HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 29 sij 2025, 22:18.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 296 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: SP JAR 2010.
PostPostano: 30 lip 2010, 18:08 

Vrijeme je za finale Argentina-Brazil. :klanjam Isto ono koje je trebalo biti odigrano 94.

Bilo bi zgodno da u polufinalu budu samo ekipe iz Južne Amerike, mada će se Španjolci vjerojatno uvući.

Vrh

PostPostano: 01 srp 2010, 13:30 

od ovih osmofinalnih parova, samo sam pogriješio misleći da će japan i ameri dalje proć.
urugvaj-gana mislim da će ovdje proći urugvaj, gana bi mogla ostat bez nekoliko igrača i prvog strijelca gyana
argentina-njemačka, ovo će bit jedna super tekma za gledat, bit će golova, al mislim da će prolaz izvuć argentinci, doduše, ne u 90min :zubati
brazil-nizozemska isto ejdna ljepotica, nizozemska je prilično dobra al brazil je pokazao da sve tare pred sobom. mada bi osobno volio da nizozemska prođe, oni su mi najdraža repka :zubati
španjolska-paragvaj, sve jasno, španjolci prolaze, paragvaju je ovo veliki uspjeh i tu će i stat.

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 17:51 

Haha, Nizozemska izbacuje Brazil!

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 18:05 

mateb je napisao/la:
Vrijeme je za finale Argentina-Brazil. :klanjam Isto ono koje je trebalo biti odigrano 94.

Bilo bi zgodno da u polufinalu budu samo ekipe iz Južne Amerike, mada će se Španjolci vjerojatno uvući.

Vrijeme je za EU finale,Švabe-Tulipani :palacgore2

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 18:13 

Ajde bar da se razbije stereotip da se samo Talijani uvijek provlace. Brazil je, realno, sam sebe pobijedio. Onakva dva pacerska gol primiti... Naravno, tko takve golove primi, ne zasluzuje nista bolje.

Ostala je Argentina, kao svjetlost na kraju tunela...

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 18:19 

Nije mi se sviđala južnoamerička dominacija, sad mi je srce na mjestu.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 18:20 

mateb je napisao/la:
Ajde bar da se razbije stereotip da se samo Talijani uvijek provlace. Brazil je, realno, sam sebe pobijedio. Onakva dva pacerska gol primiti... Naravno, tko takve golove primi, ne zasluzuje nista bolje.

Ma kretensko sudjenje, kao što već rekoh. Ko dade onom kosookom ćoravcu da sudi, FIFA treba da se samozapali, koliko je uopšteno debilno suđenje na ovom prvenstvu.

Na stranu to što Holanđani nisu skoro nijednu lepu akciju odigrali, prvi gol - čisti user, drugi gol - polu-user iz kornera; i još sudija svira svako sranjce za onog foliranta i neandertalca Robena.

Sve u svemu...popizdeh koliko skupina debila može da pokvari ugođaj šampionata.. :thumbdown

slika

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 18:22 

I žao mi Robinha...dečko je genije :palacgore1

slika

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 18:36 

Real gone je napisao/la:
mateb je napisao/la:

Ma kretensko sudjenje, kao što već rekoh. Ko dade onom kosookom ćoravcu da sudi, FIFA treba da se samozapali, koliko je uopšteno debilno suđenje na ovom prvenstvu.

Na stranu to što Holanđani nisu skoro nijednu lepu akciju odigrali, prvi gol - čisti user, drugi gol - polu-user iz kornera; i još sudija svira svako sranjce za onog foliranta i neandertalca Robena.

Sve u svemu...popizdeh koliko skupina debila može da pokvari ugođaj šampionata.. :thumbdown

Srce ,ti bas volis fudbalere,mogli bi se ja i ti naci da ti pokazem svoj ubojiti dribling :zubati

Lem Jelid Ve Lem Juled
Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 18:57 

Brazil je bio dobra ekipa na par prošlih SP,dok su igrale legende,a ovi manekeni ciao.Kad profesionalni nogometaš gazi na svog kolegu,ja bih mu još uveo zabranu par mjeseci igranja...

Nizozemska dosad nije izgubila niti jednu utakmicu,niti u kvalifikacijama.Valjda to nešto znači..

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 18:58 

zlatni_ljiljan je napisao/la:
Real gone je napisao/la:

Srce ,ti bas volis fudbalere,mogli bi se ja i ti naci da ti pokazem svoj ubojiti dribling :zubati

Ne ferceraj tu, nervozna sam...ako ti ne voliš fudbal, ima ko voli.

A te šabanske fore prodaj pored kebab-štandova, tvojima sa maHramom. :palacgore1

slika

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 19:06 

Mar-kan je napisao/la:
Brazil je bio dobra ekipa na par prošlih SP,dok su igrale legende,a ovi manekeni ciao.Kad profesionalni nogometaš gazi na svog kolegu,ja bih mu još uveo zabranu par mjeseci igranja...

Nizozemska dosad nije izgubila niti jednu utakmicu,niti u kvalifikacijama.Valjda to nešto znači..

Da, "manekenska" ekipa koja je tukla gaučose 3:1 u kvalifikcijama.

Danas su Holandezi prošli na čistu sreću, i uz pomoć sudije-morona, to je jedina istina.

Maradona, ajmo, osveti Dungu.. :zubati =))

slika

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 19:13 

Real gone je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:

Danas su Holandezi prošli na čistu sreću, i uz pomoć sudije-morona, to je jedina istina.

Sudac je danas bio jedan od boljih.Brazil je postao tipična ufurana ego-ekipa koja se meni osobno nimalo ne sviđa,a vidjelo se i danas kad su im kola krenula nizbrdo.Hlađenje će im dobro doći.
Tulipani su dali 2 gola,trebali su i 3.Kakva sreća!?To je ekipa radilica,trče i naganjaju Brazilce iako vode i imaju igrača više.Mentalitet.Našim nogometašima prijeko potreban...

Gaučosi?Brazil br 2,ista ***.

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 19:19 

Mar-kan je napisao/la:

Sudac je danas bio jedan od boljih.Brazil je postao tipična ufurana ego-ekipa koja se meni osobno nimalo ne sviđa,a vidjelo se i danas kad su im kola krenula nizbrdo.Hlađenje će im dobro doći.
Tulipani su dali 2 gola,trebali su i 3.Kakva sreća!?To je ekipa radilica,trče i naganjaju Brazilce iako vode i imaju igrača više.Mentalitet.Našim nogometašima prijeko potreban...

Ma radilice su meni Nemci, ovi danas nisu ništa pokazali...al nebitno, da ne raspravljamo bezveze, ne vidimo to isto.

Nego, evo nešto za tebe i tvoje favorite :001_tongue , ladno imaju tajno oružje :zubati :

Citat:
"Tajno oružje" Nemaca na SP

Od osam reprezentacija koje su se na Svetskom kupu u Južnoj Africi plasirale u četvrtfinale, samo jedna - Nemačka - potpuno mirno čeka svoj meč, jer zna da će da pobedi.

A kako Nemci to znaju? Tako što je njihovu pobedu nad Argentinom predvideo Pol, vidovnjak iz Oberhauzena.

Nemačka fudbalska reprezentacija dakle, ima tajno oružje - i to tajno oružje ima osam nogu. Ne radi se o najspretnijem fudbaleru na svetu, već o oktopodu koji živi u akvarijumu u gradu Oberhauzenu, na zapadu Nemačke.

Pol je, kako tvrde Nemci, vidovnjak, i do sada je pravilno predvideo ishod svakog meča koji je nemačka reprezentacija igrala na svetskom kupu u Južnoj Africi.

Kako mu je to uspelo, za BBC objašnjava Danijel Faj, upravnik akvarijuma Si lajf u Oberhauzenu:

"U njegov akvarijum stavimo dve prozirne plastične kutije. Na jednoj kutiji je nemačka zastava, na drugoj zastava protivničke ekipe. U svakoj kutiji je po jedna dagnja. Na Polu je da izabere dagnju, kutiju, a time i pobednika meča. Do sada je svaki put bio u pravu: predvideo je poraz od Srbije, bez razmišljanja je izabrao kutiju sa srpskom zastavom. Tada smo pomišljali da ga pojedemo, ali nismo. I bio je u pravu! Pred meč sa Ganom je razmišljao skoro 20 minuta, pa je ipak izabrao Nemačku."

Englez u srcu

Hobotnica Pol se, dodaje Danijel Faj, dosta čudno ponašala pred meč sa Engleskom - možda zato što je zapravo Englez:

"On je u stvari došao kod nas iz engleskog grada Vejmuta. Mislim da je zbog toga, kada je pred meč sa Engleskom izabrao nemačku kutiju, na sebe stavio i poklopac. Zatvorio se u kutiju! To nas je najpre začudilo, ali kada je utiakmica odigrana, sve nam je bilo jasno - bilo ga je sramota. Sigurno niste zaboravili da drugi gol Engleske - a bio je gol - nije priznat. Pol je to sve unapred znao, i znao je da će njegovi sunarodnici biti tužni."

Nemačka se u sastaje sa Argentinom i definitivno će pobediti, ali neće joj biti lako, tvrdi hobotnica Pol. Njegove prognoze za BBC prevodi menadžer akvarijuma Tanja Muncig:

"Dugo mu je trebalo. Nije mogao odmah da se odluči. Meč će verovatno biti težak, ali Nemačka će na kraju trijumfovati", kaže ona.

Vešt vidovnjak

Pol je od početka Svetskog prvenstva u u fudbalu postao prava turistička atrakcija.

Njegovo predviđanje za meč s Argentinom pratile su televizijske kamere i brojni nemački navijači:

"Izabrao je Nemačku, i nadam se da je u pravu."

"On je vrlo vešt vidovnjak. Ima devet mozgova i tri srca i sva tri kucaju za Nemačku. Zbog toga mu verujemo", kažu Nemci u razgovoru sa izveštačem BBC-ja.

http://www.bbc.co.uk/serbian/news/2010/ ... phet.shtml
:sega

slika

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 19:30 

Mar-kan je napisao/la:
Real gone je napisao/la:

Gaučosi?Brazil br 2,ista ***.

Argentina Weltmeister 2010 :biceovodobro

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 20:36 

Real gone je napisao/la:
Ma radilice su meni Nemci, ovi danas nisu ništa pokazali...al nebitno, da ne raspravljamo bezveze, ne vidimo to isto.

Pokazali su toliko da pošalju Brazil doma :zubati Pobijediti "favorite" nije baš ništa.Na kraju,nije Burundi izbacio Brazilce,nego jedna od najboljih ekipa kroz povijest.

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 21:49 

zlatni_ljiljan je napisao/la:

Argentina Weltmeister 2010 :biceovodobro

Vamos Gauchos! :aleale

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 22:40 

Mar-kan je napisao/la:
Real gone je napisao/la:

Pokazali su toliko da pošalju Brazil doma :zubati Pobijediti "favorite" nije baš ništa.Na kraju,nije Burundi izbacio Brazilce,nego jedna od najboljih ekipa kroz povijest.

Da su Talijani pobijedili na isti način kao danas Nizozemci, svi bi, kao uvijek, drvili o "hinjavim Talijanima".

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 23:17 

Bravo Urugvaj, koje barabe. :aleale Suarez, Abreu, Forlan...

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 23:21 

mateb je napisao/la:
Bravo Urugvaj, koje barabe. :aleale Suarez, Abreu, Forlan...

Bogovi,carevi nema sta, :zubati Suareza za visokog predstavnika u BIH :aleale

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 23:27 

mateb je napisao/la:
Da su Talijani pobijedili na isti način kao danas Nizozemci, svi bi, kao uvijek, drvili o "hinjavim Talijanima".

:palacgore1 E baš to, bravo matebe, konačno jedna objektivna.. :zubati

Nego, sad mi žao Gane, Gyan je stvarno tragičar, ali svi Balkanci koji se lože na "velike" timove možda bi trebalo da prvo pogledaju koliko Afrikanci ginu na terenu, za promenu..

Da ne pričam o tome što ceo kontinent živi i navija za Ganu...bilo gde drugde - nezamisliva stvar. :palacgore1

p.s. A ova utakmica je npr. bila školski primer odličnog suđenja!

slika

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 23:42 

Real gone je napisao/la:
mateb je napisao/la:

:palacgore1 E baš to, bravo matebe, konačno jedna objektivna.. :zubati

Nego, sad mi žao Gane, Gyan je stvarno tragičar, ali svi Balkanci koji se lože na "velike" timove možda bi trebalo da prvo pogledaju koliko Afrikanci ginu na terenu, za promenu..

Da ne pričam o tome što ceo kontinent živi i navija za Ganu...bilo gde drugde - nezamisliva stvar. :palacgore1

p.s. A ova utakmica je npr. bila školski primer odličnog suđenja!

E ova nije, imam fetiš na timove s jakom obranom, koji pobjeđuju 1-0. Ostalo od početka devedesetih i Milana. :zubati

I cijela Australija gine za svoje kad igraju. :zubati Što se Afrike tiče, siguran sam da su u Egiptu grizli nokte od uzbuđenja.

A sad ozbiljno. Dođe ti ih žao, ali drago mi je zbog Forlana, najjači igrač turnira.

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 23:49 

Jebo crncuge nek su svi ispali,FIFA ce im dati po bananu i mirna Ghana :)

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 02 srp 2010, 23:50 

mateb je napisao/la:
E ova nije, imam fetiš na timove s jakom obranom, koji pobjeđuju 1-0. Ostalo od početka devedesetih i Milana. :zubati

I cijela Australija gine za svoje kad igraju. :zubati Što se Afrike tiče, siguran sam da su u Egiptu grizli nokte od uzbuđenja.

A sad ozbiljno. Dođe ti ih žao, ali drago mi je zbog Forlana, najjači igrač turnira.

=)) :001_tongue

Dobro je.. :palacgore1 , razumemo se, donekle.

Inače, ovo se rešilo u 120-om minutu. Kingson je tolika rupa, da bi ja da sam na mestu Urugvaja počela da slavim već onda..(a nije da se nisu obradovali znajući Ganine pucačke sposobnosti..) :zubati

slika

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 00:05 

Ja mislim da će Brazil biti svjetski prvak bez obzira što su izgubili danas....

Izgubili su i Švabe jednu utakmicu, pa vidi ih sada...

Ajmo selecao..... :pepam

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 296 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: