|
|
Stranica: 3775/3864.
|
[ 96584 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Srednji Prst
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 16:36 |
|
|
POPOVO_POLJE je napisao/la: Srednji Prst je napisao/la: Umisto da Kiseljak i Vitez skupa imaju 300 rođenih . Vitez i Kiseljak po popisu iz 2013 imaju 25 000 Hrvata danas sigurno manje. Mostar ima po 400 rođenih Hrvata a ti očekuješ od Viteza i Kiseljaka 300. Kolko široki brijeg ima po popisu a kolko rođenih ?
_________________ DAJ POLETI SOKOLE KROZ BRDA I DOLINE KRŠNE HERCEGOVINE , SREDNJE BOSNE PONOSNE PONESI NA KRILIMA PORUKU DEBILIMA OVO JE ZEMLJA HRVATSKA !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srednji Prst
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 16:38 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Srednji Prst je napisao/la: Ja san komentira katastrofu i izdaju hrvata rođenih od 90-te na ovamo u SB i onda su me dubrovčani počeli napadat .
320 rođenih u SB sramota to se jedino sukobom može vratit . Dobro bola, nisu djeca kriva. Valjda su nešto krivi i roditelji koji ih nisu naučili vrijednostima. Roditelji su im ginuli a mali cigani nezahvalni pobjegli čim e otvorilo 2013 . Niko mi nebi više smija uć u Vitez i Kiseljak ! Pobjegulje male . Ima časnih momaka i cura koji su ostali i njima skidam kapu . Jedan iz busovače inače veliki dinamovac kaže mi nikad svoje neću prodat nit se odreć ! Radi u OSBIH .
_________________ DAJ POLETI SOKOLE KROZ BRDA I DOLINE KRŠNE HERCEGOVINE , SREDNJE BOSNE PONOSNE PONESI NA KRILIMA PORUKU DEBILIMA OVO JE ZEMLJA HRVATSKA !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 16:38 |
|
|
Srednji Prst je napisao/la: Moja je krv se prolivala da bi majmuni rođeni od 90tih na ovamo izdali sve u 10 godina padovi od 130 rođenih na 50 . Izdaja , ja nudin još sebe 10 godina na raspolaganju san obučen ako oće iko vraćat dok totano ne postanu vukojebine . Jedna zabluda ovih što su krv lili je što misle da je to prošlo vrijeme, kao ja bio, ja se borio. Sjetite se generala Nanića: i poslije rata rat. Nema kraja. Nema mira ni suživota, kad nije do sad i ne nadajte se. Borba nam je dok god možemo mrdat nekim dijelom tijela. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1380 of 2558 - 53.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Boris Johnson iz Jajca
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 16:39 |
|
Pridružen/a: 28 pro 2024, 02:08 Postovi: 334 Lokacija: Civilizacijski bedem na Ivan-planini
|
Naša Kvačica je napisao/la: daramo je napisao/la: Zato i nema šta srati po ljudima koji su ostali u Vitezu ili Kiseljaku. Ne biramo, da je tako u BiH ne bi postojalo Hrvata jer bi svi birali bolje i lakše pa bi se poturčili. Obilježje pobjegulja je izbjegavanje odgovornosti. Ne bi ja, nego otišo sam morao sam... morao šta će jadnik kad je morao, još će žrtva ispast.  Kakav je ovo komentar? Dakle, ti ljudi, krivi su sami što nisu imali apsolutno ništa nakon što su izbjegli iz Kaknja? Šta, trebali su ostati u Drvaru? U Čapljini su jedno dobro vrijeme spavali po jebenim zasranim kontejnerima, kao sa psima se odnosilo. Nek' im djeca umru od gladi, samo da ih ne bi nazvao ''pobjeguljama''. Možeš se sramiti ovakvog komentara. Trebao bi sam znat' razgraničiti ratne izbjeglice i one koji bježe s djedovine samo u potrazi za Mercedeson. Republika Hrvatska je sama i isključivo sama kriva za ovakvo stanje Hrvata u BiH i RH. Pitanje je šire slike, a do prije par godina Vlada RH ju očigledno nije imala. No, sreća pa nismo narod koji samo sjedi i čeka milostinju kao neki naši sudržavljani, tako da smo sami nešto uspjeli postići i održati se koliko toliko.
_________________ Domovina kakva bila, rođenom je sinku mila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POPOVO_POLJE
|
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Srednji Prst je napisao/la: Ja san komentira katastrofu i izdaju hrvata rođenih od 90-te na ovamo u SB i onda su me dubrovčani počeli napadat .
320 rođenih u SB sramota to se jedino sukobom može vratit . Dobro bola, nisu djeca kriva. Valjda su nešto krivi i roditelji koji ih nisu naučili vrijednostima. Ma pusti ga Hrvati Viteza i Kiseljaka koji su okruženi muslimani imaju jači vitalni indeks od Hrvata Livna i Tomislavgrada koji žive uz granicu. I opet on sere Hrvatima srednje Bosne da su ovakvi onakvi.
_________________ Inzko izrazio duboku zabrinutost
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srednji Prst
|
|
|
|
Ima dosta naših napumpanih usta i sisa iz Zenice , Livna , Kiseljaka po Švicarskoj Austriji i Njemačkoj . Jedna kuja iz kaknja naša glupača otvorila onlyfans . Majku joj jebem .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 16:41 |
|
|
Srednji Prst je napisao/la: POPOVO_POLJE je napisao/la: Vitez i Kiseljak po popisu iz 2013 imaju 25 000 Hrvata danas sigurno manje. Mostar ima po 400 rođenih Hrvata a ti očekuješ od Viteza i Kiseljaka 300.
Kolko široki brijeg ima po popisu a kolko rođenih ? 28 000 i 400 rođenih. Al Široki je iznimka ne pravilo. Koliko imaju po popisu Livno i Tomislavgrad a koliko imaju rođenih.
_________________ Inzko izrazio duboku zabrinutost
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srednji Prst
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 16:44 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: daramo je napisao/la: Zato i nema šta srati po ljudima koji su ostali u Vitezu ili Kiseljaku. Ne biramo, da je tako u BiH ne bi postojalo Hrvata jer bi svi birali bolje i lakše pa bi se poturčili. Obilježje pobjegulja je izbjegavanje odgovornosti. Ne bi ja, nego otišo sam morao sam... morao šta će jadnik kad je morao, još će žrtva ispast.  Spale mi sve , pobiju strica pradida i rođake , moj stari brani ka dobrovoljac lepeničku dolinu . Da je pobjegulja odma nakon šta je pa kakanj je moga otić u švabiju al nije nego je osta do 2009 u vojsci !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 16:45 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43972 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Svaki Hrvat koji je ostao u BiH je izabrao teži put, takvima nitko iz Hrvatske ili dijaspore nema pravo zucnuti.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fredericktown
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 16:46 |
|
Pridružen/a: 09 ruj 2023, 13:46 Postovi: 379 Lokacija: Red ispred hambasade
|
Li Zongren je napisao/la: Fredericktown je napisao/la: Odgovor jednog lika sa tiktoka
Musliman? Ili je naš Naš
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srednji Prst
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 16:47 |
|
|
daramo je napisao/la: Svaki Hrvat koji je ostao u BiH je izabrao teži put, takvima nitko iz Hrvatske ili dijaspore nema pravo zucnuti. Ostali bi i moji da su imali išta , jel ti kužiš da ništa nisu imali ? Nit kuću nit robu nit novce ništa sve je spaljeno od turske sablje jer je franjo proda nas za RSK . Krivim starog jer je ratova protiv Srba kasnije kad su mu guzicu spasili 93 u zimu nije zapamtio to .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 16:49 |
|
|
Boris Johnson iz Jajca je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Obilježje pobjegulja je izbjegavanje odgovornosti. Ne bi ja, nego otišo sam morao sam... morao šta će jadnik kad je morao, još će žrtva ispast.  Kakav je ovo komentar? Dakle, ti ljudi, krivi su sami što nisu imali apsolutno ništa nakon što su izbjegli iz Kaknja? Šta, trebali su ostati u Drvaru? U Čapljini su jedno dobro vrijeme spavali po jebenim zasranim kontejnerima, kao sa psima se odnosilo. Nek' im djeca umru od gladi, samo da ih ne bi nazvao ''pobjeguljama''. Možeš se sramiti ovakvog komentara. Trebao bi sam znat' razgraničiti ratne izbjeglice i one koji bježe s djedovine samo u potrazi za Mercedeson. Republika Hrvatska je sama i isključivo sama kriva za ovakvo stanje Hrvata u BiH i RH. Pitanje je šire slike, a do prije par godina Vlada RH ju očigledno nije imala. No, sreća pa nismo narod koji samo sjedi i čeka milostinju kao neki naši sudržavljani, tako da smo sami nešto uspjeli postići i održati se koliko toliko. Kakvo je to kukanje. Ja ne znam ni za jedan slučaj da je itko umro od gladi za cijeli rat. Naravno svaki početak je težak, ali isto kako se izgradio život u Splitu tako je mogao i u Mostaru. Brojni Hrvati iz Konjica, Bugojna, Jajca, Travnika itd su izbjegli u Mostar. Bilo im je kao i meni rođenom Mostaaarcu, nikakvu prednost nisam imao niti bih je tražio. Skućili se ljudi, našli poslove, razvijali karijere isto kao i ja.
1380 of 2558 - 53.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Boris Johnson iz Jajca
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 16:51 |
|
Pridružen/a: 28 pro 2024, 02:08 Postovi: 334 Lokacija: Civilizacijski bedem na Ivan-planini
|
Fredericktown je napisao/la: Odgovor jednog lika sa tiktoka Citat: Bok. Musko 15 godina sam al se selim iz Zenice tacnije, al sam iz Viteza ali poslije rata u Zenici je velik kriminal i prevelik je broj muslimanskih ekstremista pa ćemo u Čapljinu Mislim da znam(ne osobno) te likove, neki garibi teški haha Ipak ne znam, ovi sa kojima sam upoznat su muslimani. Neobicno, takoder su iz Viteza->Zenica->Capljina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 16:51 |
|
|
daramo je napisao/la: Svaki Hrvat koji je ostao u BiH je izabrao teži put, takvima nitko iz Hrvatske ili dijaspore nema pravo zucnuti. Od 1992. slušam junačku dijasporu kako mi objašnjava da trebam oštrije nastupati i nema stajanja prije Drine. 
1380 of 2558 - 53.95%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 16:52 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 23:06 Postovi: 3703 Lokacija: Dridska Župa
|
Boris Johnson iz Jajca je napisao/la: Fredericktown je napisao/la: Odgovor jednog lika sa tiktoka
Mislim da znam(ne osobno) te likove, neki garibi teški haha Čudaci? Mislim vidi se i po stilu pisanja.
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srednji Prst
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 16:55 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Boris Johnson iz Jajca je napisao/la: Kakav je ovo komentar? Dakle, ti ljudi, krivi su sami što nisu imali apsolutno ništa nakon što su izbjegli iz Kaknja? Šta, trebali su ostati u Drvaru? U Čapljini su jedno dobro vrijeme spavali po jebenim zasranim kontejnerima, kao sa psima se odnosilo. Nek' im djeca umru od gladi, samo da ih ne bi nazvao ''pobjeguljama''. Možeš se sramiti ovakvog komentara.
Trebao bi sam znat' razgraničiti ratne izbjeglice i one koji bježe s djedovine samo u potrazi za Mercedeson. Republika Hrvatska je sama i isključivo sama kriva za ovakvo stanje Hrvata u BiH i RH. Pitanje je šire slike, a do prije par godina Vlada RH ju očigledno nije imala. No, sreća pa nismo narod koji samo sjedi i čeka milostinju kao neki naši sudržavljani, tako da smo sami nešto uspjeli postići i održati se koliko toliko.
Kakvo je to kukanje. Ja ne znam ni za jedan slučaj da je itko umro od gladi za cijeli rat. Naravno svaki početak je težak, ali isto kako se izgradio život u Splitu tako je mogao i u Mostaru. Brojni Hrvati iz Konjica, Bugojna, Jajca, Travnika itd su izbjegli u Mostar. Bilo im je kao i meni rođenom Mostaaarcu, nikakvu prednost nisam imao niti bih je tražio. Skućili se ljudi, našli poslove, razvijali karijere isto kao i ja. Znači moj stari je pobjegulja za tebe iako je ginia od 4 godine rata samo 3 mjeseca za svoje imanje ostalo sve za tuđe imanje . Dok si ti pretpostavljam ginia za svoje imanje u mostaru većinu rata .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 17:03 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 14:26 Postovi: 976 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Najjači su mi ovi oldtimeri koji znaju šta mladi žele.
Nismo ni za šta, svaki bi samo u što veći grad, kvislinzi najobičniji…
Trend je promjenjiv. Prije su društvene mreže bile omražene zbog širenja nemorala, danas sve više TikTokerica promovira život u vjeri, obitelj.
Mogu li ja vama isto reći, što ste se nakon rata prestali borit za svoju zemlju? Zašto nam niste ostavili bolje ekonomske uvjete?
Ja ovo pišem sa svoje zemlje, nama je lako ostat, onima rođenim prije 2000. nije bilo.
U Travniku se radi za 1100KM.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 17:04 |
|
|
Srednji Prst je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kakvo je to kukanje. Ja ne znam ni za jedan slučaj da je itko umro od gladi za cijeli rat. Naravno svaki početak je težak, ali isto kako se izgradio život u Splitu tako je mogao i u Mostaru. Brojni Hrvati iz Konjica, Bugojna, Jajca, Travnika itd su izbjegli u Mostar. Bilo im je kao i meni rođenom Mostaaarcu, nikakvu prednost nisam imao niti bih je tražio. Skućili se ljudi, našli poslove, razvijali karijere isto kao i ja. Znači moj stari je pobjegulja za tebe iako je ginia od 4 godine rata samo 3 mjeseca za svoje imanje ostalo sve za tuđe imanje . Dok si ti pretpostavljam ginia za svoje imanje u mostaru većinu rata . Kakvo imanje haha, nisam imao ništa. Roditelji su imali stan od 50 kvadrata eto to ti je imanje. Ali dobro, starom svaka čast, zapravo je isto svi smo tu negdje dok smo u HR i BiH. Šteta je tko ode u Njemačku, Australiju itd., mada evo i od tamo se vraćaju sad. Bit će zar bolje.
1380 of 2558 - 53.95%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Boris Johnson iz Jajca
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 17:05 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Boris Johnson iz Jajca je napisao/la: Kakav je ovo komentar? Dakle, ti ljudi, krivi su sami što nisu imali apsolutno ništa nakon što su izbjegli iz Kaknja? Šta, trebali su ostati u Drvaru? U Čapljini su jedno dobro vrijeme spavali po jebenim zasranim kontejnerima, kao sa psima se odnosilo. Nek' im djeca umru od gladi, samo da ih ne bi nazvao ''pobjeguljama''. Možeš se sramiti ovakvog komentara.
Trebao bi sam znat' razgraničiti ratne izbjeglice i one koji bježe s djedovine samo u potrazi za Mercedeson. Republika Hrvatska je sama i isključivo sama kriva za ovakvo stanje Hrvata u BiH i RH. Pitanje je šire slike, a do prije par godina Vlada RH ju očigledno nije imala. No, sreća pa nismo narod koji samo sjedi i čeka milostinju kao neki naši sudržavljani, tako da smo sami nešto uspjeli postići i održati se koliko toliko.
Kakvo je to kukanje. Ja ne znam ni za jedan slučaj da je itko umro od gladi za cijeli rat. Naravno svaki početak je težak, ali isto kako se izgradio život u Splitu tako je mogao i u Mostaru. Brojni Hrvati iz Konjica, Bugojna, Jajca, Travnika itd su izbjegli u Mostar. Bilo im je kao i meni rođenom Mostaaarcu, nikakvu prednost nisam imao niti bih je tražio. Skućili se ljudi, našli poslove, razvijali karijere isto kao i ja. Tim ljudima ne bih nikada zamjerao ostanak u RH. Lako je sada pričati šta bi bilo kad bi bilo. Ok, ne da umru, samo da borderline gladuju mjesecima. Možda ja bih poslao ženu i djecu u izbjeglište i ostao se boriti, ali svakako nije za zamjeriti nekome tko je otišao u HRVATSKU. To što bismo svi mi voljeli da je tih 300k izbjeglica iz cijele Bosne naselilo ostatak našeg dijela BiH, a ne i Hrvatsku je čisto nerealno stajalište. Iz milijun razloga. Zamjeriti se onima koji su za vrijeme slobodne i neovisne RH pored nje otišli iz BiH za inozemstvo je druga stvar i to shvaćam u dobrom dijelu slučajeva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Boris Johnson iz Jajca
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 17:08 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Boris Johnson iz Jajca je napisao/la: Mislim da znam(ne osobno) te likove, neki garibi teški haha
Čudaci? Mislim vidi se i po stilu pisanja. Ja sam mislio na jedne muslimane, nisu to ti na koje je on referirao. Ma ovi su čudaci skroz, strašno primitivni. Nije nikakav ksenofobni ili šovinistički komentar, samo je takva obitelj izgleda. Odudaraju iz mase. Uglavnom su i oni doselili u Čp iz Zenice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 17:09 |
|
|
Roko987 je napisao/la: Najjači su mi ovi oldtimeri koji znaju šta mladi žele.
Nismo ni za šta, svaki bi samo u što veći grad, kvislinzi najobičniji…
Trend je promjenjiv. Prije su društvene mreže bile omražene zbog širenja nemorala, danas sve više TikTokerica promovira život u vjeri, obitelj.
Mogu li ja vama isto reći, što ste se nakon rata prestali borit za svoju zemlju? Zašto nam niste ostavili bolje ekonomske uvjete?
Možeš i trebaš. Stariji su trebali ne samo ostaviti strukturu nego i naučiti mlade kako će i što će, kao što mačka uči mačiće ili patka pačiće.
1380 of 2558 - 53.95%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Boris Johnson iz Jajca
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 17:11 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: daramo je napisao/la: Svaki Hrvat koji je ostao u BiH je izabrao teži put, takvima nitko iz Hrvatske ili dijaspore nema pravo zucnuti. Od 1992. slušam junačku dijasporu kako mi objašnjava da trebam oštrije nastupati i nema stajanja prije Drine.  Ah, cliche jeste, no opet, bez dijaspore bi se teško izborili i za ovo što imamo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 17:14 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 23:06 Postovi: 3703 Lokacija: Dridska Župa
|
Boris Johnson iz Jajca je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Čudaci? Mislim vidi se i po stilu pisanja.
Ja sam mislio na jedne muslimane, nisu to ti na koje je on referirao. Ma ovi su čudaci skroz, strašno primitivni. Nije nikakav ksenofobni ili šovinistički komentar, samo je takva obitelj izgleda. Odudaraju iz mase. Uglavnom su i oni doselili u Čp iz Zenice. Zanimljivo, Čapljina je svakako skroz poklopljena pa nije toliki problem.
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Boris Johnson iz Jajca
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 17:16 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Boris Johnson iz Jajca je napisao/la: Ja sam mislio na jedne muslimane, nisu to ti na koje je on referirao. Ma ovi su čudaci skroz, strašno primitivni. Nije nikakav ksenofobni ili šovinistički komentar, samo je takva obitelj izgleda. Odudaraju iz mase. Uglavnom su i oni doselili u Čp iz Zenice. Zanimljivo, Čapljina je svakako skroz poklopljena pa nije toliki problem. Znaju gdje treba doći u potrazi za boljim životom lol Jebo Zenicu pored Herceg-Bosne 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 24 kol 2025, 17:16 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43972 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
U biti u BiH će opstati oni koji manje pate za zapadnim vrijednostima, zato s razlogom Srbi vode u trenutnoj trci.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Roko987 i 40 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|