HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 29 sij 2025, 22:01.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 296 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: SP JAR 2010.
PostPostano: 03 srp 2010, 19:47 

Real gone je napisao/la:
HVO-110 je napisao/la:

Samo sam ovo čekao!
Još ako budu prvaci svijeta...
Kakve Švabe mi smo jedini koji su ih pobedili! :ucelo

Are you talking to me? slika

:zubati

Gdje nađe ovog smeška?
Samo govorim kako će bit, bojim se i otići u Doboj zbog te priče...
Ne kažem da kod nas ne bi bila ista priča.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 19:52 

Jes ovaj srpski hermafrodit dosadan Allahu dragi ,pravi Real Hermafrodaaaa...Allah selamet

Lem Jelid Ve Lem Juled
Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 20:01 

HVO-110 je napisao/la:

Gdje nađe ovog smeška?

Ma zezam se..ali da će "balkanitis" i pro-glupkaste hvalisave izjave preovladati, u to ne sumnjam.. :zubati

"Ako ne znamo da radimo.." :001_rolleyes

p.s. @uveli_ljiljan, ako je presušila sezona nindži sa halterima, ne moraš na meni da se istresaš. Strašno me duševno pogađa tvoja grubost.. :zubati

slika

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 20:06 

Real gone je napisao/la:
HVO-110 je napisao/la:

Gdje nađe ovog smeška?

Ma zezam se..ali da će "balkanitis" i pro-glupkaste hvalisave izjave preovladati, u to ne sumnjam.. :zubati

"Ako ne znamo da radimo.." :001_rolleyes

Znamo al za druge :zubati

Nego da sad Paragvaj dobije Španjolce, pa da se i mi muškarci malo radujemo, a ne samo žene gledajući manekene na terenu :aleale

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 20:09 

Nažalost ne gledah, ali hvala dragom Bogu da je ova jadna Argentina na čelu s bahatim narkomanom dobila što je zaslužila. Baš jučer čitam na Indexu kako lik sere da su Španjolsku progurali suci, a valjda je zaboravio tekmu s Meksikom. I ranije je pljuvao po svima. Nadam se da Španjolska ovo osvaja.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 20:11 

sicani je napisao/la:
njemci slave 4:0
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Ova slika demantuje naseg Mar-kana koji predstavlja Njemacku kao obecanu zemlju, vidjaj samo auta na slikama ,pa bolja se auta vozaju po Kaknju Bog te mazo :zubati nidje auta na slici skupljeg od fünf tausend joero :zubati

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 20:17 

Burruchaga je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:
Nije sramota izgubiti od boljeg :zivili

Švabčad su zasluženo pobijedila, današnji nogomet nije samo imat dobre igrače nego i dobrog trenera koji zna sastavit ekipu i taktiku, kao npr. Mourinho.

A ova Argentina nema ni jedno ni drugo. Jest, ima najbolji napad na svijetu, ali ostatak momčadi s Demichelisom, di Mariom, Rodriguezom i sličnima ne liči baš na nešto. Sad ne znam je li nemaju ništa bolje ili je genijalni izvanzemaljac za to kriv, ali ovo mi se čini daleko lošijim od vremena kad su u sredini imali Riquelmea, Aimara, Verona (u punoj snazi), Ortegu itd. Totalno neizbalansirana ekipa.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 20:19 

HVO-110 je napisao/la:

Nego da sad Paragvaj dobije Španjolce, pa da se i mi muškarci malo radujemo, a ne samo žene gledajući manekene na terenu :aleale

:zubati slika

:blush
slika

slika

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 20:24 

Real gone je napisao/la:
HVO-110 je napisao/la:

:zubati slika

:blush
slika

Haha, stani iza njega, napravi intrevju... :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 20:38 

divlja svinja je napisao/la:

A ova Argentina nema ni jedno ni drugo. Jest, ima najbolji napad na svijetu, ali ostatak momčadi s Demichelisom, di Mariom, Rodriguezom i sličnima ne liči baš na nešto. Sad ne znam je li nemaju ništa bolje ili je genijalni izvanzemaljac za to kriv, ali ovo mi se čini daleko lošijim od vremena kad su u sredini imali Riquelmea, Aimara, Verona (u punoj snazi), Ortegu itd. Totalno neizbalansirana ekipa.

Slažem se donekle, obrana i golman Argentine je dosta lošija nego švabska, ali od sredine (osim Rodrigueza) do špice mislim da su Argentinci individualno puno puno bolji od švaba samo što to Maradona nije znao iskoristiti, dok su s druge strane švabčad perfektno odradila taktičke zadatke svog trenera.

Argentinska obrana uopće nije bila uključena u napade, dok su s druge strane Lahm i Boateng stalno vršili pritisak i pomagali svom napadu.
Da je bilo koji trener "srednje" kategorije vodio Argentinu mislim da bi puno bolje postavio momčad nego što je to Maradona napravio.

Ali eto nek sad vide i Argentinci da Maradona nije Bog :pepam

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 20:49 

zlatni_ljiljan je napisao/la:
Ova slika demantuje naseg Mar-kana koji predstavlja Njemacku kao obecanu zemlju, vidjaj samo auta na slikama ,pa bolja se auta vozaju po Kaknju Bog te mazo :zubati nidje auta na slici skupljeg od fünf tausend joero :zubati

Obrati pažnju kako je onaj umirovljenik sretan,ne kasni mu mirovina...Kako nema bradonja okolo,ne puca nitko iz automatskog oružja....
Obrati pažnju kako su ulice čiste...Isto kao u Kaknju.

A lijepo sam ti rekao da staviš na Švabe! :zubati

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 21:12 

Mar-kan je napisao/la:

Obrati pažnju kako je onaj umirovljenik sretan,ne kasni mu mirovina...Kako nema bradonja okolo,ne puca nitko iz automatskog oružja....

Nema "bradonja" :zubati :zubati ?Kad si ti zadnji put bio u Njemackoj?

Haj ne rise :palacgore1 manje donjabra ima u Kaknju nego u prosjecnom njemackom selu

Lem Jelid Ve Lem Juled

Vrh

PostPostano: 03 srp 2010, 21:18 

Mar-kan je napisao/la:

Nema "bradonja" :zubati :zubati ?Kad si ti zadnji put bio u Njemackoj?

Haj ne rise :palacgore1 manje donjabra ima u Kaknju nego u prosjecnom njemackom selu

Očito me gospodin Đemiđić nije razumio,to smo rekli figurativno,figurativno smo rekli :zubati

Vrh

PostPostano: 04 srp 2010, 21:00 

Svaka ćast Švabuvama, ali onakvu Argentinu bi i Lihtenštajn dobio.

Općenito, kada ćovjek ANAL-izira svjetski nogomet, dođe mu da dobro zaplaće.
Danas nogomet jedino igraju Švabuve, Španjolci i incestoidni Englezi, ono ostalo je jad i čemer, napad na oči i na razum.

Najkrvavije mi je kada novinari hrane onaj mit kako su na primjer Portugal, Hrvatska, Srbija i te ostale jebivjetar-ekipe navodno tehnički jaki, ali eto gube zbog fizičkih nedostataka.
Qurac od ovce, u tim repkama nikakve tehnike, lepršavosti ili sistema nema, tu se sve svodi na igraj bunker s deset igrača i čekaj kontru.

Hrvatska, Srbija, Portugal, Grčka, Ukrajina igraju nogomet prije pedeset godina, onda kada je igrao Garinča, ovo danas šta rade je ništa drugo nego tragedija i silovanje igre.
Nogomet je tako jednostavna igra, igraš od noge do noge i trčiš u prazan prostor, to je to, nikakve filozofije tu ne treba.

Zašto su na primjer rezultati tri ili četiri nula samo mogući kada igraju Švabe ili Englezi? Kada je to Hrvatska ili Srbija nabguzila nekoga sa odličnom igrom i zabila im tri komada, onako kako su Englezi pregazili nas ili Švabe Australiju?
Nema to kod nas, to samo ima kod njih.

Ne promjenimo li način igre, dalje od onog kukavičkog i čekajućeg, prema ofenzivnom i kombinacijskom nogometu, meni se uopće ne gledaju tekme. Koja je smisao plasirati se na EP ili SP, tamo doći i igrati bunker, i onda ispasti od Australije, Meksika, Ghane, Uruguaya???

Vrh

PostPostano: 04 srp 2010, 22:39 

Juda Iškariot je napisao/la:
Nogomet je tako jednostavna igra, igraš od noge do noge i trčiš u prazan prostor, to je to, nikakve filozofije tu ne treba.

Evo jedan stručan komentar.Sva filozofija nogometa,naravno dodati lepršavost kad situacija dozvoljava.

Vrh

PostPostano: 05 srp 2010, 15:46 

Citat:
Bekenbauer: Reprezentacija je Nemačka "u malom"

Veliki broj igrača koji poreklom dolaze iz različitih kultura su značajno uticali na odlične rezultate Nemačke na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Od 23 igrača u reprezentaciji Nemačke, njih 11 je moglo da nastupa i za selekcije drugih zemalja. Među njima su i najbolji strelci ekipe Miroslav Klose i Lukas Podolski, kao i igrač sredine terena Mesut Ozil.

- Način na koji ekipa igra je iznenadio mnoge. Nadam se da će nastaviti istim putem. Nemačka ima odličnu priliku da osvoji Svetsko prvenstvo - izjavio je legendarni nemački fudbaler Franc Bekenbauer, a prenosi Beta.

- Naš cilje je osvajanje titule i ostale su nam još dve utakmice. Španija je teži protivnik od Engleske ili Argentine. Reprezentacija Nemačke je uvek dobro organizovana i borbena - kazao je Bekenbauer i ocenio je da sastav reprezentacije odlično oslikava kako u ovom trenutku izgleda stanovništvo Nemačke.

Podolski, Klose i Pjotr Trohovski rođeni su u Poljskoj, a Ozilovi roditelji su Turci. Članovi reprezentacije Nemačke su i Marko Marin, rođen u Bosanskoj Gradiški, Kakau koji rođen u Brazilu, kao i Mario Gomez čija majka je iz Španije. Otac Semija Kedire rođen je u Tunisu, a Džerom Boateng u Gani. Serdaru Tačiju oba roditelja su iz Turske, a Denis Aogu iz Nigerije.

slika

Vrh

PostPostano: 06 srp 2010, 21:28 

Van Bommel je trebao dobiti crveni. Živjelo suđenje...

Vrh

PostPostano: 06 srp 2010, 22:10 

Nizozemska u finale s Njemačkom.
Nadam se da ona hobotnica griješi.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 06 srp 2010, 22:25 

Šteta što najbolji igrač SP neće igrati u finalu, nego onaj drvosječa od Van Bommela.

Predlažem moto SP i FIFA-e: Tko leži, ne bježi.

Vrh

PostPostano: 06 srp 2010, 22:54 

mateb je napisao/la:
Van Bommel je trebao dobiti crveni. Živjelo suđenje...

:klanjam kromanjonac mi je postao još nesimpatičniji od Robena, a mislila sam da je to nedostižna misija.

i ofsajd pri 2:1..

medjutim, krivi su i Urugvajci što su skroz stali nakon tog gola...hmmm, toliko sličnih tekmi u tom smislu, "psihička" slabost odredjuje dalji tok utakmice, a i pobedu/poraz.. :thumbdown

slika

Vrh

PostPostano: 06 srp 2010, 23:07 

Predvidljivo...zijev

Vrh

PostPostano: 06 srp 2010, 23:10 

Markoni srećan..;)

slika

Vrh

PostPostano: 06 srp 2010, 23:54 

Ako Švabe osvoje SP,još više!

Vrh

PostPostano: 07 srp 2010, 01:13 

Pogledati obavezno Jon Stewarta i John Hodgmana u "komentarisanju" SP-a...nisu loši :P

http://www.thedailyshow.com/watch/wed-j ... -world-cup

"vidiš li ko je u osmini finala, jel sklapaš kockice...to su sve zemlje koje su učestvovale u skrivanju nacista.."
"pogledaj ko sedi u našoj Beloj kući"...
"Amerika voli sportove u kojima je uspešna, kao košarku. Ili dijabetes"...

=)) =))

slika

Vrh

PostPostano: 07 srp 2010, 11:45 

Ljudi,ja vam rekoh,stavljajte na švabe,nije još kasno. Ja tovarim cijelo prvenstvo,vreću para sam nadobijao!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 296 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: