|
|
Stranica: 71/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 00:13 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22048 Lokacija: među zvijezdama
|
|
U Zenicu kada podjem ja, Prati me pet-sest drotova. Okruzni sudija rek'o Dvanaest godina, Dvanaest godina strogog zatvora.
Okruzni sudija rek'o Dvanaest godina, Dvanaest godina strogog zatvora.
Tuzna je moja sudbina, Zenu mi kreco Hakija. Kreco Hakija, Presudila mu cakija, Ne razumijes ti to druze sudija.
Kreco Hakija, Presudila mu cakija, Ne razumijes ti to druze sudija.
Dzabe vam ja sve to pricam.
Zenico, mrzim svaki kamen tvoj. Zbog tebe ja mrzim zivot svoj. Ko prezivi dvanaest godina U KP domu Zenica, Taj je pravi hadzija.
Ko prezivi dvanaest godina U KP domu Zenica, Taj je pravi hadzija.
Raduje me jedna istina, Iz KP doma vraticu se ja. Ali Hakija nikad nece sa bara, Sa bara seniko ne vraca.
Ali Hakija nikad nece sa bara, Sa bara se niko ne vraca.
Dragi čika R00jkane, ako ovo čitate prenesite presjedniku tople pozdrave !
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Melcher
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 00:14 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
|
Mene samo zanima kako tiranija Dodiga djeluje na Vladimira Rusa, koji je gradanin Distrikta Brčko?
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 00:16 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Došlo je vrijeme za mog sugrađanina da vlada Srpskom.  To ovaj što se razmahuje rukama i ima stan od tetke u Novom Sadu? Samo da se ne pokaže da je to slaba zamena. Nego, dal' se kako može urediti da vi pošaljete Čavića 'Rvatima u Mostar, a da oni vama pošalju Čovića? Slovo tamo-vamo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 01:11 |
|
|
|
Велепоштована госпојице ЕМТ, није славна српска војска ослобађала Фочу/Србиње да би нам предсједници лежали у Зен'ци...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 01:18 |
|
|
|
Dabome da ne bi u Zenicu, bavili su se doktorskim poslom a onda se pred kraj otisnuli u Evropu, gdje hrabro brane RS.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 10:44 |
|
|
|
Glavas se dragovoljno javio da izdrzava kaznu u Zenici
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 19:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: U Zenicu kada podjem ja, Prati me pet-sest drotova. Okruzni sudija rek'o Dvanaest godina, Dvanaest godina strogog zatvora.
Okruzni sudija rek'o Dvanaest godina, Dvanaest godina strogog zatvora.
Tuzna je moja sudbina, Zenu mi kreco Hakija. Kreco Hakija, Presudila mu cakija, Ne razumijes ti to druze sudija.
Kreco Hakija, Presudila mu cakija, Ne razumijes ti to druze sudija.
Dzabe vam ja sve to pricam.
Zenico, mrzim svaki kamen tvoj. Zbog tebe ja mrzim zivot svoj. Ko prezivi dvanaest godina U KP domu Zenica, Taj je pravi hadzija.
Ko prezivi dvanaest godina U KP domu Zenica, Taj je pravi hadzija.
Raduje me jedna istina, Iz KP doma vraticu se ja. Ali Hakija nikad nece sa bara, Sa bara seniko ne vraca.
Ali Hakija nikad nece sa bara, Sa bara se niko ne vraca.
Dragi čika R00jkane, ako ovo čitate prenesite presjedniku tople pozdrave ! Teško će taj završitti u Zenici. Svi političari su manje-više zreli za zatvora samo niko na kraju ne završi u zatvoru, a kamoli u tur....,pardon, u Zeničkom zatvoru.  Daleko je Zenica, najslađa i najljepša gospođo ili gospođice Sabaharajeta. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 19:08 |
|
|
Melcher je napisao/la: Mene samo zanima kako tiranija Dodiga djeluje na Vladimira Rusa, koji je gradanin Distrikta Brčko? Čekaj, ko je uopšte rekao tiranija. Ja sam samo rekao da njegova vladavina prelazi u diktaturu, a to važi uopšte za svakog političara koji provede više od jednog mandata na vlasti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 19:29 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Došlo je vrijeme za mog sugrađanina da vlada Srpskom.  To ovaj što se razmahuje rukama i ima stan od tetke u Novom Sadu? Samo da se ne pokaže da je to slaba zamena. Nego, dal' se kako može urediti da vi pošaljete Čavića 'Rvatima u Mostar, a da oni vama pošalju Čovića? Slovo tamo-vamo. Ni Vučić, Nikolić i ekipa u početku nisu ulijevali puno povjerenja u pogledu obračuna protiv kriminala i korupcije i daljnjeg napretka ka EU, ali zahvaljujući odličnom odabiru raznih savjetnika, pomoćnika i drugog pratećeg kadra koji vuče konce iza kamera danas slobodno može da se kaže da Srbija ide u dobrom pravcu, naročito kada je riječ o borbi protiv korupcije i drugih oblika kriminala, tako da kada može Vučić, koji je takođe poznat po "rukicama" (po načinu na koji "ukršta" svoje ruke), što nebi Bosić bio RS verzija Vučića, a Čavić RS verzija Nikolića, dok treća karika bi mogao da bude Ivanić. I opozicija ima jako dobre adute, možda čak i jače nego ova aktuelna vlast u RS na čelu sa Dodikom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daxt
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 20:02 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: To ovaj što se razmahuje rukama i ima stan od tetke u Novom Sadu?
Samo da se ne pokaže da je to slaba zamena.
Nego, dal' se kako može urediti da vi pošaljete Čavića 'Rvatima u Mostar, a da oni vama pošalju Čovića? Slovo tamo-vamo.
Ni Vučić, Nikolić i ekipa u početku nisu ulijevali puno povjerenja u pogledu obračuna protiv kriminala i korupcije i daljnjeg napretka ka EU, ali zahvaljujući odličnom odabiru raznih savjetnika, pomoćnika i drugog pratećeg kadra koji vuče konce iza kamera danas slobodno može da se kaže da Srbija ide u dobrom pravcu, naročito kada je riječ o borbi protiv korupcije i drugih oblika kriminala, tako da kada može Vučić, koji je takođe poznat po "rukicama" (po načinu na koji "ukršta" svoje ruke), što nebi Bosić bio RS verzija Vučića, a Čavić RS verzija Nikolića, dok treća karika bi mogao da bude Ivanić. I opozicija ima jako dobre adute, možda čak i jače nego ova aktuelna vlast u RS na čelu sa Dodikom. ma kakvi bosic i cavic, ne bih im dao dve nacrtane koze da cuvaju, to su potroseni i ograniceni politicari.Nema srpska kvalitetnih i sposobnih politicara, jedino odskace Dodik
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 21:07 |
|
|
Tako se isto govorilo i za Borisa Tadića, to u fazonu da je nezamjenjiv, ali kad je otišao sa vlasti na kraju se ispostavilo da njegova vlast itekako ima alternativu i to, sudeći po dosadašnjim rezultatima, veoma dobru alternativu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 21:58 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
Vladimir RUS je napisao/la: Tako se isto govorilo i za Borisa Tadića, to u fazonu da je nezamjenjiv, ali kad je otišao sa vlasti na kraju se ispostavilo da njegova vlast itekako ima alternativu i to, sudeći po dosadašnjim rezultatima, veoma dobru alternativu.  Pa Boris Tadić je definitvno veći kapacitet od Tome Nikolića , mogu braniti Nikolića tu i tamo no uvijek bi dao glas Tadiću. No , slažem se da je promijena vlasti katkad nužna ,u Srbiji je došlo vrijeme da DS ode malo u opoziciju da se ta stranka konsolidira i riješi nedostatke koje objektivno ima. Što se mene tiče Mladen Bosić spada u potencijalno kvalitetnije političare na srpskoj sceni, odmjereno nastupa kao oporbeni političar , ponaša se državotvorno , što znači da političku potrebu za osvajanjem vlasti radi na način koji ne ugrožava interese RS a i spreman je žrtvovati partijske interese za RS. Za početak , više nego dovoljno. Čavić i Ivanić su pak , politička prošlost , dva podguzna političara čije strančice održava OHR misleći da imaju neki asset u RS gdje bi oni potencijalno mogli upast u neke kombinacije, stoga mi je drago bilo čut Bosića neki dan da SDS podržava ukrupnjavanje političke scene, znači samo SNSD-SDS i vozdra.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 22:01 |
|
|
|
I meni tako izgleda. Bosić da, Čavić i Ivanić ne.
Mada mi Bosić izgleda malo mekan. A možda grešim...
Stoji da je promena posle određenog broja godina korisna. Vlast kvari i najbolje ljude.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 22:02 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Tako se isto govorilo i za Borisa Tadića, to u fazonu da je nezamjenjiv, ali kad je otišao sa vlasti na kraju se ispostavilo da njegova vlast itekako ima alternativu i to, sudeći po dosadašnjim rezultatima, veoma dobru alternativu.  kojim rezultatima vlado, jel to što je uvedena carina na granici kosova, trebat će vremena za rezultate, puno vremena...
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 22:04 |
|
|
osa je napisao/la: kojim rezultatima vlado, jel to što je uvedena carina na granici kosova, trebat će vremena za rezultate, puno vremena... Verovatno govori o desetak ljudi u pritvoru koji još nisu ni izašli na sud... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 22:05 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: osa je napisao/la: kojim rezultatima vlado, jel to što je uvedena carina na granici kosova, trebat će vremena za rezultate, puno vremena... Verovatno govori o desetak ljudi u pritvoru koji još nisu ni izašli na sud...  pa u sablji ih je zatvoreno nemjerljivo više, ali, hajde i to je napredak....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 22:07 |
|
|
osa je napisao/la: pa u sablji ih je zatvoreno nemjerljivo više, ali, hajde i to je napredak.... Znam. Ali ako to kažeš, odma' si protivnik borbe protiv korupcije. U sablji je pohapšeno 2-3000 ljudi i podneto 4500 raznih prijava. Kad krenu da hapse ljude iz sadašnje (pored bivše) vlasti i kada to dobije pravosnažne presude, onda ću da poverujem da se nešto kreće napred.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 22:14 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
osa je napisao/la: kojim rezultatima vlado, jel to što je uvedena carina na granici kosova, trebat će vremena za rezultate, puno vremena... Kosovo je po UN rezoluciji 1244 posebna carinska zona. Ali isto tako prvi put je sjever Kosova "legalno" odvojen od ostatka Kosova posebnim carinskim režimom , također služba za zaštitu na sjeveru ima pravo na nošenje oružija čime de-facto predstavlja organ srpske autonomije na sjeveru , na zadnjoj vježbi uredno su bili pozvani i prisustvovali predstavnici kosovske policije i KFOR-a.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Drinski vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 22:16 |
|
Pridružen/a: 23 sij 2013, 02:16 Postovi: 877 Lokacija: Ambasada Republike Srpske u Sarajevu
|
|
Postoji velika mogucnost da Dodik izgubi sledece izbore. Iako ce se u tom slucaju politicka scena malo razdrmati,sto je dobro,meni ce na neki nacin Dodik nedostajati,posebno zbog njegovog odnosa prema Sarajevu. Ostaje da vidimo kako ce se SDS boriti s Muslimanima,samo da ponovo na scenu ne stupi neko govedo sa strane da namece resenja.
_________________ DzoniBG Amerikance mogu da vole, i da im se dive samo inferiorni pojedinci i narodi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 22:16 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: osa je napisao/la: pa u sablji ih je zatvoreno nemjerljivo više, ali, hajde i to je napredak.... Znam. Ali ako to kažeš, odma' si protivnik borbe protiv korupcije. U sablji je pohapšeno 2-3000 ljudi i podneto 4500 raznih prijava. Kad krenu da hapse ljude iz sadašnje (pored bivše) vlasti i kada to dobije pravosnažne presude, onda ću da poverujem da se nešto kreće napred. znaš i sam da je to nemoguće u jednom mandatu, a nisam siguran da je srbija za to i sposobna, nekako mi se čini da je u uvezanosti kriminala i vlasti hrvatska malo dijete za srbiju, a kod nas je to bio veliki problem. ljudi u srbiji ni dan danas nisu svjesni šta su im sankcije učinile, jebeš to što nema benzina ili nečeg sličnog, sranje je kad država mora angažirati kriminalce da ga nabave, a kad uđeš u to kolo, nema van, ili je bar teško izaći van....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Melcher
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 22:17 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
Drinski vuk je napisao/la: Postoji velika mogucnost da Dodik izgubi sledece izbore. Iako ce se u tom slucaju politicka scena malo razdrmati,sto je dobro,meni ce na neki nacin Dodik nedostajati,posebno zbog njegovog odnosa prema Sarajevu. Ostaje da vidimo kako ce se SDS boriti s Muslimanima,samo da ponovo na scenu ne stupi neko govedo sa strane da namece resenja. Ako bude neki lijevi ti skoci sa hidrocentrale u perucacko jezero. Usput povedi i svog pajdu daxta.
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 22:20 |
|
|
osa je napisao/la: znaš i sam da je to nemoguće u jednom mandatu, a nisam siguran da je srbija za to i sposobna, nekako mi se čini da je u uvezanosti kriminala i vlasti hrvatska malo dijete za srbiju, a kod nas je to bio veliki problem. ljudi u srbiji ni dan danas nisu svjesni šta su im sankcije učinile, jebeš to što nema benzina ili nečeg sličnog, sranje je kad država mora angažirati kriminalce da ga nabave, a kad uđeš u to kolo, nema van, ili je bar teško izaći van.... Pa nešto je moguće u jednom mandatu. Ne tražim ja da čovek uništi i iskoreni sav kriminal i korupciju. (na stranu što od toga nema ništa dok ne prečiste tajne službe i policiju). Ali očekujem da ne drži ljude u zatvoru ako ne može da ih izvede na sud. Nije ovo Hag pa da držimo 10 godina ljude bez presude. A slažem se sa tobom oko sankcija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 22:27 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: osa je napisao/la: znaš i sam da je to nemoguće u jednom mandatu, a nisam siguran da je srbija za to i sposobna, nekako mi se čini da je u uvezanosti kriminala i vlasti hrvatska malo dijete za srbiju, a kod nas je to bio veliki problem. ljudi u srbiji ni dan danas nisu svjesni šta su im sankcije učinile, jebeš to što nema benzina ili nečeg sličnog, sranje je kad država mora angažirati kriminalce da ga nabave, a kad uđeš u to kolo, nema van, ili je bar teško izaći van.... Pa nešto je moguće u jednom mandatu. Ne tražim ja da čovek uništi i iskoreni sav kriminal i korupciju. (na stranu što od toga nema ništa dok ne prečiste tajne službe i policiju). Ali očekujem da ne drži ljude u zatvoru ako ne može da ih izvede na sud. Nije ovo Hag pa da držimo 10 godina ljude bez presude. A slažem se sa tobom oko sankcija. ne znam, vjerojatno si bolje upućen u rad srpskog pravosuđa, znam da kod nas takve stvari traju, ne samo kod nas, u demokratskoj italiji recimo traju i duplo duže... inače problem si dobro detektirao, problem su službe sigurnosti, policija i sudovi, tek na njihovoj profesionalizaciji i neovisnosti vidi se da li vlast ima ozbiljnu želju za borbu s kriminalom. kad se samo sjetim koga je hdz postavljao za ministre unutarnjih poslova, strava, odmah si mogao vidjeti postoji li interes za borbu protiv kriminala. inače na ovim prostorima ne postoje tajne službe, sve su to javne službe, samo bi metode rada trebale biti tajne, jedna od prvih lekcija sa tečaja szup-a( službe za zaštitu ustavnog poretka)....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
salvatore
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 22:29 |
|
|
|
SDS će bolje voditi Republiku Srpsku od Dodika samo zato što će glupi muslimani izgubiti neprijatelja. Nastaviće trošiti vrijeme i energiju na Dodika a prema novoj vlasti neće moći biti takvi jer bi to bilo previše fašistički obojeno, čak i od njih. Dugo vas čitam pa stoga pozdrav iz Srpskog Sarajeva i iskrene čestitke na zanimljivom forumu koji je najbolji i najrealniji forum nadaleko kao i mjesto gdje srpska intelektualna elita može doći do riječi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 vel 2013, 22:30 |
|
|
salvatore je napisao/la: SDS će bolje voditi Republiku Srpsku od Dodika samo zato što će glupi muslimani izgubiti neprijatelja. Nastaviće trošiti vrijeme i energiju na Dodika a prema novoj vlasti neće moći biti takvi jer bi to bilo previše fašistički obojeno, čak i od njih. Dugo vas čitam pa stoga pozdrav iz Srpskog Sarajeva i iskrene čestitke na zanimljivom forumu koji je najbolji i najrealniji forum nadaleko kao i mjesto gdje srpska intelektualna elita može doći do riječi. srpska elita, ne primjetih da se na forumu registrirao itko iz sanu....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|