BBC je napisao/la:
Možda se sutra nastave u Bihaću, Lipovača ne da fotelje. I Mostaru, ako se u MUP-u budu ponašali krkanski kao danas. Ne znam za Sarajevo, tamo nije bilo ostavki. Nevezano što stoji iza prosvjeda treba im izgovor.
Možda Brčko i još koji manji grad. Ovo u Tuzli i Zenici je odrađeno i završeno, ali nikad ne znaš. Ovo sam očekivao krajem godine i manjeg intenziteta.
Sutra je subota. Djeca ne idu u školu, studenti su slobodni, umirovljeni branitelji su ionako u dosadi.
A k tome polako odlazi zima, prvi proljetni dani stižu, ljudi dugo nisu malo prošetali po gradu, mogli bi sutra
Velik je to grad, ima ljudi a nisu se ispucali danas.
BBC je napisao/la:
Pustili su brzo i gradonačelnika Brčkog. Čovjek od naroda i iskusni pregovarač sa ludim narodnim masama.
Ovo zvuči kao film. Sporedna vijest nam je da je gradonačelnik Brčkog otet. Čovječe, ova globalizacija ubrzala politička događanja za 2 maha, u roku par dana se napravi kaos samo takav, a naizgled sve mirno
BBC je napisao/la:
Agathonikos je napisao/la:
Ima. Kulira se
Sad vidimo koliko je dobro imati svoj entitet. Konkretno i u praksi.
Pridružen/a: 13 sij 2013, 16:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
novem je napisao/la:
Ovo mislim da nije stavljeno na onaj tv1 prilog.
"Evo vam Treći, mi ćemo ostati u spaljenom drugom entitetu"
Što je najzanimljivije svi komentari su od strane muslimana i nisu upereni protiv RS, već oni govore da ih je glad naterala na ovo divljanje, da ih ne zanima RS, a neki čak i predlažu treći entitet. I svi redom pljuju Lagumdziju da namerno huška na rat, podmeće i krije se iz RS, umesto da kaze da je narod gladan, da si oni nesposobni i da sve to nema veze sa drugom i trećom nacijom. Vidi se da je majmunu krivo što je mirno u RS i HB.
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18180 Lokacija: Drina je na granici!
Sayuri je napisao/la:
BBC je napisao/la:
Eto što su vam muslimani, ne može bolji primjer. Izgaraju od mržnje prema Hrvatima.
Izgaram ko zgrada HDZ-a
Malo si zamijenio uloge. Vi izgarate od mržnje i molili ste Boga da Bošnjaci s istočne krenu na zapadnu da linčuju vječno ugrožene Hrvate. A ovo govno od portala laže i huška Hrvate na nas, potiče sukobe. Eno ih pale samo Hr zgrade, eto ih idu da vas pobiju, a nema policije, ustajte Hrvati, branite se, jer kad vas sravne krenuće na zapadnu Hercegovinu. I šta se desilo? Nije vam se ispunila želja. Bošnjaci nisu krenuli na vas. A što se tiče spaljenih zgrada, dvije na istoku, dvije na zapadu, jedna na liniji razdvajanja. Pošteno, jelte. Ovim ste samo pokazali da se bojite Bošnjaka a dotad ste se razmetali kako je Mostar hrvatski grad, kako Bošnjaci ne smiju pisnuti itd. Mirno spavajte dečki.
A ti si muha sa duboko isukanim jezikom na govnetu
SDB je napisao/la:
Glazbenik je napisao/la:
513 korisnika online.
Zanimljiv dan.
I mene navuklo. Shebala mi revolucija popodnevni drijemež.
Neka nas
novem je napisao/la:
Šta reći? Koju posluku porati?
Gdje je ovo?
Whiteone je napisao/la:
Treba organizovati narodne straže i pomoći policijskim snagama u borbi protiv islamista i izdajničke levičarske bagre.
Točno, zvuči glupo na prvu, al ovakve stvari su iznimno bitne u stani-pani situacijama. Nisu Švicarci glupi sa sustavom rezervista koji imaju. Nama ovdje treba nešto slično.
I mene navuklo. Shebala mi revolucija popodnevni drijemež.
Neka nas
novem je napisao/la:
Šta reći? Koju posluku porati?
Gdje je ovo?
Whiteone je napisao/la:
Treba organizovati narodne straže i pomoći policijskim snagama u borbi protiv islamista i izdajničke levičarske bagre.
Točno, zvuči glupo na prvu, al ovakve stvari su iznimno bitne u stani-pani situacijama. Nisu Švicarci glupi sa sustavom rezervista koji imaju. Nama ovdje treba nešto slično.
Mostar.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
BBC je napisao/la:
PCM je napisao/la:
A gdje je ono govno Inzko mater mu jebem ?! ŠTeta što njega šeherlije nisu dohvatili
Rekao je ono što i USA veleposlanstvo. Volio ih ili ne jedino ispravno, ne nasilju i vandalizmu. Mogao je i Fahro to dodati, ali nije pa je kao ministar dao direktnu podršku vandalima.
Fahro je novi bošnjački lider nakon ovog, SDP je mrtav, Komšić skupa s njim, a SDA ide u defanzivu. Nije moglo bolje
Mar-kan je napisao/la:
ZGabriel je napisao/la:
o, pa sad ću ja pozvati Grubera s tenkićem.
Markane, kako je u tvom kraju? ima li solne kiseline?
Alo alo
Kod nas je ok,proljeće sve u 16,nismo demokratski raspoloženi,nema demonstracija...
Baš nešto razmišljam. Sva sreća da u SBŽ nema grada ala Mostar, to jest da su to sela i manja mjesta u koja se ne slijevaju Muslimani i u kojima ne prijeti neka poveća eskalacija sukoba. Ovako nas u Mostaru stalno destabiliziraju, a manjina su. Mogu mislit da je obratno. Zato neka srednje Bosne, i naših sela i naših dijelova omanjih gradića.
Robbie MO je napisao/la:
Nek su se malo iskalili.
Barem oni prvi prosvjednici, su očigledno sirotinja.
Valjda će im sada bit lakše i manje će bit nabrijani na Hrvate?
Prvi prosvjednici su teška sirotinja.
Pa hoće im bit malo lakše, ne će bit manje nabrijani na Hrvate, al bijes im se usmjerava u pravom pravcu. SDP, SDA!
Metemma je napisao/la:
Treba obračunat, koliko su vlasti pokrale u ovih 25 godina, a koliko je danas polupano, pa da se vidi ko je kome dužan...
Točno. Tek kad se polupa neki prozor onda shvatimo. A i tad pričamo o tom prozoru a ne o milijardama kojima se može kupit milijun takvih prozora.
Robbie MO je napisao/la:
BBC je napisao/la:
Zar nije taj Lipovača danas bio prosvjednik i palio prosvjednike ? Tako sam negdje pročitao.
Mislim da se pokušao staviti na čelo provjednika, ali je onda počeo dobijat šakama u glavu a rođaku mu je demoliran hotel.
Metemma je napisao/la:
ZGabriel je napisao/la:
kakav narod, takva vlast. pa kako smo skuhali, tako i kusamo.
Potpuna neistina i krivljenje žrtve. Da je vlast u BiH onakva kakav sam ja, zajebali bi Švedsku.
A zašto je vlast u Švedskoj onakva kakvi su Šveđani a vlast u BiH nije onakva kakav si ti?
Agathonikos je napisao/la:
Da li je u toj HDZ zgradi i sjedište gospodina Dragana za kojeg je glasalo 90% hrvatskog biračkog puka? Mislim, ako jeste onda nije mala stvar doći tu i zapaliti je.
Gdine Agat. Ta zgrada je blizu muslimanskog dijela Mostara. Shvatite to ovako. Kao da su Muslimani iz Sarajeva, njih 2 tisuće iznenada jurnuli na zgradu SNSD-a u blizini Sarajeva, u Srpskoj.
Kako ćete to obranit?
Iako jasno je meni na što vi ciljate, koja je poruka. U svakom slučaju policija je slabo reagirala, no možda su išli na shemu da će ih pustit da se malo ispucaju pa onda udri po njima. Al drugi puta će doć pred crkvu i šta onda? Ovakvo ponašanje se ne smije tolerirati, a mir nema alternativu i tu ste u pravu
BBC je napisao/la:
Ćiro Slučajni Prolaznik.
Citat:
Ćiro Blažević, trener FK "Sloboda" izjavio je da on koji je tek došao u Tuzlu ne razumije zašto se to događa.
"Deprimiran sam kad čujem takve stvari i ne volim to jednostavno... Ja bih htio da je sve uredu i meni koji sam tek došao u Tuzlu nije jasno zašto se to događa" kazao je Ćiro za BrzeVijesti.
Ćiro, prikriveni tajni agent, i mastermind ovih protesta
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
Ovi Srbi nemaju muda ni zapaliti plast sijena u RS-u bez podrške Srbije.
A političari retardinje zešće! Pazi sastanka. Kao da su poluretardirani idu po instrukcije u Srbiju, ako izbije revolucija da im daju instrukcije kako ugušiti bunt
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Pridružen/a: 13 sij 2013, 16:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ovi Srbi nemaju muda ni zapaliti plast sijena u RS-u bez podrške Srbije.
A političari retardinje zešće! Pazi sastanka. Kao da su poluretardirani idu po instrukcije u Srbiju, ako izbije revolucija da im daju instrukcije kako ugušiti bunt
Pa moraće i Srbi nešto da zapale ... recimo one preostale dzamije u RS.
Eto dogovoreno, da ne bude da nismo ništa pripalili. Može ?
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.