|
|
Stranica: 10/12.
|
[ 296 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
HVO-110
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 03 srp 2010, 19:47 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 739 Lokacija: USORA! HRHB
|
Real gone je napisao/la: HVO-110 je napisao/la: Samo sam ovo čekao! Još ako budu prvaci svijeta... Kakve Švabe mi smo jedini koji su ih pobedili! Are you talking to me? Gdje nađe ovog smeška? Samo govorim kako će bit, bojim se i otići u Doboj zbog te priče... Ne kažem da kod nas ne bi bila ista priča.
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 03 srp 2010, 19:52 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Jes ovaj srpski hermafrodit dosadan Allahu dragi ,pravi Real Hermafrodaaaa...Allah selamet
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 03 srp 2010, 20:01 |
|
|
HVO-110 je napisao/la: Gdje nađe ovog smeška? Samo govorim kako će bit, bojim se i otići u Doboj zbog te priče... Ne kažem da kod nas ne bi bila ista priča.
Ma zezam se..ali da će "balkanitis" i pro-glupkaste hvalisave izjave preovladati, u to ne sumnjam.. "Ako ne znamo da radimo.." p.s. @uveli_ljiljan, ako je presušila sezona nindži sa halterima, ne moraš na meni da se istresaš. Strašno me duševno pogađa tvoja grubost..
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
HVO-110
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 03 srp 2010, 20:06 |
|
|
Real gone je napisao/la: HVO-110 je napisao/la: Gdje nađe ovog smeška? Samo govorim kako će bit, bojim se i otići u Doboj zbog te priče... Ne kažem da kod nas ne bi bila ista priča.
Ma zezam se..ali da će "balkanitis" i pro-glupkaste hvalisave izjave preovladati, u to ne sumnjam.. "Ako ne znamo da radimo.." :001_rolleyes Znamo al za druge Nego da sad Paragvaj dobije Španjolce, pa da se i mi muškarci malo radujemo, a ne samo žene gledajući manekene na terenu
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 03 srp 2010, 20:09 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
Nažalost ne gledah, ali hvala dragom Bogu da je ova jadna Argentina na čelu s bahatim narkomanom dobila što je zaslužila. Baš jučer čitam na Indexu kako lik sere da su Španjolsku progurali suci, a valjda je zaboravio tekmu s Meksikom. I ranije je pljuvao po svima. Nadam se da Španjolska ovo osvaja.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 03 srp 2010, 20:11 |
|
|
sicani je napisao/la: Ova slika demantuje naseg Mar-kana koji predstavlja Njemacku kao obecanu zemlju, vidjaj samo auta na slikama ,pa bolja se auta vozaju po Kaknju Bog te mazo nidje auta na slici skupljeg od fünf tausend joero
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 03 srp 2010, 20:17 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
Burruchaga je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Nije sramota izgubiti od boljeg Švabčad su zasluženo pobijedila, današnji nogomet nije samo imat dobre igrače nego i dobrog trenera koji zna sastavit ekipu i taktiku, kao npr. Mourinho. A ova Argentina nema ni jedno ni drugo. Jest, ima najbolji napad na svijetu, ali ostatak momčadi s Demichelisom, di Mariom, Rodriguezom i sličnima ne liči baš na nešto. Sad ne znam je li nemaju ništa bolje ili je genijalni izvanzemaljac za to kriv, ali ovo mi se čini daleko lošijim od vremena kad su u sredini imali Riquelmea, Aimara, Verona (u punoj snazi), Ortegu itd. Totalno neizbalansirana ekipa.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 03 srp 2010, 20:19 |
|
|
|
Vrh |
|
|
HVO-110
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 03 srp 2010, 20:24 |
|
|
Real gone je napisao/la: Haha, stani iza njega, napravi intrevju...
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 03 srp 2010, 20:38 |
|
|
divlja svinja je napisao/la: A ova Argentina nema ni jedno ni drugo. Jest, ima najbolji napad na svijetu, ali ostatak momčadi s Demichelisom, di Mariom, Rodriguezom i sličnima ne liči baš na nešto. Sad ne znam je li nemaju ništa bolje ili je genijalni izvanzemaljac za to kriv, ali ovo mi se čini daleko lošijim od vremena kad su u sredini imali Riquelmea, Aimara, Verona (u punoj snazi), Ortegu itd. Totalno neizbalansirana ekipa.
Slažem se donekle, obrana i golman Argentine je dosta lošija nego švabska, ali od sredine (osim Rodrigueza) do špice mislim da su Argentinci individualno puno puno bolji od švaba samo što to Maradona nije znao iskoristiti, dok su s druge strane švabčad perfektno odradila taktičke zadatke svog trenera. Argentinska obrana uopće nije bila uključena u napade, dok su s druge strane Lahm i Boateng stalno vršili pritisak i pomagali svom napadu. Da je bilo koji trener "srednje" kategorije vodio Argentinu mislim da bi puno bolje postavio momčad nego što je to Maradona napravio. Ali eto nek sad vide i Argentinci da Maradona nije Bog
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 03 srp 2010, 20:49 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ova slika demantuje naseg Mar-kana koji predstavlja Njemacku kao obecanu zemlju, vidjaj samo auta na slikama ,pa bolja se auta vozaju po Kaknju Bog te mazo nidje auta na slici skupljeg od fünf tausend joero Obrati pažnju kako je onaj umirovljenik sretan,ne kasni mu mirovina...Kako nema bradonja okolo,ne puca nitko iz automatskog oružja.... Obrati pažnju kako su ulice čiste...Isto kao u Kaknju. A lijepo sam ti rekao da staviš na Švabe!
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 03 srp 2010, 21:12 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Ova slika demantuje naseg Mar-kana koji predstavlja Njemacku kao obecanu zemlju, vidjaj samo auta na slikama ,pa bolja se auta vozaju po Kaknju Bog te mazo nidje auta na slici skupljeg od fünf tausend joero Obrati pažnju kako je onaj umirovljenik sretan,ne kasni mu mirovina...Kako nema bradonja okolo,ne puca nitko iz automatskog oružja.... Obrati pažnju kako su ulice čiste...Isto kao u Kaknju. A lijepo sam ti rekao da staviš na Švabe! Nema "bradonja" ?Kad si ti zadnji put bio u Njemackoj? Haj ne rise manje donjabra ima u Kaknju nego u prosjecnom njemackom selu
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 03 srp 2010, 21:18 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Obrati pažnju kako je onaj umirovljenik sretan,ne kasni mu mirovina...Kako nema bradonja okolo,ne puca nitko iz automatskog oružja.... Obrati pažnju kako su ulice čiste...Isto kao u Kaknju. A lijepo sam ti rekao da staviš na Švabe! Nema "bradonja" ?Kad si ti zadnji put bio u Njemackoj? Haj ne rise manje donjabra ima u Kaknju nego u prosjecnom njemackom selu Očito me gospodin Đemiđić nije razumio,to smo rekli figurativno,figurativno smo rekli
|
|
Vrh |
|
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 04 srp 2010, 21:00 |
|
|
Svaka ćast Švabuvama, ali onakvu Argentinu bi i Lihtenštajn dobio.
Općenito, kada ćovjek ANAL-izira svjetski nogomet, dođe mu da dobro zaplaće. Danas nogomet jedino igraju Švabuve, Španjolci i incestoidni Englezi, ono ostalo je jad i čemer, napad na oči i na razum.
Najkrvavije mi je kada novinari hrane onaj mit kako su na primjer Portugal, Hrvatska, Srbija i te ostale jebivjetar-ekipe navodno tehnički jaki, ali eto gube zbog fizičkih nedostataka. Qurac od ovce, u tim repkama nikakve tehnike, lepršavosti ili sistema nema, tu se sve svodi na igraj bunker s deset igrača i čekaj kontru.
Hrvatska, Srbija, Portugal, Grčka, Ukrajina igraju nogomet prije pedeset godina, onda kada je igrao Garinča, ovo danas šta rade je ništa drugo nego tragedija i silovanje igre. Nogomet je tako jednostavna igra, igraš od noge do noge i trčiš u prazan prostor, to je to, nikakve filozofije tu ne treba.
Zašto su na primjer rezultati tri ili četiri nula samo mogući kada igraju Švabe ili Englezi? Kada je to Hrvatska ili Srbija nabguzila nekoga sa odličnom igrom i zabila im tri komada, onako kako su Englezi pregazili nas ili Švabe Australiju? Nema to kod nas, to samo ima kod njih.
Ne promjenimo li način igre, dalje od onog kukavičkog i čekajućeg, prema ofenzivnom i kombinacijskom nogometu, meni se uopće ne gledaju tekme. Koja je smisao plasirati se na EP ili SP, tamo doći i igrati bunker, i onda ispasti od Australije, Meksika, Ghane, Uruguaya???
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 04 srp 2010, 22:39 |
|
|
Juda Iškariot je napisao/la: Nogomet je tako jednostavna igra, igraš od noge do noge i trčiš u prazan prostor, to je to, nikakve filozofije tu ne treba.
Evo jedan stručan komentar.Sva filozofija nogometa,naravno dodati lepršavost kad situacija dozvoljava.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 05 srp 2010, 15:46 |
|
|
Citat: Bekenbauer: Reprezentacija je Nemačka "u malom"
Veliki broj igrača koji poreklom dolaze iz različitih kultura su značajno uticali na odlične rezultate Nemačke na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Od 23 igrača u reprezentaciji Nemačke, njih 11 je moglo da nastupa i za selekcije drugih zemalja. Među njima su i najbolji strelci ekipe Miroslav Klose i Lukas Podolski, kao i igrač sredine terena Mesut Ozil.
- Način na koji ekipa igra je iznenadio mnoge. Nadam se da će nastaviti istim putem. Nemačka ima odličnu priliku da osvoji Svetsko prvenstvo - izjavio je legendarni nemački fudbaler Franc Bekenbauer, a prenosi Beta.
- Naš cilje je osvajanje titule i ostale su nam još dve utakmice. Španija je teži protivnik od Engleske ili Argentine. Reprezentacija Nemačke je uvek dobro organizovana i borbena - kazao je Bekenbauer i ocenio je da sastav reprezentacije odlično oslikava kako u ovom trenutku izgleda stanovništvo Nemačke.
Podolski, Klose i Pjotr Trohovski rođeni su u Poljskoj, a Ozilovi roditelji su Turci. Članovi reprezentacije Nemačke su i Marko Marin, rođen u Bosanskoj Gradiški, Kakau koji rođen u Brazilu, kao i Mario Gomez čija majka je iz Španije. Otac Semija Kedire rođen je u Tunisu, a Džerom Boateng u Gani. Serdaru Tačiju oba roditelja su iz Turske, a Denis Aogu iz Nigerije.
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 06 srp 2010, 21:28 |
|
|
Van Bommel je trebao dobiti crveni. Živjelo suđenje...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 06 srp 2010, 22:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76976 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nizozemska u finale s Njemačkom. Nadam se da ona hobotnica griješi.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 06 srp 2010, 22:25 |
|
|
Šteta što najbolji igrač SP neće igrati u finalu, nego onaj drvosječa od Van Bommela.
Predlažem moto SP i FIFA-e: Tko leži, ne bježi.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 06 srp 2010, 22:54 |
|
|
mateb je napisao/la: Van Bommel je trebao dobiti crveni. Živjelo suđenje... kromanjonac mi je postao još nesimpatičniji od Robena, a mislila sam da je to nedostižna misija. i ofsajd pri 2:1.. medjutim, krivi su i Urugvajci što su skroz stali nakon tog gola...hmmm, toliko sličnih tekmi u tom smislu, "psihička" slabost odredjuje dalji tok utakmice, a i pobedu/poraz..
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 06 srp 2010, 23:07 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 06 srp 2010, 23:10 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 06 srp 2010, 23:54 |
|
|
Ako Švabe osvoje SP,još više!
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 07 srp 2010, 01:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
baščovan
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 07 srp 2010, 11:45 |
|
|
Ljudi,ja vam rekoh,stavljajte na švabe,nije još kasno. Ja tovarim cijelo prvenstvo,vreću para sam nadobijao!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|