|
|
Stranica: 25/187.
|
[ 4657 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 16 ožu 2013, 01:27 |
|
|
Postao je toliko veliki...pola grada zna za ove fore...mucki provokator  ...i onda od jednom - nabijem te na kurac, sa facom kompletnog ludaka... Nemoj da ga sklanjate, ako nista, zbog zabave...dosadno ce biti...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 16 ožu 2013, 01:30 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
DzoniBG je napisao/la: Postao je toliko veliki... pola grada zna za ove fore...mucki provokator  ...i onda od jednom - nabijem te na kurac, sa facom kompletnog ludaka... Nemoj da ga sklanjate, ako nista, zbog zabave...dosadno ce biti... Belog Grada? 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 16 ožu 2013, 01:30 |
|
|
|
@dzoni, kako su se janjetovi riješili Zeke??
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 16 ožu 2013, 01:34 |
|
|
volvoks je napisao/la: @dzoni, kako su se janjetovi riješili Zeke??
Joj, sjećam se toga. Ne znam jedino kakva je ta cura, mislim, lijepo su joj smjestili...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 16 ožu 2013, 01:35 |
|
|
SDB je napisao/la: Belog Grada?  Ma da...ljudi su ga postovali kao zanimljivu budalu, prosipao je fore... Danas je zasrao motku, nalepili su ga na tapet u svim medijima kao vazniju vest. Preterao je, i to ce malo pomraciti predhodnu slavu... nadam se trenutno, ipak je to toliki biser da ce nekako premostiti ovo govno u koje je sad ugazio. Malo se ovakvih radja, gajim postovanje prema preteranim budalama, treba to umeti... iako je nevidjeno ustvari kvaran, ima neki peti element... @volvo Zeka i Bjekovic su skonjeni kao kolateralna steta...promenila se garnitura ljudi koji su bacili oko na klub iz politike, i morali su da se povuku...trebali su kao Dzajica da ih krivicno gone, ali to nisu hteli da rade...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 16 ožu 2013, 01:36 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2548 Lokacija: Glavni stan
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 16 ožu 2013, 01:38 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 16 ožu 2013, 01:39 |
|
|
Ne zaboraviti (2:18): 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 16 ožu 2013, 01:44 |
|
|
storaB je napisao/la: Jel imaš ti što dodati na Dzonijev odgovor o Zeki, budući da si partizanovac??
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 16 ožu 2013, 01:46 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
Volvoks
Imam. Zeka i Bjeka su domaćini ljudi,sve rađeno profesionalno,kad se kralo kralo se profesionalno! ;)
Šta znam, Grobari su bili podjeljeni po pitanju samog bojkota tih godina,naravno ipak se jezgra odlučila na taj korak i grupe iz unutrašnjosti su to ispoštovale. S ove distance gledano,manje više Đurić je još veća lopovčina,ali nalaze rupe u zakonu i biće na slobodi. Jednostavno treba imat dara i za malverzacije. To nisu imali Cvetković i Džajić,krali i nisu sakrivali... kad tad izađe na vidjelo. ;)
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jopa
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 16 ožu 2013, 01:49 |
|
|
|
Ode li Mamić ode Dinamo u prošlost.
Jedna nit u meni gori samo da ode iz Dinama i HNS - neka ne bude više krivac za ovo za ono.
Pa da vidimo gdje će biti Dinamo i HNS. Griješim li ja ili pak oni koji pljuju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 16 ožu 2013, 01:50 |
|
|
SDB je napisao/la: Ne zaboraviti (2:18):  pozitivac je napisao/la: No svo ludilo jos i i dojaja glumac...te dramske pauze...na direktnoj vezi je sa Bogom...pa kako to prejebati?! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 16 ožu 2013, 01:55 |
|
|
Jopa je napisao/la: Ode li Mamić ode Dinamo u prošlost.
Jedna nit u meni gori samo da ode iz Dinama i HNS - neka ne bude više krivac za ovo za ono.
Pa da vidimo gdje će biti Dinamo i HNS. Griješim li ja ili pak oni koji pljuju. Sovići crew, nije ni čudo kaj te mlate u ZG-u 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 16 ožu 2013, 15:30 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Zaba, jesi nosio sinoć rum-pločice Zdravku u ćeliju? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 16 ožu 2013, 15:40 |
|
|
|
Maminjo dobio podršku Ruže Tomašić... niko ne može mrzit ko sredovječna domaćica, niko...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jopa
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 16 ožu 2013, 16:01 |
|
|
volvoks je napisao/la: Jopa je napisao/la: Ode li Mamić ode Dinamo u prošlost.
Pa da vidimo gdje će biti Dinamo i HNS. Griješim li ja ili pak oni koji pljuju. Sovići crew, nije ni čudo kaj te mlate u ZG-u  Gledaj ja imam svoje mišljenje i ne bojim se suprostaviti grupi ljudi. Pobrao degeneka ili ne. Do sada me nitko nije udario, niti će. Ne krijem se pod raznim nickovima, ja napišem što je mene volja a ne što narod misli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 16 ožu 2013, 18:29 |
|
|
|
Jebote, ovo kao da je saopštenje FK Đerzelez Zenica... čak su pomenuli i da Zdravko ima mnoge prijatelje Srbe... ko da je Bošnjak ovo sastavljao...
--- 16. 03. 2013. - Izvor: Beta Dinamo podržao Mamića Fudbalski klub Dinamo iz Zagreba podržao je danas svog prvog čoveka Zdravka Mamića i ocenio da bi ministar sporta Hrvatske Željko Jovanović odavno bio na "doživtnoj robiji" da premijer i predsednik te države "treniraju strogoću" nad njim kao što to rade nad Mamićem.
Mamić je u petak u jednoj radio emisiji izjavio da Jovanović kao Srbin i kao čovek koji nikad nije radio u prosveti i sportu ne može da vodi resor sporta u Hrvatskoj i da "ima krvna zrnca koja mrze sve što je hrvatsko".
Izvršni predsednik Dinama je posle toga priveden i noć je proveo u pritvoru.
Njegov istup osudili su predsednik i premijer Hrvatske Ivo Josipović i Zopran Milanović, kao i brojni političari vlasti i opozicije, i predstavnici srpske zajednice u Hrvatskoj.
"Kada bi se Josipovićevo i Milanovićevo 'treniranje strogoće' na Zdravku Mamiću primenilo na željku Jovanoviću, on bi već davno bio na doživotnoj robiji", piše u saopštenju Dinama koje su preneli hrvatski mediji.
U saopštenju Dinama, koje je potpisao direktor za odnose sa javnošću tog kluba Tomislav Marčinko, postavlja se pitanje da li bi, na primer, ministar odbrane Srbije mogao da bude Albanac.
"Što se tiče Mamićeve konstatacije kako nije normalno da u Hrvatskoj Srbin bude ministar obrazovanja, pitajte u Nemačkoj može li ministar obrazovanja ili odbrane biti Francuz, ili u Srbiji Albanac, u Grčkoj Turčin, u Izraelu Palestinac", piše u saopštenju.
Marčinko je naveo i da Mamić ima više prijatelja Srba nego svi članovi hrvatske vlade zajedno. "Josipović tvrdi kako je Mamić napadom na Jovanovića uvredio sve Srbe u Hrvatskoj. Zaista jadno od tog pametnog i mudrog čoveka. Pa, Zdravko među Srbima ima više prijatelja nego zajedno 21 član Vlade, uključujući i Josipovića. I niko se od njih, barem ne javno, nije osetio uvređenim", stoji u saopštenju.
Navodi se i je Jovanović u prvih 100 dana vlasti u Hrvatskoj omalovažavao brojne institucije u toj zemlji.
"Zar već u prvih 100 dana vlasti nije napao Hrvatsku biskupsku konferenciju, Hrvatsku akademiju nauke i umetnosti, Maticu Hrvatsku, Hrvatski olimpijski odbor, Fudbalski savez Hrvatske i najveći hrvatski sportski brend Dinamo?! I to najtežim uvredama, diskvalifikacijama i omalovažavanjima. Pa, ima li i jedna hrvatska nacionalna institucija koju nije ponizio", piše u saopštenju Dinama.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 31 ožu 2013, 21:53 |
|
|
|
Sunce ti, jeli to fotomontaza?
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 21 tra 2013, 22:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24796 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Teoretski osigurali već 8. titulu zaredom. HNL je pravo zanimljiva. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 21 tra 2013, 22:11 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
Još dvije, a onda će Maminjo odlučit kako dalje 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
slava!
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 21 tra 2013, 23:14 |
|
Pridružen/a: 15 kol 2012, 18:36 Postovi: 150 Lokacija: Houston, United States
|
|
Najgluplja liga na kugli zemaljskoj.
_________________ Savo, Dravo, Drino teci, nit ti Dunav silu gubi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 22 tra 2013, 10:30 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
slava! je napisao/la: Najgluplja liga na kugli zemaljskoj. zašto?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
slava!
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 22 tra 2013, 18:11 |
|
Pridružen/a: 15 kol 2012, 18:36 Postovi: 150 Lokacija: Houston, United States
|
MRSHO je napisao/la: slava! je napisao/la: Najgluplja liga na kugli zemaljskoj. zašto? Pa možda zato što se zna prvak cijelog desetljeća, možda zato jer je zanimljivija utrka puževa od ijedne tekme, možda zato što je mafija ubila nogometnu strast itd itd...
_________________ Savo, Dravo, Drino teci, nit ti Dunav silu gubi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zmajček
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 22 tra 2013, 21:04 |
|
|
|
Naredno kolo,u Maksimiru,proslava pred 1.200 ljudi. Spektakl zajamčen.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 02 svi 2013, 15:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24796 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|