|
|
Stranica: 3/24.
|
[ 589 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 16 vel 2014, 23:42 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Zadar1993 je napisao/la: Gledam upravo Bujicu na Osječkoj TV, kako je opalio po Glavašu, Šišljagiću i HDSSBu ne mogu vjerovati. Očekivao sam da će ih napasti s obzirom o kojoj se TV radi ali ovo nadmašuje sva moja očekivanja. U službi privatnog kapitala Željka Biloša, kao i osječka vladajuća koalicija...
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 01 ožu 2014, 11:26 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27594 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
U zadnjoj emisije TV Bujice zanimljiv osvrt Ante Prkačina o stanju u BiH i položaju Hrvata u njoj, uzrocima muslimanske-hrvatskog rata i Aliji Izetbegoviću, oštra kritika muslimanskog političkog vrha i njegovo uvjerenje da BiH ne može opstati. S obzirom da je riječ o "probošnjačkom" čovjeku u hrvatskoj politici njegovi stavovi imaju posebnu težinu. Negdje od 43:00 do 50:00. @Novem... 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
MIR
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 06 ožu 2014, 22:15 |
|
|
Bobovac je napisao/la: U zadnjoj emisije TV Bujice zanimljiv osvrt Ante Prkačina o stanju u BiH i položaju Hrvata u njoj, uzrocima muslimanske-hrvatskog rata i Aliji Izetbegoviću, oštra kritika muslimanskog političkog vrha i njegovo uvjerenje da BiH ne može opstati. S obzirom da je riječ o "probošnjačkom" čovjeku u hrvatskoj politici njegovi stavovi imaju posebnu težinu. Negdje od 43:00 do 50:00. @Novem...  Vrlo zanimljiva Bujica sa više tema, ne zna se koja je aktualnija! 
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 11 lis 2014, 10:38 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Jučer ugostio Zvonkudina, cijela emisija u funkciji propagande HSP BIH i opravdavanja "platformaštva", uz nevjerojatne paralele koje Bujanec povlači, govoreći kako ga " izvanparlamentarna desnica u RH proziva zbog davanja prostora HDZ-u jer im je izdajnički, dok ga iz BIH prozivaju HDZ-ovci, kada daje prostora drugim hrvatskim opcijama, govoreći da su izdajničke (pa je on valjda u svemu tome ispravan jer daje prostor svima)" te kako je zanimljivo da se "Čovića i Komaricu iz istih izvora ne naziva izdajnicima kada odlaze s Dodikom slaviti Dan RS-a i primati odličja, dok se druge hrvatske političke predstavnike naziva izdajnicima kada stupe u koaliciju s bošnjačkim strankama na razini Federacije". Koje paralele, em logički nesuvisle i neusklađene (simboličke geste i činove uspoređivati sa sudjelovanjem u dekonstituiranju vlastitog naroda i oduzimanju prava da si izabere legitimne političke predstavnike), em van doticaja s realpolitikom i ideološki uvjetovane odnosima iz 19. ili 20. st.
|
|
Vrh |
|
 |
MIR
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 01 pro 2014, 02:20 |
|
|
BUJICA 26.11.2014. VOJISLAV ŠEŠELJ ZA JOSIPOVIĆA! Kompletna emisija sa Antom Kovačevićem!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 vel 2015, 23:00 |
|
|
Rani radovi Velimira Bujanca 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 vel 2015, 23:02 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Rani radovi Velimira Bujanca  
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 vel 2015, 23:20 |
|
|
Ne sviđa mi se da se ovakav lik mrda oko HDZ-a ili bilo koje normalne desne stranke, samo predstavlja teret. Po meni je njegovo mjesto u VIP-u na inauguraciji prvi gaf novve nam predsjednice.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 vel 2015, 23:30 |
|
|
volvoks je napisao/la: Ne sviđa mi se da se ovakav lik mrda oko HDZ-a ili bilo koje normalne desne stranke, samo predstavlja teret. Po meni je njegovo mjesto u VIP-u na inauguraciji prvi gaf novve nam predsjednice. Boga ti, prvi?
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 vel 2015, 23:42 |
|
|
Tuta je napisao/la: volvoks je napisao/la: Ne sviđa mi se da se ovakav lik mrda oko HDZ-a ili bilo koje normalne desne stranke, samo predstavlja teret. Po meni je njegovo mjesto u VIP-u na inauguraciji prvi gaf novve nam predsjednice. Boga ti, prvi? Srbiju i Vojvodinu joj nećemo uzeti za gaf  A bogme ni Milanovićevo pid podmetanje vezano uz Visoku.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 vel 2015, 23:47 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Bujancu ne pakovati mladosti 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 vel 2015, 23:53 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Bujancu ne pakovati mladosti  Može on biti trenutno najbolji novinar, potpuno normalnih stavova, trenutno koristan za Hdz, no vuče preveliki teret, spakovao si je sam s ovim Hitler Jugend fotkama iz mladosti, kokainom, kurvama, izjavama u Globusu i podrškom platformašima.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 23 vel 2015, 00:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kao da je to u HR nešto bitno. Onaj bivši Josipovićv savjetnik kamenovao sinagoge.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 23 vel 2015, 10:37 |
|
|
Tip je smeće, posebno štetan po Hrvate u BIH.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 23 vel 2015, 14:59 |
|
|
Draga mladosti opetovanu fulavate ceo fudbal. Nije pitanje jel gaf ili nije jel smeće ili nije već je li se dotičnog da iskoristiti za dobru stvar. Zasad da 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 23 vel 2015, 15:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Žaba krastača, naci-diler, šmrkač i VIP korisnik prostitutki. Nadam se da će se predozirati kokainom i ugušiti od povraćanja, te da će ga prostitutke posthumno dobro opelješiti, i ne pozvati policiju sve dok se dobro ne usmrdi.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 23 vel 2015, 16:48 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Žaba krastača, naci-diler, šmrkač i VIP korisnik prostitutki. Nadam se da će se predozirati kokainom i ugušiti od povraćanja, te da će ga prostitutke posthumno dobro opelješiti, i ne pozvati policiju sve dok se dobro ne usmrdi. Gospodine Ministre, niste kulturni kao inače? 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 23 vel 2015, 20:21 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Draga mladosti opetovanu fulavate ceo fudbal. Nije pitanje jel gaf ili nije jel smeće ili nije već je li se dotičnog da iskoristiti za dobru stvar. Zasad da  Koliko će dugo još biti koristan? Da znamo kada treba pripremiti govnjive motke.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 23 vel 2015, 21:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62814 Lokacija: DAZP HQ
|
Bobovac je napisao/la: Rani radovi Velimira Bujanca  od vitkog i visokog momka pretvorio se u nisku zabu krastacu.  brat bratu, skratio si je noge za 15 cm ili su od tezine slegle.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 23 vel 2015, 21:49 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Draga mladosti opetovanu fulavate ceo fudbal. Nije pitanje jel gaf ili nije jel smeće ili nije već je li se dotičnog da iskoristiti za dobru stvar. Zasad da  Zadre, pa jasno je meni da on ima utjecaj na dobar dio desnih birača i da je trenutno koristan i stavovima blizak HDZ-u, no previše toga vuče za sobom i stoga je ranjiv na napade s lijevog krila.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 23 vel 2015, 22:01 |
|
|
Dosta stvari je izloženo mogućim napadima no što je tu je. Dok je HRT ovakav kakav je nema se alternativu.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 23 vel 2015, 22:46 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Dosta stvari je izloženo mogućim napadima no što je tu je. Dok je HRT ovakav kakav je nema se alternativu. Kad dođete na vlast, ukinite HRT.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 23 vel 2015, 23:40 |
|
|
Tuta je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Dosta stvari je izloženo mogućim napadima no što je tu je. Dok je HRT ovakav kakav je nema se alternativu. Kad dođete na vlast, ukinite HRT. Dovoljno ga je malo kadrovski prodrmat (if you know what i mean  ) i naći drugi model financiranja.
|
|
Vrh |
|
 |
Pantagana
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 23 vel 2015, 23:52 |
|
|
meni je velimir baš simpa lik, lajkujem ga na fejsu redovito 
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 24 vel 2015, 00:11 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Tuta je napisao/la: Kad dođete na vlast, ukinite HRT.
Dovoljno ga je malo kadrovski prodrmat (if you know what i mean  ) i naći drugi model financiranja. Ne znam, javne televizije su uvijek zlo. A potrese s promjenom vlasti na HRT-u su modus operandi svake vlasti (sve javne firme pogodi epicentar). Koji drugi način, ne će biti pretplate ili kako, šta planirate?
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|