Kakav glupav narod - gledam otvaraju se neke grupe po fejsu gdje se najavljuju prosvjedi i glavno je rušenje kantona.
Zamisli ljudi gladuju i slogan je jedinstvena Bosna i Hercegovina. Zar je problem u kantonima?
Zapalili arhiv BiH - povjesnu građu, zapalili institucije koje će sutra opet morati posjećivati. Žele paliti kuće političara, samo će dokazati da BiH je pred kolapsom. Ako netko opljačka moju prodavaonicu onda ja imam pravo pucati po njemu jer imam pravo braniti svoju imovinu. Anarhija nikada nije nista dobro donijela pa nece ni u BiH.
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 6607 Lokacija: Izvan sebe
Sayuri je napisao/la:
BBC je napisao/la:
Eto što su vam muslimani, ne može bolji primjer. Izgaraju od mržnje prema Hrvatima.
Izgaram ko zgrada HDZ-a
Malo si zamijenio uloge. Vi izgarate od mržnje i molili ste Boga da Bošnjaci s istočne krenu na zapadnu da linčuju vječno ugrožene Hrvate. A ovo govno od portala laže i huška Hrvate na nas, potiče sukobe. Eno ih pale samo Hr zgrade, eto ih idu da vas pobiju, a nema policije, ustajte Hrvati, branite se, jer kad vas sravne krenuće na zapadnu Hercegovinu. I šta se desilo? Nije vam se ispunila želja. Bošnjaci nisu krenuli na vas. A što se tiče spaljenih zgrada, dvije na istoku, dvije na zapadu, jedna na liniji razdvajanja. Pošteno, jelte. Ovim ste samo pokazali da se bojite Bošnjaka a dotad ste se razmetali kako je Mostar hrvatski grad, kako Bošnjaci ne smiju pisnuti itd. Mirno spavajte dečki.
Ti si glupa reinkarnacija seherzade, nije posteno jer su palili muslimani i iskljucivo oni.Oni su birali ciljeve sto nisu zapalili iskljucivo muslimanske institucije.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
Jopa je napisao/la:
Evo mene na kratko,
Kakav glupav narod - gledam otvaraju se neke grupe po fejsu gdje se najavljuju prosvjedi i glavno je rušenje kantona.
Zamisli ljudi gladuju i slogan je jedinstvena Bosna i Hercegovina. Zar je problem u kantonima?
Zapalili arhiv BiH - povjesnu građu, zapalili institucije koje će sutra opet morati posjećivati. Žele paliti kuće političara, samo će dokazati da BiH je pred kolapsom. Ako netko opljačka moju prodavaonicu onda ja imam pravo pucati po njemu jer imam pravo braniti svoju imovinu. Anarhija nikada nije nista dobro donijela pa nece ni u BiH.
Protesti su delimicno iscenirani kako bi se cela Bosna zapalila i ujedinila promenom ustava.
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
Cim vidim zazivanje RBiH ,povraca mi se ... Citam i da su se potukli jer je netko izvadio medju prosvjednicima Hrvatsku zastavu,pretpostavljam da je bila HB zastava.No ako se oni ne misle spustit na zemlju i pozvat ostale narode da sudjeluju..onda slobodno mogu nastavit palit i zarit u ta 4 grada.Ostatak drzave to samo mirno promatra i sebe ne vidi tu.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
Cim vidim zazivanje RBiH ,povraca mi se ... Citam i da su se potukli jer je netko izvadio medju prosvjednicima Hrvatsku zastavu,pretpostavljam da je bila HB zastava.No ako se oni ne misle spustit na zemlju i pozvat ostale narode da sudjeluju..onda slobodno mogu nastavit palit i zarit u ta 4 grada.Ostatak drzave to samo mirno promatra i sebe ne vidi tu.
Izvađena je zastava Republike Hrvatske, a demnonstranti, kako sam već rekao 75 do 80 Bošnjaci su počeli negodovati i zastava je uklonjena.
Demonstranti su uzvikivali i ''Ovo je Mostar'' i ''Ovo je Bosna''.
Evo spominje se vidim i zašto se nije išlo samo na bošnjačke institucije. Problem Mostara i ovog dijela Hercegovine je to što ne postoje bošnjačke i hrvatske institucije, grad i kanton su mješoviti, sve je zajedničko. Ovo govorim konkretno o državnim institucijama. Što se tiče napada na zgradu HDZ-a i zgradu SDA stvari su tu jednostavnije nego što se čini. Naime HDZ nije odgovoran samo hrvatskom narodu i njemu da polaže račune. HDZ je odgovoran i bošnjačkom narodu u Mostaru i njemu mora polagati račune također. A to je zato što je jedan Ljubo Bešlić, inače član HDZ-a, gradonačelnik Mostara. A Mostar je grad svih njenih građana i Hrvata i Bošnjaka. Isto pravilo vrijedi i za pročelnike gradskih ureda. I ovo se pravilo primjenjuje recipročno i što se tiče SDA. Ne možeš biti gradonačelnik Mostara, biti u HDZ-u i zbog toga odgovarati samo Hrvatima. Moraš odgovarati svim građanima za svaki postupak jer si gradonačelnik jedinstvenog grada. A HDZ se zalaže za jedinstveni stolni grad koliko mi je poznato, bar zadnjih nekoliko godina.
S druge strane SDA se zalaže za podjelu Mostara na dvije općine, kao i na taj način podjelu odgovornosti.
Tako mi se čini da na ovom forumu ovdje velika većina zapravo podržava prijedlog SDA o podijeli grada, pa onda ono znate čist račun - duga ljubav.
Meni kao pojedincu je apsolutno svejedno kako će urediti grad ili da li će ga podijeliti, dok god to ne bude ometalo normalne aktivnosti građana u Mostaru. A meni kao osobi koja se osjeća Hrvatom jedino što je važno u svemu tome je da Mostar kao urbana sredina ostane kulturno, društveno, školsko, zdravstveno, gospodarsko i mentalno središte hrvatskog naroda u BiH. I da se to ni na koji način ne uruši. Jer nikad ne bih mogao dopustiti ja, kao ni svi vi ovdje da Mostar izgubi malo ovog europskog, zapadnjačkog štiha i duha kojeg ima i da počne sličiti, ne do Bog na jednu Zenicu.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 79662 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
U Zenici zapaljene Vlada, Općina i Elektroprivreda.
Ukupna šteta po meni je oko 100 milijuna KM, od toga 3-4 milijuna na zajedničkim institucijama (i vozilima) u Mostaru.
Taj novac će morati biti namiren iz budžeta, jer administracija mora biti negdje (vjerojatno će se iznajmljivati hoteli, dok se obnavljaju administrativne zgrade).
50% štete se odnosi na Sarajevo, na Tuzlu 30-40%, ostalo Zenica, Mostar, Bihać i ostali.
U Sarajevu i Tuzli neki objekti su kompletno izgorjeli.
U Mostaru je jedino Županija imala veću materijalnu štetu, na oko trećini objekta, te gradska uprava. Ostali objekti su uglavnom imali vatru u dijelu prizemlja koja je ugašena, i polupani su prozori. Također je stradao veći broj vozila, prozora po privatnim radnjama itd.
Citat:
Tijekom prosvjeda povrijeđeno je 219 osoba. U Sarajevu 156 osoba, među njima i 90 policajaca. U Tuzli su ozlijeđene 23 osobe, a u Zenici 40.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
Pridružen/a: 25 vel 2012, 12:59 Postovi: 104 Lokacija: Herceg Bosna
Evo šta bradonje sa SAFF-a laju Kako Fahrudin Radončić pokušava iskoristiti proteste građana
Protesti građana u Tuzli, Sarajevu, Zenici i još nekoliko gradova Federacije BiH prerasli su u opće nasilje. Većina građana BiH se pitaju šta se događa, ko stoji iza svega, u šta će se ovi nasilni protesti pretvoriti. Na navedena pitanja još niko nema siguran odgovor. Međutim, pored nasilja koje plamti u spomenutim gradovima u Federaciji BiH, dosadašnje proteste najupečatljivije je obilježio Fahrudin Radončić. Dok protestanti pale zgrade vlada u Tuzli, Zenici i Sarajevu, dok se vode žestoki obračuni policije i protestanata, Fahrudin Radončić obilazi televizijske kuće i daje izjave u kojima podržava protestante i opravdava paljenje zgrada i nasilje te optužuje političku konkurenciju da su krivi za sve. Ne možemo se oteti dojmu a da ne kažemo, a vrijeme će pokazati svoje, da Fahrudin Radončić svojim nastupima neodoljivo podsjeća na Fikreta Abdića, koji je 1992.godine, u vrijeme kada je JNA zarobila rahmetli Aliju Izetbegovića, došao na TV Sarajevo da se ponudi narodu kao Alijin zamjenik. Fahrudin Radončić, kao vješt manipulator, pokušava iskoristiti proteste i haotičnu situaciju i pojeftino se prodati građanima BiH, naročito Bošnjacima kao čovjek u kojeg mogu imati povjerenje. Nadamo se da građani BiH nisu toliko naivni da povjeruju Radončiću i da će svi jasno prozrijeti njegove namjere.
Mostar: Uhapšen predsjednik Unije neovisnih sindikata FBiH Predsjednik Unije neovisnih sindikata Federacije BiH Josip Milić uhapšen je u noći s petka na subotu nakon nasilnog protesta u Mostaru u kojem su devastirana i zapaljena sjedišta gradskih i županijskih institucija, te zgrade SDA i HDZ-a BiH.
- Kako smo obaviješteni, noćas desetak minuta iza ponoći policajci su iz stana odveli profesora Josipa Milića, predsjednika Unije neovisnih sindikata Federacije BiH . Kada se posljednji put javio na mobitel, dvadesetak minuta iza toga, rekao je kako je uhapšen. Od tada mu je mobitel isključen - stoji u priopćenju Unije neovisnih sindikata FBiH, koje su prenijeli lokalni mediji.
- Pretpostavlja se kako je Milić uhapšen zbog jučerašnjeg protesta u Mostaru – dodaje se u priopćenju te ističe kako Unija neovisnih sindikata Federacije BiH nije bila organizator prosvjeda, iako je Milić do sada organizirao najviše sindikanih prosvjeda ispred zgrade Vlade HNŽ-a
- Ovo je jasna poruka kako je, uz zlouporabu obavještajno policijskih državnih institucija, HDZ spreman sve protivnike na licu pravde strpati u zatvor", stoji u saopćenju za javnost Unije neovisnog sindikata Federacije BiH, koje su prenijeli lokalni mediji.
Neslužbeno se doznaje kako je policija do sada uhapsila 30-ak prosvjednika.
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
Fascinantno je kako Safeta žulja Poskok. Pa hajmo se zamijenit. Mi vama Poskok a vi nama FTV, Jazeeru, TV1, i Avaz, Oslobođenje i Fenu i AA... Je li pošteno?
Gratis dobijete kukavnu redakciju bh. VL.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 18013 Lokacija: Drina je na granici!
lider30 je napisao/la:
Tresla se gora rosio se miš.
Jedina pozitivna stvar iz ovoga je, što će se poltičari malo prepasti i skontati, da ne mogu raditi šta god hoće.
Umjesto ovih zgrada trebalo je paliti vile političara i poslodavaca / robovlasnika koji ne uplaćuju doprinose svojim radnicima.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26359 Lokacija: Heartbreak Hotel
Sayuri je napisao/la:
BBC je napisao/la:
Eto što su vam muslimani, ne može bolji primjer. Izgaraju od mržnje prema Hrvatima.
Malo si zamijenio uloge. Vi izgarate od mržnje i molili ste Boga da Bošnjaci s istočne krenu na zapadnu da linčuju vječno ugrožene Hrvate. A ovo govno od portala laže i huška Hrvate na nas, potiče sukobe. Eno ih pale samo Hr zgrade, eto ih idu da vas pobiju, a nema policije, ustajte Hrvati, branite se, jer kad vas sravne krenuće na zapadnu Hercegovinu.
Kada je ovaj portal to objavio? Čini mi se da si se najela bunike pa haluciniraš.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Djesu rezultati divljanja u Mostaru pobješnjelih Allahovih ratnika?
Jeste se organizirali danas ako opet krenu divljati po stolnom? Samo palamudite a nič konkretno.
Stozernik vam je zbrisal' a prijatelji iz RS-a djuture na olimpijadi.
Kaj mislite VI dalje?
Jučer je policija imala instrukcije da se ne sukobavlja u prevelikoj mjeri s demonstrantima, no nakon onog paleža jučer, danas bi ih odmah dočekao pendrek i suzavac. A rezultati su u višemilijunskoj šteti i paležu nedavno obnovljenih građevina koje će naravno platiti porezni obveznici. Morala je Red Army malo ispucati frustracije jel'te
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 18013 Lokacija: Drina je na granici!
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Djesu rezultati divljanja u Mostaru pobješnjelih Allahovih ratnika?
Jeste se organizirali danas ako opet krenu divljati po stolnom? Samo palamudite a nič konkretno.
Stozernik vam je zbrisal' a prijatelji iz RS-a djuture na olimpijadi.
Kaj mislite VI dalje?
Tebe bi trebao više brinuti celulit, koji skupljaš pametujući po ovom forumu, nego što nisu ili kako će reagirati 'ustase' na ove muslimanske provokacije.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.