|
|
Stranica: 27/187.
|
[ 4657 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 24 lip 2013, 14:53 |
|
|
|
A di je Sylvester? Jel ga se još netko sjeća? Je li prodan ili je još na posudbi?
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 24 lip 2013, 14:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 63082 Lokacija: DAZP HQ
|
|
na posudbi je u drugoj njemačkoj ligi, iako i on je zapravo otpisan i samo ga se seli po posudbama dok mu ne istekne ugovor.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 24 lip 2013, 16:37 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1704 Lokacija: ...................
|
|
Sve osim duplog hendikepa u obje utakmice je sramota, ajde da nas je ždrijeb napokon pomazio, zadnjih godina smo uvijek izvlacili tajkunske klubove sa istoka (sheriff, neftchi, ludogorets, pyunik...)
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 27 lip 2013, 22:53 |
|
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 29 lip 2013, 14:51 |
|
|
šuška se da je Ante Rebić blizu Dinama, dođe li i on bojim se da ćemo biti prejaki, moglo bi biti i ponižavanja europskih velikana ove sezone. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 29 lip 2013, 15:40 |
|
|
"Mali div" potpisao za Dinamo  Jedan od najtalentiranijih mladih nogometaša Hrvatske, 16-godišnji Ante Čorić, potpisao je ugovor s Dinamom. Ovaj je mladi veznjak protekle četiri godine igrao u Red Bull Salzburgu gdje je pokazao svoj veliki talent i svakako se može uvrstiti među najjača imena mlađe generacije. Naposljetku, Ćorić je i član U-17 reprezentacije. Malome divu, kako su ga prozvali u Red Bull Salzburgu, uzor su Luka Modrić i Niko Kovač, a svoj san da ostavi veliki trag u hvatskom nogometu, baš poput njih, nastavit će upravo u modrim redovima. I to već 22.07. kada odlazi na pripreme s kadetima. - Ovo je uistinu veliki dan za Dinamo. Riječ je o vrlo talentiranom, ofenzivno orijentiranom veznom igraču koji istovremeno poštuje kolektiv. Ante Ćorić nije samo perspektiva za Dinamo, već i za hrvatsku reprezentaciju – istaknuo je direktor Dinamove nogometne škole Romeo Jozak. Samozatajni i skromni Ante Ćorić nije krio svoje zadovoljstvo zbog nastavka svojega kaljenja u najtrofejnijem hrvatskom nogometnom klubu koji igra i Ligu prvaka. - Sretan sam. Drago mi je vidjeti da čelni ljudi u klubu imaju visoko mišljenje o meni, a ja ću sigurno opravdati njihovo povjerenje. Jedva čekam pripreme s kadetima. Znam da ću raditi u odličnom okruženju i sa sjajnim stručnjacima i ovo je velika prilika za nastavak mog učenja i napredovanja – rekao je modri "mali div". Želimo mu puno sreće u Dinamovom dresu! http://gnkdinamo.hr/hr/novosti/vijesti/ ... inamo.html
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 29 lip 2013, 16:18 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Znači mali bi mogao već na sljedećoj utakmici biti pozvan od Štimca da zaigra u hrvatskom dresu  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 29 lip 2013, 18:34 |
|
|
kako je dobar Rebić, pari na neku kombinaciju Benzeme i zube Ronalda. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 29 lip 2013, 18:53 |
|
|
Lijepo ga je spremio  Djeca su malo preagresivna, u neku ruku čak i pozitivna promjena...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 29 lip 2013, 19:09 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8086 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
volvoks je napisao/la: Lijepo ga je spremio  Djeca su malo preagresivna, u neku ruku čak i pozitivna promjena... To mi se sviđa.Čini mi se da smo zasada vodeći po broju učinjenih prekršaja i žutih kartona. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 30 lip 2013, 20:44 |
|
|
naslovnica sutrašnjih Sportskih. ma nabijem ih ako je ovo istina, šta sad nijedan klinac ni punoljetnost u Dinamu neće dočekati, a ovo i nije neki novac koji bi nas izuo iz cipela, niti je ovakva prodaja, a posebno Halilovića potrebna. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 30 lip 2013, 20:51 |
|
|
Ono što su Sportske novosti najavile, a još jučer je bio upitnik, danas je postalo uskličnik! Tin Jedvaj i Alen Halilović su prodani! To nam je kazao predsjednik Dinama Mirko Barišić. - Riješili smo transfer Tina Jedvaja i Alena Halilovića, sve smo dogovorili s njihovim budućim klubom! S tim da ostaju kod nas, jedan od njih dvojice najmanje godinu dana. U koji klub odlaze, radi se li o Tottenhamu? - Dovoljno će biti kazati da odlaze... Ne bih s imenom kluba izlazio u javnost. Je li već sve potpisano s kako vi kažete, budućim klubom? - Pa, možemo kazati da je sve riješeno. A stoji li informacija da će Dinamo inkasirati 20 milijuna eura na temelju tih dva transfera. - Da, otprilike je ta cifra. Kad smo već kod odlazaka, je li na izlaznim vratima i Šime Vrsaljko? - Važemo najbolju ponudu, ali do 1. rujna će se sve riješiti. Toliko Mirko Barišić. Dakle, sve je gotovo, Jedvaj i Halilović će preseliti na Otok. Iako je predsjednik Modrih bio zatvoren kad je u pitanju ime kluba, sve neslužbene informacije govore da će novi klub dvojice Dinamovih wunderkinda biti Tottenham, klub s White Haet Lanea gdje su s velikim uspjehom igrali Luka Modrić, Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar. Dinamo i Spurse vežu sjajni odnosi, pa je takav rasplet cijele priče zapravo logičan. Tin Jedvaj bi Dinamo trebao napustiti u zimskom prijelaznom roku kad će biti punoljetan, te lakše doći od radne dozvole. Alen Halilović je onaj koji će ostati 'još najmanje godinu dana’ . http://sportske.zabranjeni.url/halilovic-i ... -/1111810/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 30 lip 2013, 20:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24796 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Šta je problem do 21. godine sačekati - nije mi jasno? Sa 21 godinom igrač dostiže punu vrijednost, a mogli su pri tom Dinamu obojica dati još 4 sezone.
Također sa 21. godinom igrač je još uvijek mlad da uzme 2 velika velevrijedna ugovora. Tako da i njegove financije neće patiti.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Viridiss
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 30 lip 2013, 21:06 |
|
|
|
Šteta, bar za Halilovića. Zabio je fantastičan gol Irancima. A ne znam kakav je Juraj. Ali trebali su čekati još bar 2 godine. Ima ona neka fora kod transfera igrača gdje klubovi u kojima su oni počeli profesionalnu karijeru dobijaju određen postotak novca. Tako je Zrinjski dobio za Modrića a mogao je i Dinamo dobijati više u budućnosti jer tko zna gdje bi sve ova dvojica mogli završiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 30 lip 2013, 21:15 |
|
|
|
ma nije sve ni pitanje novca, jednostavno je previše prodavati maloljetnike. sad ostaju u Dinamu samo zato što Engleska ne daje radne dozvole igračima mlađim od 18 godina jer im ugrožavaju talente (kao da ih imaju), pa će do punoljetnosti igrati kod nas, ali ako si ih već prodao, pitam se koji je tvoj interes da ih dalje razvijaš jer klinci sa 16 ili 17 godina ionako nisu za prvih 11.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 30 lip 2013, 21:34 |
|
|
Nadam se da nije istina, a i pare su katastrofa, pogotovo ako nije ugrađeno barem 30% od budućeg transfera... A i mogu si misliti kakav će to utjecaj imati na psihu jednog 15 godišnjaka, jednom mu se u rukama nađu tolike pare, sad ne i strah za Alenovu karijeru 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 30 lip 2013, 22:33 |
|
|
|
Ovo je postalo bolesno.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 30 lip 2013, 22:40 |
|
|
Mamić - legalno prodaje djecu od 2000.g.  Koja legenda, on je stvarno najveći manager i ekonomist u ovoj državi  , ali ima profesionalnu deformaciju kao i Linić. Gleda samo trenutne prihode/rashode. Alilović bi za par godina postigao još veću cijenu.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 30 lip 2013, 22:47 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Mamić - legalno prodaje djecu od 2000.g.  Koja legenda, on je stvarno najveći manager i ekonomist u ovoj državi  , ali ima profesionalnu deformaciju kao i Linić. Gleda samo trenutne prihode/rashode. Alilović bi za par godina postigao još veću cijenu. Da odigra svjetsko 2014. na razini išao bi i za 30 milijuna... O Jedvaju da ne govorim, ako je prodao onog dibidusa Lovrena za 8, "novi Paolo Maldini" bi bez problema otišao za 10... No, problem je što se opet rasprodaje momčad, mislim da bi dobit samo kroz prihode od UEFE bila veća nego od prodaje, a da tu ne brojim samo raspoloženje oko kluba, pa posljedično i sponzore, pogledaj kako je Medveščak skupio 10 milijuna eura bez velikih problema...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 01 srp 2013, 12:46 |
|
|
Di su sad simpatizeri Mamića? Stvarno vas dobro prca u mozak.  Tako i treba. 
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 01 srp 2013, 13:38 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Di su sad simpatizeri Mamića? Stvarno vas dobro prca u mozak.  Tako i treba.  Mamić je legenda unatoč svemu  . Mašina za proizvodnju para. Da je on ministar financija imali smo budžetski suficit  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 01 srp 2013, 16:31 |
|
|
Još nije sve gotovo...a i Mamić možda ima rak, no on daje toliko Dinamu da nema vremena za pretrage...nema veze što će imati za dva tjedna krstarenja u svom ferretiju 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 01 srp 2013, 22:27 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Di su sad simpatizeri Mamića? Stvarno vas dobro prca u mozak.  Tako i treba.  Ja bih ti odgovorio kad bih uspio shvatiti simisao napisanog. Ista stvar je i sa ovim upisom, nešto Mamić ima rak i ode na krstarenje,  , nerazumljivo. Citat: Još nije sve gotovo...a i Mamić možda ima rak, no on daje toliko Dinamu da nema vremena za pretrage...nema veze što će imati za dva tjedna krstarenja u svom ferretiju
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 01 srp 2013, 22:30 |
|
|
|
Ismjavanje njegovog odvratnog patetičnog stila, druže Zaba, ništa drugo. Kako ćeš opravdati ovaj postupak gospodina Mamića, druže Zaba?? Je li prodavanje klinaca u interesu Dinama??
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 01 srp 2013, 22:34 |
|
|
Citat: Ako se transfer završi, obojica će ostati u Dinamu još. Ne bi bilo iznenađenje da neki drugi jaki klub završi posao.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|