|
|
Stranica: 12/1361.
|
[ 34006 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 12:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Nemaju me što trenirati. Za RS i Beograd me zaboli kurac. Bitni mi koliko i Italija i Mađarska.
A vi u Hrvatskoj prestanite birati obožavatelje komunizma u vlast. Manje pametujte drugima okolo. Neprijatelj je u Zagrebu, ne u Beogradu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 12:56 |
|
|
Glasao sam da ne treba. BBC je napisao/la: Nemaju me što trenirati. Za RS i Beograd me zaboli kurac. Bitni mi koliko i Italija i Mađarska.
A vi u Hrvatskoj prestanite birati obožavatelje komunizma u vlast. Manje pametujte drugima okolo. Neprijatelj je u Zagrebu, ne u Beogradu. OK, ali zašto se ograničiti na Hrvatsku?
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 13:02 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Glasao sam da ne treba. BBC je napisao/la: Nemaju me što trenirati. Za RS i Beograd me zaboli kurac. Bitni mi koliko i Italija i Mađarska.
A vi u Hrvatskoj prestanite birati obožavatelje komunizma u vlast. Manje pametujte drugima okolo. Neprijatelj je u Zagrebu, ne u Beogradu. OK, ali zašto se ograničiti na Hrvatsku? Zato što u Varti Hrvati ne biraju obožavatelje komunizma. Simple as that.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 13:03 |
|
|
BBC je napisao/la: Nemaju me što trenirati. Za RS i Beograd me zaboli kurac. Bitni mi koliko i Italija i Mađarska.
A vi u Hrvatskoj prestanite birati obožavatelje komunizma u vlast. Manje pametujte drugima okolo. Neprijatelj je u Zagrebu, ne u Beogradu. nismo li to uradili, maknuli s vlasti jacu i njenu ekipu, sve nekadašnje članove saveza komunista i doveli milanovića, koji to nije bio.....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 13:06 |
|
|
|
Ne izvrći.
Onako iskreno ne bih bio više sretan nego da Srbi uz čitavu granicu svako malo zaprijete agresijom i pošalju poneku granatu preko granice. Nadam se da bi tad narodu prisjela biranja Mesića, Josipovića i sličnih.
Nekad je potrebno nešto radikalno da se narod probudi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 13:09 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne izvrći.
Onako iskreno ne bih bio više sretan nego da Srbi uz čitavu granicu svako malo zaprijete agresijom i pošalju poneku granatu preko granice. Nadam se da bi tad narodu prisjela biranja Mesića, Josipovića i sličnih.
Nekad je potrebno nešto radikalno da se narod probudi. šta netočno rekoh....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 13:09 |
|
|
BBC je napisao/la: Zato što u Varti Hrvati ne biraju obožavatelje komunizma. Simple as that. Što nije Čović bio komunistički direktor? A onaj Jović udbaš? A Budimir časnik JNA? itd. 
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 13:11 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: BBC je napisao/la: Zato što u Varti Hrvati ne biraju obožavatelje komunizma. Simple as that. Što nije Čović bio komunistički direktor? A onaj Jović udbaš? A Budimir časnik JNA? itd.  Radio sam i ja slet Brozu, pa što s tim ? Bitne su simpatije danas. Čović takvih nema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 13:13 |
|
|
|
Možda prikrivene simpatije? Meni se čini da se fura na bratstvo i jedinstvo.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 13:13 |
|
|
|
Situacija je ozbiljna. Prestanite se zajebavati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 13:27 |
|
|
|
Glupo pitanje, RS predstavlja legitimnu volju srpskog stanovništva na teritoriju gdje su većina. Taj legitimitet su potvrdili i kroz svoju borbu i žrtve. Druga stvar je što su u svemu tome koristili nelegitimne stvari protiv nesrba, stoga bi rs reducirao isključivo na nekretnine gdje su srbi od 1918 do 91 bili vlasnici istih.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 14:19 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Glupo pitanje, RS predstavlja legitimnu volju srpskog stanovništva na teritoriju gdje su većina. Taj legitimitet su potvrdili i kroz svoju borbu i žrtve. Druga stvar je što su u svemu tome koristili nelegitimne stvari protiv nesrba, stoga bi rs reducirao isključivo na nekretnine gdje su srbi od 1918 do 91 bili vlasnici istih. Šta bi onda ostalo od RS-a 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 14:22 |
|
|
Ibar je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Glupo pitanje, RS predstavlja legitimnu volju srpskog stanovništva na teritoriju gdje su većina. Taj legitimitet su potvrdili i kroz svoju borbu i žrtve. Druga stvar je što su u svemu tome koristili nelegitimne stvari protiv nesrba, stoga bi rs reducirao isključivo na nekretnine gdje su srbi od 1918 do 91 bili vlasnici istih. Šta bi onda ostalo od RS-a  Čista RS ;)
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 16:59 |
|
|
|
A ružne ankete. Na sramotu autora teme.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 19:59 |
|
|
|
Odgovor je naravno DA ali još je rano za to. Za nekih 20-30 godina dok se to još malo demografski isprazni pa onda laganini:
-snajperista iz pravca trebevića pucao na Sarajevo -događanje naroda. Sarajlije spontano krenule ka Lukavici -Brčko gori -Rat -Novo uređenje države bez entiteta
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 20:04 |
|
|
Ti si neki optimista? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 20:09 |
|
|
Nebula je napisao/la: Odgovor je naravno DA ali još je rano za to. Za nekih 20-30 godina dok se to još malo demografski isprazni pa onda laganini:
-snajperista iz pravca trebevića pucao na Sarajevo -događanje naroda. Sarajlije spontano krenule ka Lukavici -Brčko gori -Rat -Novo uređenje države bez entiteta Tada ti više nećeš biti vojni obveznik?
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 20:12 |
|
|
Nebula je napisao/la: -snajperista iz pravca trebevića pucao na Sarajevo
i paf, po sred čelenke gospodina Nebule Nebula je napisao/la: -događanje naroda. Sarajlije spontano krenule ka Lukavici
gdje nailaze na minska polja i bradonje sa Romanije Nebula je napisao/la: -Brčko gori
i biva vraćeno matici Srpskoj Nebula je napisao/la: -Rat
kratko traje Nebula je napisao/la: -Novo uređenje države bez entiteta nema više tzv. države biH 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 20:48 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
|
U anketi se vidi da Hrvati podrzavaju RS,fuj koja tragikomichnost,ili cete mozda reci da je anketu posjetilo 32 Srbina...Srbi ih istrjebili iz RS-a oni joj daju podrsku pa makar i na ovoj beznacajnoj anketi...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:11 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: U anketi se vidi da Hrvati podrzavaju RS,fuj koja tragikomichnost,ili cete mozda reci da je anketu posjetilo 32 Srbina...Srbi ih istrjebili iz RS-a oni joj daju podrsku pa makar i na ovoj beznacajnoj anketi... Ne seri. Najbolje da jos Hrvati idu ratovati za rusenje rs, kao uslugu bosnjacima. Za uslugu sto tako posteno tretiraju Hrvate u federaciji. Kako si pametan. Da srbi u rs ostre kurac na Hrvatima koji su tamo ostali. Oni koji se nisu dosad vratili, i nece vise.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:15 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: U anketi se vidi da Hrvati podrzavaju RS,fuj koja tragikomichnost,ili cete mozda reci da je anketu posjetilo 32 Srbina...Srbi ih istrjebili iz RS-a oni joj daju podrsku pa makar i na ovoj beznacajnoj anketi... Ne izmišljaj, ja sam glasovao za ukidanje RS u granicama kakva je sada.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:22 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: U anketi se vidi da Hrvati podrzavaju RS,fuj koja tragikomichnost,ili cete mozda reci da je anketu posjetilo 32 Srbina...Srbi ih istrjebili iz RS-a oni joj daju podrsku pa makar i na ovoj beznacajnoj anketi... Zahvali se političkom Sarajevu. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1377 of 2558 - 53.83%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:33 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
puntar2.0 je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: U anketi se vidi da Hrvati podrzavaju RS,fuj koja tragikomichnost,ili cete mozda reci da je anketu posjetilo 32 Srbina...Srbi ih istrjebili iz RS-a oni joj daju podrsku pa makar i na ovoj beznacajnoj anketi... Ne seri. Najbolje da jos Hrvati idu ratovati za rusenje rs, kao uslugu bosnjacima. Za uslugu sto tako posteno tretiraju Hrvate u federaciji. Kako si pametan. Da srbi u rs ostre kurac na Hrvatima koji su tamo ostali. Oni koji se nisu dosad vratili, i nece vise. sta se ti govnaru iz Dalmacije fol sekiras za moje zemljake BH Hrvate? Ja mogu se i poklati sa Srbima i Hrvatima iz BIH jer su to moji zemljaci ,a pun mi je kurac shatro brige Zagreba i Beograda za Srbe i Hrvate iz BIH,mamu vam jebem da nam niste uveli rat u BIH mi smo mogli i dalje zivjeti normalno svo zlo je doslo iz Srbije i malo manje iz Hrvatske pleme vam jebem pokvareno...uvukli ste i BIH Hrvate i BIH Srbe u rat na silu...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:38 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 10 svi 2012, 21:38 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Ne seri. Najbolje da jos Hrvati idu ratovati za rusenje rs, kao uslugu bosnjacima. Za uslugu sto tako posteno tretiraju Hrvate u federaciji. Kako si pametan. Da srbi u rs ostre kurac na Hrvatima koji su tamo ostali. Oni koji se nisu dosad vratili, i nece vise. sta se ti govnaru iz Dalmacije fol sekiras za moje zemljake BH Hrvate? Ja mogu se i poklati sa Srbima i Hrvatima iz BIH jer su to moji zemljaci ,a pun mi je kurac shatro brige Zagreba i Beograda za Srbe i Hrvate iz BIH,mamu vam jebem da nam niste uveli rat u BIH mi smo mogli i dalje zivjeti normalno svo zlo je doslo iz Srbije i malo manje iz Hrvatske pleme vam jebem pokvareno...uvukli ste i BIH Hrvate i BIH Srbe u rat na silu... Zlatni ignorat cu ove uvrede al fakat si zabrijo žešće! Pajdo trebali ste ranije i snažnije se suprotstavit Trofaznima i podržat HOS i HVO. Danas ne bi bio Prijedor nit Banja u Srpskoj..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|