste, tipa Nikole Štedula ili Bože Vukušića nedavno, ali uglavnom se to svodi na davanje medijskog prostora oronulim političkim fosilima anakronih ideja i politički nepismenim ili sumnjivim egotriperima, tipa Tomca, Jurišića, Budimira, Sačića, onog Lukića iz ABH i sl. Naravno, klaun poput Zdravka Mamića isto dobije priliku za svoje manipulacije. Koji je to Lukic iz ABH?
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 13 stu 2013, 12:43 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Koji je to Lukic iz ABH? Zeznuo sam se, nije ABH, već ZZH (Zavjet za Hrvatsku).
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 13 stu 2013, 14:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Inače, negativan test za kokain ne znači apsolutno ništa, a on je požurio da sa tim negativnim rezultatima iziđe u javnost. Dovoljno je da nije šmrkao 2-3 dana, pa da pokaže da je čist ako koriste standardni test. Ili pak sam nije bio korisnik, a to mu je uglavnom bila valuta za prostitutke (mada mi nije jasno zašto same ne mogu kupiti - možda im je davao veću protuvrijednost u kokainu ili mix n match, nekad gotovina nekad prašak). Citat: Urine Testing
Cocaine is one of the 'NIDA-5" standardly tested for in drug tests. It can be detected for approximately 48-72 hours after single use. Frequent or heavy use can be detected for longer.
The initial screening cutoff level is 300 ng/ml for cocaine and its metabolite benzoylecgonine. The GC/MS cutoff level is 150 ng/ml.
Hair Testing
Cocaine is detectable with hair tests and is included in the standard set of substances tested for with these tests. Hair tests generally take the most recent 1.5 inches of growth and use those for testing. That provides a detection period of approximately 90 days. If an individual's hair is shorter than 1.5 inches, this detection period will be shorter.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 13 stu 2013, 15:29 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: volvoks je napisao/la: Jasno da Butkovića ili recimo Acu Stankovića ne bi ovako pozorno pratili da su saznali kako su ovisnici, no to ne mijenja činjenicu da je debil teške kategorije, kao i 90% radikalno-desne scene u Hrvata... Aco šmrka 100% Valjda 50%?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 13 stu 2013, 18:06 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Ministry of Sound je napisao/la: Apsolutno vjerujem u optužbe, a neki kažu da zbog zdravstvenih razloga ne smije prismrditi ni alkoholu ni duhanu. možda ni kokainu?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 13 stu 2013, 18:23 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Apsolutno vjerujem u optužbe, a neki kažu da zbog zdravstvenih razloga ne smije prismrditi ni alkoholu ni duhanu. možda ni kokainu? Zbog političko-ideoloških smije,bar sudeći po medijima koji mu nisu skloni.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 15 sij 2014, 11:57 |
|
|
Od danas TV Bujica ide srijedom i subotom u produkciji Osječke TV Željka Biloša, pokrovitelja i mecenu koalicije u Osijeku koja je iznjedrila Vrkića za gradonačelnika.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 15 sij 2014, 13:11 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Od danas TV Bujica ide srijedom i subotom u produkciji Osječke TV Željka Biloša, pokrovitelja i mecenu koalicije u Osijeku koja je iznjedrila Vrkića za gradonačelnika. Znači Bujanac je izašao iz zatvora?
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 15 sij 2014, 13:35 |
|
|
volvoks je napisao/la: Znači Bujanac je izašao iz zatvora? O, pa ima već tome, gostovao je baš prije nekih tjedan dana u emisiji Osječke TV koju uređuje i vodi Goran Flauder, a vidio sam ga i s nekom mačkom u šetnji osječkim trgovačkim centrom Portanova, kojem je vlasnik isti kao i Osječkoj TV. Inače, ovdje mi je totalna zabava pratiti lokalne medije; STV (HDSSB-ova TV) također ima emisiju tog tipa, pod nazivom Glagoljica, koju uređuje i vodi Jovan Dragišić (kolumnist HDSSB-ovog portala republika.eu) pa to zvuči malo oksimoronično Glagoljica-Jovan Dragišić. Osim toga, na STV-u se kao stalni gost u emisiji TV Komentar ili u Temi dana javlja Munir Podumljak. Osječka TV (Željko Biloš - tzv. Portanova koalicija) pak ima emisiju koju već dulje vrijeme vodi spomenuti Flauder (lik iz mreže Drage Hedla, Jaroslava Pecnika i raznih nevladinih "mirovnih" i "udruga civilnog društva"), a stalni su mu gosti komentatori Jaroslav Pecnik i Ivan Vekić, a evo sad i Bujanca sa svojom emisijom na istoj adresi. Novac spaja sve.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 15 sij 2014, 23:47 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Od danas TV Bujica ide srijedom i subotom u produkciji Osječke TV Željka Biloša, pokrovitelja i mecenu koalicije u Osijeku koja je iznjedrila Vrkića za gradonačelnika. Ispravak, petkom. Danas je Vice Vukojević bio gost, a imali su i jedno uključivanje iz Beograda, neki bivši visoki dužnosnik saveznog SDB-a, nisam mu zapamtio ime.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 16 sij 2014, 00:43 |
|
|
Božidar Spasić je bio u pitanju, ovaj tu skroz desni na slici. Uglavnom, jednom je tijekom emisije sam sebi skočio u usta, odgovarajući na Bujančevo pitanje o suradnji i doušništvu nekadašnjih službenika SDB-a u trenutcima raspada Jugoslavije (1989.-1991.), govoreći da toga nije bilo, iako je prethodno naveo da ga je Perković preko neke njegove poznanice iz Beograda upozorio da ne dolazi u na teritorij Hrvatske (čini mi se tijekom 1990.), jer bi mogao fasovati. Također, negirao je bilo kakva ubojstva nedužnih žrtava među iseljenicima, te je dodao da se radilo isključivo o opasnim teroristima, isključujući mogućnost povezanosti SDB-a s, konkretno, ubojstvom obitelji Ševo.
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 31 sij 2014, 08:32 |
|
|
Vidim, ovdje se diskutira o TV Bujici, a nigdje nekog primjera te emisije ...? Malo sam tražio okolo i našao sam ovo, izgleda mi dosta dobro i zanimljivo: TV Bujica - Željko Olujić o Vesni Pusić (3. min.) 551 http://youtu.be/ywgukEzdtXY
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 31 sij 2014, 15:42 |
|
|
MIR je napisao/la: Vidim, ovdje se diskutira o TV Bujici, a nigdje nekog primjera te emisije ...? Pa svake srijede i petka je na Osječkoj TV, a prenose ju i lokalne TV kuće širom RH...
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 01 vel 2014, 00:06 |
|
|
Ni ova TV Bujica mi nije loša: Marko Lukić, Josip Klemm, Specijalci Dragovoljci 1991. 30 min. 12,251 http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Ah1c#t=191
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 01 vel 2014, 10:51 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25831 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Pessimus dux je napisao/la: MIR je napisao/la: Vidim, ovdje se diskutira o TV Bujici, a nigdje nekog primjera te emisije ...? Pa svake srijede i petka je na Osječkoj TV, a prenose ju i lokalne TV kuće širom RH... Gledam sinoć, prenosi je i mostarska Oskar C televizija. Vjerojatno je Lijanović kupio istu pa zato.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 04 vel 2014, 08:56 |
|
|
http://mreza.tv/bujica-3/ Ovo su od prije emisije, koje pokazuju njegovo uhicenje, rezultat narkotik testa, ... - Rendgen, 10.11.2013, - 12.11.2013, Nakon uhicenja Ozana sa Slavenom Letica i gen. Lukicem, - 07.11.2013, Sa Ingrid Anticevic Marinovic, SDP i akademikom Rajner HDZ (uz odlican snimak prof.dr. Jasne Omejec, Predsjednice Ustavnog suda RH iz Splita, koji nitko sa medija nije pokazao!)
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 13 vel 2014, 22:06 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5929 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Velimir Bujanec govori o bošnjačkom proljeću u svojoj emisiji. Gost: Gordan Malić.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 16 vel 2014, 00:13 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Gledam upravo Bujicu na Osječkoj TV, kako je opalio po Glavašu, Šišljagiću i HDSSBu ne mogu vjerovati. Očekivao sam da će ih napasti s obzirom o kojoj se TV radi ali ovo nadmašuje sva moja očekivanja.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|